barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.278
- Πόντοι
- 5.506
Μπραβο επισης κολλητε του μεγαλυτερου μαλακα ολων των εποχωνε, του τρισμεγιστου τραλαλακητο μπραβο πεστο στον εαυτο σου κλωνε, πουσταρχε και υπερναυαγιο χρονιο.
Μπραβο επισης κολλητε του μεγαλυτερου μαλακα ολων των εποχωνε, του τρισμεγιστου τραλαλακητο μπραβο πεστο στον εαυτο σου κλωνε, πουσταρχε και υπερναυαγιο χρονιο.
μαζεψε τα βρακια σου τα τρυπια χρονιο χυσοδοχειο και α σαπερα, να αρμεξεις τη ψωλη του αη βασιλη.Μπραβο επισης κολλητε του μεγαλυτερου μαλακα ολων των εποχωνε, του τρισμεγιστου τραλαλακη
θα συμμετεχουν και οι καλικαντζαροι?μαζεψε τα βρακια σου τα τρυπια χρονιο χυσοδοχειο και α σαπερα, να αρμεξεις τη ψωλη του αη βασιλη.
αρκετα ξεφτιλιστικες και σημερα
οτι προεξεχει η πουστομπαροκα το βαζει στο στομα, ενω η πιξουλα στο κωλο.θα συμμετεχουν και οι καλικαντζαροι?
Αυτα τα λες εσυ. Και 2-3 μαλακισμενα ακομα σαν και σενα.οτι προεξεχει η πουστομπαροκα το βαζει στο στομα, ενω η πιξουλα στο κωλο.
γι'αυτο πανε μαζι τα πιτσουνακια μου-ενωσαν τις τρυπες τους, να μην υπαρξουν παραπονα
Αυτα τα λες εσυ. Και 2-3 μαλακισμενα ακομα σαν και σενα.
Η ψηφοφορια εδειξε πως μεχρι στιγμης εισαι ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ του σαιτ. Ορμα Αστραχαν.
Κλαψε πουστρακι.
Ποιος δινει σημασια σε μια γερασμενη γκαρσονα, κακια π@υστρα με αλτσχαιμερ που υποστηριζει λιγναδογεωργιαδηδεςτύπε σε περιπτωση που δεν το ειδες απλα να σε ενημερωσω
Κλαιω το πουστρακι
Με το κωλο γ@μας εσυ (ειναι γνωστο). Ετσι σβουρηχτα και με φαπες στα κωλομαγουλα.. Ξερεις εσυ. Εκει στα τσοντοσινεμα που ντυνεσαι τα βραδια νυφουλα και αναζητας πακικες φουτσεςΕ αφου με εχουν κατα γαμησει, τι να κανουμε τωρα
Ποσα ξερει η σουφρα σου...Ειμαι σιγουρη οτι θελω να παω να αγορασω για επαθλο δονητη
Σαν nr. 1o malakas που ειμαι, λεω και μαλακιες χρονιάρες μέρες
Βαλε και τον 5ο..>> Βarock- α ο πετρινος Μαλ@καςΜετά από συνύπαρξη 20 περίπου ημερών στο νήμα με τους μαλάκες μπορώ να χαρακτηρίσω τους πρώτους 4 ως εξής
px75 .. κύριος Μαλάκας
papaphilips ….καλός Μαλάκας
Αlex71…. άφαντος ο Μαλάκας
kalogero… επικίνδυνος Μαλάκας