καλα εισαι φιλε?καλη η ψηφοφορια,πρωτοτυπη.μ αρεσουν κατι τετοια.γεια σου deker!
τι σου λεει η νεα ψηφοφορια?
συμφωνω και εγω τα 30 ειναι πολυ καλα,εγω παντως οταν ηταν ολα 30 μια χαρα την εβγαζα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το δευτερο που λες το τηρω κι εγω στο πρωτο παρασυρομαι γιατι θελω καλο ζεσταμα ...και τα σκαω σαν μαλακας σε καποιες...αλλα χαλαλι για κανα καλο μουνι τουλαχιστον..για μπαζα δεν το συζητω..γι αυτο εχουμε πει σε παλιοτερη συζητηση,αμα ψαξεις στο θεμα μπουρδελο-κατασταση θεσσαλονικης,οτι ποτε δεν σκαμε παραπανω λεφτα για προγραματα και μαλακιες.πας με το κανονικο γαμας και αμα δεν σου αρεσει δεν ξανα πατας και ακομη ειχαμε πει πως καλο ειναι να πηγαινεις σε δοκιμασμενες ηδη γιατι καποια στιγμη γινεσαι πελατης της πουτανας και σε προσεχει πολυ περισσοτερο γιατι εισαι η σιγουρη καταθεση ασχετα αμα γαμας με 30 η 40.
το τι σου λενε αυτοι που λες του χορου ασχετα αμα ειναι πουτανα η τσατσα αυτοι ολοι κοιτανε μονο το συμφερον τους.
ολα καλα.καλα εισαι φιλε?καλη η ψηφοφορια,πρωτοτυπη.μ αρεσουν κατι τετοια.
ειπα να αλλαξουμε λιγο θεμα να παμε σε κατι πιο ενδιαφερον.που ξερεις αμα ακουστει και πολυ μπορει να γυρισουμε στις παλιες καλες εποχες
αν κ δεν το βλεπω να γυρνανε στα παλια,καλα κανεις ομωςολα καλα.
ειπα να αλλαξουμε λιγο θεμα να παμε σε κατι πιο ενδιαφερον.που ξερεις αμα ακουστει και πολυ μπορει να γυρισουμε στις παλιες καλες εποχες
εγω γι αυτο το ειπα σε σενα φιλε.οταν λες οτι εσκασες στην αννα-μαρια 200ευρω για τζακουζι που η αννα-μαρια γαμιεται απο το 98 στο βαρδαρη για 3000δρχ δεν ειναι μαλακια αυτο???το δευτερο που λες το τηρω κι εγω στο πρωτο παρασυρομαι γιατι θελω καλο ζεσταμα ...και τα σκαω σαν μαλακας σε καποιες...αλλα χαλαλι για κανα καλο μουνι τουλαχιστον..για μπαζα δεν το συζητω..
και καποιος αλλος παλιοτερα ειχε γραψει κριτικη οτι εσκασε 200 και αφησε και 50 φιλοδοριμα,και μετα αντε να βρεις δικιο με τις τιμες!
εισαι η εμπνευση μου τελικα ρε συ.χθες που καναμε τον χαβαλε ποσα θα πληρωσεις 5 χρονια αμα γαμας 5 φορες την μερα απο εκει εμπνευστικα! .αν κ δεν το βλεπω να γυρνανε στα παλια,καλα κανεις ομως
ηδη τα πιο πολλα αρχησαν να γιρνανε..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να κανω καψουρευτηκα χαχαχαχα...ελα μωρε στα νιατα θα μας τα φαν οι πουτανες και στα γεραματα οι γιατροι...special μουνι ομως και την ξερω κι εγω δυστυχώς απο παλια...χαχαχαχ.εχω κοψει διαρκείας...εγω γι αυτο το ειπα σε σενα φιλε.οταν λες οτι εσκασες στην αννα-μαρια 200ευρω για τζακουζι που η αννα-μαρια γαμιεται απο το 98 στο βαρδαρη για 3000δρχ δεν ειναι μαλακια αυτο???
και καποιος αλλος παλιοτερα ειχε γραψει κριτικη οτι εσκασε 200 και αφησε και 50 φιλοδοριμα,και μετα αντε να βρεις δικιο με τις τιμες!
καλα αυτο ειναι σιγουρο οτι θα μας τα φανετι να κανω καψουρευτηκα χαχαχαχα...ελα μωρε στα νιατα θα μας τα φαν οι πουτανες και στα γεραματα οι γιατροι...special μουνι ομως και την ξερω κι εγω δυστυχώς απο παλια...χαχαχαχ.εχω κοψει διαρκείας...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Και μιας και ειμαστε οφ τοπικ εντελως και αφου ολο η δικη σου ψηφοφορια ειναι πρωτη σελιδα σημερα ας ψηφιζει οποιος μπαινει και βλεπει και στο δικο μου ταπεινο θρεντ..που αφορα κοριτσια και οχι μαγαζια γιατι καποιες αλλαζουν κιολας..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι πολλα τα λεφτα ...αρη....χαχαχαεισαι η εμπνευση μου τελικα ρε συ.χθες που καναμε τον χαβαλε ποσα θα πληρωσεις 5 χρονια αμα γαμας 5 φορες την μερα απο εκει εμπνευστικα! .
ηδη τα πιο πολλα αρχησαν να γιρνανε..
γι αυτο εχουμε πει σε παλιοτερη συζητηση,αμα ψαξεις στο θεμα μπουρδελο-κατασταση θεσσαλονικης,οτι ποτε δεν σκαμε παραπανω λεφτα για προγραματα και μαλακιες.πας με το κανονικο γαμας και αμα δεν σου αρεσει δεν ξανα πατας
Τα παραπάνω χρήματα σε καποια στούντιο ( και όχι μόνο) δεν αφορούν το ιδιαίτερο πρόγραμμα αλλα την αγορά επιπλέον χρόνου.
Τα προγράμματα ( μασάζ, τζακουζι sex show) είναι μια καλή δικαιολογία αλλά και μια αφορμή που υπόσχεται αυτόν τον επιπλέον χρόνο …
Αν μάλιστα μεσα σε αυτά (που και για μενα είναι δευτερεύουσας σημασίας ) πέσεις σε περίπτωση Gf τότε ο επιπλέον χρόνος που αγόρασες σίγουρα θα αξιοποιηθεί καλύτερα ..
Εγω ειμαι με το gl….ελα μωρε στα νιατα θα μας τα φαν οι πουτανες και στα γεραματα οι γιατροι...special μουνι ομως και την ξερω κι εγω δυστυχώς απο παλια...χαχαχαχ.εχω κοψει διαρκείας...
Κάποτε αυτά τα καλα γαμήσια από μούνταρες θα θυμόμαστε και αν για αυτό σήμερα χρειάζoνται παραπάνω χρηματα τοτε καλως να τα δώσουμε…
Μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παρω καποια από τα τρελα ct που διαβάζω κριτικές και ξερογλείφομαι…
Όταν το κατοσταρικο η το διακοσαρικο που θα σκάσεις συνοδεύετε από γαματη καλοπέραση σε κανενα δεν ποναει…
Και θέλω να πιστεύω ( τουλαχιστον ετσι μου εχει βγει μεχρι σήμερα) πως όταν τα σκασεις λιγο παραπάνω εχεις περισσότερες πιθανότητες για γαματη καλοπέραση…
καλημερα gl δεν ημαστε οφ τοπικ απλα το αναδιαμορφωνω αναλογα με την ψηφοφορια που γινεταιΚαι μιας και ειμαστε οφ τοπικ εντελως και αφου ολο η δικη σου ψηφοφορια ειναι πρωτη σελιδα σημερα ας ψηφιζει οποιος μπαινει και βλεπει και στο δικο μου ταπεινο θρεντ..που αφορα κοριτσια και οχι μαγαζια γιατι καποιες αλλαζουν κιολας..
αμα δεν σε χαλαει φιλε δικο σου προβλημα αλλωστε η ψηφοφορια γι αυτο γινεται για να μαθουμε την γνωμη ολων των συναγωνιστων σχετικα με τις τιμεςΤα παραπάνω χρήματα σε καποια στούντιο ( και όχι μόνο) δεν αφορούν το ιδιαίτερο πρόγραμμα αλλα την αγορά επιπλέον χρόνου.
Τα προγράμματα ( μασάζ, τζακουζι sex show) είναι μια καλή δικαιολογία αλλά και μια αφορμή που υπόσχεται αυτόν τον επιπλέον χρόνο …
Αν μάλιστα μεσα σε αυτά (που και για μενα είναι δευτερεύουσας σημασίας ) πέσεις σε περίπτωση Gf τότε ο επιπλέον χρόνος που αγόρασες σίγουρα θα αξιοποιηθεί καλύτερα .. Εγω ειμαι με το gl…
Κάποτε αυτά τα καλα γαμήσια από μούνταρες θα θυμόμαστε και αν για αυτό σήμερα χρειάζoνται παραπάνω χρηματα τοτε καλως να τα δώσουμε…
Μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παρω καποια από τα τρελα ct που διαβάζω κριτικές και ξερογλείφομαι…
Όταν το κατοσταρικο η το διακοσαρικο που θα σκάσεις συνοδεύετε από γαματη καλοπέραση σε κανενα δεν ποναει…
Και θέλω να πιστεύω ( τουλαχιστον ετσι μου εχει βγει μεχρι σήμερα) πως όταν τα σκασεις λιγο παραπάνω εχεις περισσότερες πιθανότητες για γαματη καλοπέραση…
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα ολα καλα,αντε να αναψει η κουβεντα λιγο ...και να ψηφιζουμε..αν και στις τιμες στην ελλαδα οτι ανεβαινει δυσκολα κατεβαινει,εκτος αν ειμαστε ετοιμοι για μποικοταζ...και θεσμικο συλλογο προστασιας δικαιωματων μπουρδελιαρηδων στο πρωτοδικειο χαχαχα...καλημερα gl δεν ημαστε οφ τοπικ απλα το αναδιαμορφωνω αναλογα με την ψηφοφορια που γινεται
ηδη κατεβηκαν αμα το προσεξες αφου δεν εχουν δουλειακαλημερα ολα καλα,αντε να αναψει η κουβεντα λιγο ...και να ψηφιζουμε..αν και στις τιμες στην ελλαδα οτι ανεβαινει δυσκολα κατεβαινει,εκτος αν ειμαστε ετοιμοι για μποικοταζ...και θεσμικο συλλογο προστασιας δικαιωματων μπουρδελιαρηδων στο πρωτοδικειο χαχαχα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πραγματι για βαρδαρη εχεις δικιο αλλα και στην περιοχη φιξ-μυλου κανα ταλιρο πρεπει να ριξουν το απλο..εγω παντως ανεκαθεν τιμουσα περισσοτερο κοριτσια του βαρδαρη οπως η δαναη που ηταν 30αρι απο τον χειμωνα...και γνωστηηδη κατεβηκαν αμα το προσεξες αφου δεν εχουν δουλεια
αμα δεν σε χαλαει φιλε δικο σου προβλημα αλλωστε η ψηφοφορια γι αυτο γινεται για να μαθουμε την γνωμη ολων των συναγωνιστων σχετικα με τις τιμες
Ειδες να εχω καποιο προβλημα;;;
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εγραψα.
Επισκέπτης
20 bardar - 30 studio οι basic εκδόσεις τελος! οι καιροί είναι δύσκολοι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις