Νέα

Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αξιολογηστε την πολη μας!

• 20ευρω

Ψήφοι: 4 100,0%
  • 30ευρω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 40ευρω

• 50ευρω

• αλλη τιμη ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γεια σου deker!
τι σου λεει η νεα ψηφοφορια?
συμφωνω και εγω τα 30 ειναι πολυ καλα,εγω παντως οταν ηταν ολα 30 μια χαρα την εβγαζα
καλα εισαι φιλε?καλη η ψηφοφορια,πρωτοτυπη.μ αρεσουν κατι τετοια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γι αυτο εχουμε πει σε παλιοτερη συζητηση,αμα ψαξεις στο θεμα μπουρδελο-κατασταση θεσσαλονικης,οτι ποτε δεν σκαμε παραπανω λεφτα για προγραματα και μαλακιες.πας με το κανονικο γαμας και αμα δεν σου αρεσει δεν ξανα πατας και ακομη ειχαμε πει πως καλο ειναι να πηγαινεις σε δοκιμασμενες ηδη γιατι καποια στιγμη γινεσαι πελατης της πουτανας και σε προσεχει πολυ περισσοτερο γιατι εισαι η σιγουρη καταθεση ασχετα αμα γαμας με 30 η 40.
το τι σου λενε αυτοι που λες του χορου ασχετα αμα ειναι πουτανα η τσατσα αυτοι ολοι κοιτανε μονο το συμφερον τους.
το δευτερο που λες το τηρω κι εγω στο πρωτο παρασυρομαι γιατι θελω καλο ζεσταμα ...και τα σκαω σαν μαλακας σε καποιες...αλλα χαλαλι για κανα καλο μουνι τουλαχιστον..για μπαζα δεν το συζητω..

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα εισαι φιλε?καλη η ψηφοφορια,πρωτοτυπη.μ αρεσουν κατι τετοια.
ολα καλα.
ειπα να αλλαξουμε λιγο θεμα να παμε σε κατι πιο ενδιαφερον.που ξερεις αμα ακουστει και πολυ μπορει να γυρισουμε στις παλιες καλες εποχες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ολα καλα.
ειπα να αλλαξουμε λιγο θεμα να παμε σε κατι πιο ενδιαφερον.που ξερεις αμα ακουστει και πολυ μπορει να γυρισουμε στις παλιες καλες εποχες
αν κ δεν το βλεπω να γυρνανε στα παλια,καλα κανεις ομως

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το δευτερο που λες το τηρω κι εγω στο πρωτο παρασυρομαι γιατι θελω καλο ζεσταμα ...και τα σκαω σαν μαλακας σε καποιες...αλλα χαλαλι για κανα καλο μουνι τουλαχιστον..για μπαζα δεν το συζητω..
εγω γι αυτο το ειπα σε σενα φιλε.οταν λες οτι εσκασες στην αννα-μαρια 200ευρω για τζακουζι που η αννα-μαρια γαμιεται απο το 98 στο βαρδαρη για 3000δρχ δεν ειναι μαλακια αυτο???
και καποιος αλλος παλιοτερα ειχε γραψει κριτικη οτι εσκασε 200 και αφησε και 50 φιλοδοριμα,και μετα αντε να βρεις δικιο με τις τιμες!

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν κ δεν το βλεπω να γυρνανε στα παλια,καλα κανεις ομως
εισαι η εμπνευση μου τελικα ρε συ.χθες που καναμε τον χαβαλε ποσα θα πληρωσεις 5 χρονια αμα γαμας 5 φορες την μερα απο εκει εμπνευστικα! :2funny:.
ηδη τα πιο πολλα αρχησαν να γιρνανε..

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μου αρεσει παντως που υπαρχει σκεπτικοτητα στην ψηφο δεν το ριχνετε στην τυχη.
ετσι πρεπει να μην λενε οτι δεν εχουμε και αποψη!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω γι αυτο το ειπα σε σενα φιλε.οταν λες οτι εσκασες στην αννα-μαρια 200ευρω για τζακουζι που η αννα-μαρια γαμιεται απο το 98 στο βαρδαρη για 3000δρχ δεν ειναι μαλακια αυτο???
και καποιος αλλος παλιοτερα ειχε γραψει κριτικη οτι εσκασε 200 και αφησε και 50 φιλοδοριμα,και μετα αντε να βρεις δικιο με τις τιμες!
τι να κανω καψουρευτηκα χαχαχαχα...ελα μωρε στα νιατα θα μας τα φαν οι πουτανες και στα γεραματα οι γιατροι...special μουνι ομως και την ξερω κι εγω δυστυχώς απο παλια...χαχαχαχ.εχω κοψει διαρκείας...

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι να κανω καψουρευτηκα χαχαχαχα...ελα μωρε στα νιατα θα μας τα φαν οι πουτανες και στα γεραματα οι γιατροι...special μουνι ομως και την ξερω κι εγω δυστυχώς απο παλια...χαχαχαχ.εχω κοψει διαρκείας...
καλα αυτο ειναι σιγουρο οτι θα μας τα φανε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και μιας και ειμαστε οφ τοπικ εντελως και αφου ολο η δικη σου ψηφοφορια ειναι πρωτη σελιδα σημερα ας ψηφιζει οποιος μπαινει και βλεπει και στο δικο μου ταπεινο θρεντ..που αφορα κοριτσια και οχι μαγαζια γιατι καποιες αλλαζουν κιολας..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εισαι η εμπνευση μου τελικα ρε συ.χθες που καναμε τον χαβαλε ποσα θα πληρωσεις 5 χρονια αμα γαμας 5 φορες την μερα απο εκει εμπνευστικα! :2funny:.
ηδη τα πιο πολλα αρχησαν να γιρνανε..
:2funny:  ειναι πολλα τα λεφτα ...αρη....χαχαχα

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
γι αυτο εχουμε πει σε παλιοτερη συζητηση,αμα ψαξεις στο θεμα μπουρδελο-κατασταση θεσσαλονικης,οτι ποτε δεν σκαμε παραπανω λεφτα για προγραματα και μαλακιες.πας με το κανονικο γαμας και αμα δεν σου αρεσει δεν ξανα πατας

Τα παραπάνω χρήματα σε καποια στούντιο ( και όχι μόνο) δεν αφορούν το ιδιαίτερο πρόγραμμα αλλα την αγορά επιπλέον χρόνου.

Τα προγράμματα ( μασάζ, τζακουζι sex show) είναι μια καλή δικαιολογία αλλά και μια αφορμή που υπόσχεται αυτόν τον επιπλέον χρόνο …
Αν μάλιστα μεσα σε αυτά  (που και για μενα είναι δευτερεύουσας σημασίας ) πέσεις σε περίπτωση Gf τότε ο επιπλέον χρόνος που αγόρασες σίγουρα θα αξιοποιηθεί καλύτερα ..
.ελα μωρε στα νιατα θα μας τα φαν οι πουτανες και στα γεραματα οι γιατροι...special μουνι ομως και την ξερω κι εγω δυστυχώς απο παλια...χαχαχαχ.εχω κοψει διαρκείας...
Εγω ειμαι με το gl…
Κάποτε αυτά τα καλα γαμήσια από μούνταρες θα θυμόμαστε και αν για αυτό σήμερα χρειάζoνται παραπάνω χρηματα τοτε καλως να τα δώσουμε…
Μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παρω καποια από τα τρελα ct που διαβάζω κριτικές και ξερογλείφομαι…

Όταν το κατοσταρικο η το διακοσαρικο που θα σκάσεις συνοδεύετε από γαματη καλοπέραση σε κανενα δεν ποναει…
Και θέλω να πιστεύω ( τουλαχιστον ετσι μου εχει βγει μεχρι σήμερα) πως όταν τα σκασεις λιγο παραπάνω εχεις περισσότερες πιθανότητες για γαματη καλοπέραση…

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
20 ρε παιδιά τι λέμε τώρα; Μας το έχουν πάει στα 30+ και τα προγράμματα 100+

Είπαμε αλλά όχι και έτσι...

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και μιας και ειμαστε οφ τοπικ εντελως και αφου ολο η δικη σου ψηφοφορια ειναι πρωτη σελιδα σημερα ας ψηφιζει οποιος μπαινει και βλεπει και στο δικο μου ταπεινο θρεντ..που αφορα κοριτσια και οχι μαγαζια γιατι καποιες αλλαζουν κιολας..
καλημερα gl δεν ημαστε οφ τοπικ απλα το αναδιαμορφωνω αναλογα με την ψηφοφορια που γινεται

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα παραπάνω χρήματα σε καποια στούντιο ( και όχι μόνο) δεν αφορούν το ιδιαίτερο πρόγραμμα αλλα την αγορά επιπλέον χρόνου.

Τα προγράμματα ( μασάζ, τζακουζι sex show) είναι μια καλή δικαιολογία αλλά και μια αφορμή που υπόσχεται αυτόν τον επιπλέον χρόνο …
Αν μάλιστα μεσα σε αυτά  (που και για μενα είναι δευτερεύουσας σημασίας ) πέσεις σε περίπτωση Gf τότε ο επιπλέον χρόνος που αγόρασες σίγουρα θα αξιοποιηθεί καλύτερα .. Εγω ειμαι με το gl…
Κάποτε αυτά τα καλα γαμήσια από μούνταρες θα θυμόμαστε και αν για αυτό σήμερα χρειάζoνται παραπάνω χρηματα τοτε καλως να τα δώσουμε…
Μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να παρω καποια από τα τρελα ct που διαβάζω κριτικές και ξερογλείφομαι…

Όταν το κατοσταρικο η το διακοσαρικο που θα σκάσεις συνοδεύετε από γαματη καλοπέραση σε κανενα δεν ποναει…
Και θέλω να πιστεύω ( τουλαχιστον ετσι μου εχει βγει μεχρι σήμερα) πως όταν τα σκασεις λιγο παραπάνω εχεις περισσότερες πιθανότητες για γαματη καλοπέραση…
αμα δεν σε χαλαει φιλε δικο σου προβλημα αλλωστε η ψηφοφορια γι αυτο γινεται για να μαθουμε την γνωμη ολων των συναγωνιστων σχετικα με τις τιμες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα gl δεν ημαστε οφ τοπικ απλα το αναδιαμορφωνω αναλογα με την ψηφοφορια που γινεται
καλημερα ολα καλα,αντε να αναψει η κουβεντα λιγο ...και να ψηφιζουμε..αν και στις τιμες στην ελλαδα οτι ανεβαινει δυσκολα κατεβαινει,εκτος αν ειμαστε ετοιμοι για μποικοταζ...και θεσμικο συλλογο προστασιας δικαιωματων μπουρδελιαρηδων στο πρωτοδικειο χαχαχα...

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα ολα καλα,αντε να αναψει η κουβεντα λιγο ...και να ψηφιζουμε..αν και στις τιμες στην ελλαδα οτι ανεβαινει δυσκολα κατεβαινει,εκτος αν ειμαστε ετοιμοι για μποικοταζ...και θεσμικο συλλογο προστασιας δικαιωματων μπουρδελιαρηδων στο πρωτοδικειο χαχαχα...
ηδη κατεβηκαν αμα το προσεξες αφου δεν εχουν δουλεια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ηδη κατεβηκαν αμα το προσεξες αφου δεν εχουν δουλεια
πραγματι για βαρδαρη εχεις δικιο αλλα και στην περιοχη φιξ-μυλου κανα ταλιρο πρεπει να ριξουν το απλο..εγω παντως ανεκαθεν τιμουσα περισσοτερο κοριτσια του βαρδαρη οπως η δαναη που ηταν 30αρι απο τον χειμωνα...και γνωστη

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
αμα δεν σε χαλαει φιλε δικο σου προβλημα αλλωστε η ψηφοφορια γι αυτο γινεται για να μαθουμε την γνωμη ολων των συναγωνιστων σχετικα με τις τιμες

Ειδες να εχω καποιο προβλημα;;;
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εγραψα.

Επισκέπτης
20 bardar - 30 studio οι basic εκδόσεις τελος! οι καιροί είναι δύσκολοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom