Νέα

Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αξιολογηστε την πολη μας!

• 20ευρω

Ψήφοι: 4 100,0%
  • 30ευρω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 40ευρω

• 50ευρω

• αλλη τιμη ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους!

απ οτι βλεπω αυτη η χριστινα και η μαντυ εχουν οικογενειακη επιχειρηση φαντασου να εχουν και κοινο ταμειο! :grin:

τι γινετε ρε παιδια ψηφηζετε αλλα κανενας δεν θα δικαιολογησει την ψηφο του???
deker εσυ ψηφησες πρωτος αρα εσυ πρεπει να κανεις την αρχη! :helpplea:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σε ολους!

απ οτι βλεπω αυτη η χριστινα και η μαντυ εχουν οικογενειακη επιχειρηση φαντασου να εχουν και κοινο ταμειο! :grin:

τι γινετε ρε παιδια ψηφηζετε αλλα κανενας δεν θα δικαιολογησει την ψηφο του???
deker εσυ ψηφησες πρωτος αρα εσυ πρεπει να κανεις την αρχη! :helpplea:
οκ,ψηφισα αυτο που ψηφισα γιατι σε βαθος χρονου εχει τις κοπελες με την καλυτερη συμπεριφορα κ τις πιο καλες σε αυτο που προσφερουν.επισης ποτε δεν εχω μπει σε κανενα απο τα 3 δωματια που εχει το σπιτακι αυτο κ να εχει λερωμενα σεντονια.η τσατσα παντα ειναι καλη εκτος απο ορισμενες φορες που καποιοι γουσταρουν νταιλικια.....αυτα

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οκ,ψηφισα αυτο που ψηφισα γιατι σε βαθος χρονου εχει τις κοπελες με την καλυτερη συμπεριφορα κ τις πιο καλες σε αυτο που προσφερουν.επισης ποτε δεν εχω μπει σε κανενα απο τα 3 δωματια που εχει το σπιτακι αυτο κ να εχει λερωμενα σεντονια.η τσατσα παντα ειναι καλη εκτος απο ορισμενες φορες που καποιοι γουσταρουν νταιλικια.....αυτα
εγω παλι ψηφησα αυτο που ψηφησα μονο για την συμπεριφορα της κοπελας(βερονικα)και γιατι οι τσατσαδες στο συγκεκριμενο ειναι ενταξει κατα τα αλλα για τον χορο δεν αναφερομαι γιατι ειναι για τον πουτσο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω παλι ψηφησα αυτο που ψηφησα μονο για την συμπεριφορα της κοπελας(βερονικα)και γιατι οι τσατσαδες στο συγκεκριμενο ειναι ενταξει κατα τα αλλα για τον χορο δεν αναφερομαι γιατι ειναι για τον πουτσο
κακως,θα επρεπε να σε ενδιαφερει κ η καθαριοτητα γιατι ειναι θεμα υγειας

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
με ενδιαφερει για αυτο λεω οτι ειναι για τον πουτσο εκει μεσα.
απο θεμα καθαριοτητας οντως η κωλεττη αν και εχει παρα πολυ κινηση ειναι παντα καθαρο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με ενδιαφερει για αυτο λεω οτι ειναι για τον πουτσο εκει μεσα.
απο θεμα καθαριοτητας οντως η κωλεττη αν και εχει παρα πολυ κινηση ειναι παντα καθαρο.
κ που ξερεις οτι εγω το εριξα εκει?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κ που ξερεις οτι εγω το εριξα εκει?
αφου ακομα δεν προλαβα να ενεργοποιησω την ψηφοφορια εσυ ειχες ψηφησει ηδη!η πρωτη ψηφος εκει επεσε!και αφου δεν ημουν εγω αρα ποιος ηταν??? :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αφου ακομα δεν προλαβα να ενεργοποιησω την ψηφοφορια εσυ ειχες ψηφησει ηδη!η πρωτη ψηφος εκει επεσε!και αφου δεν ημουν εγω αρα ποιος ηταν??? :2funny:
κ ομως κανεις λαθος.τριτος ψηφισα κ ειχε δυο ψηφους ηδη εκει γι αυτο ειπα οτι εκει θα το εριξες εσυ.απορω ποιος ηταν ετοιμος.....τεσπα.εκει το εριξα

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κ ομως κανεις λαθος.τριτος ψηφισα κ ειχε δυο ψηφους ηδη εκει γι αυτο ειπα οτι εκει θα το εριξες εσυ.απορω ποιος ηταν ετοιμος.....τεσπα.εκει το εριξα
λες να περιμεναν με το χερι πανω απ το πληκτρολογιο? :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λες να περιμεναν με το χερι πανω απ το πληκτρολογιο? :2funny:
μπορει,την κανω για να παω να γυμνασω την κορμαρα μου.τα λεμε πιο μετα.ξερω ξερω,δεν θα σφιξω πολυ να μην παθω κ τιποτα

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
απορια: τα λευκα καταχωρουνται ως άκυρα?  :dancing:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ την έριξα στο Ταντάλου 8Α (Μαρινόσπιτο) λόγω της βαριάς ιστορίας που έχει το συγκεκριμένο μαγαζί.
Από εκεί έχουν περάσει και έχουν διαπρέψει: H Αφρούλα ( η γνωστή) , η Έλενα από Ουκρανία (ξανθιά ,αδύνατη, ψηλή, φοβερή εξυπηρέτηση, έχει κρεμάσει τα παπούτσια της),μια ακόμα πολωνέζα  επίσης all star που δεν θυμάμαι το όνομά της (έχει σταματήσει).
Πολύ βαριές φανέλες , μόνο η Εύα η ρουμάνα απο τις all time classic δεν πέρασε από εκεί, και η τωρινή κοπέλα η Μαρίνα, αν και προσωπικά δεν τρελλαίνομαι, παίρνει καλές κριτικές.
Με βάση μόνο την σημερινή κατάσταση θα ψήφιζα Κωλλέτη, που νομίζω θα ξεσκίσει έτσι και αλλιώς.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προμηθέως 19... Ιστορικό μπουρδέλο... Το πρώτο που είχα πάει στα νιάτα μου και αυτό που με μεγάλωσε... Μαιρούλα, Αφρούλα, Σουζάνα κ.α.

ac/dc

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ι. Κωλέττη 17 kai ta MYALA mas PONANE....KURIWS TO KATW MYALO :S

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες!
απο οτι καταλαβα ανοιχτηκε ψηφοφορια κλονος!
πιστευω ειναι ανουσιο να ανοιγουμε θεματα που υπαρχουν ηδη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ισως να χεις δικιο μπορω να σου πω το μετανιωσα κιολας μετα αλλα θεωρησα πως θα χει πλακα να δουμε λιγο τι παιζει ξανα...με τις νεεσ ενισχυσεις...εξαλλου η αλλη δεν τελειωσε;

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ισως να χεις δικιο μπορω να σου πω το μετανιωσα κιολας μετα αλλα θεωρησα πως θα χει πλακα να δουμε λιγο τι παιζει ξανα...με τις νεεσ ενισχυσεις...εξαλλου η αλλη δεν τελειωσε;
οκ φιλε εμενα δεν με πειραζει καθολου.αλλωστε τα βραβεια δινονται ανα χρονο,φετος δωθηκε ηδη.απλα την ψηφοφορια για το καλυτερο μπουρδελο την εβαλα για να υπαρχει καποια ψηφοφορια ωστε να περνουμε και μερικες γενικες πληροφοριες για τα μπουρδελα της πολης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom