Νέα

Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αξιολογηστε την πολη μας!

• 20ευρω

Ψήφοι: 4 100,0%
  • 30ευρω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 40ευρω

• 50ευρω

• αλλη τιμη ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
michael_k νομίζω πως πρέπει να γίνονται 15νθήμερες ψηφοφορίες συνέχεια, για να παίζει και αντικατάσταση της λίστας συχνά, αλλά και για να "πιέζουμε" για καλύτερες "επιδόσεις"..

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
ωωωωωωπ! τι βλέπω?? Το Χριστινάκι μας δεύτερο??

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους!
ναι οντως το εχω σκεφτει να κανουμε 15μερες ψηφοφοριες και θα το κανω απο 1 του μηνος αν συμφωνουν και ολοι οι αλλοι και φυσικα αν με βοηθανε λιγο και με την λιστα,γιατι απ οτι βλεπω εχει πολλες ανανεωσεις και νεες αφιξεις που δεν ειχαν προλαβει τα βραβεια.
αυτα τωρα ηταν βραβεια του 2009 δηλαδη ολης της χρονιας απο 1 του μηνος θα οργανωσω 15μερες ψηφοφοριες αλλα σε αυτο το θεμα δεν χρειαζεται να ανοιξω καινουριο να ξερετε.

απο οτι βλεπω η μεγαλη κοντρα ειναι στη δευτερη θεση γιατι στην πρωτη η αφρουλα εχει ξεφυγει κατα πολυ!
αλλα μου κανει εντυπωση που τεταρτη κοντα στις 3 πρωτες ερχεται η βερονικα η οποια ειναι απο βαρδαρη,αν και ειναι απ τις αγαπημενες μου επιλογες δεν περιμενα οτι θα ειχε πολλους ψηφους στα πλει οφ.
αυριο τελευταια μερα για τα πλει οφ ψηφηστε μαγκες μηπως γινει κανενα απροοπτο στην ψηφοφορια.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!
η ψηφοφορια εχει ληξει με τα εξης αποτελεσματα!-
1)αφρουλακερδιζει την πρωτη θεση στα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης με διαφορα!34 ψηφοι!

2)εδω εχουμε το προβλημα!δευτερη θεση εχουμε ισοβαθμια απο 19 ψηφους η χριστινα και η εφη!

3)και μετα ερχεται η βερονικα με 10 βαθμους!
λοιπον νομιζω πρεπει να λυθει το προβλημα μεχρι της 15 του μηνος,καινουρια ψηφοφορια αναμεσα στην εφη και την χριστινα για την δευτερη και τριτη θεση!σορρυ που αργησα να ληξω τα βραβεια αλλα ειχα καποιο τεχνικο προβλημα στο pc.

παντος το νουμερο ενα για το 2009 ειναι η ΑΦΡΟΥΛΑ!deker περιμενω να απονεμεις το βραβειο! ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!
η ψηφοφορια εχει ληξει με τα εξης αποτελεσματα!-
1)αφρουλακερδιζει την πρωτη θεση στα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης με διαφορα!34 ψηφοι!

2)εδω εχουμε το προβλημα!δευτερη θεση εχουμε ισοβαθμια απο 19 ψηφους η χριστινα και η εφη!

3)και μετα ερχεται η βερονικα με 10 βαθμους!
λοιπον νομιζω πρεπει να λυθει το προβλημα μεχρι της 15 του μηνος,καινουρια ψηφοφορια αναμεσα στην εφη και την χριστινα για την δευτερη και τριτη θεση!σορρυ που αργησα να ληξω τα βραβεια αλλα ειχα καποιο τεχνικο προβλημα στο pc.

παντος το νουμερο ενα για το 2009 ειναι η ΑΦΡΟΥΛΑ!deker περιμενω να απονεμεις το βραβειο! ;)
μεγαλη μου τιμη φιλε μου

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!
τελικα την 2η θεση παιρνει η χριστινα με διαφορα 5 ποντων απο την εφη!
χριστινα 16
εφη 11

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
περιμενω βοηθεια για αμα θελετε να κανουμε μηνιαιες ψηφοφοριες.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
ποια χριστινα ομως? την γερμανιδα εννοώ..την αδερφή της μαντυ! :tits:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Βασικά έχοντας δοκιμάσει και τις δύο (Μάντυ και Χριστίνα) μπορώ με βεβαιότητα να δηλώσω ότι και οι δύο είναι δυναμίτες... TNT

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Εμφανησιακα απο τις δυο επελξα τη Μαντυ...με διαφορα στηθους.....και δεν εχασα τελικα...πολυ καλη μεσα στο δωματιο

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε παιδιά;;;
Ο άσχετος εχω να μπω καιρο και δεν ενημερώνομαι για τις εξελίξεις…
Η αληθεια είναι πως ειχα μπλέξει με ένα ρωσακι και τωρα που έφυγε ( παει το κορμι)  ειπα να ξαναδώ τι παίζει στις γνωστές γειτονιές…
Εκει που ειχα αφήσει ως πρώτη θεα την Εύη διαβάζω για καποια Χριστίνα  και για καποια Αφρουλα που μαλιστα κερδίζει την πρωτη θεση στις προτιμήσεις σας…
Και επειδή εγω εμπιστεύομαι τους συμπολεμιστές  ….που είπαμε  ότι σταθμεύει η Αφρουλα και η Χριστηνα;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τι έγινε ρε παιδιά;;;
Ο άσχετος εχω να μπω καιρο και δεν ενημερώνομαι για τις εξελίξεις…
Η αληθεια είναι πως ειχα μπλέξει με ένα ρωσακι και τωρα που έφυγε ( παει το κορμι)  ειπα να ξαναδώ τι παίζει στις γνωστές γειτονιές…
Εκει που ειχα αφήσει ως πρώτη θεα την Εύη διαβάζω για καποια Χριστίνα  και για καποια Αφρουλα που μαλιστα κερδίζει την πρωτη θεση στις προτιμήσεις σας…
Και επειδή εγω εμπιστεύομαι τους συμπολεμιστές  ….που είπαμε  ότι σταθμεύει η Αφρουλα και η Χριστηνα;;;

η αφρουλα ειναι στην κωλετη,τριτη-πεμπτη,πρωινες ωρες
θεααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom