εσυ ποσο καιρο ειχες ρε φιλε να κανεις βολτες?Τι έγινε ρε παιδιά;;;
Ο άσχετος εχω να μπω καιρο και δεν ενημερώνομαι για τις εξελίξεις…
Η αληθεια είναι πως ειχα μπλέξει με ένα ρωσακι και τωρα που έφυγε ( παει το κορμι) ειπα να ξαναδώ τι παίζει στις γνωστές γειτονιές…
Εκει που ειχα αφήσει ως πρώτη θεα την Εύη διαβάζω για καποια Χριστίνα και για καποια Αφρουλα που μαλιστα κερδίζει την πρωτη θεση στις προτιμήσεις σας…
Και επειδή εγω εμπιστεύομαι τους συμπολεμιστές ….που είπαμε ότι σταθμεύει η Αφρουλα και η Χριστηνα;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παααρα πολυ καιρο ...
Εχω κόψει τις βόλτες ...
Πλεον μπαίνω διαβαζω τι καλο παίζει και που και πηγαινω συστημένος...
Με κάτι τετοια χτες πηγα συστημένος στο στουντιο της Φριξου οπου και συνάντησα την Μαντυ ( αν θυμάμαι καλα εχεις αναφερθεί και συ σε αυτή) …
Τελικά εχω μπερδευτεί με τις περιγραφές γιατι άλλη την λένε Χριστίνα και άλλοι Μαντυ…
Σχετικά εχω γράψει στο παρακατω link
Εχω κόψει τις βόλτες ...
Με κάτι τετοια χτες πηγα συστημένος στο στουντιο της Φριξου οπου και συνάντησα την Μαντυ ( αν θυμάμαι καλα εχεις αναφερθεί και συ σε αυτή) …
Τελικά εχω μπερδευτεί με τις περιγραφές γιατι άλλη την λένε Χριστίνα και άλλοι Μαντυ…
στη φριξου φιλε εγω ειχα παρει την χριστινα,οχι την μαντυΠαααρα πολυ καιρο ...
Εχω κόψει τις βόλτες ...
γεια σου ρε deker!στη φριξου γιλε εγω ειχα παρει την χριστινα,οχι την μαντυ
επ,τι λεει φιλε?καιρο εχουμε να τα πουμε?αντε να κανουμε καμια νεα ψηφοφορια να εχει τζερτζελο το ολο θεμα γιατι μας βλεπω ολους εχουμε πεσειγεια σου ρε deker!
μεσα ειμαι δωσε ονοματα να ανεβασωεπ,τι λεει φιλε?καιρο εχουμε να τα πουμε?αντε να κανουμε καμια νεα ψηφοφορια να εχει τζερτζελο το ολο θεμα γιατι μας βλεπω ολους εχουμε πεσει
να μην κανουμε με ονοματα αλλα με σπιτακια.ποιο εχει την καλυτερη ποιοτητα σε βαθος χρονου σε κοπελες......μια για βαρδαρη κ μια για στουντιο.κ αν θες βαζουμε κ καθαριοτητα κ τλ κτλ.καλυτερο σπιτακι δηλαδημεσα ειμαι δωσε ονοματα να ανεβασω
πολυ οργανωση ρε παιδι μουπαιδια μονο αν μπορειτε να αιτιολογειτε την ψηφο σας και να ενημερωνετε για τις κοπελες που δουλευουν ετσι ωστε να υπαρχει μια γενικη ενημερωση για τα μπουρδελα
οχι ρε deker εγω ψηφησα πρωμηθεως 11μαλλον προτιμαμε το ιδιο στουντιο....
οι διοργανωτες το ριξαμε στο ιδιο
στη φριξου φιλε εγω ειχα παρει την χριστινα,οχι την μαντυ
Ναι έχεις δικιο…
Η αναφορά στην Μαντυ ηταν από αλλον που διάβασε αυτά που αναφέρεις για την Χριστίνα αλλα τελικα βρήκε και αυτος όπως και γω την Μαντυ…
Μαλιστα λέγετε πως είναι αδερφές ( σόι πάει το Βασίλειο)
Πάντως μοιάζουν οι περιγραφες τους… ( Χριστίνα - Μαντυ)
Και οι δυο Γερμανίδες με κοντό μαλλί , ακομα και στις φωτο ο σωματότυπος τους μοιάζει αρκετα με την διαφορα ότι η μαντυ εχει σιλικονατο στηθος.
τη μαντυ δεν την εχω παρει κ θα θελα γιατι το σιλικονατο ειναι το φορτε μουΝαι έχεις δικιο…
Η αναφορά στην Μαντυ ηταν από αλλον που διάβασε αυτά που αναφέρεις για την Χριστίνα αλλα τελικα βρήκε και αυτος όπως και γω την Μαντυ…
Και οι δυο Γερμανίδες με κοντό μαλλί , ακομα και στις φωτο ο σωματότυπος τους μοιάζει αρκετα με την διαφορα ότι η μαντυ εχει σιλικονατο στηθος.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 771
- Πόντοι
- 4.535
Η Μάντυ μου το είχε πει ότι είναι αδερφές... γι' αυτό μοιάζουν. Λέει οι μόνες τους διαφορές είναι ότι η Μάντυ έχει τατουάζ και σιλικόνη...
ε ρε γλεντια....Η Μάντυ μου το είχε πει ότι είναι αδερφές... γι' αυτό μοιάζουν. Λέει οι μόνες τους διαφορές είναι ότι η Μάντυ έχει τατουάζ και σιλικόνη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις