Νέα

Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αξιολογηστε την πολη μας!

• 20ευρω

Ψήφοι: 4 100,0%
  • 30ευρω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 40ευρω

• 50ευρω

• αλλη τιμη ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!
απ οτι βλεπω η ψηφος στα 20ε ειναι ανεβασμενη αλλα και τα 30ε δεν πανε πισω πολλοι απο εσας τα προτεινετε.
τουλαχιστον υπαρχει ενδιαφερον,αλλα θελω αν μπορειτε να γραφετε και αποψεις για να υπαρχει και σηζητηση πανω στο θεμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημερα ,μονο εμεις μου φαινεται βλεπουμε το σαιτ χαχαχα ...ολοι παν για μπανια...παντως εγω ειπα την αποψη μου...

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σημερα την κανανε ολοι για χαλκιδικη μαλλον.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλημερα σε ολους τους φιλτατους συναγωνιστες...πανω στο σερφαρισμα επεσα σε ιστοσελιδα γνωστου στουντιο της αθηνας κ παραθετω τι διαφημιζει το εν λογω μαγαζι:

1)ελάχιστη ώρα παραμονής του πελάτη στο δωμάτιο είναι μισή ώρα!
2)Το Στούντιο προσφέρει στους πελάτες του δωρεάν πάρκινγκ στα 10 μέτρα
3)Η έμφαση που δίνουμε στην καθαριότητα δεν περιορίζεται στον ούτως ή άλλως καθαρό χώρο μας: Αν ο πελάτης το επιθυμεί, αλλάζουμε τα σεντόνια μπροστά του! Κάθε δωμάτιο επίσης έχει μπάνιο και ντουζιέρα.
4)To Studio προσφέρει στους πελάτες του δωρεάν αναψυκτικά και ποτά (μπύρα και ουίσκυ)
5)Οι τιμές κυμαίνονται από 40 έως 80 ευρώ και τα προσφερόμενα προγράμματα στο Studio είναι:

απλό πρόγραμμα, sex show*, 69, αυταρχικό** και ερωτικό μασάζ.

χωρις να θελω να κανω διαφημιση ( του στουντιο-για αυτο κ δεν αναφερω ονομα) κ διαβαζωντας αρκετα θετικα σχολια συναγωνιστων που το εχουν δοκιμασει( εννοειται μεσα στο σαιτ το δικο μας )κ για να ενισχυσω τα λεγομενα μου για επαναφορα του υποτιμημενου 20αρικου στα ρδελλα της θεσ/κης ( εστω κ αν αυτο μοιαζει με ουτοπια ),ερωτω τους σεβασμιοτατους κ συμπαθεις συναγωνιστες,εμεις στην σαλονικα τι πληρωνουμε τελικα??ενταξει τα στουντιο να ξεκινανε απο 40,αλλα τα ρδελα γιατι 30 κ 40??μηπως για την ποιοτητα των <<υψηλων>> υπηρεσιων?? :2funny:....κ αντε το 30 αρι να το καταπιω για μια γκομενα που αξιζει κ σε υπηρεσιες κ σε εμφανιση,το 40αρι γιατι??δεν θελω να κανω πασα την δικια μου αποψη,απλα καταθετω σκεψεις προς προβληματισμο...περιμενω τα σχολια σας κ για οποιον κανει κ μπανιο,καλες βουτες!! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
..Ετσι ειναι. ειδικα για βαρδαρη ειναι πολυ υποβαθμισμενα τα πραγματα.σε καποια φαση κοντεψαν να ισοφαρισουν τις τιμες με τα στουντιο..ημαρτον...τιποτα ,μερικοι και μερικες.. εχουν χασει την εννοια της αξιας του χρηματός και του πως βγαινει εξω στην κοινωνία..υπαρχουν και παιδια του μεροκαματου που θελουν να γαμησουν...και αυτοι ειναι η μεγαλη μαζα...αλλα που μυαλο να το καταλαβουν οτι μια μικρη μειωση θαναι μακροπροθεσμα ωφελιμη και θα τονωσει τα μπουρδελα και τα στουντιο..και οντως κατι μπαζα ας κοβουν λίγο τις απαιτησεις τους..μελι εχει το μουνί τους;

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
γι αυτο εχει φυγει ο κοσμος κ εχουν μονο αλλοδαπους.τα πρωτα χρονια της καριερας μου πηγαινα συνεχεια βαρδαρη αντε κ γιαννιτσων 2-3 που ειχε μετα ομως κ αφουθ δικτυωθηκα λεω γιατι να δινω 30-40ε για 10 λεπτα?δεν κολλαω αλλα 70-100 ωστε να εχω μια ωριτσα ολοκληρη και ανεση χωρου κ χρονου?θα μου πειτε μεγαλη η διαφορα αλλα στο φιναλε οτι δινεις παιρνεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θεωρητικα ετσι επρεπε ναναι αλλα εχω πεταξει κι εγω 100αρικα με αγγουρια και εχω κανει γαμησια σπεσιαλ και με 25 ευρω αθηνα...ή εστω και με 40εδω με το εφακι..γαμησι που σου μενει να το θυμασαι.παιζει ρολο κι η κοπελα.γιαυτο σε γνωστες μονο..μεχρις αποδειξεως.για τα αλλα ντουζ,παρκιν,ανεση χωρου βεβαια συμφωνω.αλλα τι να το κανω πχ το λαφαμ να γαμησω την τηλεοραση plasma που μου προσφερει; χαχαχα

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τονισα ομως οτι αν εισαι δικτυωμενος δυκολα την τρως.θα παει ο φιλος,ο φιλος του φιλου κοκ.και θα μαθεις τι καλο παιζει.βεβαια αν φας κ 2φολες στις 10 ειναι μες το προγραμμα.ανεκαθεν το καθε μωρο που παιρνεις δεν ξερεις τι μπορει να σου βγει στο κρεβατι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τονισα ομως οτι αν εισαι δικτυωμενος δυκολα την τρως.θα παει ο φιλος,ο φιλος του φιλου κοκ.και θα μαθεις τι καλο παιζει.βεβαια αν φας κ 2φολες στις 10 ειναι μες το προγραμμα.ανεκαθεν το καθε μωρο που παιρνεις δεν ξερεις τι μπορει να σου βγει στο κρεβατι.
εννοειται 2 φολες θα τις φας.οποιος πηδαει πολλα παλουκια...ε πουτανακια εννοουσα χαχαχα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Θεωρητικα ετσι επρεπε ναναι αλλα εχω πεταξει κι εγω 100αρικα με αγγουρια και εχω κανει γαμησια σπεσιαλ και με 25 ευρω αθηνα...ή εστω και με 40εδω με το εφακι..γαμησι που σου μενει να το θυμασαι.παιζει ρολο κι η κοπελα.γιαυτο σε γνωστες μονο..μεχρις αποδειξεως.για τα αλλα ντουζ,παρκιν,ανεση χωρου βεβαια συμφωνω.αλλα τι να το κανω πχ το λαφαμ να γαμησω την τηλεοραση plasma που μου προσφερει; χαχαχα

+10000000000000000000...ετσι ειναι,απλα νε τονισω οτι απο αυτα που ποσταρα πριν,το πιο σημαντικο ειναι η ανεση χρονου κ οι τιμες,γι αυτο κ τα εντονα γραμματα...τα υπολοιπα (παρκινγκ,κτλ) απλα συμπηρωνουν το πακετο κ την ολη εικονα...βεβαια κ η καθαριοτητα ειναι σημαντικη(βλεπε σεντονια)...εχω τυχει να κατσω σε ξεροχυσια προηγουμενου συναγωνιστη στο δωματιο...ελεος... :huh: :huh: :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι η καθαριοτητα ειναι βασικη...κοπελας και χωρου.σ αυτο υστερουν τα μπουρδελα..πραγματι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βεβαια με τον κινδυνο να ειμαστε οφ τοπικ μπορει να ξεκινησει ενας διαλογος για το τι ειναι αυτα τα 40ευρω τελικα;και ποσα παν στα κοριτσια,ποσα στο μαγαζι;ισχυει το 50-50που ακουγεται γενικα;ή ειναι μικροτερο το ποσοστο;στα προγραμματα τι συμβαινει;ανεβαινει το ποσοστο της κοπελας;πως γινεται την ιδια να την γαμαω με 40σε στουντιο και με 30βαρδαρη;και μιλαω για την ιδια πραγματι κοντα χρονικα.παιζει αλλη συμφωνια με τα αφεντικα;ιδια λεφτα παιρνει η καινουρια ιδια η παλια που τραβαει πελατεια στανταρ σε ποσοστο;ερωτηματα που δεν ξερω αν ξερει κανεις να απαντησει αλλα χρηζουν προβληματισμου..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θυμαμαι 2 χαρακτηριστικα περιστατικα εναν παππου να θελει να γαμησει φθηνοτερα σε στουντιο και η τσατσα να του λεει τοσα παιρνει η κοπελα αμα θες φθηνοτερα τραβα βαρδαρη,οι κοπελες καθοριζουν τις τιμες...και μια αλλη πουτανα να μου λεει δεν εχει πολλη δουλεια αλλα φταινε τα αφεντικα που ανεβαζουν τις τιμες για να καλυψουν τα εξοδα και τα τζακουζια τους που επενδυσαν...τι να πεις καθενας τα δικα του...φταιει ο χατζηπετρης...στο τελος..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Βεβαια με τον κινδυνο να ειμαστε οφ τοπικ μπορει να ξεκινησει ενας διαλογος για το τι ειναι αυτα τα 40ευρω τελικα;και ποσα παν στα κοριτσια,ποσα στο μαγαζι;ισχυει το 50-50που ακουγεται γενικα;ή ειναι μικροτερο το ποσοστο;στα προγραμματα τι συμβαινει;ανεβαινει το ποσοστο της κοπελας;πως γινεται την ιδια να την γαμαω με 40σε στουντιο και με 30βαρδαρη;και μιλαω για την ιδια πραγματι κοντα χρονικα.παιζει αλλη συμφωνια με τα αφεντικα;ιδια λεφτα παιρνει η καινουρια ιδια η παλια που τραβαει πελατεια στανταρ σε ποσοστο;ερωτηματα που δεν ξερω αν ξερει κανεις να απαντησει αλλα χρηζουν προβληματισμου..
εγω φιλε gl πιστευω οτι τα περισσοτερα απο τα φραγκα τα αρπαζουν οι νταβαδες,δυστηχως τα κοριτσια μπορει να παιρνουνε κ ψιχουλα απο αυτα τα 40 ευρω..ενω οι νταβαδες γεμιζουν τις χοντρες κοιλιες τους με χρημα,οι κοπελες τρωνε αναριθμητους π....ς,για να κερδισουν στην τελικη καποια ποσοστα??
ειναι εντελως προσωπικη αποψη,δεν εχω στοιχεια για να στηριξω την θεση μου...απο περιεργεια κ μονο οποιος ξερει ας μας πει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κι εγω ειλικρινα δεν ξερω και θα θελα να μαθω..δεν λεω οτι τις κλαιω κι αυτες..μπορει να κονομαν πολλα..dimmits οπως ειχα παντα απορια αφου ειναι δηλωμενες πως φορολογουνται ,βασει τεκμηριου,τι δηλωνουν;πληρωνουν καποια ασφαλιση αυτες ή τα αφεντικα τους;ειναι απλα εργαζομενες του σεξ,επαγγελματιες ή θυματα του τραφικινγκ;σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις διαφορετικες παντα...η τεκμηριωμενη γνωμη καποιου σχετικου ή απο τον χωρο  θα βοηθουσε..

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
παντως εγω εκει που πληρωνω 100αρα ξερω οτι παει 70-30.και μη ρωτησεις κανεις ποιος παιρνει τα70?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειλικρινα,αδυνατω να παρακολουθησω το θεμα,μπαινω για πολυ λιγο κ βλεπω σελιδες ολοκληρες μ να μην πω τι κ επειδη μενω για λιγο δεν τα προλαβαινω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειλικρινα,αδυνατω να παρακολουθησω το θεμα,μπαινω για πολυ λιγο κ βλεπω σελιδες ολοκληρες μ να μην πω τι κ επειδη μενω για λιγο δεν τα προλαβαινω
αν δεν το καταλαβες ηταν μια φορα κι εναν καιρο ενα θρεντ μπουρδελοβραβεια,μετα επειδη βγηκε κλωνος( απο λαθος δικο μου)το γυρισαμε σε ερωτηση για τις τιμες των ντελων για να γινει επικαιρο και τωρα φιλοσοφουμε ελευθερα που πανε τα λεφτα σαν τον γιωργακη προεκλογικα...αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom