Νέα

Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αξιολογηστε την πολη μας!

• 20ευρω

Ψήφοι: 4 100,0%
  • 30ευρω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 40ευρω

• 50ευρω

• αλλη τιμη ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν δεν κάνω λάθος, αυτή πρέπει να είναι η Caroline, πορνοστάρ που είναι στο Συγγρού 144 ή στο Τριγγέτα 3. Βουρ για Αθήνα λοιπόν!
οχι φιλε δεν θα τρεχω εγω αθηνες με τετοια ζεστη ...απαγωγη... και λυτρα δεν δεχομαστε..να εγκλειστει σε στουντιο του μυλου για κανα 6 μηνο ΜΕ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ    :priest:  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Αν δεν κάνω λάθος, αυτή πρέπει να είναι η Caroline, πορνοστάρ που είναι στο Συγγρού 144 ή στο Τριγγέτα 3. Βουρ για Αθήνα λοιπόν!

Σωστός..! Καλά τί ταχύτητα είναι αυτή..;
Μόλις την είχα βρει κι εγώ στο ίδιο σάϊτ που 'χει κ φωτο της Μαντυ..!
Δουλεύει Δευ-Τετ σε 3 διαφορετικά στούντιο..!
Είπες πορνοσταρ..; Ξέρεις κάτι παραπάνω..; Καμιά ταινία της..;
Κάνει τουρ στην Αθήνα, δηλ θα 'ναι για λίγες μέρες ή δουλεύει μόνιμα εκεί..;
Κι η ταρίφα της είναι κανονική ή υψηλότερη..;
Θα ψάξω κ μόνος μου, αλλά αν ξέρει κανείς..!
Εντωμεταξύ... πάω να πάρω βέρες...!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Πάντως δεν είναι όλες οι κριτικές της θετικές...
Όλοι λένε ότι είναι μουνάρα, αλλά κάποιος λέει ότι είναι κρυόκωλη, κ γενικά απ' ότι κατάλαβα πρέπει να 'χει λίγο τουπέ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντως δεν είναι όλες οι κριτικές της θετικές...
Όλοι λένε ότι είναι μουνάρα, αλλά κάποιος λέει ότι είναι κρυόκωλη, κ γενικά απ' ότι κατάλαβα πρέπει να 'χει λίγο τουπέ..
το χουν αυτο οι λιγο ωραιες γενικα... :d-spam:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλημερα...ναι οντως εκει βρισκεται η καρολινα...μιλαμε για δυνατο μωρο...την φωτο την ποσταρα για ενα κ μονο λογο: την συγκριση κ τον προβληματισμο..επιτελους η θεσ/κη  ( οπως κ αλλες περιοχες ) δικαιουντε κομματι απο την πιτα,δηλ. δικαιουντε ωραιες-καυλιαρες-προστυχες γκομενες στα αντιστοιχα σπιτακια.για αυτο εβαλα κ την φωτο κ επειδη η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ειπα κ να σας καυλωσω λιγο :grin: :grin: :grin:...(ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα-εκπομπη στα μεσα της δεκαετιας του 80?)

οσο για τις τιμες φιλε σκοινοβατη εγω δεν θα συμφωνησω οτι πανε αναλογα με τον πλυθησμο,γιατι σε αλλα μερη εκτος αθηνας κ σαλονικας εχω γαμησει κ με 30 αρικο ακομη...με το σκεπτικο λιγοτερος πλυθησμος=μεγαλυτερες τιμες δεν θα επρεπε να ειχα δωσει λοιπον μονο 30..αντιθετα πιστευω οτι θα επρεπε να ισχυει περισσοτερος πλυθησμος= μεγαλυτερος ανταγωνισμος=χαμηλοτερες τιμες,κατι που συμβαινει εν μερει στην αθηνα ;) ;) ...τεσπα,θελω να πιστευω οτι ολοι μας προσδοκουμε το καλυτερο για την μπουρδελοεκτονωση μας,ειναι στο χερι μας κυριοι να το διεκδικουμε καθε μερα! :fuck1: :fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για να γυρισουμε στο θεμα με τις τιμες και τα λεφτα  γενικως θελω να καταθεσω εδω μια πληροφορια που προσφατα ελαβα απο ατομο του χωρου.μου ειπε λοιπον οτι υπαρχουν δυο τροποι που δουλευουν κοπελες τουλαχιστον για σαλονικη.ή παιρνουν οντως μισα μισα απο την εισπραξη της βαρδιας,ή πληρωνουν ημερησιο ενοικιο στο στουντιο(ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΩ) περιπου 250 γιουρα...για τον χωρο και τις παροχες του τζακουζια κλπ και οι ιδιες απολαμβανουν εμμεσα τα αγαθα των προγραμματων..που ανεβαζουν αντιστοιχα το κασε τους..το δευτερο αφορα κυριως τις πιο παλιες και καταξιωμενες που δουλευουν 80% με πελατες...οι νεοτερες σαφως πληρωνονται με ποσοστο που μπορει να ειναι μισα μισα ή λιγοτερο αναλογα...γενικως απο οτι καταλαβα παιζουν συμφωνιες...η τσατσα πληρωνεται απο την πουτανα ημερομισθιο πιθανως ακομη και οταν δεν δουλευει μερες περιοδου και το μαγαζι φυλακα,ρευμα,νερο κλπ..πολλλα μαγαζια τα εχουν παλιες και ενδεχομενως και ακομη δηλωμενες πουτανες που χρηζονται αφεντικα αλλα καμια φορα τυγχανει να δουλευουν οπως η ρενατα στις ραγες που ακουγεται οτι ειναι και ιδιοκτητρια εκει...γενικως αυτες οι πληροφοριες εμενα περισσοτερο με μπερδεψαν παρα με διαφωτισαν αν ειναι και αληθινες δηλαδη τεσπα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν λοιπον δεχτουμε αυτες τις πληροφοριες σημαινει οτι για την ανοδο των τιμων δεν ειναι αμοιρες και οι ιδιες οι κοπελες τελικα...ειδικα στην περιπτωση συμφωνιας με ''ενοικιο'' αφου το μαγαζι ειναι εξασφαλισμενο για τα ..εσοδα ασχετως προσελευσης.βεβαια και τα μαγαζια δεν ειναι χαζα ξερουν πιθανως την φημη της καθεμιας και τον κοσμο που φερνουν..τεσπα το θεμα ειναι λιγο πολυπλοκο αφου η πουτανα ειναι ταυτοχρονα και προιον και κραχτης και υπαλληλος του μαγαζιου και λιγο ανεξαρτητη επαγγελματιας..ολα μαζι σε ενα...και προφανως πεφτει πολυ χρημα...στα μαγαζια με καλα τεμαχια που τραβαν πελατεια..βλ αφρουλα,χριστινα κλπ...κι αυτες το ξερουν και το διαπραγματευονται..και παιζει και καποια κλεψια καμια φορα ιδιως στα μεγαλα προγραμματα που αλλα παιρνουν στο χερι και αλλα λεν οτι πηραν στην λογοδοσια στο αφεντικο..ειδικα αν ισχυει οτι η τσατσα πληρωνεται απο την πουτανα παιζει σιγουρα ανιερη συμμαχια... :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν υπάρχει πολλή δουλεία όλες τις μέρες, ενώ στην Αθήνα με 4 εκατομ. κ βάλε πληθυσμό δε νομίζω να συμβαίνει αυτό..
και χτες που περασε το φιλαρακι μου στα περισσοτερα μυγες βαρουσαν...ψοφια η κινηση....την αλλη βδομαδα παιζει ναμαι αθηνα θα δω και θα σας πω συγκριση..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες καλησπερα,μολις μπηκα σπιτι μετα απο διακοπες κ μπηκα στο site μας,αν μου επιτρεπεται θα διαβασω ολα οσα εχασα τοσες μερεςκ θα ποσταρω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδες καλησπερα,μολις μπηκα σπιτι μετα απο διακοπες κ μπηκα στο site μας,αν μου επιτρεπεται θα διαβασω ολα οσα εχασα τοσες μερεςκ θα ποσταρω
καλησπερα θα βαρεθεις να διαβαζεις βεβαια....και πολλα οφ τοπικ.καλα περασες;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα θα βαρεθεις να διαβαζεις βεβαια....και πολλα οφ τοπικ.καλα περασες;
περασα τελεια φιλε σ ευχαριστω που ρωτας,διαβαζω ολα τα θεματα κ ολες τις σελιδες κ τα εχω παιξει κιολας.ποσα εχετε γραψει ρε?

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
περασα τελεια φιλε σ ευχαριστω που ρωτας,διαβαζω ολα τα θεματα κ ολες τις σελιδες κ τα εχω παιξει κιολας.ποσα εχετε γραψει ρε?
ντεκερ τι εγινε? ολα καλα? με το γκομενακι σου πηγες διακοπες?.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για να γυρισουμε στο θεμα με τις τιμες και τα λεφτα  γενικως θελω να καταθεσω εδω μια πληροφορια που προσφατα ελαβα απο ατομο του χωρου.μου ειπε λοιπον οτι υπαρχουν δυο τροποι που δουλευουν κοπελες τουλαχιστον για σαλονικη.ή παιρνουν οντως μισα μισα απο την εισπραξη της βαρδιας,ή πληρωνουν ημερησιο ενοικιο στο στουντιο(ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΩ) περιπου 250 γιουρα...για τον χωρο και τις παροχες του τζακουζια κλπ και οι ιδιες απολαμβανουν εμμεσα τα αγαθα των προγραμματων..που ανεβαζουν αντιστοιχα το κασε τους..το δευτερο αφορα κυριως τις πιο παλιες και καταξιωμενες που δουλευουν 80% με πελατες...οι νεοτερες σαφως πληρωνονται με ποσοστο που μπορει να ειναι μισα μισα ή λιγοτερο αναλογα...γενικως απο οτι καταλαβα παιζουν συμφωνιες...η τσατσα πληρωνεται απο την πουτανα ημερομισθιο πιθανως ακομη και οταν δεν δουλευει μερες περιοδου και το μαγαζι φυλακα,ρευμα,νερο κλπ..πολλλα μαγαζια τα εχουν παλιες και ενδεχομενως και ακομη δηλωμενες πουτανες που χρηζονται αφεντικα αλλα καμια φορα τυγχανει να δουλευουν οπως η ρενατα στις ραγες που ακουγεται οτι ειναι και ιδιοκτητρια εκει...γενικως αυτες οι πληροφοριες εμενα περισσοτερο με μπερδεψαν παρα με διαφωτισαν αν ειναι και αληθινες δηλαδη τεσπα
οντως απ οτι εχω ακουσει αυτα υσχυουν κανονικα για αυτο λεω μην τις λυπαστε αυτες πρεπει να μας λειπουνται

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ομολογουμενως ειναι δυσκολη η δουλεια της πουτανας αλλα και οι απολαβες ομως ειναι αναλογες. Υποθετω οτι πλεον οι πιο πολλες που δουλευουν στα μπουρδελα ειναι επιλογη τους και δεν ειναι θυματα τραφικινγκ η' δεν εξαναγκαζονται.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ομολογουμενως ειναι δυσκολη η δουλεια της πουτανας αλλα και οι απολαβες ομως ειναι αναλογες. Υποθετω οτι πλεον οι πιο πολλες που δουλευουν στα μπουρδελα ειναι επιλογη τους και δεν ειναι θυματα τραφικινγκ η' δεν εξαναγκαζονται.
αυτο εννοειτε φιλε μου,πλεον τα θυματα ημαστε εμεις που τα ακουμπαμε :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως με την ευκαιρια που ειμαι αθηνα παιδια και επειδη το θρεντ ασχολειται με τις τιμες πλεον εχω να καταθεσω το εξης..στα περισσοτερα στουντιο(δεν αναφερομαι σε μπουρδελακια τυπου φυλης)το απλο εδω παιζει 50αρι πλεον...αρα μην κλαιγομαστε τοσο με τις τιμες...και εξηγουμαι σε τι πρεπει να αρχισουμε να απαιτουμε...καλυτερες υπηρεσιες απο την κοπελα...δηλαδη αθηνα ειναι μεν 50 αρι το απλο σε στουντιο αλλα δεν εχει σχεση με την δικη μας την ξεπετα που πολλες φορες παιζει στην θεσσαλονικη.επιπλεον ολα τα προγραμματα ειναι λιγο πολυ στα ιδια αλλα εχει και φουλ 100 στα περισσοτερα μαγαζια ισως και 90 που τα κανεις ολα μεχρι και ακαποτο τσιμπουκι για οποια κανει...νομιζω σε μας και το 100αρι δεν σου φτανει για ολα αυτα μαζι...οι δε κοπελες φανερα πιο επαγγελματικη συμπεριφορα,λιγοτερη ξινιλα και δυσανασχετηση,στατιστικα λιγο καλυτερος μεσος ορος απο πλευρας εμφανισης(εδω η μετρια ειναι η δικη μας η θεα συνηθως,ποια μαντυ και τριχες...),ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΟΛΕΣ(εστω και με την βοηθεια του χειρουργου),χρονος παραμονης στο δωματιο αρκετος...βεβαια βοηθαει το οτι λογω καλοκαιριου ισως ειναι πεσμενη η δουλεια,τα πολλα μαγαζια,ο ανταγωνισμος,οι λιγοτερς μερες εργασιας που ξεκουραζουν τις κοπελες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συμπερασματικα σε αυτο πρεπει κι εμεις να πιεσουμε : καλυτερες υπηρεσιες τουλαχιστον στα στουντιο που ετσι κι αλλιως πληρωνουμε καλυτερα,περισσοτερος χρονος και καλυτερες εμφανισιακα κοπελες να μας φερνουν...τωρα σε ποιον τα γραφω βεβαια αυτα και ποιος θα τα ακουσει ή πως μπορουμε να πιεσουμε εμεις οι .....καταναλωτες δεν εχω ιδεα προς το παρον :2funny: :2funny:

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα.
gl εχεις δικιο αλλα μην ρωτας ποιος θα τα ακουσει αυτα,εδω ολη μερα γραφουνε ψευτικες κριτικες για να περασει η ωρα τους λες να μην διαβαζουνε τα υπολοιπα θρεντ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα.
gl εχεις δικιο αλλα μην ρωτας ποιος θα τα ακουσει αυτα,εδω ολη μερα γραφουνε ψευτικες κριτικες για να περασει η ωρα τους λες να μην διαβαζουνε τα υπολοιπα θρεντ?
μακαρι...αμα δεις τι μουνια εχει στην αθηνα,στα στουντιο φιλε και :tits: ολες οχι οι δικες μας οι δευτερης διαλογης που σηκωσαν ψηλα τον αμανε...κι αυτες και οι νταβαδες τους...αριστες επαγγελματιες.φιλικες,περιποιητικες,πουτανες κανονικες...με τα ολα τους.αυτο θελω να δω κι ας ειναι και 40 στα στουντιο.γιαυτο πρεπει να αγωνιστειτε εσεις που θα μεινετε πισω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom