Νέα

Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

αξιολογηστε την πολη μας!

• 20ευρω

Ψήφοι: 4 100,0%
  • 30ευρω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 40ευρω

• 50ευρω

• αλλη τιμη ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν δεν το καταλαβες ηταν μια φορα κι εναν καιρο ενα θρεντ μπουρδελοβραβεια,μετα επειδη βγηκε κλωνος( απο λαθος δικο μου)το γυρισαμε σε ερωτηση για τις τιμες των ντελων για να γινει επικαιρο και τωρα φιλοσοφουμε ελευθερα που πανε τα λεφτα σαν τον γιωργακη προεκλογικα...αυτα..
ε που να το καταλαβω που μπαινω για λιγο κ βλεπω ασχετες μαλακιες κ χαλαρωστε λιγο κ συ κ ο φουφου που ξαφνικα μας τη λετε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1)Δεν σου τη λεω κανω κι εγω πλακα και με διαθεση αυτοσαρκασμου μαλιστα για την φιλοσοφια που καναμε2)δεν ηταν και τοσο ασχετα νομιζω αυτα που λεγαμε με τις τιμες3)θρεντ σχολιων δεν ειναι εδω;και οχι ενημερωσης οπως το αλλο που οταν οντως ξεφυγα με πολυλογιες καποια στιγμη μαζευτηκα..4)πες και συ μια γνωμη κουβεντα να γινει μην εισαι τοσο αρνητικος,εστω και συντομη.. 5)φουφου ποιος ειναι;γιατι χανω επεισοδια..χαχαχα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
1)Δεν σου τη λεω κανω κι εγω πλακα και με διαθεση αυτοσαρκασμου μαλιστα για την φιλοσοφια που καναμε2)δεν ηταν και τοσο ασχετα νομιζω αυτα που λεγαμε με τις τιμες3)θρεντ σχολιων δεν ειναι εδω;και οχι ενημερωσης οπως το αλλο που οταν οντως ξεφυγα με πολυλογιες καποια στιγμη μαζευτηκα..4)πες και συ μια γνωμη κουβεντα να γινει μην εισαι τοσο αρνητικος,εστω και συντομη.. 5)φουφου ποιος ειναι;γιατι χανω επεισοδια..χαχαχα
οκ,συγνωμη τοτε.δεν εχω να πω κατι,ετσι κ αλλιως απο σημερα ειμαι σε διακοπες κ μπαινω μια στο τοσο κ απο αυριο δεν θα μπορω να μπω καθολου.οποτε καλη συνεχεια κ καλες καταθεσεις......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλα να περασεις...τα λεμε

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν δεν το καταλαβες ηταν μια φορα κι εναν καιρο ενα θρεντ μπουρδελοβραβεια,μετα επειδη βγηκε κλωνος( απο λαθος δικο μου)το γυρισαμε σε ερωτηση για τις τιμες των ντελων για να γινει επικαιρο και τωρα φιλοσοφουμε ελευθερα που πανε τα λεφτα σαν τον γιωργακη προεκλογικα...αυτα..
δεν μου λες ρε φιλε επειδη δεν το καταλαβα αυτο,θες να πεις κατι?το θεμα το χειρηζομαι οπως θελω αμα δεν γουσταρεις μην συμμετεχεις .δεν θα μας την πεις και απο πανω.
οπως γουσταρω το γυρναω το θρεντ,εγω δεν το ανοιξα?

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κι εγω ειλικρινα δεν ξερω και θα θελα να μαθω..δεν λεω οτι τις κλαιω κι αυτες..μπορει να κονομαν πολλα..dimmits οπως ειχα παντα απορια αφου ειναι δηλωμενες πως φορολογουνται ,βασει τεκμηριου,τι δηλωνουν;πληρωνουν καποια ασφαλιση αυτες ή τα αφεντικα τους;ειναι απλα εργαζομενες του σεξ,επαγγελματιες ή θυματα του τραφικινγκ;σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις διαφορετικες παντα...η τεκμηριωμενη γνωμη καποιου σχετικου ή απο τον χωρο  θα βοηθουσε..
και εισαι και εκτος αμα πιστευεις οτι πλεον οι πουτανες ειναι θυματα μαλλον βλεπεις πολλες ταινιες!
παρτο χαμπαρι αυτες βγαζουν τα δεκαπλασια απο σενα καθε μερα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και εισαι και εκτος αμα πιστευεις οτι πλεον οι πουτανες ειναι θυματα μαλλον βλεπεις πολλες ταινιες!
παρτο χαμπαρι αυτες βγαζουν τα δεκαπλασια απο σενα καθε μερα
ειπα δεν τις κλαιω...βγαζουν λεφτα σιγουρα..αλλα αλλιως βλεπεις πχ καποιες παλιες να φερονται στο θεμα χρημα,με αλλη διαθεση αρμεγματος και αλλιως κατι ταλαιπωρα καινουρια πορνιδια...ισως παιζει ρολο ο χρονος στο επαγγελμα...το ποσα βγαζω εγω αλλο παλι θεμα και τι δουλεια κανω,δεν ειμαι σιγουρα πουτανα παντως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τωρα και μην μου πεις οτι τα ιδια παιρνει πχ η σαρα,ή η αφρουλα και τα ιδια η καθε χθεσινη 18 αρα πουτανα που μολις την φεραν απο το χωριο της στην ρουμανια ή δεν ξερω που....καποια λαμογια του χωρου  και δεν εχει στον ηλιο μοιρα...κανα κομματι θα της πεταν μεχρι να πονηρεψει κι αυτη και ξυπνησει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μου λες ρε φιλε επειδη δεν το καταλαβα αυτο,θες να πεις κατι?το θεμα το χειρηζομαι οπως θελω αμα δεν γουσταρεις μην συμμετεχεις .δεν θα μας την πεις και απο πανω.
οπως γουσταρω το γυρναω το θρεντ,εγω δεν το ανοιξα?
τωρα εδω εκανα πλακα κυριως και σαφως δικο σου ειναι το θρεντ καντο οτι θες αλλα ο τιτλος πλεον ειναι παραπλανητικος ως προς το περιεχομενο...υπαρχει παρακατω αλλο παλιο θρεντ- μπουρδελα θεσνικης πολυ ακριβα;
τεσπα μπορουσες να ανοιξεις κα καινουριο παλι αν το παλιο εκεινο δεν τραβηξε...αλλα μπουρδελοβραβεια και τιμες δεν ειναι ενα θεμα πως να το κανουμε..και καποιος αλλος μας την ειπε πρωτος οτι γεμισαμε το θρεντ μα....μη εχοντας αντιληφθει προφανως την αλλαγη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατα τα αλλα εμενα μ αρεσει η συζητηση,ειμαι ο μονος που συμμετεχει τελικα νομιζω,μ αρεσει να το φιλοσοφω και θετω ερωτηματα για προβληματισμο και νεα συζητηση...ειπα αν ξερει καποιος απο μεσα ας πει τι συμβαινει αλλα ολες οι περιπτωσεις στο μεγαλο θεμα πορνεια δεν ειναι ιδιες ουτε κατηγοριοποιουνται σε μια.... ;)μην αρκουμαστε μονο σε τσιτατα α ρε ποσα βγαζουν αυτες...γαμιουνται και βγαζουν συμφωνοι ,αλλα το 40αρι που παει και τι αντιπροσωπευει λεμε;αληθεια διαβασε κανεις τι εγραψα ή πιαστηκατε μονο για καβγα πρωι πρωι;τεσπα ,καμια παρεξηγηση, κουβεντα να γινεται.... :)

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τωρα εδω εκανα πλακα κυριως και σαφως δικο σου ειναι το θρεντ καντο οτι θες αλλα ο τιτλος πλεον ειναι παραπλανητικος ως προς το περιεχομενο...υπαρχει παρακατω αλλο παλιο θρεντ- μπουρδελα θεσνικης πολυ ακριβα;
τεσπα μπορουσες να ανοιξεις κα καινουριο παλι αν το παλιο εκεινο δεν τραβηξε...αλλα μπουρδελοβραβεια και τιμες δεν ειναι ενα θεμα πως να το κανουμε..και καποιος αλλος μας την ειπε πρωτος οτι γεμισαμε το θρεντ μα....μη εχοντας αντιληφθει προφανως την αλλαγη...
ειπα απ την αρχη οτι δεν ανοιγω αλλο θεμα γιατι απλα ανανεωνω εδω καθε φορα καινουριες ψηφοφοριες ο τιτλος καλος η κακος δεν αλλαζει απ τις ρυθμισεις αλλιως θα το αλλαζα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε ρε παιδια κανενας νεος να πει την γνωμη του για τις τιμες στην σαλονικη;ή κανενας που να εγκατασταθηκε προσφατα εδω απο αθήνα ή αλλου,εξωτερικο κλπ να κανει μια συγκριση,να γινει κουβεντα;το θεμα που ανοιχτηκε ειναι μεγαλο...μην το αφησουμε το θρεντ να ψοφησει παλι και να ξεχαστει...καμια πληροφορία εστω εκ των εσω μηπως για που παν τα λεφτα στα στουντιο και σε τι ποσοστα; κανεις; :think:

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντος οι συναγωνιστες μας πρωτεινουν τα 20-30 ευρω οχι τα 30-40 που ειναι τωρα.και απο οτι βλεπω ολοι ψηφηζουν σκεφτομενοι και οχι με το ποιο ειναι πιο φθηνο,εχουν αρκετους ψηφους και τα 30ευρω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
με χαρα βλεπω οτι στην δημοσκοπηση προηγειται το εικοσαρικο......μπραβο στους συναγωνιστες,μαζι σας ειμαι,οι υψηλες τιμες πρεπει να απευθυνονται σε high-class γκομενες κ οχι σε πατσαβουρες που κατα καιρους μας πασαρουν στον βαρδαρη κυριως....κ για να μην λετε οτι εχω αδικο ποσταρω φωτο να δειτε τι γαμανε οι φιλοι μας οι αθηναιοι...κ ελατε να μου πειτε αν εχετε δει ποτε τετοιου επιπεδου γκομενα εστω κ στα στουντιο της σαλονικας...η ενδομυχη σκεψη σας ειναι ταυτοχρονα κ η απαντηση στις υψηλες τιμες των κοκκινων σπιτιων στην σαλονικα...καλημερα επι της ευκαιριας σε ολα τα παιδια.. :) :)

Συνημμένα

• pic_1021912lathen.jpg
    pic_1021912lathen.jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 53

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με χαρα βλεπω οτι στην δημοσκοπηση προηγειται το εικοσαρικο......μπραβο στους συναγωνιστες,μαζι σας ειμαι,οι υψηλες τιμες πρεπει να απευθυνονται σε high-class γκομενες κ οχι σε πατσαβουρες που κατα καιρους μας πασαρουν στον βαρδαρη κυριως....κ για να μην λετε οτι εχω αδικο ποσταρω φωτο να δειτε τι γαμανε οι φιλοι μας οι αθηναιοι...κ ελατε να μου πειτε αν εχετε δει ποτε τετοιου επιπεδου γκομενα εστω κ στα στουντιο της σαλονικας...η ενδομυχη σκεψη σας ειναι ταυτοχρονα κ η απαντηση στις υψηλες τιμες των κοκκινων σπιτιων στην σαλονικα...καλημερα επι της ευκαιριας σε ολα τα παιδια.. :) :)
φιλε αν φερναν εδω τετοιο μωρο θα πουλουσα κανα χωραφι...να το θρεψω...καθε μερα θα το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1:
αντισκηνο θα στηναμε εξω απο το μπουρδελο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
φιλε αν φερναν εδω τετοιο μωρο θα πουλουσα κανα χωραφι...να το θρεψω...καθε μερα θα το   :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1:
αντισκηνο θα στηναμε εξω απο το μπουρδελο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:...κ γω μαζι σου,θα πουλουσα κ το αμαξι μου ( που μου την σπαει τελευταια)κ οταν θα ξεμενα απο λεφτα θα της ζητουσα να με παντρευτει για να γλιτωσω την φυλακη.....συγγνωμη κιολας αλλα αυτην την γκομενα την γλυφω απο την κορφη μεχρι τα νυχια δωρεαν!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny:...κ γω μαζι σου,θα πουλουσα κ το αμαξι μου ( που μου την σπαει τελευταια)κ οταν θα ξεμενα απο λεφτα θα της ζητουσα να με παντρευτει για να γλιτωσω την φυλακη.....συγγνωμη κιολας αλλα αυτην την γκομενα την γλυφω απο την κορφη μεχρι τα νυχια δωρεαν!!
ασε ασε καυλωσαμε μεγημεριατικα παλι .υγ. δες το θρεντ για τρικαλα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντως, με το ευρώ δεν ανέβηκε μόνο το μαμήσι..!
Όλα έχουν ανέβει, εκτός απ' τα ηλεκτρικά είδη που' χουν πέσει..!
Πόσο έκανε μια εφημερίδα, ένα μπουκαλάκι νερό, ένα ψωμί, το γάλα κλπ. πριν και πόσο κάνει τώρα..; Όλα ανέβηκαν εκτός απ' τους μισθούς.. Κι εγώ απ' ότι θυμάμαι κάπου τόσα είχα δώσει την προηγούμενη φορά που 'χα πάει σε μπουρδέλο, γύρω στις 6000 δρχ...

παραθεση που βρηκα τυχαια σκαλιζοντας τα θρεντ απο συμπολεμιστη...τα σχολια περιττευουν.. :thumbsup:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Ρε φίλε μη μας πετάς έτσι μια φωτο, μας ανάβεις κ μας αφήνεις έτσι..
Δώσε καμιά πληροφορία.. Όνομα κ διεύθυνση κι έχω φύγει λέμε..!
Με τα χίλια..!

Όσο για την προηγούμενη παράθεση είναι δική μου..
Την προηγούμενη φορά που' χα πάει σε μπουρδέλο πριν 7-8 χρόνια η τιμή ήταν 6000 δρχ κ φέτος που ξαναπήγα, η ταρίφα στα περισότερα είναι 30-40 ευρώ..!
Πάντως αυτές τις μέρες στα σπίτια που πήγα είδα ότι δεν υπάρχει κίνηση, βέβαια αυτό είναι καλό για μας γιατί τα κορίτσια είναι πιο χαλαρά, αλλά αυτό ίσως να δικαιολογεί γιατί οι τιμές είναι ψηλότερες εδώ..
Δεν υπάρχει πολλή δουλεία όλες τις μέρες, ενώ στην Αθήνα με 4 εκατομ. κ βάλε πληθυσμό δε νομίζω να συμβαίνει αυτό..

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε μη μας πετάς έτσι μια φωτο, μας ανάβεις κ μας αφήνεις έτσι..
Δώσε καμιά πληροφορία.. Όνομα κ διεύθυνση κι έχω φύγει λέμε..!
Με τα χίλια..!

Όσο για την προηγούμενη παράθεση είναι δική μου..
Την προηγούμενη φορά που' χα πάει σε μπουρδέλο πριν 7-8 χρόνια η τιμή ήταν 6000 δρχ κ φέτος που ξαναπήγα, η ταρίφα στα περισότερα είναι 30-40 ευρώ..!
Πάντως αυτές τις μέρες στα σπίτια που πήγα είδα ότι δεν υπάρχει κίνηση, βέβαια αυτό είναι καλό για μας γιατί τα κορίτσια είναι πιο χαλαρά, αλλά αυτό ίσως να δικαιολογεί γιατί οι τιμές είναι ψηλότερες εδώ..
Δεν υπάρχει πολλή δουλεία όλες τις μέρες, ενώ στην Αθήνα με 4 εκατομ. κ βάλε πληθυσμό δε νομίζω να συμβαίνει αυτό..

Αν δεν κάνω λάθος, αυτή πρέπει να είναι η Caroline, πορνοστάρ που είναι στο Συγγρού 144 ή στο Τριγγέτα 3. Βουρ για Αθήνα λοιπόν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom