Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Τι ακριβως να διορθωσω;
Το όνομα στο προφίλ σου (lkjhgfdsaa) έχει κάποιο νόημα για σένα; θεώρησα ότι το έγραψες έτσι λόγω βιασύνης.
Τι ακριβως να διορθωσω;
Δεν νομίζω να γίνεται να αλλάξεις το όνομα χρήστη.Το όνομα στο προφίλ σου (lkjhgfdsaa) έχει κάποιο νόημα για σένα; θεώρησα ότι το έγραψες έτσι λόγω βιασύνης.
Δεν νομίζω να γίνεται να αλλάξεις το όνομα χρήστη.
Η Τζέσικα έφυγε νωρίς από εχθές το πρωί ενώ ήταν πρόγραμματισμενο να φύγει Τετάρτη. Αμφίβολο αν την δούμε σύντομα στην περιοχή.
Την θέση της στο 11 πηρε η Αννίτα.
Ζλάτα Ν17 εκτός λειτουργίας.
Κατα την αποψη σου ποιος οικος εχει τα καλυτερα δωματια;Και σε ποιους υπαρχει η μεγιστη καθαριοτητα που μπορει να εχει καποιο δωματιο ενος οικου;Το μεγάλο δωμάτιο που διαθέτει το Eros 14 κατά την διάρκεια της επίσκεψης μου ήταν καθαρό αρωματισμένω, λειτουργούσε ο κλιματισμός, η τηλεόραση που διαθέτει πρόβαλε πορνό και δεν υπήρχαν νερά χυμένα γύρω από τον νιπτήρα ούτε χαρτιά πεταμένα εκτός κάδου. Από τον κάδο λείπει το καπάκι που υπήρχε και εμπόδιζε την δυσοσμία από τα σπέρματα να βγει στο χώρο.
Λέω για καμιά επίσκεψη σήμερα αλλά δεν ξέρω σε ποια!
Αν θυμαμαι καλα η Σκαρλετ ηταν μια ψηλη μελαχρινη κοπελα με ωραιο σωμαΥπάρχουν καλές πιθανότητες για πρώτο εμφανιζόμενη κοπέλα από Πέμπτη στο Eros 14 (ίσως και επανεμφάνιση της Σκάρλετ από το 11)
Κατα την αποψη σου ποιος οικος εχει τα καλυτερα δωματια;Και σε ποιους υπαρχει η μεγιστη καθαριοτητα που μπορει να εχει καποιο δωματιο ενος οικου;
Ας περιμένω λοιπόν μέχρι Πέμπτη καλύτεραΥπάρχουν καλές πιθανότητες για πρώτο εμφανιζόμενη κοπέλα από Πέμπτη στο Eros 14 (ίσως και επανεμφάνιση της Σκάρλετ από το 11)
Ας περιμένω λοιπόν μέχρι Πέμπτη καλύτερα
Είχες αποφασίσει σε ποια θα πήγαινες, αν πήγαινες σήμερα;
Ενδιαφερον! Δεν εχω δει την Σκαρλετ. Υπάρχουν απόψεις απο επισκέψεις;η σκαρλετ ειναι στο σερβις σαν τη μαρια..χαμογελαστη δεκτικη σε ολα ευχαριστη με τον πελατη!!!και αντεχει και αυτο που κανει το κανει καλα!!!
Ενδιαφερον! Δεν εχω δει την Σκαρλετ. Υπάρχουν απόψεις απο επισκέψεις;