Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 903K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Την έχεις πάρει; Έχει περάσει από Βριλησσού 42.
Μπα δε νομίζω πως είναι αυτή. Το πιθανότερο ειναι ότι είναι άλλη και αν εχω δίκιο είναι λίγο ξυνή, έως πολύ.
Καί η Ρομπέρτα που είναι τώρα στα Χανιά στο 14 δεν είναι η μουνάρα η Ρομπέρτα.!!
Μόνο στ όνομα μοιάζουν.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Βέβαια στη φωτό της Μαργκώ εμφανίζεται με φωτό τησ απο Βριλησσού Μαργκω. Ιδομεν?
Ή περίμενε πρώτα νάρθει.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Μπα δε νομίζω πως είναι αυτή. Το πιθανότερο ειναι ότι είναι άλλη και αν εχω δίκιο είναι λίγο ξυνή, έως πολύ.

Την ίδια λέμε...Την Ρωσίδα. Στην Βριλησσου ήταν πριν χρόνια που ήταν υπό άλλη διεύθυνση.
Ανάρτησε φωτο από Μάργκω!

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Ρε Doctor, εισαι σιγουρος οτι η δημοσίευση φωτογραφιών της Αλέξιας, θα της κάνει καλό;
Παρ όλο που δεν είμαι Fan της Αλεξίας (Εχω να την επισκευτώ πάνω απο 2 χρόνια) πιστεύω ότι δεν ευνοεί ούτε την ίδια ούτα το σάϊ οι φωτο της. Θα χαλάσει το Σασπένς που έχει δημιουργηθεί τέρα και πολύ καιρό.
Αν το αποφασίσει η ίδια κάντο Γιατρέ.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Την ίδια λέμε...Την Ρωσίδα. Στην Βριλησσου ήταν πριν χρόνια που ήταν υπό άλλη διεύθυνση.
Τη βρίσκω αλλα όπως χθες με την άλλη (Ναομ) μου πετάει αστεράκια και δε θα ανόιγει.
Αν μπορείς γιατρέ βάλε μιά και επειδή ξερω ότι θα δείς και τη Λαιμα ψαχνοντας βάλε και της Λαιμας (το απολυτο θυλικό) μια . και οπως λεμε στην καθωςπρεπει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Αν μπορείς γιατρέ βάλε μιά και επειδή ξερω ότι θα δείς και τη Λαιμα ψαχνοντας βάλε και της Λαιμας (το απολυτο θυλικό) μια και οπως λεμε στην καθωςπρεπει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η Λαιμα ξεκίνησε πάλι να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους οίκους;

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Αν είναι η από Βριλησσου μπίγκο!!!1 Αλλά στο Αθηναικό στουντέλο παίζει μάλλον άλλη . Στη καλαμάτα πηγε πιά. Δε γράφουν οι Καλαματιανοί ,ντεμπεληδες.
Αν είναι η από Βριλησού είναι και η Λαίμα Αθήνα. Δούλεψε για ένα βράδυ στο Η. Ηλιού.
Δυστιχώς δε τη πρόλαβα και δε ξαναδούλεψε ,και κατέβασαν και την ολοθομπη και ολόσωμη φωτό της. Αλλα που θα πάει θα επανέλθει. Σας κούρασα!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πάντως η γνωστή Λάιμα έχει σταματήσει να δουλεύει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μην το παλεύεται με τις φωτογραφίες για την Αλεξία για λογούς πολλοί προσωπικούς  ΔΕΝ επιθυμεί .
Παράθεση από: Doctor T  (Ιουλίου 12, 2017, 00:44:35)
Η Αλεξία δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο οπότε πρέπει να την ρωτήσω αν θέλει να το κάνει. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει πρόβλημα, από τη στιγμή που δεν θα φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Παρ όλο που δεν είμαι Fan της Αλεξίας (Εχω να την επισκευτώ πάνω απο 2 χρόνια) πιστεύω ότι δεν ευνοεί ούτε την ίδια ούτα το σάϊ οι φωτο της. Θα χαλάσει το Σασπένς που έχει δημιουργηθεί τέρα και πολύ καιρό.
Αν το αποφασίσει η ίδια κάντο Γιατρέ.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
:erection:

Μάργκω. Στην Καλαμάτα και στην Σπάρτη προσφέρει τώρα τις υπηρεσίες της και δεν έχει καλά σχόλια.

Συνημμένα

• Μαργκω-800x800.JPG
    Μαργκω-800x800.JPG
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 35

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
:erection:

Μάργκω. Στην Καλαμάτα και στην Σπάρτη προσφέρει τώρα τις υπηρεσίες της και δεν έχει καλά σχόλια.
Για δες και τα κορίτσια στα δυό αυτά στουδελα!!! Σα γνωστα σου φαίνονται ε!!
Και Βόλο και Αργος κλπ. Επαρχία.....

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Έχω κτυπήσει στο πόδι και δεν πρέπει να το κουράζω έως ότου γίνω καλά. Δυστυχώς, σε 3 εβδομάδες για λόγους επαγγελματικούς πρέπει να ταξιδέψω στο εξωτερικό για ένα μήνα και δεν έχω το περιθώριο να ρισκάρω την ανάρρωσή του με βόλτες για ψυχαγωγικούς λόγους. Θα έκανα όμως μια επίσκεψη στην Αλεξία την παραμονή της αναχώρησής μου αν είχα πειστεί από πριν ότι εμφανισιακά είναι του γούστου μου. Κατανοώ ότι η κοπέλα ίσως θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της απέναντι σε τυχόν γνωστούς από τον προσωπικό της κύκλο γνωριμιών και για τον λόγο αυτό θα πρότεινα κατά την φωτογράφιση της να φορά μάσκα της επιλογής της! Έτσι και το σώμα της θα βλέπουν οι επίδοξοι πελάτες και οι γνωστοί κατά τα άλλα δεν θα καταλάβουν τίποτα!

θα ανεβασω μια φωτογραφια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom