jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
θα πρότεινα να στείλεις π.μ. με τη φωτο στο καβαλάρη που δε θα τη δημοσιεύσει.θα ανεβασω μια φωτογραφια της.
Να σεβόμαστε τις επιθυμίες των κοριτσιών
θα πρότεινα να στείλεις π.μ. με τη φωτο στο καβαλάρη που δε θα τη δημοσιεύσει.θα ανεβασω μια φωτογραφια της.
Δες τα π.μ/Έτσι αβασάνιστα;;;
Κι αν έχει κάτσει κάποιος θα στο πει !!Έχει κάτσει κανείς μια ώρα σε δωμάτιο με κοπέλα;Γνωρίζεται που κυμαίνονται οι τιμές;
Αν ρωτάς για να πληρώσεις για μια ώρα ??Έχει κάτσει κανείς μια ώρα σε δωμάτιο με κοπέλα;Γνωρίζεται που κυμαίνονται οι τιμές;
Προφανώς φίλε εννοώ να πληρώσω για μια ώρα.Δεν είμαι παράλογος να πιστεύω οτι με 30 η έστω και 50 ευρώ θα καθίσει στο δωμάτιο μια ώρα η κοπέλαΑν ρωτάς για να πληρώσεις για μια ώρα ??
Όπου βρει και σε αρπάξει! Απ'ο 80 ως 100 συνήθως.
Έχω κτυπήσει στο πόδι και δεν πρέπει να το κουράζω έως ότου γίνω καλά. Δυστυχώς, σε 3 εβδομάδες για λόγους επαγγελματικούς πρέπει να ταξιδέψω στο εξωτερικό για ένα μήνα και δεν έχω το περιθώριο να ρισκάρω την ανάρρωσή του με βόλτες για ψυχαγωγικούς λόγους. Θα έκανα όμως μια επίσκεψη στην Αλεξία την παραμονή της αναχώρησής μου αν είχα πειστεί από πριν ότι εμφανισιακά είναι του γούστου μου. Κατανοώ ότι η κοπέλα ίσως θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της απέναντι σε τυχόν γνωστούς από τον προσωπικό της κύκλο γνωριμιών και για τον λόγο αυτό θα πρότεινα κατά την φωτογράφιση της να φορά μάσκα της επιλογής της! Έτσι και το σώμα της θα βλέπουν οι επίδοξοι πελάτες και οι γνωστοί κατά τα άλλα δεν θα καταλάβουν τίποτα!
Επίσκεψη στο Ν3 Αμαλία για ξεμπούκωμα.
Τα αρχίδια μου αναπαράγουν σπέρμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μήπως πρέπει να με δει γιατρός; Ίσως μου στοιχίσει πιο φθηνά.
Μια φορά εχω πάει με την αννίτα που πλέον εμφανίζεται στο οίκο 11,πριν λίγους μήνες όταν είχε έρθει στο έρως.Αννίτα στο 11 από σήμερα το πρωί.
Πως σου φανηκε η αμαλια;
Παρουσιάστηκε με πολύ όρεξη και με χαιρέτησε και δια χειραψίας αλλά στο δωμάτιο ήταν πολύ βιαστική και ψυχρή δεν την συνιστώ αν και μπορεί να ήταν μια συμπεριφορά της στιγμής που την επισκέφθηκα.
Τι ακριβως να διορθωσω;>>>>>>lkjhgfdsaa<<<<<<
Γιατί δεν διορθώνεις το προφίλ σου;
ετσι τον φωναζανε απο μικρο.....lkjhgfdsaa ελα να φαμεεεεεεεε!!!!!>>>>>><<<<<<
Γιατί δεν διορθώνεις το προφίλ σου;