Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Πέρασα πρίν λίγο απο τα μπουρδέλα,ΑΜΑΛΙΑ-ΖΛΑΤΑ κλειστά.Η ΕΥΑ επαιζε με το κινητο στα σκαλάκια απο την πολύ δουλειά που έχει :grin:

Γάμησα την ΣΤΕΛΛΑ μια ξανθιά γεματούλα,ακάποτο τσιμπούκι και καλή αισθηση του μουνιού της :)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

manos_20

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Συντεκνοι και σύντροφοι κατεβαίνω σε λίγο καιρό και θέλω να ανακαλύψω πράγματα ενδιαφέροντα..Για πείτε καμιά αξιόλογη περίπτωση!! Για Χανιά εννοείται!!

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Κατα την αποψη σου ποιος οικος εχει τα καλυτερα δωματια;Και σε ποιους υπαρχει η μεγιστη καθαριοτητα που μπορει να εχει καποιο δωματιο ενος οικου;
Τα καλύτερα δωμάτια κατά τη γνώμη μου στη Μίνωος απο την άποψη "Προσέχω το πελάτη" τα έχει το 9. Ιδιοκτήτρια του οίκου είναι η κα Ελένη.
Βέβαια έχω να περάσω πάνω από χρόνο και δε ξέρω να πώ για τη καθαριότητα.
Σημειώστε ότι είναι το μοναδικο σπίτι που διαθέτει ντουζιέρα στο δωμάτιο. Δε ξέρω άν έχει βάλει και στα δυό.
Η καθαριότητα παίδες οφείλεται πρωτίστως στη κοπέλα που δουλεύει όσο κι αν φαίνεται παράξενο.
Καθερές κοπέλες ποιές είναι ... απαντήστε εσείς.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Στέλλα Ν10. Ελεύθερο στοματικό +10, πρωκτικό +20.
Ρε γιατρέ χθες που γάμησα την Στέλλα δεν  μου ανέφερε η τσατσά για πρωκτικό  μόνο ελεύθερο στοματικό και 69

Την πηρα πριν δύο μέρες από τον κώλο... Δεν θα έχει συνέλθει ακόμα, Ίσως να πονάει ο κώλος της. Ισως να παρέλειψε να το αναφέρει, Ίσως δεν ρώτησες.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Συντεκνοι και σύντροφοι κατεβαίνω σε λίγο καιρό και θέλω να ανακαλύψω πράγματα ενδιαφέροντα..Για πείτε καμιά αξιόλογη περίπτωση!! Για Χανιά εννοείται!!

Καλώς να ορίσεις σύντεκνε!

Αυτή τη στιγμή για τα γούστα σου  :lheel: στην περιοχή δεν ενδείκνυται καμία.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Να ενημερώνεσαι από το forum για τυχόν άφιξη της Ρέας.
Ότι πρέπει για την περίπτωσή σου. Δοκιμασμένη και εγγυημένη σε αυτό το είδος από εμένα πολλές φορές.

Συνημμένα

• ΡΕΑ1.png
    ΡΕΑ1.png
    113,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Σημειώστε ότι είναι το μοναδικο σπίτι που διαθέτει ντουζιέρα στο δωμάτιο. Δε ξέρω άν έχει βάλει και στα δυό.

Θα μου επιτρέψεις μία μικρή διόρθωση. Δεν είναι το μοναδικό σπίτι που διαθέτει μπάνιο η ντουζιέρα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Η Ρέα είναι ωραία και τιμάει τα χρήματα που της δίνεις.
Ξεκαθάρισε τη υπηρεσίες θέλεις να σου προσφέρει και δώσε τα χρήματα που θα σου ζητήσει. Εγγύηση! Δεν έχω παράπονο. Δεν εχω ακούσει αρνητικό σχόλιο για την Ρέα.

Συνημμένα

• Ρεα.JPG
    Ρεα.JPG
    88,1 KB · Εμφανίσεις: 25

kavliarhs78

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Λοιπον αυτη τη στιγμη ειμαι με την αλεξια και μου λεει οσοι την εχουν βαρεθει να πανε αλλου να κανουνε παιχνιδι ...και για τον doctorT και για καποιους αλλους που εχους φωτογραφιες τις η βιντεο να μη διανοηθουν να ανεβασουν στο φορουμ γιατι θα εχουν κακα ξεμπερδεματα.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Την είδα τη πρώτη φορά που είχε κατέβει στο 11.
Δε πέρασα όμως .
Από το σαλόνι όμως μου έβγαλε αυτό το θετικό συναίσθημα.
Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη από αυτές που στέλνουν κατα καιρούς στα 11 και 14.
Έχω μια σιγουριά ότι τιμά τη δουλειά της.
Να διευκρινίσω ότι αυτή δουλεύει και Αθήνα.
Έκανα μια γρήγορη Έρευνα μα δε την είδα να δουλεύει Αθήνα , ως τη Τετάρτη που έχουν βγάλει τα προγράμματά τους.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα κατέβει Χανιά ντε και καλά.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Συμβαίνει ΤΏΡΑ!

Η Τζέσικα έφυγε νωρίς από εχθές το πρωί ενώ ήταν πρόγραμματισμενο να φύγει Τετάρτη. Αμφίβολο αν την δούμε σύντομα στην περιοχή.

Την θέση της στο 11 πηρε η Αννίτα.

Ζλάτα Ν17 εκτός λειτουργίας.
Και νομίζω πήγε στην Αθήνα και δούλεψε χθές νυχτερινή.
Αρα δεν έφυγε.... τη φύγανε.!!!

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Για βρητε κανένα άλλο θέμα να ασχοληθείτε παρά ασχολησθε με την Αλεξία και τον παράξενο φωτογράφο - σχολιαστή << ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ  >> από ότι φαίνεται κάποιες πρέπει να τον πατρονάρουν.

Λοιπον αυτη τη στιγμη ειμαι με την αλεξια και μου λεει οσοι την εχουν βαρεθει να πανε αλλου να κανουνε παιχνιδι ...και για τον doctorT και για καποιους αλλους που εχους φωτογραφιες τις η βιντεο να μη διανοηθουν να ανεβασουν στο φορουμ γιατι θα εχουν κακα ξεμπερδεματα.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Θα μου επιτρέψεις μία μικρή διόρθωση. Δεν είναι το μοναδικό σπίτι που διαθέτει μπάνιο η ντουζιέρα.
Επειδή δε ξέρω. ποιο άλλο έχει μέσα στο δωμάτιο μπάνιο.???

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Επειδή δε ξέρω. ποιο άλλο έχει μέσα στο δωμάτιο μπάνιο.???

Ν3 το δωμάτιο στο ισόγειο, Ν7 στο αριστερο δωμάτιο, Ν17 στο δωμάτιο αριστερά στο βάθος, Ν10 στο μεγάλο δωμάτιο.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Την είδα τη πρώτη φορά που είχε κατέβει στο 11.
Δε πέρασα όμως .
Από το σαλόνι όμως μου έβγαλε αυτό το θετικό συναίσθημα.
Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη από αυτές που στέλνουν κατα καιρούς στα 11 και 14.
Έχω μια σιγουριά ότι τιμά τη δουλειά της.
Να διευκρινίσω ότι αυτή δουλεύει και Αθήνα.

Αν την πετύχεις Χανιά μη παραλήψεις να κάνεις επίσκεψη. Δεν θα κατεβαίνει σε τακτικά διαστήματα.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Για βρητε κανένα άλλο θέμα να ασχοληθείτε παρά ασχολησθε με την Αλεξία και τον παράξενο φωτογράφο - σχολιαστή << ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ  >> από ότι φαίνεται κάποιες πρέπει να τον πατρονάρουν.
Ερωτώμενη σκέψη.
Κάποια κοπέλα σου εμπιστεύεται μια γυμνή φωτογράφιση, ή κάποιο βιντεάκι με την παραγγελία αυτό να μη διαρρεύσει. (Λάθος της που δέχεται φωτογράφηση_) Αλλά γίνεται.
Αν σου ζητούσαν φώτο και βίντεο μέλη απο δω μέσα θα τους έδινες?
Θα δημοσίευες το εμπιστευτικό υλικό στο θρεντ.?
Αν σου εμπιστευόταν το τηλ της θα το έδινες έστω και σε έναν.
Αν σε έκανε φίλο στο φ.β.θα δημοσίευες το προφίλ της?
?????????????????????????????????????????????????????????????????
Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.
Δεν έχω ξαναγράψει κάτι για το κοριτσάκι και δε θα το ξανακάνω.
Ολο αυτό της κάνει ζημιά.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Ν3 το δωμάτιο στο ισόγειο, Ν7 στο αριστερο δωμάτιο, Ν17 στο δωμάτιο αριστερά στο βάθος, Ν10 στο μεγάλο δωμάτιο.
Μα δεν επιτρέπεται να κάνεις μπάνιο σ αυτά. Είναι τα δωμάτια υγιεινής των κοριτσιών που δουλεύουν.
Άσε που εμένα προσωπικά δε θα μου άρεσε να ζητήσω να χρησιμοποιήσω κάποιο από αυτά, αλλά αυτό που λέω είναι μπάνιο για το πελάτη φίλε !!!!! όπως τα μπάνια που έχουν τα στούντιο των Αθηνών  που σε ρωτάνε όταν μπαίνεις αν θα χρησιμοποιήσεις το μπάνιο για να καθυστερήσει λίγο η κοπέλα και τελειώνεις και μπανάρεσαι και φεύγεις.
Τέτοιο μπάνιο έχει η Κα Ελένη. Μόνο πετσέτες και παντόφλες δε ξέρω αν έχει.
Στουντέλες όμως είναι άλλες στα Χανιά. Κουρέματά μας.
Προσωπική μου άποψη έγραψα/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom