άρτι αφιχθείς απο το στριπ που βρισκεται στην Αγια (Ανρδομέδα ή κατι τετοιο,μου διαφευγει το ονομα) και έχοντας μου αφήσει θετικές εντυπώσεις σαν χώρος μπορω να πω πως θα το επισκεπτόμουν ξανα για δυο λόγους, για τη Βίκυ και την Αλίνα. Τη μεν πρωτη για το εκτος των άλλων, shower show της και της μεν δευτερης για το γεγονός οτι ειναι ασιάτισα. Κατα τα λοιπα τιποτα το ιδιαιτερο εκ των 13ων στο συνολο πρωταγωνιστριών με εξαιρεση ακομα μιας πανυψηλης μελαχρινης και μιας τρελης κοντης κολλάρας πλήν όμως αγέλαστες κοπέλες στο συνολο τους. Να μην ξεχάσω να αναφέρω τη Τζοάννα που ηταν μακρα η πιο αποκρουστική και συνάμα εκνευριστική παρουσία με χάλια προσωπείο κατ εμε. Στα του show αυτές που ανέφερα συν μια καπως πιο γεματουλα μελαχρινη που έβγαζε αρκετο πάθος, μετα το τέλος του show τη ξεχνάμε οι θέλοντες πιο λεπτεπίλεπτες παρουσίες διχως φωνη νταλικέρη. Απο εξυπηρέτηση καλη μέχρι να γινει το ντου, μετα μετριάστηκε. Απο υπηρεσιες τα γνωστα μπλα μπλα και πριβε. Αν καποιος γνωριζει για οποιαδήποτε υπηρεσια παραπανω ας την καταθέσει. Αυτα σε γενικές γραμμες απο μένα για το περι αυτου στριπ κρίνοντας παντα βάση δικων μου κριτηρίων.