Τι νέα μπαράκια έχουν ανοίξει πες μας να κάνουμε καμμία βόλτα να τα τσεκάρουμεΒρήκε ευκαιρία κανείς να τσεκάρει το παραπάνω? Γενικά επικρατεί πολύ ηρεμία στη Μίνωος. Έχουνε ανοίξει 1-2 καινούρια μπαράκια που γίνεται παιχνίδι αλλά περιμένω έγκυρες πληροφορίες. Η Χαρά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί Χανιά ακόμα, πολύ πιθανόν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήπως άλλαξε όνομα η Χαρά??????
οχι, η Χαρα σιγουρα δεν ηταν και απ όσο ξερω πρεπει να εχει φυγει απο χανια οπως ανεφερε και ο leo17. Αυτη για την οποια αναφερθηκα κυκλοφορει με ενα opel tigra αν βοηθαει αυτο, γενικα ειναι πολυ στυλάτη αν μου επιτρέπεται αυτη η εκφραση αλλα ακομα δεν εχω μαθει κατι νεο μιας κ ειμαι εκτος αυτη τη περιοδο. Αν υποπέσει κατι στην αντιληψη σας..
Γεια σας συναγωνιστες. θελω να ρωτησω καποια πραγματα για την μινωος καθως σε μια εβδομαδα 8α επιστρεψω στα χανια.τελη φλεβαρη-αρχες μαρτη, στο γωνιακο σπιτι εγραφε κορινα. ηταν η τσεχα που ηταν και το καλοκαιρι?αν ναι, ειναι ακομα εκει αυτη, και η χριστινα επισης?
Όποιος γουστάρει ας πεταχτεί μέχρι την Αγιά, στο στενό που στρίβει για Βαρελάδικο........περίπου 25 μούνες μέσα, η μεγαλύτερη 25 ετών και παίζουνε μπάλα όλες!!!!
Το εν΄λόγω είναι καινούριο στριπ, το οποίο κάνει εγκαίνια σε λίγες μέρες. Τα πιπίνια είναι ένα και ένα διαλεχτά και πολλά. Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα, θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες πιο μετά.
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για να μην την πάθει κανεις σαν και μένα και κατι φίλους που πήγαμε στο εν λόγω μαγαζί στην Αγια και παρατρίχα να μας φάνε οι λύκοι θα ήθελα να ενημερώσω οτι το strip αυτο κανει εγκαίνια στις 17 Απριλίου.Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.Και κατι αλλο για το sonyp900 που έστειλε το μήνυμα.Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι απλά μην το λες.Και εγώ ξέρω οτι στο χωριό μου θα ανοίξουν μπουρδέλα σε 5 χρόνια.Να το πω από τώρα?????????????????????
Δεν πετάς κάτι και μετά δεν τρέχει τίποτα!!!!
Καλα και εσυ χαλαρωσε λιγακι τωρα.Ο ανθρωπος να βοηθησει μονο,προσπαθει.Τι θελεις τωρα,να σου δωσει τα 5 ευρω βενζινη που εκαψες,εαν πηγες με αμαξι?Για να μην την πάθει κανεις σαν και μένα και κατι φίλους που πήγαμε στο εν λόγω μαγαζί στην Αγια και παρατρίχα να μας φάνε οι λύκοι θα ήθελα να ενημερώσω οτι το strip αυτο κανει εγκαίνια στις 17 Απριλίου.Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.Και κατι αλλο για το sonyp900 που έστειλε το μήνυμα.Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι απλά μην το λες.Και εγώ ξέρω οτι στο χωριό μου θα ανοίξουν μπουρδέλα σε 5 χρόνια.Να το πω από τώρα?????????????????????
Πσιδια να συνεχισετε να λετε καθε πληροφορια που εχουμε.
Sonyp900??...........Κανενα νεο για την αναφορα σου στο εν λογω καταστημα??Εμαθες κατι παραπανω??
Όποιος γουστάρει ας πεταχτεί μέχρι την Αγιά, στο στενό που στρίβει για Βαρελάδικο........περίπου 25 μούνες μέσα, η μεγαλύτερη 25 ετών και παίζουνε μπάλα όλες!!!!
Μαλον ξεχασες αριθμητικη.Απο ποτε το 15 μας κανει 25 ? Κια ολες διαλεχτες ? Τα γυαλακια σου τα φορουσες ? Λοιπον το εργο εχει ως εξης : 4 ξεπεσμενες απο diamonds ( η μια ηταν σερβιτορα εκει ) 2 μαυρες,1 ελληνιδα αδυνατη καλη,και μια πολυ καλη ρωσιδα με βυζαρα και γκρι ματια η οποια σερβιρει και φραπε...τα υπολοιπα 3-4 παντελως αδιαφορα.Τελος.
Παιδιά εδώ κάνουμε κουβέντα, δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε τους τόνους. Πάντος και εγώ συμφωνώ το μαγαζί είναι στριπτιζάδικο, τελικά θα στα πάρουν και το πολύ πολύ να σε σερβίρει η γκομενα κανένα φραπέ.Αν ξερει κανείς μπαράκια στα Χανιά που να έχει όμορφα μωρά και να γίνεται παιχνίδι από έγκυρες πληροφορίες όμως να το αναφέρει.Για να μην την πάθει κανεις σαν και μένα και κατι φίλους που πήγαμε στο εν λόγω μαγαζί στην Αγια και παρατρίχα να μας φάνε οι λύκοι θα ήθελα να ενημερώσω οτι το strip αυτο κανει εγκαίνια στις 17 Απριλίου.Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.Και κατι αλλο για το sonyp900 που έστειλε το μήνυμα.Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι απλά μην το λες.Και εγώ ξέρω οτι στο χωριό μου θα ανοίξουν μπουρδέλα σε 5 χρόνια.Να το πω από τώρα?????????????????????
Επειδή βλέπω μια όρεξη μακακίασης και παπαρολογίας στο μικρό thread μας........αφού είδατε μόνο αυτά, συγνώμη κιόλας!!! Τουλάχιστον οι έξυπνοι ας σπεύσουν να μας πληροφορήσουν και εμάς που λέμε αβάσιμα.........
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδή αποτι φαίνεται δεν έγινα κατανοητός δεν ήθελα να κατηγορήσω κανένα απλά είπα στο sonyp900 να μην προτρέχει και να δίνει σιγουρες πληροφορίες.Ευτυχως που υπάρχει κι αυτός και μου ανοίγει τα μάτια!!!!!Και κατι επιπλέον για να πας και να ρθεις με ταξί απο Αγυιά θες 20 ευρώπουλα Ακόρεστε!!Πριν 4 μέρες πήγα.Τι να μου κάνουν επομένως 5 ευρω?500.000.000 θέλω.
Τελος πάντων επειδή φεύγω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Εγω σου ειπα 5 ευρω με το αμαξι,γιατι καπου τοσο παει.Ενταξει με ταξι ειναι κατι παραπανω.Τι να κανουμε κοστιζει το αθλημα.Να ηταν μονο αυτα.Εγω να δεις 30αρια μουφες που εχω σκασει.Και δεν ειναι μονο τα λεφτα.ειναι και η και απογοητευση και ξενερα.Καριολες!!!!!!!Καλο σου πασχα.Επειδή αποτι φαίνεται δεν έγινα κατανοητός δεν ήθελα να κατηγορήσω κανένα απλά είπα στο sonyp900 να μην προτρέχει και να δίνει σιγουρες πληροφορίες.Ευτυχως που υπάρχει κι αυτός και μου ανοίγει τα μάτια!!!!!Και κατι επιπλέον για να πας και να ρθεις με ταξί απο Αγυιά θες 20 ευρώπουλα Ακόρεστε!!Πριν 4 μέρες πήγα.Τι να μου κάνουν επομένως 5 ευρω?500.000.000 θέλω.
Νικο1200 καλυτερα κανα καλο στριπτιζαδικο,παρα μπαρακια με κονσομανσιον.Σε ενα μπαρακι τα απανωτα κερασματα μπορουν να εκτοξευσουν ευκολα στα υψη τον λογαριασμο.
Εκτος κι αν παιξει κανα μπαρακι που μπορεις να φορτωσεις!!!!!Αμα εχει κανεις καμια πληροφορια..
Ρε 35 βαθμούς έχει έξω και ανεβαίνει!!!! Πάμε καλά???????
Και που να δεις τι εφερε σημερα στην αγυια.Κολαση...
Και που να δεις τι εφερε σημερα στην αγυια.Κολαση...
Ανδρομέδα δεν το λένε εκεί το καινούριο?
Ασε τι εφερε.Παιζει τιποτα ουσιαστικο?Ή μονο χαβαλες?Και που να δεις τι εφερε σημερα στην αγυια.Κολαση...
Κοκό?
Ασε τι εφερε.Παιζει τιποτα ουσιαστικο?Ή μονο χαβαλες?
Κοκό?
Εχετε υπ'οψιν οτι τα δυο απιστευτα που σερβιραν φραπε φυγανε...Γι'αυτα που ηρθαν σημερα θα σας ενημερωσω αυριο .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις