DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα σε ολα τα αγαπημενα μου πατριωτακια. Τα Χανια και τα ματια σας. Σας Λατρευω.
Καλησπερα σε ολα τα αγαπημενα μου πατριωτακια. Τα Χανια και τα ματια σας. Σας Λατρευω.
Τέτοια εποχή στα Χανιά κυκλοφορούν τα ΜΩΡΑ!
Charters έρχονται συνέχεια από Σουηδία,Φινλανδία,Νορβηγία,Δανια (Τui Nordic) Tσεχία,Βέλγιο,Πολωνία κλπ
Άφηστε τις ελληνίδες για το χειμώνα.Πιάστε τώρα τις ξένες ;)
Λες να μένουνε μόνες?????????? ;)
βοηθο θελεις???15 χρόνια σερβιτόρος σε παραλιακή ταβέρνα σαν 2η δουλειά κάνω........ξέρω ΠΟΛΥ καλά τι λες!!! ;)
"ΚΥΡΙΑ Ελληνίδα, επιθυμεί γνωριμία με εχέμυθο κύριο. Όχι μηνύματα.
Πληροφορίες τηλ. : .......883 10:00-17:00 Ν. Χανίων"
Πήρα τηλέφωνο τη συγκεκριμένη και παίζει μπάλα μόνο τις ώρες που αναφέρει το πρωϊ, 100 ευρώ το δωράκι και σε 3 συγκεκριμένα ξενοδοχεία ΜΟΝΟ. Πιστεύω ότι συνεργάζεται με την Άννα.........
Θέλει 100 + το ξενοδοχείο . Πως είναι αυτή ? Μπορείς να μου στείλεις τηλ. να κάνω κανα ψυχικό . Ειναι μόνο για ένα γαμίσ_ ή για καμια ωρίτσα ?
τα κατεεις ε?σε 20 μερες κατεβαινω...βοηθο θελεις???
θα πληρωνομαι σε σταμναγκαθια-χοχλιους-αχινοσαλατα & ρακι..
το εξοχικο μας να μην ξερω???ΗΜΑΡΤΟΝ..η πρωτη φορα που κατεβηκα κατω ηταν το 79..ενα μηνα εμεινα στην σουγια,σε κατασταση πληρους αφασιας λογω μανδραγορα(if you know what I mean)..τα κατεεις ε?σε 20 μερες κατεβαινω...
χαχαχα i know bro.....εμενα ειναι κατω το κανονοκο εξοχικο μου....η πρωτη φορα που κατεβηκα ηταν το 74....το εξοχικο μας να μην ξερω???ΗΜΑΡΤΟΝ..η πρωτη φορα που κατεβηκα κατω ηταν το 79..ενα μηνα εμεινα στην σουγια,σε κατασταση πληρους αφασιας λογω μανδραγορα(if you know what I mean)..
ενταξει..το 74 σε πηγαν..δεν πηγες μονος σου..πιτσιρικας εισαι..χαχαχα i know bro.....εμενα ειναι κατω το κανονοκο εξοχικο μου....η πρωτη φορα που κατεβηκα ηταν το 74....
Εγω που ειχα μεινει τοτε το 82 στο Δαμνονι και στον Λεντα 48 μερες τι να πω ρε.το εξοχικο μας να μην ξερω???ΗΜΑΡΤΟΝ..η πρωτη φορα που κατεβηκα κατω ηταν το 79..ενα μηνα εμεινα στην σουγια,σε κατασταση πληρους αφασιας λογω μανδραγορα(if you know what I mean)..
δεν σου μιλαω εσενα ρε..να σε φανε οι τσουχτρες & τα κουνουπια λεμε..Εγω που ειχα μεινει τοτε το 82 στο Δαμνονι και στον Λεντα 48 μερες τι να πω ρε.
Ειχε τρυπηση το δερμα μου.
Καπου εκει κοντα ειμαι και τωρα.
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Αστα φαγανε την μουρη απο το αδελφι και ειναι σαν τον Jake Lamota.