You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδια τιποτα καλο στη μινοως?
ετσι ...καλημερεςενταξει..το 74 σε πηγαν..δεν πηγες μονος σου..πιτσιρικας εισαι..
Ρε σονυ ή οποιος αλλος συναγωνιστης δοκιμασε,εχουμε κανα νεοτερο?την πηρε κανεις την κοπελα να μαθουμε τι λεει απο εμφανιση?Και τι ηλικιας ειναι...οποιος εμαθε πράμα,ας πει!!!!!!!!!!!100 + 35 hotel για μία ώρα (έτσι λένε όλες) και 2 εκτονώσεις! Δεν έχω ιδεά πως είναι. Μου φαίνονται πολλά για τα δεδομένα των Χανίων.
Πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε μία κυρία (από τη φωνή την έκανες 35+) και το μόνο που μου είπε είναι ότι θα είναι Χανιά από Τρίτη. Αναμένουμε..............
Μίλησα το απόγευμα μαζί της. Άλλη γκόμενα στο τηλέφωνο από όταν μίλησε πρώτη φορά. 100 ευρώ το δωράκι + χοτέλ......
ΑΠό Χανιώτικα Νέα σήμερα, δεν μπορούσα να μην το βάλω!!!!!!!!!!!
"Νεαρός πυρόξανθος, γοητευτικός, ναζιάρης, χωρίς ταμπού, ανεξάρτητος, καλογυμνασμένο κορμί, εχέμυθος, επιθυμεί γνωριμίες με κορίτσια από όλη την Ελλάδα και εξωτερικό και ότι προκύψει................"
Άει στο διάολο...........
"Νεαρός πυρόξανθος, γοητευτικός, ναζιάρης, χωρίς ταμπού, ανεξάρτητος, καλογυμνασμένο κορμί, εχέμυθος, επιθυμεί γνωριμίες με κορίτσια από όλη την Ελλάδα και εξωτερικό και ότι προκύψει................"
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ είμαι......ΑΠό Χανιώτικα Νέα σήμερα, δεν μπορούσα να μην το βάλω!!!!!!!!!!!
ειμαι και ξυρισμένος......
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι γίνεται ρε παιδιά???Πολύ νέκρα εχει πέσει στο forum.Μάλλον έχετε βολευτεί όλοι
Τίποτα καλό παίζει στη μικρή μας πόλη???
Τίποτα καλό παίζει στη μικρή μας πόλη???
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τελικά η Χαρά κάνει πιάτσα στο ρολοΐ?
[size=10pt]
Δεν επιτρέπονται τα greeklish[/size]
[size=10pt]
Δεν επιτρέπονται τα greeklish[/size]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΑΠό Χανιώτικα Νέα σήμερα, δεν μπορούσα να μην το βάλω!!!!!!!!!!!
Επανήλθες μωρή φράουλα για να σε βολέψει κανάς Κρητικαρος τώρα που είσαι μόνος;;;;
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι κανη η Πατριδα μου???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21