You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο σπαστικό είναι αυτή με το γραφείο γνωριμιών που έχει 4-5 αγγελείες και παίρνεις τηλέφωνο και απαντάει η ίδια, της την είπα μια μέρα και την πήρανε τα γέλια......χαχαχαχα.
ε μα και αυτη εχει γεμισει της αγγελειες και απλα εχει 3-4 διαφορετικα τηλεφωνα!
οταν λες κλαμπ θες να πεις γραφειο συνοικεσιων η κατι αλλο?Αυτές που σου λέω εγώ είναι στις Κρητικές Αγγελείες, εφημερίδα από Ηράκλειο.....αυτή με το κλαμπ παίζει στα Χανιώτικα Νέα ;)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Mαγκες δεν παιρνετε δρομο λεω εγω. Καλοκαιριατικα στα Χανια και δεν μπορειτε να πηδηξετε? αστε ρε το δουλεμα, καθως και τις μαλακιες. Ενα σωρο γκομενες κα8ονται μονες αυτη τη στιγμη στο Κουμ Καπι.
====================
"Στη Μινοως παιζει κατι καλο"
γιατι δεν πατε να δειτε? Σιγα το πραγμα, σε 10 λεπτα εχετε γυρισει ολη την Μινοως.
Εκτος αν ειστε τοσο κακασχημοι που δεν σας θελουν ουτε οι ...τανες.
=====================
Ο αλλος θα μου πει: Ρε φιλε ειμαι παντρεμενος και θελω διακριτικοτητα.
Γαμω το φελεκι μου γαμω. Ειναι τοσο ευκολο και αυτο, μα τοσο ευκολο. Παντου εχει βιζιτουδες, μα παντου-παντου. Και ξανα γαμω το φελεκι μου. Μονο στα ποδια μου τυχαινουν ολες, ειδικα τωρα που δεν γουσταρω αλλες καταστασεις.
====================
Μη στειλει κανεις ΡΜ, δεν θα απαντησω, απλως αφηστε τον υπολογιστη σας και βγειτε λιγο εξω.
====================
γιατι δεν πατε να δειτε? Σιγα το πραγμα, σε 10 λεπτα εχετε γυρισει ολη την Μινοως.
=====================
Γαμω το φελεκι μου γαμω. Ειναι τοσο ευκολο και αυτο, μα τοσο ευκολο. Παντου εχει βιζιτουδες, μα παντου-παντου. Και ξανα γαμω το φελεκι μου. Μονο στα ποδια μου τυχαινουν ολες, ειδικα τωρα που δεν γουσταρω αλλες καταστασεις.
====================
Μη στειλει κανεις ΡΜ, δεν θα απαντησω, απλως αφηστε τον υπολογιστη σας και βγειτε λιγο εξω.
Καλά γάμα τις εσύ ολες μεγαλε γαμια και ασε μας εμας να ψαχνουμε.Mαγκες δεν παιρνετε δρομο λεω εγω. Καλοκαιριατικα στα Χανια και δεν μπορειτε να πηδηξετε? αστε ρε το δουλεμα, καθως και τις μαλακιες. Ενα σωρο γκομενες κα8ονται μονες αυτη τη στιγμη στο Κουμ Καπι.
====================
=====================
====================
Για την μινωος θα συμφωνησω οτι οποιος ενδιαφερεται σε 10 λεπτα εχει δει τι υπαρχει...
Τωρα για το παντου εχει βιζιτουδες...Κατι 40αρες θειες εχει εδω μονο για βιζιτα,εκτός απο τα στριπ κ κωλομπαρα όπου σιγουρα εαν κουνησεις χρημα κάτι μπορει να γινει αν πετυχεις καμια που να τα κανει αυτα.
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
sonyp900 περιμενουμε ανταποκρισι απο μινοως!!! οσο για τον Λευτέρη κατουρα και λιγο!!!! ενα θα σας πο
!!!αμα θελετε να ζισετε τιν απολιτι κρεπαλι στιλετε μου πμ να σας δοσω πλιροφοριες!!!
!!!αμα θελετε να ζισετε τιν απολιτι κρεπαλι στιλετε μου πμ να σας δοσω πλιροφοριες!!!
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ισα ρε αγαμητε, που περιμενεις να πας Ται να πηδηξεις. φανταζομαι τι σκατοφατσα εχεις.sonyp900 περιμενουμε ανταποκρισι απο μινοως!!! οσο για τον Λευτέρη κατουρα και λιγο!!!! ενα θα σας πο
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
pandos sigoura kaliteri apo tin dikiasou!!!!xekola ligo apo ta xania kai meta milamou!!!!!xaxaxaxaxaxaxaaaaaaa
Γιατί ρε φίλε,επισκέψου!!!!!νομιζω στα 30 καπου,δεν ειναι και 100% σηγουρο εχω να παω 2 χρονια
PATTAYA666 σου εστειλα πμ
Στα 30 ευρω ειναι,επιβεβαιώνω.
Κάτι ψιλοκαλά φερνει το καλοκαιράκι.
Είναι μια ρουμάνα μετριου υψους τωρα στη μινωος,Μιρελα την λενε εχει ωραιο σωμα και πολυ εξυπηρετικη μεσα χωρις βιασυνη.σε ενα σπιτι με πολλες σκαλες που γραφει στουντιο στην πορτα του.Ίδια τιμη ειναι αλλά λεει εχει και προγραμματα μισης-μιας ωρας με εξωφρενικά(για μενα),ποσά.
ρε τι ρωτάς?θα πικραθουμε,χαχα!!!!!!τι τιμες ειπε για μιση - 1 ωρα??
100 για μισαωρο λεει και 200 για 1 ωρα.Ρε αστο άμα δεν εχει κινηση καθεσαι 10-15 λεπτα με 30.....
ρε τι ρωτάς?θα πικραθουμε,χαχα!!!!!!
100 για μισαωρο λεει και 200 για 1 ωρα.Ρε αστο άμα δεν εχει κινηση καθεσαι 10-15 λεπτα με 30.....
πιστευω θα ηθελε και αλλος να ρωτισει αρα καλα ρωτησα και καλα απαντησες και εσυ ;)
οχι και 100 ομως...αν το δεις εξυπνα λιγο με 100 ευρω θα γαμησεις 3 διαφορετικες πουτανες και θα σου μηνουν και 10 ευρω να φας σουβλακια γιατι δεν θα την παλευεις μετα
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
περιμενουμε ανταποκρισι γιατι πολυ πισο εχοθμε μινι στιν ενιμεροσι!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις