DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αποκλειετε... Εισαι σιγουρος??? Γιατι ομως??? Μηπως τις διωχνετε με τον τροπο σας???
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ?ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
Αν και τα συγκεκριμενα 20 χρονια που ερχομε κρητη τα εχω επισκεπτη μονο για χαβαλε και οχι για καταθεση φετος ειδα σε ενα ειδικα ενα αρκετα καλο μωρο ΤΣΕΧΑ αν δεν κανω λαθος και απο γνωστο μου που πηγε ακουσα τα καλυτερα αφου πρεπει να ξανπηγε τουλαχιστον αλλες 2 φορεςσε εκεινο το 15θημερο. ειναι ο δευτερος καθετος οπως ανεβαινεις την μινωος καινουριος χωρος μεσα.
Αν και τα συγκεκριμενα 20 χρονια που ερχομε κρητη τα εχω επισκεπτη μονο για χαβαλε και οχι για καταθεση φετος ειδα σε ενα ειδικα ενα αρκετα καλο μωρο ΤΣΕΧΑ αν δεν κανω λαθος και απο γνωστο μου που πηγε ακουσα τα καλυτερα αφου πρεπει να ξανπηγε τουλαχιστον αλλες 2 φορεςσε εκεινο το 15θημερο. ειναι ο δευτερος καθετος οπως ανεβαινεις την μινωος καινουριος χωρος μεσα.
αντε ρε παιδακι μου τοσες τουριστριες ερχονται σε σαςκανις ρε παιδια δεν γαμαει σε αυτιν τιν πολυ ??ουτε πουτανα δεν βρισκις να πιδιξεις στα χανια ελεος που θα φτασει αυτι η πολυ !!!!!!!!!!!