Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 885K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Από ότι πρόλαβα να ρωτήσω......μια Σοφία κάνει καλό παιχνίδι ;)

Επισκέπτης
για πεσε ενημερωση για Σοφακι...

Από ότι πρόλαβα να ρωτήσω......μια Σοφία κάνει καλό παιχνίδι ;)

Φοβερο γαμησι παιδια η γκομενα!Και δεν ειχε καμια αισθηση του χρονου.Και η τσατσα πολυ χαλαρη μου δηλωσε οσο περιμενα κατακαυλωμενος στο σαλονι ακουγωντας τα καυλωτικα βογκητα και τις φωνες της Σοφιας απο την τιμωρια του πιτσι οτι η κοπελα θελει πανω απο ολα να περναει καλα ο πελατης και καθεται και εν αναγκη και 30 και 40 λεπτα :grin:

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
λοιπον πριν απο λιγο επεστρεψα απο Μινωος  ψαχνοντας το Σοφιακι δεν το εντοπισα πουθενα αν ξερει καποιος το σπιτι ας μας πη , στο ψαξιμω ερηξα μια ματια τιποτε ενδιαφερον

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα!
που θα βρουμε το Σοφακι ρε παιδια?
πιο μπουρδερλο ειναι γιατι το προηγουμενο σαββατο τετοιο ονομα δεν υπηρχε πουθενα

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Φοβερο γαμησι παιδια η γκομενα!Και δεν ειχε καμια αισθηση του χρονου.Και η τσατσα πολυ χαλαρη μου δηλωσε οσο περιμενα κατακαυλωμενος στο σαλονι ακουγωντας τα καυλωτικα βογκητα και τις φωνες της Σοφιας απο την τιμωρια του πιτσι οτι η κοπελα θελει πανω απο ολα να περναει καλα ο πελατης και καθεται και εν αναγκη και 30 και 40 λεπτα :grin:

Αδερφε, σιγουρα δε σου εκατσε τσαμπα η τανα για την καλη κριτικη;;;;;;;;;; Γιατι το Σοφακι, συνηθιζα να το τιμαω μεχρι πριν 2 χρονια, πριν παχυνει και γινει μπουχεσουλα, πριν βαρεθει το πηδημα και κανει αγγαρεια, πριν αρχισει τα ... μη εκει ποναω, μη εδω γαργαλιεμαι. Εκτοτε, δυο, τρεις φορες που πηγα (τελευταια πριν 10 μερες)...ΧΑΛΙΑ. Κωλος δυο στρεμματα, κυτταριτιδα στο φουλ και οπως ειπα, πηδημα αγγαρεια. Τα λεει μαλιστα και η ιδια, αφου πιανει το μπλα μπλα για να σου δειξει οτι δε βιαζεται. Για τους απιστους, ειναι στο "studio sex". Kαι για οσους θελουν ενα ΚΑΛΟ δεκαλεπτο, απο την εισοδο του καφενειου, πρωτη πορτα δεξια, ξεχναω ονομα, αλλα ειναι ενα κουκλι κοντοπουτανο, που αν το καθοδηγησεις (χρειαζεται αυτο, γιατι ειναι φρεσκια στη δουλεια), θα τα δεις ΟΛΑ. Οτι σταση θες, ΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, δεν βιαζεται και δεν παραπονιεται. ΑΝ, λεω ΑΝ εδινε και αυτο το θεικο σουφρι, θα κατασκηνωνα εκει.........

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες συναγωνιστη..οτι αλλο παιζει στειλε.. :rockon:

Επισκέπτης
Αδερφε, σιγουρα δε σου εκατσε τσαμπα η τανα για την καλη κριτικη;;;;;;;;;; Γιατι το Σοφακι, συνηθιζα να το τιμαω μεχρι πριν 2 χρονια, πριν παχυνει και γινει μπουχεσουλα, πριν βαρεθει το πηδημα και κανει αγγαρεια, πριν αρχισει τα ... μη εκει ποναω, μη εδω γαργαλιεμαι. Εκτοτε, δυο, τρεις φορες που πηγα (τελευταια πριν 10 μερες)...ΧΑΛΙΑ. Κωλος δυο στρεμματα, κυτταριτιδα στο φουλ και οπως ειπα, πηδημα αγγαρεια. Τα λεει μαλιστα και η ιδια, αφου πιανει το μπλα μπλα για να σου δειξει οτι δε βιαζεται. Για τους απιστους, ειναι στο "studio sex". Kαι για οσους θελουν ενα ΚΑΛΟ δεκαλεπτο, απο την εισοδο του καφενειου, πρωτη πορτα δεξια, ξεχναω ονομα, αλλα ειναι ενα κουκλι κοντοπουτανο, που αν το καθοδηγησεις (χρειαζεται αυτο, γιατι ειναι φρεσκια στη δουλεια), θα τα δεις ΟΛΑ. Οτι σταση θες, ΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, δεν βιαζεται και δεν παραπονιεται. ΑΝ, λεω ΑΝ εδινε και αυτο το θεικο σουφρι, θα κατασκηνωνα εκει.........

φιλε καταρχην ναι ειναι η αληθεια οτι εμφανισιακα δεν ειναι και οτι καλυτερο...κωλο κτλ...
Και δεν την πηρα εγω...Ο πιτσιλιστης την πηρε και εκατσε μαζι του στο δωματιο να πουμε 40-50 λεπτα και η τσατσα γαμω τα ατομα οχι μονο δεν φωναζε αλλα μου εκανε και χαβαλε στο σαλονι ενω ειχα τρελαθει να περιμενω...
Και ηταν και δεκτικη σε ολα η Σοφια απο οτι μου ειπε το παιδι...
Και μονο ο χρονος που διαθετει στον πελατη ειναι φοβερο...Αλλα εμφανισιακα σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο στην μινωως.Τουλαχιστον φανηκε σε υπηρεσιες να το εξισοροπει αυτο :)

Τωρα για την αλλη που λες πισω απο το καφενειο ασε φιλε...πριν 4-5 μερες πηγα απο εκει και ακομα κλαιω το 30αρικο.Καλυτερα να το εσκιζα στα μπουζουκια στα ποδια καμιας ελεινιδας...πιο πολυ τοπο θα επιανε...παρα σε αυτο το ξεφτυλισμενο υποκειμενο που αποφασισε να κανει συτη την δουλεια.
Οπως μπηκε στο δωματιο οπως την περιμενα πηγα να της χουφτωσω και να της γλειψω τα βυζια...Μου παιξε μια ελαφρια φαπα στα χερια και μου λεει "εππππ κατσε καλα"
με σπρωχνει στο κρεβατι και οπως ειμουν ξεκαβλωτος ενω με εμποδιζε να τιν ακουμπησω καλα καλα μου κατεβαζει το πετσακι και περναει καποτα και αρχιζει τσιμπουκι οπως ηταν ξεκαβλωτος!
Μιλαμε τρελαθηκα.Ο ορισμος της ξεπετας...τι ανεση χρονου και μλκιες?
Πηγα να την ξαναπιασω αλλα δεν με αφησε...
Μου λεει ελα εσυ...ξαπλωνει σε ιεραποστολικο και μου λεει να της τον βαλω μεσα της μισοκαβλωμενο.
Μα της λεω?ετσι?
Ναι μου λεει αντε...
Ε ενοειτε μετα απο 3-4 τραβηγματα ειχα ξενερωσει και την εδιωξα κλωτσιδον απο το δωματιο ενω η ηλιθια χαζοπορνη με ρωτουσε γιατι την διωχνω και δεν καθομαι να χυσω...

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

στο κοντοπουτανο εχω παει 2 φορες.τρελα γαμησια
στο Σοφακι ελεγα να παω αλλα κατεληξα στην κοντη,πριν μερες περασα απο το studio sex χωρις να ξερω οτι ειναι αυτο το Σοφακι
οντως ειδα μια κοντη και χοντρουλα.σαν γιουβαρλακι ενα πραμα.τωρα αν κανει τρελο γαμησι δεν το ξερω.

Επισκέπτης
στο κοντοπουτανο εχω παει 2 φορες.τρελα γαμησια

καλα ρε σεις...θα με τρελανετε...για ποιο σπιτακι ακριβως λετε?
Εγω λεω για αυτο που ειναι ακριβως πισω απο το καφενειο/μπαρ...
Και η τανα εχει λιγοοοο πεσμενο στηθος αλλα μεγαλουτσικο.

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε καταρχην ναι ειναι η αληθεια οτι εμφανισιακα δεν ειναι και οτι καλυτερο...κωλο κτλ...
Και δεν την πηρα εγω...Ο πιτσιλιστης την πηρε και εκατσε μαζι του στο δωματιο να πουμε 40-50 λεπτα και η τσατσα γαμω τα ατομα οχι μονο δεν φωναζε αλλα μου εκανε και χαβαλε στο σαλονι ενω ειχα τρελαθει να περιμενω...
Και ηταν και δεκτικη σε ολα η Σοφια απο οτι μου ειπε το παιδι...
Και μονο ο χρονος που διαθετει στον πελατη ειναι φοβερο...Αλλα εμφανισιακα σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο στην μινωως.Τουλαχιστον φανηκε σε υπηρεσιες να το εξισοροπει αυτο :)

Τωρα για την αλλη που λες πισω απο το καφενειο ασε φιλε...πριν 4-5 μερες πηγα απο εκει και ακομα κλαιω το 30αρικο.Καλυτερα να το εσκιζα στα μπουζουκια στα ποδια καμιας ελεινιδας...πιο πολυ τοπο θα επιανε...παρα σε αυτο το ξεφτυλισμενο υποκειμενο που αποφασισε να κανει συτη την δουλεια.
Οπως μπηκε στο δωματιο οπως την περιμενα πηγα να της χουφτωσω και να της γλειψω τα βυζια...Μου παιξε μια ελαφρια φαπα στα χερια και μου λεει "εππππ κατσε καλα"
με σπρωχνει στο κρεβατι και οπως ειμουν ξεκαβλωτος ενω με εμποδιζε να τιν ακουμπησω καλα καλα μου κατεβαζει το πετσακι και περναει καποτα και αρχιζει τσιμπουκι οπως ηταν ξεκαβλωτος!
Μιλαμε τρελαθηκα.Ο ορισμος της ξεπετας...τι ανεση χρονου και μλκιες?
Πηγα να την ξαναπιασω αλλα δεν με αφησε...
Μου λεει ελα εσυ...ξαπλωνει σε ιεραποστολικο και μου λεει να της τον βαλω μεσα της μισοκαβλωμενο.
Μα της λεω?ετσι?
Ναι μου λεει αντε...
Ε ενοειτε μετα απο 3-4 τραβηγματα ειχα ξενερωσει και την εδιωξα κλωτσιδον απο το δωματιο ενω η ηλιθια χαζοπορνη με ρωτουσε γιατι την διωχνω και δεν καθομαι να χυσω...

τετοια σκηνη εμενα δεν μου εκανε.πουστια ομως αυτο που εκανε φιλε Whitey το κοντοπουτανακι!
οσο για την τσατσα της Σοφιας οντως δεν εχω ξαναδει τοσο ευγενικη και καλη τσατσα.οταν πηγα εκει ηταν πολυ ευχαριστη και ακομα οταν εφυγα ηταν ευγενικη.

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
που είναι και θα πάω την άλλη εβδομάδα μαλον.

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6

YES για την ιδια μιλαμε, αλλα μαλλον εισαι χοντρος και δε σε γουσταριζε  :2funny: :2funny: :2funny:

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

οπως βλεπεις το καφενειο στο αριστερω στενο με το που μπεις δεξια σου ειναι.το ιδιο λεμε.οντως εχει μια παραξενη πουτανια η κοντη,την δευτερη φορα που πηγα ημουν λιγο στραβωμενος γιατι ηθελα να παω σε μια αλλη αλλα δεν την προλαβα και εκνευριστικα.πηγα στην κοντη και οταν μπηκε πηγε να μου την πει γιατι ειμαι στραβωμενος κτλ.της εκωψα το τσαμπουκα αμεσως λεγοντας ενα βαρυ δυνατο "τι ειπες??"(1,80 ντουλαπα ειμαι) :) αμεσως με πλακωσε στα τσιμπουκια και δεν εβγαζε αχνα.της εριξα ενα αγριο γαμησει μετα λογο νευρων και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ!!

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
YES για την ιδια μιλαμε, αλλα μαλλον εισαι χοντρος και δε σε γουσταριζε  :2funny: :2funny: :2funny:

το παλικαρι δεν το ξερω αλλα οτι και να ειναι δεν πρεπει να κανουν τετοια νουμερα τα βρωμοπουτανα γιατι περνουν 30 ευρω για λιγα λεπτα
δεν τα χεζουμε τα λεφτα και εμεις.γαμαμε ευγενηκα και πρεπει να ειναι ευγενηκες και αυτες.αν δεν γουσταρουν να κανουν αλλη δουλεια

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
το παλικαρι δεν το ξερω αλλα οτι και να ειναι δεν πρεπει να κανουν τετοια νουμερα τα βρωμοπουτανα γιατι περνουν 30 ευρω για λιγα λεπτα
δεν τα χεζουμε τα λεφτα και εμεις.γαμαμε ευγενηκα και πρεπει να ειναι ευγενηκες και αυτες.αν δεν γουσταρουν να κανουν αλλη δουλεια

Μην αρπαζεσαι, ειπα να αστειευτω λιγο. Φυσικα και πληρωνονται καλα και αρα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ευγενικες και εργατικες, αλλα και μεις.... λιγη πονηρια δε βλαπτει. Για παραδειγμα εγω, τη φερνω βολτα σε αλλη σταση, καθε φορα που φτανω στο αμην, με αποτελεσμα να πηδαω αρκετη ωρα  :fuck1:  :pipa2:  :knockinb:  :kissass:  :pipa3: . Και το κοριτσι ΔΕΝ παραπονιεται. Αλλα ειπαμε, το σουφρι να εδινε.........

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην αρπαζεσαι, ειπα να αστειευτω λιγο. Φυσικα και πληρωνονται καλα και αρα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ευγενικες και εργατικες, αλλα και μεις.... λιγη πονηρια δε βλαπτει. Για παραδειγμα εγω, τη φερνω βολτα σε αλλη σταση, καθε φορα που φτανω στο αμην, με αποτελεσμα να πηδαω αρκετη ωρα  :fuck1:  :pipa2:  :knockinb:  :kissass:  :pipa3: . Και το κοριτσι ΔΕΝ παραπονιεται. Αλλα ειπαμε, το σουφρι να εδινε.........

και βεβαια η πονηρια προβλεπεται σε εμας να υπαρχει ;)τα ιδια κανω και εγω,αυτες αμα της αφησεις θα σε ξεπεταξουν στο μπαμ-μπαμ
τελικα αξιζει το Σοφακι η τζαμπα τα λεφτα?βασικα εγω την εχω βρει με ενα ρωσακι και θελω να του ριξω ξανα μια ψωλη

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
και βεβαια η πονηρια προβλεπεται σε εμας να υπαρχει ;)τα ιδια κανω και εγω,αυτες αμα της αφησεις θα σε ξεπεταξουν στο μπαμ-μπαμ
τελικα αξιζει το Σοφακι η τζαμπα τα λεφτα?βασικα εγω την εχω βρει με ενα ρωσακι και θελω να του ριξω ξανα μια ψωλη

Το Σοφακι, το ξαναλεω δυνατα, ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΠΙΑ. Πραγματικα λυπαμαι, γιατι παλια ηταν SUPER. Οσο για το Ρωσσιδακι που λες, για πες περισσοτερα.......

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενα μεγαλο προβλημα που υπαρχει στα μπουρδελα μας ειναι οτι βρωμανε ρεσυς,δεν αλλαζουν τα σεντονια συχνα και βλεπεις γενικα ερειπια μπουρδελα.τα ερκοντισιον δεν δουλευουν,αβαφτα,μουχλιασμενα.γαμω τα λεφτα που βγαζουν δλδ
σε οσα μπηκα ειδα παντοφλες διαφορετικες η μια με την αλλη.καλα τα κωλοπανα δεν μας προσεχουν καθολου?ενα ζευγαρι παντοφλες δεν πανε να αγορασουν??οχι οτι της φοραω δλδ αλλα απο της λεπτομεριες καταλαβενεις τι γινεται,σαν το νιντζα βγαζω ρουχα και πεταγομε στο κρεβατι
σε ενα αλλο ηταν πανω απο 20 χαρτια καποτας πεταμενα κατω,καλαθι μωρη κακομοιρα δεν ξερεις τι παει να πει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom