KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Μάγκες μακρυά από την Κάτια...
Πολύ μέτρια...
Πολύ μέτρια...
Φίλε την πήρα γιατί παρασύρθηκα από σχόλια συναγωνιστών (σαν πρωτάρης την πάτησα ο μαλάκας)...Από ό,τι γραφει ο Κρητικος, οχι μονο ειναι μπαζα εμφανισιακα,αλλά και φωλες μεσα.
Για παραδειγμα αυτη που δοκιμασε και ειπε οτι ηταν χαλια στο δωματιο η Κάτια. Αφου εμφανισιακα ειναι πολυ μετρια, ε αμα ειναι και φωλα στο δωματιο τί περιμενει να κερδισει? Να δουλεψει κανα μηνα, μεχρι πια να μην πηγαινει κανεις μαζιι της και να παρει τα μπογαλακια της?
Προσωπικη αποψη δεν εχω βεβαια, γιατι δεν θα την επελεγα με βαση την εμφανιση της.
Αυτη την περιοδο στα Χανια, μόνο Ιωάννα...
Νομίζω την λένε Ισαβέλλα κ δηλώνει Τ΄σεχα...Μέτρια προς ψηλή,μελαχρινή μ ωραίο στήθος κ πιασίματα...Καλυτερα θυμησου ονομα ή ποιο μπουρδελο ειναι αν μπορεις γιατι εχω δοκιμασει αρκετες και πιθανως να σε γλιτωσω αν την εχω δοκιμασει και ειναι φωλα.
Την Ιωαννα την ειχα πετυχει τελευταια σε αλλο σπιτι, εκει που ηταν μια ξανθια Ελενα.
Η Ιωαννα ειναι κορυφη και καλυτερα να δουλευει μονο αυτη στη μινωος, μεχρι να βαλουν μυαλο να φερουν καμια κοπελα...
Δεν θυμάμαι κάποια Ισαβέλλα.Νομίζω την λένε Ισαβέλλα κ δηλώνει Τ΄σεχα...Μέτρια προς ψηλή,μελαχρινή μ ωραίο στήθος κ πιασίματα...
Επειδή σε εμπιστεύομαι ίσως την δοκιμάσω όταν την πετύχω.
1-2 σπίτια πριν από αυτό που δουλεύει η Ιωάννα,αριστερά...(Όπως κατεβαίνεις από την πάνω μεριά προς τα κάτω)Δεν θυμάμαι κάποια Ισαβέλλα.
Μήπως θυμασαι σε ποιο μπουρδελο την εχεις δει?
Προχθές που πέρασα ήταν μόνο η Πάολα...Paides h aggelikh pou htan me thn paola efige?apo to spitaki 5
Απέναντι από το ''στουντιο σεξ'' είναι αυτό
Πώς την λέγαν την κοπέλα?