Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μάγκες μακρυά από την Κάτια...

Πολύ μέτρια...

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
1
Έκανα μία βόλτα σήμερα στα Χανιά και ανακάλυψα με περισσή έκπληξη ότι πήγα αβύζου και ακώλου γωνία... Έλεος...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Απίστευτα χαμηλό το επίπεδο εμφανησιακά...Μέσα δεν νομίζω να διαφέρουν κ πολύ βέβαια...

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
τίποτα καλό δνε παίζει τώρα δηλαδή;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κατέβα δες αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα...

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
δεν εννοώ σε σώμα μόνο αλλα και πως είναι στο δωμάτιο. γιαυτό ρωτάω γιατί πλέον 30 ευρώ είναι πολλά για να τα κλες

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Από ό,τι γραφει ο Κρητικος, οχι μονο ειναι μπαζα εμφανισιακα,αλλά και φωλες μεσα.
Για παραδειγμα αυτη που δοκιμασε και ειπε οτι ηταν χαλια στο δωματιο η Κάτια. Αφου εμφανισιακα ειναι πολυ μετρια, ε αμα ειναι και φωλα στο δωματιο τί περιμενει να κερδισει? Να δουλεψει κανα μηνα, μεχρι πια να μην πηγαινει κανεις μαζιι της και να παρει τα μπογαλακια της?
Προσωπικη αποψη δεν εχω βεβαια, γιατι δεν θα την επελεγα με βαση την εμφανιση της.

Αυτη την περιοδο στα Χανια, μόνο Ιωάννα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Από ό,τι γραφει ο Κρητικος, οχι μονο ειναι μπαζα εμφανισιακα,αλλά και φωλες μεσα.
Για παραδειγμα αυτη που δοκιμασε και ειπε οτι ηταν χαλια στο δωματιο η Κάτια. Αφου εμφανισιακα ειναι πολυ μετρια, ε αμα ειναι και φωλα στο δωματιο τί περιμενει να κερδισει? Να δουλεψει κανα μηνα, μεχρι πια να μην πηγαινει κανεις μαζιι της και να παρει τα μπογαλακια της?
Προσωπικη αποψη δεν εχω βεβαια, γιατι δεν θα την επελεγα με βαση την εμφανιση της.

Αυτη την περιοδο στα Χανια, μόνο Ιωάννα...
Φίλε την πήρα γιατί παρασύρθηκα από σχόλια συναγωνιστών (σαν πρωτάρης την πάτησα ο μαλάκας)...

Την Ιωάννα που λες την είδα κ μου φάνηκε λίγο περίεργη εμφανησιακά...Ξαναπήγα να την ξαναδώ αλλά πέτυχα την κλασσική ανάγωγη μελαχρινή που δουλεύει εκεί συνήθως...

Η επόμενη δοκιμή θα είναι με μια πιτσιρίκα μελαχρινή που θέλω να δοκιμάσω από το καλοκαίρι (δεν θυμάμαι όνομα)...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλυτερα θυμησου ονομα ή ποιο μπουρδελο ειναι αν μπορεις γιατι εχω δοκιμασει αρκετες και πιθανως να σε γλιτωσω αν την εχω δοκιμασει και ειναι φωλα.
Την Ιωαννα την ειχα πετυχει τελευταια σε αλλο σπιτι, εκει που ηταν μια ξανθια Ελενα.
Η Ιωαννα ειναι κορυφη και καλυτερα να δουλευει μονο αυτη στη μινωος, μεχρι να βαλουν μυαλο να φερουν καμια κοπελα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλυτερα θυμησου ονομα ή ποιο μπουρδελο ειναι αν μπορεις γιατι εχω δοκιμασει αρκετες και πιθανως να σε γλιτωσω αν την εχω δοκιμασει και ειναι φωλα.
Την Ιωαννα την ειχα πετυχει τελευταια σε αλλο σπιτι, εκει που ηταν μια ξανθια Ελενα.
Η Ιωαννα ειναι κορυφη και καλυτερα να δουλευει μονο αυτη στη μινωος, μεχρι να βαλουν μυαλο να φερουν καμια κοπελα...
Νομίζω την λένε Ισαβέλλα κ δηλώνει Τ΄σεχα...Μέτρια προς ψηλή,μελαχρινή μ ωραίο στήθος κ πιασίματα...

Επειδή σε εμπιστεύομαι ίσως την δοκιμάσω όταν την πετύχω.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Νομίζω την λένε Ισαβέλλα κ δηλώνει Τ΄σεχα...Μέτρια προς ψηλή,μελαχρινή μ ωραίο στήθος κ πιασίματα...

Επειδή σε εμπιστεύομαι ίσως την δοκιμάσω όταν την πετύχω.
Δεν θυμάμαι κάποια Ισαβέλλα.
Μήπως θυμασαι σε ποιο μπουρδελο την εχεις δει?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν θυμάμαι κάποια Ισαβέλλα.
Μήπως θυμασαι σε ποιο μπουρδελο την εχεις δει?
1-2 σπίτια πριν από αυτό που δουλεύει η Ιωάννα,αριστερά...(Όπως κατεβαίνεις από την πάνω μεριά προς τα κάτω)

Σε βοήθησα?

Darksoul899

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
81
Πόντοι
0
Paides h aggelikh pou htan me thn paola efige?apo to spitaki 5

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Παίδες καλησπέρα, μια βοήθεια. Πριν λίγο επισκέφτηκα σπιτάκι στην Μίνωος και θέλω να ανεβάσω κριτική αλλά δυστυχώς επειδή πέρασα από πολλά μπερδεύτηκα και τώρα δεν θυμάμαι το νούμερο. Αν μπορέι κάποιος να το βρεί απο την περιγραφή παρακάτω ώστε να ανεβάσω κριτική. Μπαίνοντας στην πάροδο ερχόμενος απο την πόλη και κάνοντας δεξιά,  στα αριστερά έχει ένα που έχει ταμπέλα studio sex απο πάνω. Εγώ μπήκα απέναντι απο αυτό σε ένα που έχει μια σκάλα και ανεβαίνεις στον όροφο. Εκεί έχει κάποιες καρέκλες και τρεις πόρτες. Η μία πάει σε ένα δωμάτιο, και προς τα εκεί είναι και το δωμάτιο που κάθεται η κοπέλα, η άλλη πόρτα πάλι σε δωμάτιο και η τρίτη σε κάποιον άλλο χώρο.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

Stories

Νέο!