Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 885K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
παιδια και ο παπους στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ εχει δυο φοβερα  κομματια ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΔΙΜΕΤΡΗ ΑΛΛΟ ΜΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΤΕΛΕΙΟΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 30αρα αλλα δεν τις φαινεται φιδισιο κορμι χελι
Αν μου βάλεις τη βενζίνη,έρχομαι σήμερα κιόλας...

Υ.Γ Δοκίμασα την πιτσιρίκα που δηλώνει η μισή Ισπανίδα στο προτελευταίο σπιτάκι αριστερά...

Πολύ γλυκιά,πολύ ωραίο το στήσιμο κ γενικά ο κώλος της στα 4,πολύ μέτριο τσιμπούκι όμως...

Για μια δοκιμή δεν είναι καθόλου κακή...

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Καλησπερα μολις επεςστρεψα απο την Μινωος , παιδια εχει ενα φοβερο ελαφρος μελαμψω μωρακι στο

17{ VIOLA }που δηλωνη μισο Ισπανιδα και μισο Μολδαβια, το πηρα ειναι ολα τα λεφτα δεν χαλαει χατηρια

ΧΑΝΕΤΑΙ

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Είναι πολύ πρόθυμη αλλά αρκετά άπειρη...

Μου άρεσε βέβαια σε γενικές γραμμές...

Προτείνεται...

nikos4343

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα σημερα στη Ρενα στο 10...εχω να πω τα καλυτερα....καταρχην δε βιαζετε και ειναι πολυ υπομονετικη...θελει να σ ευχαριστησει....πολυ καλη...και νομιζω πως κανει και την καλυτερη πιπα απ ολες εκει στη μινωος

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΛΟΙΠΟΝ Μ α κ ρ υ α

μόλις  την επισκευθικα πριν λίγο διαμένει σε ενοικιαζομενα δωμάτια στην παραλία τις Νεας Χώρας , διαψευδη αυτά που έχουν γραφή από διάφορους συναγωνιστές και μου το επεζε αθώα περιστέρα

η υποτιθέμενη κυρία ο θεός να την κανη κυρία μια πα.....α με όλοι τι σημασία τις λέξεως ας τα αναλοισωμαι λίγο

στο τηλέφωνο σου λέει μασάζ διάρκειας μιας ώρας ,και αυτό λίγο λαδάκι και ούτε πέντε λεπτά μασάζ ,τα υπόλοιπα πέντε μια μαλακία δηλαδή μου τον επεξε και έχυσα και τίποτα άλλο {ούτε τσιμπούκι ούτε τίποτα άλλο αφού δεν πρόλαβα να τις βγάλω  ούτε το κιλοτάκι , πήγα να τις το βγάλω η απάντηση ήταν σιγά σιγά θα το βγάλω εγώ όταν έλθει η ώρα η οποία δεν ήλθε } η τιμή είναι στα ΠΕΝΗΝΤΑ και αυτά πολλά τις είναι

σε τελική ανάλυση πολλοί περισσότερο χρόνο σου αφιερώνουν  στα μπουρδέλα από ότι εκεί υπόψη συνολικός χρόνος ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ

ΛΟΙΠΟΝ Μ α κ ρ υ α

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κ η Ελληνίδα η Χριστίνα στο 49 (νομίζω) είναι μια χαρά...

Hambooby

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κ η Ελληνίδα η Χριστίνα στο 49 (νομίζω) είναι μια χαρά...
  Φίλε η Λαουρα γιατί δεν ειναι καλή? εχεις πάει? αν μπορεις απαντησέ μου γιατι θέλω να πάω.Έχεις να μου προτείνεις καμιά κοπέλα καλη? Οποιος ειναι απο Χανια να μου απαντήσει.

Υ/Γ Η Σιλβανα εξωτερικα φαινετε ωραια καμια κριτικη ξερουμε

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
   Φίλε η Λαουρα γιατί δεν ειναι καλή? εχεις πάει? αν μπορεις απαντησέ μου γιατι θέλω να πάω.Έχεις να μου προτείνεις καμιά κοπέλα καλη? Οποιος ειναι απο Χανια να μου απαντήσει.

Υ/Γ Η Σιλβανα εξωτερικα φαινετε ωραια καμια κριτικη ξερουμε
Ούτε τη μία σου προτείνω,ούτε την άλλη...

Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή στη μίνωος αξίζουν Αλέξια κ Αλίκη (πάρα πολύ),Πάολα κ Χριστίνα (έστω για μια φορά) κ οι υπόλοιπες μέτριες κ κάτω...

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
πήγα Πάολα. απίστευτος κώλος αλλά μάλλον δεν πήγα σε καλή μέρα γιατί την είδα κουρασμένη και με καμία όρεξη. κατα τα άλλο ήταν ωραία

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
πήγα Πάολα. απίστευτος κώλος αλλά μάλλον δεν πήγα σε καλή μέρα γιατί την είδα κουρασμένη και με καμία όρεξη. κατα τα άλλο ήταν ωραία
Αν κ ψιλοπλαδαρή (κ με λίγα κιλά παραπάνω από τότε που την πρωτοπήρα),έχει πολύ ωραίο κώλο...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
έτσι τον θέλω :P βλέπε charlotte stokely
Πάντως άμα τον ε θέλεις κ σφιχτό,τράβα στην πιτσιρίκα την μελαχρινή που δηλώνει (κ ίσως είναι κιόλας) ΙσπανοΠορτογαλοκάτι...

Τρελλή η εικόνα της στα 4...(εκτός από μια ελιά που σου χαλάει το όλο σκηνικό)

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
μπα όπως της παολα τον θέλω. απλά δεν είχε καλή περιποίηση, ούτε όρεξη για κουβέντα. μαλλον την κούρασε ο προηγούμενος που έκλεισε για μία ώρα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μπα όπως της παολα τον θέλω. απλά δεν είχε καλή περιποίηση, ούτε όρεξη για κουβέντα. μαλλον την κούρασε ο προηγούμενος που έκλεισε για μία ώρα
Υάρχουν αγαπούληδες κ στα Χανιά δηλαδή;

Κακώς πάντως την πήρες αφού ήξερες ότι ήταν κλεισμένη για μια ώρα πριν από σένα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
παιδες τα 30 ευρο που ζητανε εδω στα χανια ειναι παρα πολλα γιαυτα που προσφερουν...εγω παντα κανω παζαρι και εχω πιασει τιμες στα 25 ακομα και 20 πιο σπανια βεβαια...

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Κατά τη ταπινη μου γνώμη  αυτή τη στιγμή στη μίνωος αξίζη μόνο η Αλέξια στο 4 με όλη τη σημασία τις λεξεως , και πάλι λέω μόνο Αλεξια όλα τα λεφτά , καταδεχτική δεν βιάζεται καθόλου σου δειχνη τέτοια οικιοτιτα  που ξεχνιεσαι και νομίζεις ότι είναι η γκόμενα σου , από γλοσοφιλα μέχρι ότι άλλο θέλεις το κορίτσι γουστάρει τρελα και λίγα είπα .

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Έχει δίκιο ο.Manolis69. Την έχω δει δύο. φορές την Αλεξία καιέχει φοβερή οικειότητα. Λες και είναι κανονική

..γκόμενά .Δυστυχώς λόγω τροχαίου Θ αργήσω να δω από  κντά όχι μόνο την Αλεξία αλλά κ οποιαδήποτε άλλη γυναίκα:-(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom