KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Άντε να πέφτουν οι τιμές σιγά σιγά...
Αυτό που λες δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, για να λέμε τί ισχύει πραγματικά.to aπογευμα περασα απο μινωος και η τιμη απο 30 ευρα εχει πεσει στα 25..
Τώρα έγινες σαφής..Άλλο αυτό ρε φίλε κ άλλο να σου λένε ότι η ταρίφα είναι 25 ευρώ...και ομως προχθες το απογευμα που περασα απο εκει και μπηκα σε ολα να ριξω μια ματια στην αρχη μου ελεγαν 30 και μολις εκανα πως φευγω μου λεγανε οι τσατσαδες ενταξει αγορι μου 25 για σενα
Όπως λέει και ο Κρητικός άλλο να κατέβει η ταρίφα κανονικά στα 25 και άλλο όταν πας να φύγεις και τους πεις δεν έχω 30 ευρώ ή τους πεις ότι 30 ευρώ είναι πολλά, να στο κατεβάσουν στα 25.και ομως προχθες το απογευμα που περασα απο εκει και μπηκα σε ολα να ριξω μια ματια στην αρχη μου ελεγαν 30 και μολις εκανα πως φευγω μου λεγανε οι τσατσαδες ενταξει αγορι μου 25 για σενα
Συμφωνώ από την αρχή μέχρι το τέλος...Όπως λέει και ο Κρητικός άλλο να κατέβει η ταρίφα κανονικά στα 25 και άλλο όταν πας να φύγεις και τους πεις δεν έχω 30 ευρώ ή τους πεις ότι 30 ευρώ είναι πολλά, να στο κατεβάσουν στα 25.
Είναι ευνόητο ότι δεν θα λάβεις τις ίδιες υπηρεσίες, αφού η κοπέλα θα πιστεύει ότι σου κάνει χάρη κι ότι πλήρωσες πολύ λίγα λεφτά για την συνεύρεση κτλ...
Έτσι θα γίνονταν πιο προσιτές και οι εξτρά υπηρεσίες.
Τα λεφτά βέβαια δεν είναι λίγα. Στην Αθήνα από την άλλη είναι ορισμένες κοπέλες που ακόμα και στο μεταξουργείο που η ταρίφα έχει πάει στα 10 ευρώ κάνουν τα πάντα για να σε ικανοποιήσουν.
Για παράδειγμα πρόσφατα πήγα σε 20χρονη Ρουμάνα και την είχα με τα 10 ευρώ πάνω από 15 λεπτά μέσα ενώ αλλάξαμε και 3-4 στάσεις χωρίς να παραπονεθεί καμία στιγμή που αργούσα και ενώ τα δωμάτια ήταν γεμάτα και η λογική θα έλεγε ότι πιθανότερο θα ήταν να προσπαθήσει στο 5λεπτο να με ξεπετάξει.
Επίσης γράφετε καμιά ενημέρωση ρε παιδιά, δεν θα σας φάμε τα κελεπούρια...
Έμαθα ότι πρόσφατα δούλεψε στην μίνωος καινούρια ρουμάνα μουνάρα με πολύ καλές υπηρεσίες μέσα, αλλά το έμαθα αφού είχε φύγει και ενώ πρέπει να δούλεψε 1-2 βδομάδες νομίζω. Μάλιστα άκουσα ότι ήταν τόσο καλή που την έπαιρναν πολλοί συναγωνιστές πάνω από 1 φορά την ίδια ημέρα.
Και για τις καινούριες κοπέλες που έχουν έρθει γράψτε πληροφορίες αν δοκιμάσετε κάποια.
Δεν είναι και εξαιρετικές σε εμφάνιση, αλλά είναι κάποιες γαμήσιμες.
Εγώ θα δοκιμάσω σίγουρα κάποια το σκ και θα ενημερώσω,αλλά καλό είναι αν κάποια δεν είναι καλή να υπάρχει ενημέρωση μην τρώμε τζάμπα τη φώλα.
Είχα κλειδώσει λοιπόν το στόχο μου από το προηγούμενο σαββατοκύριακο και έτσι κατέθεσα στην Λίζα.Εγώ θα δοκιμάσω σίγουρα κάποια το σκ και θα ενημερώσω.
Πέρα από την κοροιδία (η οποία φυσικά κ είναι τεράστια),ποιος σκάει αβέρτα πλεόν σε μια πόλη τόσο ζορισμένη οικονομικά 30άρια για να γαμήσει?μα δεν ειναι το θεμα ποιοσ εχει τα 30 ευρο...το θεμα ειναι οτι ειναι κοροιδια να δινεισ σημερα 30 ευρο!!!!