Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 903K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (0 μέλη και 105 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ούτε 10 μπουρδελάκια δεν έχει όλα κ όλα ρε φίλε...

Που να βρεθεί η μαύρη...

Αυτές είναι όλες στα κωλόμπαρα...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Θες να πεις ότι το χειμώνα πάντα επικρατεί ξηρασία?

Από κωλομπάρα δεν έχω ψαχτεί,για πες...

Σε τι τιμές μπορείς να κανονίσεις να γαμάς?
Σου απανταω εδω για να μην μας κραξουν οι ΦΥΛΗΣυχοι στο άλλο.
Κοιταξε το χειμωνα ειναι οσες εχουν ξεμεινει εδω περα ειτε απο το καλοκαιρι, ειτε απο παλιοτερα.
Δηλαδη μπορει να εχεις 1-2 στανταρακια απο παλια που να μην φυγουν, αλλά απο εκει και περα το χειμωνα δεν εχει συνηθως εκπληξεις, όπως καποια καλη αφιξη.

Για κωλομπαρα εχουν γραψει οτι γαμας και με 50-60 πλεον. Και στο μπουρδελο το φουλ αλλωστε τόσο έχει, χωρις ιδιαιτερες ανεσεις, ουτε ανεση χρονου αν δεν εισαι συχνος πελατακος της κοπελας.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σου απανταω εδω για να μην μας κραξουν οι ΦΥΛΗΣυχοι στο άλλο.
Κοιταξε το χειμωνα ειναι οσες εχουν ξεμεινει εδω περα ειτε απο το καλοκαιρι, ειτε απο παλιοτερα.
Δηλαδη μπορει να εχεις 1-2 στανταρακια απο παλια που να μην φυγουν, αλλά απο εκει και περα το χειμωνα δεν εχει συνηθως εκπληξεις, όπως καποια καλη αφιξη.

Για κωλομπαρα εχουν γραψει οτι γαμας και με 50-60 πλεον. Και στο μπουρδελο το φουλ αλλωστε τόσο έχει, χωρις ιδιαιτερες ανεσεις, ουτε ανεση χρονου αν δεν εισαι συχνος πελατακος της κοπελας.
Σωστός...

Εδώ ακόμα κ το 30άρι μου φαίνεται πολύ ρε φίλε,εφόσον είχα συνηθίσει στα 20άρικα της Φυλής...Πόσο μάλλον τα 50 κ 60 που μου λες,τα οποία για ποιο λόγο αξίζουν?Για την εμφάνιση της κοπέλλας,για τις υπηρεσίες της,για το χώρο που θα γίνει η δουλειά?

Κ αν ισχύει αυτό που λες (ότι αν δεν είσαι συχνός πελάτης δεν έχεις ανέσεις),τότε να πανε να πνιγούνε όλες τους...

Πάντως παραδόξως (κατ'εμέ τουλάχιστον),όποτε κάνω καμιά τσάρκα για να δω τι παίζει (πράγμα το οποίο λέω να κόψω μιας κ δεν είμαι στη Φυλής για να συναντάω όλο κ κάτι καινούριο),οι μισές είναι με πελάτη μέσα...Τι διάολο συμβαίνει ρε φίλε???

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σωστός...

Εδώ ακόμα κ το 30άρι μου φαίνεται πολύ ρε φίλε,εφόσον είχα συνηθίσει στα 20άρικα της Φυλής...Πόσο μάλλον τα 50 κ 60 που μου λες,τα οποία για ποιο λόγο αξίζουν?Για την εμφάνιση της κοπέλλας,για τις υπηρεσίες της,για το χώρο που θα γίνει η δουλειά?

Κ αν ισχύει αυτό που λες (ότι αν δεν είσαι συχνός πελάτης δεν έχεις ανέσεις),τότε να πανε να πνιγούνε όλες τους...

Πάντως παραδόξως (κατ'εμέ τουλάχιστον),όποτε κάνω καμιά τσάρκα για να δω τι παίζει (πράγμα το οποίο λέω να κόψω μιας κ δεν είμαι στη Φυλής για να συναντάω όλο κ κάτι καινούριο),οι μισές είναι με πελάτη μέσα...Τι διάολο συμβαίνει ρε φίλε???
Σε συγκριση με την Αθηνα παλι, οι τιμες στα κωλομπαρα εδω ειναι φτηνες. Στην Αθηνα συνηθως δινεις 1-2 χορηγιες με ποτα απο 50-100 ευρω τη φορά και η βιζιτα για οσες κανουν ειναι μινιμουμ τα 100 ευρω την συνευρεση.
Στα ΧΑνιά κωλομπαρουδες υπαρχουν πολλες, αν δεν εισαι του σπορ ομως τι κανεις?

Τοσες χιλιαδες ατομα που ειμαστε με 10 μπουρδελα, εμένα μου φαινεται λογικο να εχουν αρκετη πελατεια στις παραλογες υψηλες τιμες που εχουν. Ειναι θεμα μονοπωλειου. Δεν μπορουν πολλοι να ξεφυγουν και να πανε στην πρωτευουσα να περασουν καλά...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σε συγκριση με την Αθηνα παλι, οι τιμες στα κωλομπαρα εδω ειναι φτηνες. Στην Αθηνα συνηθως δινεις 1-2 χορηγιες με ποτα απο 50-100 ευρω τη φορά και η βιζιτα για οσες κανουν ειναι μινιμουμ τα 100 ευρω την συνευρεση.
Στα ΧΑνιά κωλομπαρουδες υπαρχουν πολλες, αν δεν εισαι του σπορ ομως τι κανεις?

Τοσες χιλιαδες ατομα που ειμαστε με 10 μπουρδελα, εμένα μου φαινεται λογικο να εχουν αρκετη πελατεια στις παραλογες υψηλες τιμες που εχουν. Ειναι θεμα μονοπωλειου. Δεν μπορουν πολλοι να ξεφυγουν και να πανε στην πρωτευουσα να περασουν καλά...
Αν δω ότι υπάρχει ψωμί κ με συμφέρει,ίσως γίνω κωλομπαράκιας...Για δώσε πληροφορίες...

Συμφωνώ για το μονοπώλειο,αλλά κ τα 30 ευρώ είναι σοβαρά λεφτά στις μέρες μας...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν δω ότι υπάρχει ψωμί κ με συμφέρει,ίσως γίνω κωλομπαράκιας...Για δώσε πληροφορίες...

Συμφωνώ για το μονοπώλειο,αλλά κ τα 30 ευρώ είναι σοβαρά λεφτά στις μέρες μας...
Δυστηχως εγω δεν ειμαι κωλομπαρας.
Αμα ημουν μπορει να ειχα βρει και την υγεια μου.
Αλλά φετος το χειμωνα θα πρεπει να γινω αν θελουμε να μη μας φαει η αγαμια εδω.
Στο θρεντ για τα κωλομπαρα Χανια οι πληροφοριες που γραφουν οτι επεσε η τιμη για βιζιτα απο τα κεντρικα κωλομπαραδικα μπερδεμα κτλ.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δυστηχως εγω δεν ειμαι κωλομπαρας.
Αμα ημουν μπορει να ειχα βρει και την υγεια μου.
Αλλά φετος το χειμωνα θα πρεπει να γινω αν θελουμε να μη μας φαει η αγαμια εδω.
Στο θρεντ για τα κωλομπαρα Χανια οι πληροφοριες που γραφουν οτι επεσε η τιμη για βιζιτα απο τα κεντρικα κωλομπαραδικα μπερδεμα κτλ.
Μέχρι κ γκόμενα θα ψάξω να βρω (χαχα),οτιδήποτε αρκεί να πληρώνω λιγότερα...

Που παίζουν δηλ οι τιμές πλέον στα κωλόμπαρα?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μέχρι κ γκόμενα θα ψάξω να βρω (χαχα),οτιδήποτε αρκεί να πληρώνω λιγότερα...

Που παίζουν δηλ οι τιμές πλέον στα κωλόμπαρα?
Γραφτηκε οτι στο μπερδεμα φορτωνεις με 50-70.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μάλιστα...Κ που γίνεται η δουλειά?
Δεν είμαι σίγουρος. Πιστευω ομως οτι αμα εχεις καμια γκαρσονιερα στην πολη, θα κανεις την δουλεια σου οπως πρεπει!Ε θα εχουν και τιποτα καβατζες εκει.
Στο Ρεθυμνο σε στριπτιτζαδικο, εβγαινες εξω και σου ανοιγαν να ανεβεις μια ανεμοσκαλα που σε εβγαζε στην ταρατσα του στριπ κι απο εκει ακολουθωντας το μονοπατι βρισκοσουν στις γκαρσονιερες που κοιμοντουσαν τα κοριτσια και τα πηδουσες εκει. Σαν αυτο το καλτ σκηνικό σιγουρα δεν παιζει στα Χανιά.
Εκει εχει 80άρι όμως,τουλαχιστον παλια που πηγαινα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν είμαι σίγουρος. Πιστευω ομως οτι αμα εχεις καμια γκαρσονιερα στην πολη, θα κανεις την δουλεια σου οπως πρεπει!Ε θα εχουν και τιποτα καβατζες εκει.
Στο Ρεθυμνο σε στριπτιτζαδικο, εβγαινες εξω και σου ανοιγαν να ανεβεις μια ανεμοσκαλα που σε εβγαζε στην ταρατσα του στριπ κι απο εκει ακολουθωντας το μονοπατι βρισκοσουν στις γκαρσονιερες που κοιμοντουσαν τα κοριτσια και τα πηδουσες εκει. Σαν αυτο το καλτ σκηνικό σιγουρα δεν παιζει στα Χανιά.
Εκει εχει 80άρι όμως,τουλαχιστον παλια που πηγαινα.
Άμα είναι να νοικιάσω κ γκαρσονιέρα για να πηδάω τσάμπα...άστα να πάνε...

Το σκηνικό που λες λαμβάνει χώρα στο Venus,πασίγνωστο μαγαζί (τουλάχιστον στα Χανιά),μιας κ είναι το μόνο που έχει αξιοπρεπέστατα μουνιά,σε αξιοπρεπέστατους χώρους (αναφέρομαι κ στο δωμάτιο αλλά κ στο μαγαζί γενικότερα)

Απίστευτα καλτ πάντως το να ανεβαίνεις κ να κατεβαίνεις σκάλες,ανοιγοκλείνοντας πόρτες κτλ μέχρι να φτάσεις στο δωμάτιο...

Τι μου θύμισες...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άμα είναι να νοικιάσω κ γκαρσονιέρα για να πηδάω τσάμπα...άστα να πάνε...

Το σκηνικό που λες λαμβάνει χώρα στο Venus,πασίγνωστο μαγαζί (τουλάχιστον στα Χανιά),μιας κ είναι το μόνο που έχει αξιοπρεπέστατα μουνιά,σε αξιοπρεπέστατους χώρους (αναφέρομαι κ στο δωμάτιο αλλά κ στο μαγαζί γενικότερα)

Απίστευτα καλτ πάντως το να ανεβαίνεις κ να κατεβαίνεις σκάλες,ανοιγοκλείνοντας πόρτες κτλ μέχρι να φτάσεις στο δωμάτιο...

Τι μου θύμισες...
Κι εσύ βενουσιαζόσουν?
Βασικά σχεδόν όσες είχα πάρει εκει μέσα ηταν πολυ μετριες, αλλιως θα πηγαινα συχνοτερα. Να φανταστεις οτι με ορισμενες κοπελες στη φυλης εχω περισσοτερη ανεση χρονου και φυσικα υπαρχουν κοπελες στη φυλης που απο υπηρεσιες δεν παιζονται. Ε με τοση πληθωρα κοριτσιων ειναι λογικο να πετυχαινεις παντα καινουρια διαμαντακια.
Στο βενους λοιπον ειχα πετυχει ενα μικρουλι που ηταν καλο και θερμο, αλλά το βλαμμενο μετα απο 2 λεπτα προκαταρκτικων εκανε πως σπαρταρουσε και οτι ειχε οργασμο και δεν σε αφηνε να παιξεις πολυ μαζι της γιατι ηθελε να σου φαει το 80αρι στο 15άλεπτο...
Ήταν πολυ γλυκο, φιλουσε ωραια και ειχε προσοντα, αλλά τί να το κάνεις...
Μια 40άρα ηταν καλη στο κρεβατι αλλά δεν πας σε στριπ να βρεις σαρανταρα ρε πουστη μου.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κι εσύ βενουσιαζόσουν?
Βασικά σχεδόν όσες είχα πάρει εκει μέσα ηταν πολυ μετριες, αλλιως θα πηγαινα συχνοτερα. Να φανταστεις οτι με ορισμενες κοπελες στη φυλης εχω περισσοτερη ανεση χρονου και φυσικα υπαρχουν κοπελες στη φυλης που απο υπηρεσιες δεν παιζονται. Ε με τοση πληθωρα κοριτσιων ειναι λογικο να πετυχαινεις παντα καινουρια διαμαντακια.
Στο βενους λοιπον ειχα πετυχει ενα μικρουλι που ηταν καλο και θερμο, αλλά το βλαμμενο μετα απο 2 λεπτα προκαταρκτικων εκανε πως σπαρταρουσε και οτι ειχε οργασμο και δεν σε αφηνε να παιξεις πολυ μαζι της γιατι ηθελε να σου φαει το 80αρι στο 15άλεπτο...
Ήταν πολυ γλυκο, φιλουσε ωραια και ειχε προσοντα, αλλά τί να το κάνεις...
Μια 40άρα ηταν καλη στο κρεβατι αλλά δεν πας σε στριπ να βρεις σαρανταρα ρε πουστη μου.
Εννοείται...

Μην συγκρίνεις πάντως τα ανόμοια (Βένους με Φυλής).

Εγώ είχα πετύχει μια φορά μια 30άρα μελαχρινή μουνάρα,η οποία εκτός του ότι με καύλωσε όσο δεν πάει,μετά μου είπε κ τον πόνο της (τα κλασσικά του trafficking δυστυχώς)...

Είναι παρα πολλά τα λεφτά,ακόμα κ όταν είσαι μεθυσμένος κ θες οπωςδήποτε να τον βάλεις κάπου...Είναι τόσο πολλά που είναι δύσκολο κ να τα κρατάς επάνω σου,ή να σου έχουν περισσέψει μετά από ποτοκατάσταση...Ευτυχώς υπάρχει κ ο Ζυγός για αυτές τις φάσεις...Τι μαλακία να κλείνει η Μίνωος στις 11?Χάνουν όλους τους μεθυσμένους-καυλωμένους...Μαλακία τους...

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ξέρει κανείς την ταρίφα για να την πάρεις 2 φορές συνεχόμενα;

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
to aπογευμα περασα απο μινωος ειχε νεα τεμαχια στα σπιτακια ηταν πολυ καλυτερες απο τις αλλες φορες και η τιμη απο 30 ευρα εχει πεσει στα 25.. :) :) :) :) :)

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
σε ποια πήγες; εγώ πρόσφατα πήγα και ήταν 30

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
τις ειδα ολες αλλα δεν προτιμησα καμια 25 ευρω μου ειπαν σε ολα...

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
έλεγα να πάω αύριο. θα δω και εγώ.

Stories

Νέο!

Stories