manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Λοιπον οποιος εχει παραπανω στοιχεια ας δωσει
Διευθυνση
Τηλεφωνο
Τιμή
Αξίζει - δεν αξιζει
Adult Username?
Οχι εφυγε απο κει ειναι στην Δημοκρατιας σε μια καθετο διπλα σε ενα κομμωτηριο
--------------------------
Ieo17 στείλε pm με Διεύθυνση. Περισσότερε ς λεπτομέρειε ς? (τιμή,σε τι αξίζει κτλ). Sonyp900 στείλε καμία έτερη πληροφορία
------------------------------
Φίλτατε spermacht, η Χαρά έχει τηλέφωνο στις κρητικές αγγελίες και επίσης έχει κάνει προφίλ στο adult...ελπ ίζω να σε βοήθησα...
-----------------
Φίλτατε spermacht, η Χαρά έχει τηλέφωνο στις κρητικές αγγελίες και επίσης έχει κάνει προφίλ στο adult...ελπ ίζω να σε βοήθησα...
Για τις Κρητικές Αγγελίες το ξέρω εδώ και ένα χρόνο. Για adult καταχώρηση στα Χανιά δικιά της δεν έχω δει. Ξέρεις username?
Διευθυνση
Τηλεφωνο
Τιμή
Αξίζει - δεν αξιζει
Adult Username?
Οχι εφυγε απο κει ειναι στην Δημοκρατιας σε μια καθετο διπλα σε ενα κομμωτηριο
--------------------------
Ieo17 στείλε pm με Διεύθυνση. Περισσότερε ς λεπτομέρειε ς? (τιμή,σε τι αξίζει κτλ). Sonyp900 στείλε καμία έτερη πληροφορία
------------------------------
-----------------
Για τις Κρητικές Αγγελίες το ξέρω εδώ και ένα χρόνο. Για adult καταχώρηση στα Χανιά δικιά της δεν έχω δει. Ξέρεις username?