Στη joanna έχω πάει αλλά αυτό δεν ξέρει να γαμηθεί.Πέφτει πολύ άγαρμπα απάνω σου και ήταν λίγο κομπλαρισμένο μαζί μου.Όταν έφευγα μου έλεγε ότι της αρέσω και να ξαναπάω.Δεν ήταν επαγγελματίας.Αυτή που είναι πολύ καλή επαγγελματίας είναι η Χριστίνα που είναι χρόνια στα Χανιά.Η Αντριάνα τι το ιδιαίτερο έκανε και όλοι λένε γι΄αυτήν;Δυστυχώς εγώ δεν την πρόλαβα.Η Μάρθα σε ποιο σπίτι δουλεύει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
η αντριανα ειναι απιστευτη γυναικα!!!προσωπικα τα πηγαιναμε πολυ καλα και στο γαμησι περναγαμε σουπερ!!χαμογελαστη ,υπομονετικη και παρα πολυ ομορφη!!καποιοι εχουν παραπονα αλλα με εμενα ηταν αψογη!!
Η Μαρθα ειναι στο πρωτο σπιτι κατω(ισογειο..εχει ενδιαμεσα και ακομα ενα που ειναι πανω η κοπελα) μετα την αφροδιτη..Η χριστινα ποια ειναι και σε ποιο σπιτι ειναι...??Η Ανριανα war καλη στο σεξ και προθυμη αλλα μια φορα που πηγα ηταν στο τελος τησ δουλειας και με γαμησε το attitudr της..τοσο που ελεγα.."Αντε να τελειωσω να φυγω.."
H Αντριάνα σε πιοιο σπίτι δούλευε;
η αντριανα ειναι απιστευτη γυναικα!!!προσωπικα τα πηγαιναμε πολυ καλα και στο γαμησι περναγαμε σουπερ!!χαμογελαστη ,υπομονετικη και παρα πολυ ομορφη!!καποιοι εχουν παραπονα αλλα με εμενα ηταν αψογη!!
Α τώρα κατάλαβα ποιοα είναι η Μάρθα. Πέρασα από εκεί ,αλλά δεν μου έκανε κλικ.Το 4 σπίτι ματά από joanna έχει μία η οποία είναι πολύ καλή και μου κάνει πολλά γούστα.Απέναντι από την Μάρθα δηλαδή.Η Χριστίνα που λέω εγώ είναι το πρώτο σπίτι (πάνω στον όροφο) όπως μπαίνουμε από τον πρώτο πεζόδρομο.Στενοχωριέμαι που δεν πήρα χαμπάρι πιο νωρίς την Αντριάννα.Δεν ήξερα το site ...καλά να πάθω.Η Αντριάννα που δούλευε;
CG στα Χανιά δεν παίζει τώρα τίποτα.Παλιότερα υπήρχαν κάτι καλά τηλέφωνα.Είχα πάρει αρκετές φορές με φίλους μου.Τώρα όμως νέκρα.
Συναγωνιστη...νομιζω στο προσωπο σου βρηκα οτι μου ελειπε για τα χανια...Αξιος..!!
Την Παρασκευή το απόγευμα θα είμαι Αθήνα για μία δουλειά .Έχεις κάτι καλό να μου προτείνεις για να μην χάνω χρόνο;Όχι μπουρδέλο, αλλά studio ή μασατζίδικο ή καλύτερα κάποια καλή στο hotel που θα μείνω.
Εκεί που δεν έγραφε κανείς για Χανιά πια...............γίνεται χαμός!!! ʼντε συμπατριώτες ;) Καλά θα ήτανε να έπαιζε και κάτι σε CG αλλά........................
ʼντε τώρα που μαζευτήκαμε μερικοί να βρούμε τίποτα καλό από δω μπας και περάσουμε καλά
Αντε..να μαζευτουμε να φερουμε κανα City Tour....
Επισκέπτης
οταν σας ελεγα να πειτε στην αντριανα να γυρισει πισω σε μενα κανατε τους κουβανους!!τωρα εφυγε απο τα χανια !!ετσι για να μαθετε!!
Αντε..να μαζευτουμε να φερουμε κανα City Tour....
Στον Ομαλό με ελικόπτερο...............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65