Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
Κοπέλια, την Άντζελα στο 11 την επισκέφτηκε κάποιος όσο ήταν εδώ;  Δεν είδα κανένα σχόλιο  ούτε αξιολόγηση. Την είχα είχα πάρει παλιότερα στο 14 και είχε την ίδια μαλακίστικη συμπεριφορά που έχουν όλες οι κοπέλες που δουλεύουν στα αυτοαποκαλούμενα studio. :2funny: ( εκτός από την Μπέτη και την Σκάρλετ, κατά τις δικιές μου εμπειρίες) Όταν την επισκέφτηκα πρόσφατα στο 11 με ξενέρωσε το πρόσωπο της που έχει αγριέψει και μάρτυρα την ηλικία της καθώς και ο σύντομος χρόνος που έμεινε στο δωμάτιο με συναγωνιστή  (λιγότερο από 10 λεπτά). Η τσατσά όταν πήγα μου είπε ότι μόλις είχε μπεί στο δωμάτιο και αποφάσισα να περιμένω. Τελικά για τους παραπάνω λόγους  έφυγα άπραγος και δεν ξαναπήγα μέχρι που έφυγε.(έχει φοβερό κορμί, καλοδιατηρημένο, ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί).

Και αφού ανάφερα την Σκάρλετ ενημερώνω ότι ξαναμπήκε στην ενεργό δράση και ειναι στην Καλαμάτα. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να κατέβει και στα Χανιά.

gavboy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
7
Like
108
Πόντοι
1
επειδη η μινωος εχει πιασει πατο το τελευταιο καιρο,εγω προσωπικα δεν ξαναπατω τα ποδια μου εκει οσπου να αλλαξει η κατασταση..ας φερουν οι''υπευθυνοι'' των σπιτιων νεο αιμα με καλες υπηρεσιες για να δουν και πελατεια..διαφορετικα συντομα πολλα θα βαλουν λουκετο..αυτα..

alexxenia12

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Like
36
Πόντοι
0
η μαρια στο 11 τι λεει ρε παιδια και απο εμφανιση και απο επιδοσης

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Πήγα τις προάλλες κ είδα την Ευα. (δεν θυμάμαι σε ποιό  νούμερο  ίσως στο 13)
Από υπηρεσίες όπως πάντα έμεινα ευχαριστημένος. Ο΄μως μου έκανε εντύπωσση που μου ζήτησε  10£ για το 69 .  Παλίά το έδινε στην βασική  τιμή.  Τώρα τι έγινε? ¨Εμμεση αύξηση είναι αυτό.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
Πήγα τις προάλλες κ είδα την Ευα. Από υπηρεσίες όπως πάντα έμεινα ευχαριστημένος. Ο΄μως μου έκανε εντύπωσση που μου ζήτησε  10£ για το 69.
Αν μου κάνει  τέτοια μαλακία την επόμενη φορά που θα την επισκέφτω, θα φάει άκυρο και x.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
Η Νταγιάννα χθές το βράδυ με αποχαιρέτησε και έφυγε οριστικά από τα Χανιά.

kavliarhs78

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκουν ολοι της αλεξιας..ενα αδυνατο κοριτσακι με μια μογγολικη φατσα ειναι λες και εχει φαει καμια τηγανια ..απο υπηρεσιες τιποτα το διαφορετικο απο αλλες ,η το καλυτερο..βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα του καθενος αλλα μη γινετε τοσος ντορος για το τιποτα...ελεος...
Λετε μερικοι οτι η αλεξια ειναι ασχημη,με μογγολικη φατσα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο λετε,και διερωτομαι:εσεις εχετε κοιτακτει στον καθρεφτη?δηλαδη εσεις ειστε μοντελα?νταξει θα μου πειτε εφοσον πληρωνετε εχετε την απαιτηση να ειναι οτι πιο ομορφο αυτο που θα παρετε και δεν παιζει ρολο η εμφανιση η δικη σας.Αλλα το να την απαξιωνετε με τετοιο τροπο μερικοι ενω την εχετε παρει αν μη τι αλλο δε σεβεστε την ιδια και τις υπηρεσιες που σας προσφερε....

alexxenia12

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Η Μαρία στο 11 από υπηρεσίες κ ομορφιά τι λέει; ;;;

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
Η Μαρία στο 11 από υπηρεσίες κ ομορφιά τι λέει;
Αυτή τη στιγμή είναι η πιο όμορφη κοπέλα αντικειμενικά στην Μίνωος. Ψηλή, αδύνατη, με συμετρικό γεμάτο στήθος με καυλωμένες ρώγες, (σιλικονάτο,έχει γίνει όμως καλή δουλειά  και ταιριάζει στο σωματότυπο της).Μικρό κωλαράκι με δουλεμένη κωλοτρυπίδα που δεν δίνει!  Ίσιο καστανό μαλλί που καταλήγει λίγο πιο χαμηλά από τους ώμους.  Μικρά, διακριτικά τατουάζ στο χέρι και στον κορμό. Από υπηρεσίες απλό πρόγραμμα με 30. +10 μασάζ, +10 στάση 69. Παλιότερα έκανε ελεύθερο στοματικό. (Αν την δελεάσεις με χρήματα που θα της φανούν ικανοποιητικά δεν θα στο αρνηθεί). Λίγο υπερβολική στο τρόπο που δείχνει ότι απολαμβάνει την συνεύρεση, με ψεύτικες κραυγές ηδονής και επιφωνήματα τύπου "σκίσε με ψωλαρά μου".

Αύριο, μεθαύριο φεύγει. Συνήθως οι κοπέλες σε αυτό το σπίτι αλλάζουν ανά δέκα μέρες!

Συνημμένα

• IMG_5585.JPG
    IMG_5585.JPG
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • IMG_5584.JPG
    IMG_5584.JPG
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 47

alexxenia12

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Πολύ ωραία  μια χαρά που αλλάζουν δυστυχώς είμαι  σε ταξίδι και μάλλον δεν θα την τιμήσω Τώρα πάντως καλό θα ήταν ξέρουμε ποιες κοπέλες θα είναι είμαι εδώ για πόσο και ποιες θα έρθουν...αυτη η Σκάρλετ φαίνεται δυνατό . .@@@@

• Like
Αντιδράσεις: Ettore

koukourou

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Κριτικές
8
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολα τα παιδια.Θα ηθελα μια πληροφορια αν καποιος γνωριζει.Ζουσα στα Χανια παλιοτερα και ημουνα συχνως επσκεπτης της Χριστινας στον νουμεο 8.Ξερειι κανεις αν ειναι ακομα εκει γιατι σχεδιαζω ενα ταξιδακι παλι στο νησι και θα ηθελα να την επισκεφθω.Ευχαριστω εκ των προτερων.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Καλησπερα σε ολα τα παιδια.Θα ηθελα μια πληροφορια αν καποιος γνωριζει.Ζουσα στα Χανια παλιοτερα και ημουνα συχνως επσκεπτης της Χριστινας στον νουμεο 8.Ξερειι κανεις αν ειναι ακομα εκει γιατι σχεδιαζω ενα ταξιδακι παλι στο νησι και θα ηθελα να την επισκεφθω.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Η Χριστίνα είναι ακόμα στο Νο14 πάνω. Το Νο8 γραφόταν από λάθος στο site

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ετσι λενε στο χωριο μου

Επειδή σε μερικούς δεν τους αρέσει κάποια  κοπέλα η δεν τους γουστάρουν κάποιες η δεν τους κάνουν τα χατίρια  η είναι θρασείς προσπαθούν να κατηγορήσουν και να δυσφημήσουν το πρόσωπο κάποιο πρόσωπό , αυτό είναι το επίπεδό τους έτσι το δείχνουν .

Προφανώς οι συγκεκριμένοι πελάτες υποψιάζονται ότι η Αλεξία πάσχει από μογγολισμό!

Για να τερματιστούν οι συζητήσεις μάλλον χρειάζεται να δημοσιεύσει στο site μια πρόσφατη φωτογραφία της και να αποφασίσουν οι "ειδικοί" πελάτες με ψηφοφορία!

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
Πολύ ωραία  μια χαρά που αλλάζουν δυστυχώς είμαι  σε ταξίδι και μάλλον δεν θα την τιμήσω Τώρα πάντως καλό θα ήταν ξέρουμε ποιες κοπέλες θα είναι είμαι εδώ για πόσο και ποιες θα έρθουν.
Δύο οίκοι ανοχής της περιοχής έχουν σελίδα σε αντίστοιχο site και δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις κοπέλες που δουλεύουν, καθώς και τις ημέρες που θα βρίσκονται στην Μίνωος.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Προφανώς οι συγκεκριμένοι πελάτες υποψιάζονται ότι η Αλεξία πάσχει από μογγολισμό!

Για να τερματιστούν οι συζητήσεις μάλλον χρειάζεται να δημοσιεύσει στο site μια πρόσφατη φωτογραφία της και να αποφασίσουν οι "ειδικοί" πελάτες με ψηφοφορία!

Συνημμένα

• monkey.jpg
    monkey.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Like
Αντιδράσεις: Ettore

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Επιστροφή Βαλεντίνας...

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Πότε θα δούμε και επιστροφή από καμιά Αλίκη, Τζοβάνα, Πάολα, να χαρούμε κανένα γαμήσι, γιατί η περιοχή έχει πιάσει πάτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom