You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 3.036
Μ α κ ρ υ α και το εννοω
Σώστε τα χρήματα σας. Ξοδέψτε τα αλλού, και όχι στην "Άτζελα" (έτσι γράφει από έξω) στο Νο3. Ούτε στο full πρόγραμμα καταφέρνει να το σώσει.
Θα ακολουθήσει κριτική σύντομα...
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Η κατάσταση είναι πολλοί δραματική από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω , την έπαθα σα μαλάκας διότι ο προορισμός μου ήταν άλλος αλλά απουσίαζε , δεν φταίει μόνο αυτή αλλά και η τσατσά που την εγγυόταν
{με ήξερε σε άλλη εποχή}μέχρι ακάποτο αλλά τα κάνει μόνο ο κώλος έχτρα , με δηλέασε και την έπαθα σα πολλοί μαλάκας , αναβαίνω στο δωμάτιό στον όροφο και τη να αντικρίσω το κρεββάτι σε κακό χάλι {το έστρωσα εγώ } έρχεται η κοπελούδα βγάζει τα εσώρουχα που φορούσε μαζί με το διπλό σουτιέν και εκεί το τι αντίκρισα δεν περιγράφεται , πέφτοντας στο κρεβάτι πήγε να το παίξει σεξουλιαρα αλλά δεν τις έβγαινε καθόλου , μια αεροπίπα σε όλο το μεγαλείο , αναιβενη από πάνω ούτε καν να κινηθεί κάπως ναζιάρικα ξάπλωσε φαρδιά πλατιά και έκανε πως κουνιότανε , αφού είδα ότι δεν έβγαινα τίποτα την γυρίζω από πίσω και με τα πολλά ήλθε το περιβόητο τέλος , σηκώθηκε ντύθηκε και με ένα ύφος δέκα καρδιναλίων έφυγε .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Μ Α Κ Ρ Υ Α και το εννοώ πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία .
Προσπάθησα να το σηκώσω σε κριτική στην σελίδα του μπουρδελου ΝΟ3 αλλά δεν το δέχτηκαν για κάποιους ευνοήτους λόγους ......... το πιο πιθανόν είναι διότι έγραψα ότι αν μου ήταν δυνατόν θα τις έβαζα μείον Δέκα {-10 }
Αυτά προς ενημέρωση των συναγωνιστών .
{με ήξερε σε άλλη εποχή}μέχρι ακάποτο αλλά τα κάνει μόνο ο κώλος έχτρα , με δηλέασε και την έπαθα σα πολλοί μαλάκας , αναβαίνω στο δωμάτιό στον όροφο και τη να αντικρίσω το κρεββάτι σε κακό χάλι {το έστρωσα εγώ } έρχεται η κοπελούδα βγάζει τα εσώρουχα που φορούσε μαζί με το διπλό σουτιέν και εκεί το τι αντίκρισα δεν περιγράφεται , πέφτοντας στο κρεβάτι πήγε να το παίξει σεξουλιαρα αλλά δεν τις έβγαινε καθόλου , μια αεροπίπα σε όλο το μεγαλείο , αναιβενη από πάνω ούτε καν να κινηθεί κάπως ναζιάρικα ξάπλωσε φαρδιά πλατιά και έκανε πως κουνιότανε , αφού είδα ότι δεν έβγαινα τίποτα την γυρίζω από πίσω και με τα πολλά ήλθε το περιβόητο τέλος , σηκώθηκε ντύθηκε και με ένα ύφος δέκα καρδιναλίων έφυγε .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Μ Α Κ Ρ Υ Α και το εννοώ πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία .
Προσπάθησα να το σηκώσω σε κριτική στην σελίδα του μπουρδελου ΝΟ3 αλλά δεν το δέχτηκαν για κάποιους ευνοήτους λόγους ......... το πιο πιθανόν είναι διότι έγραψα ότι αν μου ήταν δυνατόν θα τις έβαζα μείον Δέκα {-10 }
Αυτά προς ενημέρωση των συναγωνιστών .
Σώστε τα χρήματα σας. Ξοδέψτε τα αλλού, και όχι στην "Άτζελα" (έτσι γράφει από έξω) στο Νο3. Ούτε στο full πρόγραμμα καταφέρνει να το σώσει.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.384
Η Άντζελα μου ζήτησε +10 για 69 +10 για ακάποτο +10 για λόκω. Σύνολο για full πρόγραμμα 60. Με τα μισά χρήματα το ίδιο πρόγραμμα προσφέρει άλλη κοπέλα με πολυετή παρουσία στην Μίνωος στους πελάτες της. Για τα 25 (απλό πρόγραμμα) που της έδωσα τελικά δεν είχα μεγάλες προσδοκίες αφού η κοπέλα είναι και μέτριας εμφάνισης και κάτω του μέσου όρου για τα δικά μου στάνταρ. Απλώς είναι μια νέα παρουσία στην περιοχή μετά από πόλους μήνες.
Σημείωση: Για λόκω οι υπόλοιπες (Σόνια, Στέλλα) ζητάνε +20
Σημείωση: Για λόκω οι υπόλοιπες (Σόνια, Στέλλα) ζητάνε +20
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.384
Παράθεση από: Ampelales (14/09/17, 12:12)
Συνοψίζοντας, σε αυτο το θρέντ στήνουμε μια κλήρωση μέσω της κλήρωσης τζοκερ οπαπ.. αφου ποντάρουμε εναν αριθμο απ το 1 εως 20 των αριθμών τζοκερ αποφασίζουμε ημερομηνία κλήρωσης για να βγάλουμε νικητη.. Οποιος αριθμος βγει και έχει πονταριστει απο καποιον του αποστέλλονται οι κωδικοι των 10 ευρω σε μορφή viva e money.. τους φορτωνει στο e wallet του και απο κει στη κάρτα του..
Κλεινει ραντεβού με πουτάνα της αρεσκείας του, παει γαμάει και επειτα ανεβάζει κριτική του ραντεβού αναγράφωντας στον τίτλο της κριτικής το FreeFuckBouBet..
Η φάση έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δηλ κάνουμε τη φάση μας έτσι να γουστάρουμε!
Η συμμετοχή ειναι 10 ευρώ και το έπαθλο το άθροισμα των συμμετοχών.. οι νεοσυμμετέχοντες στέλνουν το κουπόνι e money πριν τη κλήρωση..
Τα πάντα γινονται με 100% ανωνυμία - 100% διαφάνεια, αφου τον νικητή τον βγάζει το τζοκερ.
Το viva wallet ειναι το μεσω συνναλαγής που χρησιμοποιούμε καθοτι μέσω του viva e money διατηρουμε την ανωνυμία μας..
Ειμαστε ανοιχτοι σε προτάσεις/ιδεες για να γινει η φάση καλύτερη.. Οσοι γουστάρετε τζόγο και πουτάνες.. Ελάτε να κάνουμε τη φάση μας!
Οποιος γουσταρει απλά πονταρει αριθμο απ το 1-20 για το next ffbb.. οταν μαζευτούμε τουλάχιστον 10 μέλη αποφασίζουμε ημερομηνία κλήρωσης.. Stay Tuned!!!
Συνημμένα
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.384
Στο 11 επανεμφανίστηκε η Μαρία η ψηλή μετά από αρκετούς μήνες απουσίας. Η εμφάνιση της έχει αλλάξει. Έχει καστανά ίσια μαλλιά που καταλήγουν λίγο πιο χαμηλά από τους ώμους της. Αδυνατισμένη ακόμα πιο πολύ με αποτέλεσμα να διαγράφονται τα πλευρά της και τα κόκαλα ανάμεσα στα στήθη της.
Καινούργια η τσατσά, μου ανακοίνωσε ότι η κοπέλα κάνει φούλ πρόγραμμα με 50 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει μασάζ και 69!!!! (Δεν κάνει τίποτα άλλο έξτρα).
Στο δωμάτιο ξεκίνησε με φιλιά και χάδια στο λαιμό και στο στήθος μού λες και είμουν γκόμενα! Δεν με άφησε να την χαϊδέψω στη επίμαχη περιοχή και γενικά με απέτρεψε από το να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία προκειμένου να την ικανοποιήσω. Δεν υπήρχε καμία αίσθηση τριβής στο μουνί της με αποτέλεσμα να αργήσω να τελειώσω και εκείνη να αρχίσει τις γκρίνιες.
Καινούργια η τσατσά, μου ανακοίνωσε ότι η κοπέλα κάνει φούλ πρόγραμμα με 50 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει μασάζ και 69!!!! (Δεν κάνει τίποτα άλλο έξτρα).
Στο δωμάτιο ξεκίνησε με φιλιά και χάδια στο λαιμό και στο στήθος μού λες και είμουν γκόμενα! Δεν με άφησε να την χαϊδέψω στη επίμαχη περιοχή και γενικά με απέτρεψε από το να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία προκειμένου να την ικανοποιήσω. Δεν υπήρχε καμία αίσθηση τριβής στο μουνί της με αποτέλεσμα να αργήσω να τελειώσω και εκείνη να αρχίσει τις γκρίνιες.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Έγραψα κριτική αλλά δεν μου την σήκωσαν , το γιατί δεν το ξέρω .
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.384
Έγραψα κριτική αλλά δεν μου την σήκωσαν , το γιατί δεν το ξέρω .
Προσπάθησε να την ξανά ανεβάσεις.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.384
Από GioCha 01-10-2017. Μίνωος 3 (πάροδος).
Άρχισαν οι εκπτώσεις; Στην δική μου επίσκεψη μου ζήτησε έξτρα για όλα!
Το "εμπόρευμα" δεν τραβάει και προσπαθεί να το "σπρώξει".
Η τσατσά με καλωσόρισε, και μου παρουσίασε την κοπέλα. Ξανθιά, όχι αδύνατη, με πλήρες πρόγραμμα στα 40 ευρώ, και ακαποτο τσιμπουκι, 69 και όλες τις στάσεις με 30.
δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκουν ολοι της αλεξιας..ενα αδυνατο κοριτσακι με μια μογγολικη φατσα ειναι λες και εχει φαει καμια τηγανια ..απο υπηρεσιες τιποτα το διαφορετικο απο αλλες ,η το καλυτερο..βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα του καθενος αλλα μη γινετε τοσος ντορος για το τιποτα...ελεος...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.384
Για την μούρη της έχεις δίκιο. Όμως έχει ωραίο αδύνατο σώμα, σφριγηλό στητό στήθος, μικρό καλοσχηματισμένο κωλαράκι, και οσο για τις υπηρεσίες που μου προσφέρει, μαζί της αισθάνομαι σαν να είμαι με την γκόμενα μου με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους καταλαβαίνουν! GFE.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.384
ποιος ομως μπορει να πει ποια ειναι η καλυτερη απο υπρεσιες αυτη τη στιγμη στην μινωος;;;
Για εμένα Εύα και Αλεξία. Και οι δύο κοπέλες μου προσφέρουν τα ίδια πράγματα. Η μια ξανθιά γλυκιά και μπαμπάτσικη η άλλη μελαχρινή και μικροκαμωμένη. Τα στανταράκια μου εδω και πολλούς μήνες.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα , δεν έχουν ταίριαξει τα χνότα σας οπότε τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται
δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκουν ολοι της αλεξιας..ενα αδυνατο κοριτσακι με μια μογγολικη φατσα ειναι λες και εχει φαει καμια τηγανια ..απο υπηρεσιες τιποτα το διαφορετικο απο αλλες ,η το καλυτερο..βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα του καθενος αλλα μη γινετε τοσος ντορος για το τιποτα...ελεος...
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Αφού βλέπεις γενικώς ότι ΔΕΝ τραβάει τι τρεχεται εχεται χρήματα για πεταμαι διαβάστε τις αναρτήσεις στο παρακάτω link δεν είναι τυχαίο .
Από GioCha 01-10-2017. Μίνωος 3 (πάροδος).
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 3.036
Αφού βλέπεις γενικώς ότι ΔΕΝ τραβάει τι τρεχεται εχεται χρήματα για πεταμαι διαβάστε τις αναρτήσεις στο παρακάτω link δεν είναι τυχαίο .
Μανώλη χάνεις λίγο τη σειρά των γεγονότων.
Πρώτος έγραψε ο gavboy ότι πήγε στο Νο3 την Κυριακή. Τη Δευτέρα πήγα εγώ, την Τρίτη έγραψες εσύ ένα "μακρυά και το εννοώ" και μετά γράψαμε τις κριτικές.
Παρακολουθησε λίγο τη σειρά των γεγονότων, και θα δεις ότι όλοι παρακολουθούμε. Δυστυχώς όμως οι πληροφορίες που γράφονται γενικά εδώ, είναι λίγες. Με τρεις λέξεις δεν λες πολλά. Γίνε πιο αναλυτικός και θα το εκτιμήσουν όλοι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 194
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις