alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 376
αμα μπεισ στις κριτικες του ερως θα δεις αρκετες για την αντζελα..
Υπάρχει κριτικη για το τούμπανο Αντζελα που ειναι τωρα στο 11?
αμα μπεισ στις κριτικες του ερως θα δεις αρκετες για την αντζελα..
Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ..... Πήγε να πουλήσει νταβατζιλίκι στο bourdela.com.
Μη με ρωτήσετε τπτ άλλο.
Ω νωον νοητο, κι ω εχον οττα, ακουη ακουαιτο.....
Καλα του εκαναν γιατι πολυ τσατσακι του ερως ειχε γινει.... και μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι... και του χα πει μην παιζεις με τι φωτια... υπαρχουν πολλες σκοτεινες πορτες πισω απ ολα αυτα... εμενα μου απειλισαν την οικογενεια φτασανε μεχρι σπιτι μου καλο θα ειναι να κοιταμε την δουλεια μας και να λεμε τις συζητησεις μας αλλα μεχρι εκει... παντα φιλικα και ενημερωτικα καλο βραδυ συναγωνιστες!Banned είναι! Δηλαδή τέλος από εδώ. Τον σουταραν
Φιλε καυλιαρι.... ειναι περιεργη ιστορια δεν θελω να βγω στις λεπτομεριες εχω τους λογους μου πλεον βλεπω καο δεν ασχολουμε πια δεν ηταν παντος μεσο του φορουμ.. απλος η μινωος δεν ειναι ετσι οπως φαινεται καλη συνεχεια!ποιος σου απείλησε την οικογένεια τοφαλε και γιατί?
Ευχαριστώ alkisxania και GioCha. Την ειδα και μου έκανε καλή εντύπωση , έχει πολύ ωραίο σώμα και βυζάρες, αλλά τελικά επέλεξα την σιγουριά της Βικυ. Αν την δοκιμάσω θα ανεβάσω κριτική.Πολλές δεν είναι... Μια είναι
Ευχαριστώ alkisxania και GioCha. Την ειδα την Αντζελα και ειναι πολύ καλή, με ωραίο σώμα και βυζάρες, αλλά προτίμησα την σιγουριά της Βικυς. Αν την δοκιμάσω, θα ανεβάσω και εγω κριτική.Πολλές δεν είναι... Μια είναι
Με βεβαιότητα, αν πας να "χαλάσεις" την δουλειά κάποιου, ο οποίος μπορεί να αρμέγει την κάθε κοπέλα, κινδυνεύεις.Φιλε καυλιαρι.... ειναι περιεργη ιστορια δεν θελω να βγω στις λεπτομεριες εχω τους λογους μου πλεον βλεπω καο δεν ασχολουμε πια δεν ηταν παντος μεσο του φορουμ.. απλος η μινωος δεν ειναι ετσι οπως φαινεται καλη συνεχεια!
Την ειδα προχτες, μου φανηκε ομως οτι εχει λιγο αγρια χαρακτηριστικα στο πρόσωπο.. μηπως ειναι τρανς?Το Νο6 έχει φέρει την κορυφαία τσατσά!
Το ίδιο καυλιάρα με την Αλεξία
Θα τους προτείνω να κλείσουν το σπίτι για λίγο, και να παίξουμε παρτουζα
Πηγαίνετε και θα με θυμηθείτε! Εννοείται ότι πάμε καθαροί και περιποιημένοι. Δεν περιμένουμε να μας την πέσει η τσατσά όταν βρωμάνε ή είμαστε αγενείς!
Ειναι τρανς εγχειρισμενη.Μου αρεσει που αναριωτιεστε κιολας.Αφου φενεται στο προσωπο και κυριως στη φωνη.Περα απο αυτο ειναι καλη και ευγενικη.Τωρα αυτο που λει ο giocha περι καυλιαρα και παρτουζες δεν ξερω αν ισχυει αλλα δε με απασχολει κιολας.Η αλεξια ειναι ολα τα λεφτα...
Και άλλες εγχειρισμένες υπήρχαν και υπάρχουν στη Μίνωος σαν υπηρεσίες, αλλά δεν έβγαζαν κέφι...
Πάντως πέρα από την Αλεξία, η περιοχή έχει πιάσει τον πάτο του βαρελιού.
Η Ζλατα στο 17 έφτασε τεράστιες διαστάσεις, Σοφακι στο 4, δεν τολμάω ούτε να μπω, Εύα στο 13, Άννα στο 49, 3, 5, 7, 9, 19, 10 κλειστά. Και μένουν η Μπέλα, η Άντζελα, η Νταγιάννα, η Αλεξία και η κυρά Χριστίνα.
Χθες βραδυ το 3 ηταν ανοικτο..Το κοριτσι λεγετε αντζελα..Κοντουλα με καρρε μαλλι..σφιχτο δερμα και απαλο..εχει φουλ προγραμμα για οποιον ενδιαφερετε..
Δοκίμασες συναγω
Δοκίμασες συναγωνιστή?