Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 904K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.190
Πόντοι
376
αμα μπεισ στις κριτικες του ερως θα δεις αρκετες για την αντζελα..

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.824
Πόντοι
3.036
Υπάρχει κριτικη για το τούμπανο Αντζελα που ειναι τωρα στο 11?

αμα μπεισ στις κριτικες του ερως θα δεις αρκετες για την αντζελα..

Πολλές δεν είναι... Μια είναι

• Like
Αντιδράσεις: ANOSX

tofalostofalos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Βάζω  το χέρι  μου στη φωτιά ..... Πήγε  να πουλήσει  νταβατζιλίκι στο bourdela.com.
Μη με ρωτήσετε τπτ άλλο.
Ω νωον νοητο, κι ω εχον οττα, ακουη ακουαιτο.....
Banned είναι! Δηλαδή τέλος από εδώ. Τον σουταραν
Καλα του εκαναν γιατι πολυ τσατσακι του ερως ειχε γινει....  και μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι... και του χα πει μην παιζεις με τι φωτια...  υπαρχουν πολλες σκοτεινες πορτες πισω απ ολα αυτα... εμενα μου απειλισαν την οικογενεια φτασανε μεχρι σπιτι μου καλο θα ειναι να κοιταμε την δουλεια μας και να λεμε τις συζητησεις μας αλλα μεχρι εκει...  παντα φιλικα και ενημερωτικα καλο βραδυ συναγωνιστες!

kavliarhs78

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
ποιος σου απείλησε την οικογένεια τοφαλε και γιατί?

tofalostofalos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
4
Πόντοι
0
ποιος σου απείλησε την οικογένεια τοφαλε και γιατί?
Φιλε καυλιαρι.... ειναι περιεργη ιστορια δεν θελω να βγω στις λεπτομεριες εχω τους λογους μου πλεον βλεπω καο δεν ασχολουμε πια δεν ηταν παντος μεσο του φορουμ.. απλος η μινωος δεν ειναι ετσι οπως φαινεται καλη συνεχεια!

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
10
Like
420
Πόντοι
281
Ευχαριστώ alkisxania και GioCha. Την ειδα και μου έκανε καλή εντύπωση , έχει πολύ ωραίο σώμα και βυζάρες, αλλά τελικά επέλεξα την σιγουριά της Βικυ. Αν την δοκιμάσω θα ανεβάσω κριτική.

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
10
Like
420
Πόντοι
281
Ευχαριστώ alkisxania και GioCha. Την ειδα την Αντζελα και ειναι πολύ καλή, με ωραίο σώμα και βυζάρες, αλλά προτίμησα την σιγουριά της Βικυς. Αν την δοκιμάσω, θα ανεβάσω και εγω κριτική.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.824
Πόντοι
3.036
Φιλε καυλιαρι.... ειναι περιεργη ιστορια δεν θελω να βγω στις λεπτομεριες εχω τους λογους μου πλεον βλεπω καο δεν ασχολουμε πια δεν ηταν παντος μεσο του φορουμ.. απλος η μινωος δεν ειναι ετσι οπως φαινεται καλη συνεχεια!
Με βεβαιότητα, αν πας να "χαλάσεις" την δουλειά κάποιου, ο οποίος μπορεί να αρμέγει την κάθε κοπέλα, κινδυνεύεις.

Έτσι κάποιος που μπορεί να καψουρευτεί μια κοπέλα, και θέλει να την βγάλει από το βούρκο, δεν θα έχει εύκολη δουλειά. Το ίδιο φυσικά αν σε καψουρευτεί η κοπέλα, και προσπαθήσει να ξεκόψει από τον νταβά ή τον "εισαγωγεα", για να συνεχίσει μαζί σου ή μόνη της.

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Το Νο6 έχει φέρει την κορυφαία τσατσά!
Το ίδιο καυλιάρα με την Αλεξία

Θα τους προτείνω να κλείσουν το σπίτι για λίγο, και να παίξουμε παρτουζα

Πηγαίνετε και θα με θυμηθείτε! Εννοείται ότι πάμε καθαροί και περιποιημένοι. Δεν περιμένουμε να μας την πέσει η τσατσά όταν βρωμάνε ή είμαστε αγενείς!
Την ειδα προχτες, μου φανηκε ομως οτι εχει λιγο αγρια χαρακτηριστικα στο πρόσωπο.. μηπως ειναι τρανς?

kavliarhs78

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Ειναι τρανς εγχειρισμενη.Μου αρεσει που αναριωτιεστε κιολας.Αφου φενεται στο προσωπο και κυριως στη φωνη.Περα απο αυτο ειναι καλη και ευγενικη.Τωρα αυτο που λει ο giocha περι καυλιαρα και παρτουζες δεν ξερω αν ισχυει αλλα δε με απασχολει κιολας.Η αλεξια ειναι ολα τα λεφτα...

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.824
Πόντοι
3.036
Ειναι τρανς εγχειρισμενη.Μου αρεσει που αναριωτιεστε κιολας.Αφου φενεται στο προσωπο και κυριως στη φωνη.Περα απο αυτο ειναι καλη και ευγενικη.Τωρα αυτο που λει ο giocha περι καυλιαρα και παρτουζες δεν ξερω αν ισχυει αλλα δε με απασχολει κιολας.Η αλεξια ειναι ολα τα λεφτα...

Και άλλες εγχειρισμένες υπήρχαν και υπάρχουν στη Μίνωος σαν υπηρεσίες, αλλά δεν έβγαζαν κέφι...

Πάντως πέρα από την Αλεξία, η περιοχή έχει πιάσει τον πάτο του βαρελιού.

Η Ζλατα στο 17 έφτασε τεράστιες διαστάσεις, Σοφακι στο 4, δεν τολμάω ούτε να μπω, Εύα στο 13, Άννα στο 49, 3, 5, 7, 9, 19, 10 κλειστά. Και μένουν η Μπέλα, η Άντζελα, η Νταγιάννα, η Αλεξία και η κυρά Χριστίνα.

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
10
Like
420
Πόντοι
281
Και άλλες εγχειρισμένες υπήρχαν και υπάρχουν στη Μίνωος σαν υπηρεσίες, αλλά δεν έβγαζαν κέφι...

Πάντως πέρα από την Αλεξία, η περιοχή έχει πιάσει τον πάτο του βαρελιού.

Η Ζλατα στο 17 έφτασε τεράστιες διαστάσεις, Σοφακι στο 4, δεν τολμάω ούτε να μπω, Εύα στο 13, Άννα στο 49, 3, 5, 7, 9, 19, 10 κλειστά. Και μένουν η Μπέλα, η Άντζελα, η Νταγιάννα, η Αλεξία και η κυρά Χριστίνα.

Και η Άντζελα, δεν λέει.

gavboy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
7
Like
108
Πόντοι
1
Αποψινη επισκεψη στην μινωος..πολυ ερημια..τα 3,5,7,9,17,19,10,6 κλειστα..τα υπολοιπα ανοιχτα αλλα ολες μπαζα εκτος το 11 την ατζελα που κατι λεει και το 14..κριμα..ουτε μια αλλη δεν αξιζει τιποτα..

gavboy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
7
Like
108
Πόντοι
1
Στο 11 η βαρβαρα..με την μεγαλη την κωλαρα...

gavboy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
7
Like
108
Πόντοι
1
Χθες βραδυ το 3 ηταν ανοικτο..Το κοριτσι λεγετε αντζελα..Κοντουλα με καρρε μαλλι..σφιχτο δερμα και απαλο..εχει φουλ προγραμμα για οποιον ενδιαφερετε..

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.824
Πόντοι
3.036
Δοκίμασες συναγω
Χθες βραδυ το 3 ηταν ανοικτο..Το κοριτσι λεγετε αντζελα..Κοντουλα με καρρε μαλλι..σφιχτο δερμα και απαλο..εχει φουλ προγραμμα για οποιον ενδιαφερετε..

Δοκίμασες συναγωνιστή?

gavboy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
7
Like
108
Πόντοι
1
Ναι..σαν καινουργια ειπα να δοκιμασω..Αλλα δεν λεει πολλα πολλα..με το απλο φυσικα..

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.384
Πηρα την Άντζελα στο απλο πρόγραμμα των 25 ευρώ.Τίποτα το ιδιαίτερο. Ήταν τυπική και διεκπεραιωτική.Ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.384
Στο σπίτι που ήταν η Μόνικα υπάρχει ταμπέλα με το όνομα Σοφάκι.Ξερει κάποιος αν είναι η κοπέλα που δούλευε στο 4;

Η Σόνια και η Στέλλα σήμερα το απόγευμα δούλευαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom