You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
και οι τρεις εχουν κανει σχεση...αλικη και τζοβαν εχουν σταματησει οριστικα την δουλεια αυτη..η παολα οχι ακομα αλλα μαλλον και αυτη θα σταματησει συντομα...
Και η Πάολα έχει φέρει στα Χανιά τον άντρα της, αλλά πως θα ζήσουν? Εύκολα λεφτά η πορνεία.
Όσον για τις άλλες δύο, μπορεί όταν τελειώσουν τα λεφτά, να επιστρέψουν.
Έστω ας έρθουν κοπέλες με αυτές τις υπηρεσίες, και αυτές ας μείνουν με τις σχέσεις τους...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Καμία σχέση! Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις ειναι εντελως συμπτωματικη!Εν προκειμένω να αναφέρω ότι η Αλεξία στην εμφάνιση μου θύμισε πάρα πολύ κάποια πουτάνα που εργάζεται επί πολλά χρόνια στην Φυλής κατά καιρούς με άλλο όνομα!
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Αααα ρε ντόκτορα μας άφησες και βάλτωσε το thread... :S :S
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Σε ποιούς; Όλοι την ξέρουμε! Είναι από τις πιο παλιές στην Μίνωος.Μια πρόσφατη φωτογραφία δημοσιευμένη εδώ αρκεί για να αποδείξει του λόγου το αληθές!
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Ασχοληθείτε με κάτι άλλο , και αφήστε την ήσυχη , όπως δεν ασχολείται μαζί σας μην ασχολησθαι και εσείς βρητε κάτι άλλο να περνά η ώρα σας .
Σε ποιούς; Όλοι την ξέρουμε! Είναι από τις πιο παλιές στην Μίνωος.
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
αυτο εφταιγε ή μηπως ειχε τιποτα κλωνους..? παντως οντως λειπει απο το thread...Μάλλον τον έδιωξαν επειδή δεν άρεσε η κριτική του διάθεση σε κάποιους Κρητικούς!
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια κοπέλα στην περιοχή που να δίνει κωλο;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Ατζέλα, Σόνια, Ζλάτα.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια κοπέλα στην περιοχή που να δίνει κωλο;
Δεν βλεπω να λειπει...Αααα ρε ντόκτορα μας άφησες και βάλτωσε το thread... :S :S
Ο νοων νοειτο!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Η επίσκεψη μου στην Βαλεντίνα ήταν "μονόδρομος". Η κοπέλα είναι γνωστή σε όλους. Επέλεξα το πρόγραμμα με 50 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό και στάση 69. Λόκω δεν δίνει. Η συνεύρεση είχε μεγάλη ένταση και η διάρκεια της ξεπέρασε το εικοσάλεπτο. Επικεντρώθηκε στην περιποίηση των αρχιδιών και της γύρο περιοχής φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από την κολωτρυπιδα μου! Με δική μου παρότρυνση και ενώ εγώ έγλειφα την δική της ταυτόχρονα με το μουνί της η γλώσσα της γλίστρησε και αποκορύφωσε την αίσθηση της ηδονής. Δυνατό βαθύ τσιμπούκι μέχρι τα αρχίδια με πολύ σάλιο. Η ένταση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της χωρίς να έχει το άγχος αν θα τελειώσω στο στόμα της! Στενό μικρό σε διαστάσεις φρέσκοξυρισμένο υγρό μουνί . Αληθοφανείς κραυγές και βογγητά χωρίς υπερβολές. Ιδιαίτερα φάνηκε να απολαμβάνει τα χάδια και τα φιλιά στα πόδια και στις πατούσες, δαγκάνωντας τα χέρια της στην προσπάθεια της να συγκρατηθεί να μην φωνάξει και να γελασει! Βαθιά γλωσσόφιλα σε κάθε ευκαιρία κατά την διάρκεια του "αγώνα". Εναλλαγές τριών στάσεων και κορύφωση στο στόμα της. (τα φτύνει). Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της στα ελληνικά αλλά καταλαβαίνει ότι της ζητήσεις στο δωμάτιο. Η συνεννόηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων, γίνεται με την βοήθεια της τσατσάς στο σαλόνι. (μιλάνε την ιδια γλώσσα και ξέρει καλά Ελληνικά).
Συνημμένα
lkjhgfdsaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Βλέπω καλά η με γελούν τα μάτια μου;
Έρχονται Σκάρλετ και Άντζελα μαζί;
Βασικά έρχεται η Σκάρλετ;
Γεία σου ρε γλυκούλα
Έρχονται Σκάρλετ και Άντζελα μαζί;
Γεία σου ρε γλυκούλα
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Πριν κανένα 45λεπτο που πέρασα ειναι ανοιχτά οι παρακάτω:
ΑΤΖΕΛΑ-ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ-ΕΛΕΝΗ-ΕΥΑ-ΤΑΝΙΑ-ΖΛΑΤΑ-ΣΤΕΛΛΑ-ΑΛΕΞΙΑ-ΣΟΦΑΚΙ-ΑΝΝΑ-ΑΝΝΙΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
ΑΤΖΕΛΑ-ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ-ΕΛΕΝΗ-ΕΥΑ-ΤΑΝΙΑ-ΖΛΑΤΑ-ΣΤΕΛΛΑ-ΑΛΕΞΙΑ-ΣΟΦΑΚΙ-ΑΝΝΑ-ΑΝΝΙΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Βλέπω καλά η με γελούν τα μάτια μου;
Έρχονται Σκάρλετκαι Άντζελα μαζί;
Γεία σου ρε γλυκούλα
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα