You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γεια σας φιλοι συναγωνιστες χανιωτες. Περασα σημερα το βραδυ μια βολτα εξω απο την μινωος για να τσεκαρω αν εχει ερθει κανενα καινουριο κομματι. Ειδα λοιπον 2 καινουρια ονοματα:Ηρω και Μανταλενα, αλλα επειδη βιαζομουν ηταν και λιγο αργα, δεν μπηκα να τις δω. Οποιος μπορει ας μας ενημερωσει για αυτες τις δυο. Και θα σας πω και κατι δυσαρεστο, το σπιτι που δουλευε η Αννιτα ηταν κλειστο αλλα το χειροτερο ειναι οτι ειχαν σβησει το ονομα της απο την πορτα... ελπιζω να μην εφυγε γιατι ηταν πολυ καλη, προλαβα και την πηρα 2 φορες.
Άντε του έφεξε δηλαδή του ενδιαφερόμενου.Άντε πήγαινε σπίτι (του/της δεν ξέρω)και πες του ήρθα να σε γαμήσω.Ε,ρε τρέλες Παναγιά μου,γούστα ειν αυτά οκ,απλά λεω......pio pano apo ta olympia, o protos dromos aristera. defteri porta apo tin gonia....ekei menei ena kalo apo oti xero, kai dehetai kat oikon...
giorgos_spv
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σαφως...δεν κατακρινουμε κανενα! και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου μερικες φορες να θελω να γαμησω γυναικα με ψωλη...να ειναι ομως γυναικα...δηλ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ κομματι...και να μην θυμιζει καθολου μπετατζη η υποθεση...
Επειδή τυχαίνει και ξέρω την Χαρά (τρανς με υδραυλικά που δεν λειτουργούν), άμα τι δείτε στο δρόμο ελάτε να μου πείτε αν καταλάβατε ότι ΔΕΝ είναι γυναίκα! Η κοπέλα έχει τέλειο σώμα, στήθος, ξανθί μακρύ μαλλί κλπ΄...........Καμιά σχέση με μπετατζήδες.
XANIAKRHTHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
[
[/quote]
[/quote]
Γεια σας φιλοι συναγωνιστες χανιωτες. Περασα σημερα το βραδυ μια βολτα εξω απο την μινωος για να τσεκαρω αν εχει ερθει κανενα καινουριο κομματι. Ειδα λοιπον 2 καινουρια ονοματα:Ηρω και Μανταλενα, αλλα επειδη βιαζομουν ηταν και λιγο αργα, δεν μπηκα να τις δω.
Μανταλένα, ψηλή γύρω στο 1,75, μελαχρινή , κοντό μαλλί, (μάλλον Αλβανίδα) +40 πολύ κυταρίτιδα!
Ηρώ Ελληνίδα +35, ύψος 1,72, καστανόξανθη, (μάλλον Ελληνίδα )+35 δεν αξίζει να πληρώσεις.
giorgos_spv
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επειδή τυχαίνει και ξέρω την Χαρά (τρανς με υδραυλικά που δεν λειτουργούν), άμα τι δείτε στο δρόμο ελάτε να μου πείτε αν καταλάβατε ότι ΔΕΝ είναι γυναίκα! Η κοπέλα έχει τέλειο σώμα, στήθος, ξανθί μακρύ μαλλί κλπ΄...........Καμιά σχέση με μπετατζήδες.
τι εννοεις δεν λειτουργουν; δε κανει κουκου;
NIKOSCHANIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προσοχη στη Χαρά. Ειναι νευρωτικο ατομο.Ειναι ομορφη για trans, αλλα απο περιποιηση αθλια πραγματα.
Δυστυχως στα Χανιά δεν υπαρχουν γυναικες για βιζιτα και αναγκαζομαστε να επισκευτουμε trans.
Μακρια απο την Χαρα πανε χαμενα τα λεγτα σας.
ydroxoos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
η σαλονικια που ειναι στο τελευταιο αριστερα εκει στην περιοχη με τα τρανσοτερατα ειναι ολα τα λεφτα...μπουμπουκι κλασατο!
για τη μινωος λες φιλε?
ναι που αλλου....τα free cg στην πολη ειναι σε πολυ στενο κυκλο χαιρομαι που εχω ενα πολυ καλο τηλ το οποιο δυστηχως δε μπορω να δωσω κ συγνωμη εκ των προτερων αλλα φωναζουν τα στρουμφακια της πολης αν δε μεινει στενος ο κυκλος αυτος.....
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
βλακας εισαι τι το λες
η το δινεις η δε λες τιποτα και κανεις το ΜΑΛΑΚΑ
η το δινεις η δε λες τιποτα και κανεις το ΜΑΛΑΚΑ
ναι που αλλου....τα free cg στην πολη ειναι σε πολυ στενο κυκλο χαιρομαι που εχω ενα πολυ καλο τηλ το οποιο δυστηχως δε μπορω να δωσω κ συγνωμη εκ των προτερων αλλα φωναζουν τα στρουμφακια της πολης αν δε μεινει στενος ο κυκλος αυτος.....
Δεν γραφει ονομα απ εξω? σαν εμφανιση γενικα ειναι καλη? καθως δεν αρκει να κανει καλα τσιμπουκια μονο...η σαλονικια που ειναι στο τελευταιο αριστερα εκει στην περιοχη με τα τρανσοτερατα ειναι ολα τα λεφτα...μπουμπουκι κλασατο!
Επισκέπτης
παιδία με την Ανίτα τι έγινε τελικά?έφυγε οριστικά απο τιν μινωως η θα ξαναέρθει?κριμα γιατί ήταν πάρα πολύ καλή...στην κορίνα την τσέχα είχα παεί προ ημερών.Παρόλλο που είναι αρκετα εμφανίσιμη δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος απο συμπεριφορά.Δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου και μου φάνηκε λίγο ψυχρη..δεν ξέρω αν έίναι με όλους έτσι..πάντως οτι της ζήτησα το έκανε
XANIAKRHTHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γύρισε η Αννίτα, που ήταν σε διακοπές και απο οτι μου είπε θα κάτσει καιρό στα Χανιά.παιδία με την Ανίτα τι έγινε τελικά?έφυγε οριστικά απο τιν μινωως η θα ξαναέρθει?κριμα γιατί ήταν πάρα πολύ καλή...
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Λοιπον πριν λιγο επεστεψα απο την Μινωος και πιο συγκεκριμενα απο την Αννιτα , εχει γινει πολλοι κρυοκολη και μιγιαγγιχτη , δηλαδη μην ακουμπησεις την ρωγα του βυζιου χουφτωνε το ολο , μην ακουμπας τον λαιμο μου γαργαλιεμαι , την να σας πω κατα τα αλλα , και μονο φυσιολογικα ουτε να ακουσει για πισωκολλητο
ydroxoos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Λοιπον πριν λιγο επεστεψα απο την Μινωος και πιο συγκεκριμενα απο την Αννιτα , εχει γινει πολλοι κρυοκολη και μιγιαγγιχτη , δηλαδη μην ακουμπησεις την ρωγα του βυζιου χουφτωνε το ολο , μην ακουμπας τον λαιμο μου γαργαλιεμαι , την να σας πω κατα τα αλλα , και μονο φυσιολογικα ουτε να ακουσει για πισωκολλητο
παει χαλασε και αυτη δηλαδη...τι χαλασανε μαλλον οι διακοπες
τιποτα αλλο νεο απο μινοως υπαρχει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις