Το παρον το βλεπο ζοφερο, νεκρα, ξεραιλα. Να πω για το παρελθον ετσι για να ζωντανεψουν οι μνημες των παλιων. Απο την Μινωος πρωτοπέρασα πριν απο 30 χρονια. Μεγαλη αιγλη τοτε, φουλ ο δρομος απο κοκκινα (ναι κοκκινα - μονο κοκκινα) λαμπακια,και επιτης Μινωος και στα στενακια, μεχρι στο δρομο που κατεβαινει απο την Σπλαντζια στο λιμανι εφτανε η χαρη τους.(Η ταμπελα "ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" για να μη μπερδευεσαι την συναντουσες παντου.) Απο τραβελια? Αγνωστη λεξη για την εποχη εκεινη. Βεβαια παιζανε και κατι μπαζα, αλλα οι πιο πολλες ητανε καλα μουνια. Δεν πολυπηγαινα διοτι δεν ειχα οικονομικη ευχερια (200 δρχ θελανε τοτε)εν το μεταξυ στα 17 μου εβγαλα και την πρωτη μου γκομενα.
Ετυχε τοτε και ειχα ενα φιλο που ειχε ενα ψιλικατζιδικο στη περιοχη και που και που πηγαινα και τον εβλεπα. Ενα απογευμα μου λει οτι εσκασε μυτη ενα φοβερο μουνι, ξανθια, πανεμορφη, πιτσιρικα, Τζενη τη λεγανε. Βουρ εγω εγω για το σπιτι. Ητανε το δευτερο -αν δεν κανω λαθος- μπουρδελο που συναντουσες οπως κατεβαινες στη Μινωος. Ητανε κλειστο, αλλα ειδα φως μεσα και κτυπησα. Τακτοποιουσαν το μπουρδελο και μου ειπαν οτι ειναι κλειστα. Ποτε θα ανοιξετε ρωταω εγω? αυριο στις 4 το απογευμα μου λενε. Οποτε την εκανα σκασιαρχειο απο το Γυμνασιο (ημουν απογευματινος) και στη8ηκα πρωτος-πρωτος. Γαμω τα μουνακια και φοβερο γαμηση. Ξαναπηγα μετα απο 2-3 μηνες- τοσο εκανα να μαζεψω το 200 αρι (φυσικα τοτε περιμενα στην ουρα) αλλα η συμπεριφορα της δεν ειχα αλλαξει. ;)
Καθησε κανα 7μηνο και μετα εφυγε. Ακουσα οτι εγινε καποιο φονικο για παρτι της αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Την ξαναδα μετα απο 3 χρονια (early 80's) σε ενα μπαρακι. Με θυμοταν οχι φυσικα σαν πελατη αλλα γιατι με εβλεπε και μιλουσαμε στο ψιλικατζιδικο. Μου ειπε οτι ξαναρθε και εγω ξαναπηγα. Οπως και την πρωτη φορα, ιδια συμπεριφορα, φανταστικο γαμηση. Απο τοτε δεν ξαναπερασα απο την Μινωος ουτε για μπουρδελοτσαρκα.(καλη της ωρα παντως οπου και αν βρισκεται τωρα.)
Καλες και αγιες οι κοπελες αλλα σε μπουρδελο εγω δεν πηδαω τωρα και 25 χρονια ουτε αν με πληρωσουνε. Κατ αρχας δεν κανουνε μπανιο καθως εναλασονται οι πελατες, οποτε εγω το βλεπω οτι θα ακουμπησω τη μουρη μου εκει που ο προηγουμενος ειχε ακουμπησει το κ@υλι του.
Προτιμω τα CG, ενα ντουζ βρε παιδι μου θα το κανουνε.