Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η αννίτα δεν είναι το κλασικό τραβέλι της μινώως που δεν λεεί οτί δεν είναι?Τελικά η Κορίνα είναι στο σπίτι που ήταν παλία η Ρένα το τραβέλι?Δέχεται παιχνίδια ποδολαγνίας?Άμα είναι τόσο ψηλή θα έχει φοβερό πόδι φαντάζομαι:P

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
η αννιτα δεν ειναι τραβελι..τουλαχιστον δε τι κανεις με τιποτα

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η αννίτα δεν είναι το κλασικό τραβέλι της μινώως που δεν λεεί οτί δεν είναι?Τελικά η Κορίνα είναι στο σπίτι που ήταν παλία η Ρένα το τραβέλι?Δέχεται παιχνίδια ποδολαγνίας?Άμα είναι τόσο ψηλή θα έχει φοβερό πόδι φαντάζομαι:P
Επειδη σημερα πεμπτη σκεφτομαι να καταθεσω στην Αννίτα(δεν την εχω δει ακομα αλλα εδω διαβαζω τα καλυτερα για αυτην)να ξεκαθαρισει το αν ειναι τραβελι η οχι.Το κλασσικο τραβελι νομιζω οτι ειναι η Ζωη. Στο σπιτι που ηταν παλια η Ρενα το τραβελι τωρα ειναι η Μονικα.

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Επειδη σημερα πεμπτη σκεφτομαι να καταθεσω στην Αννίτα(δεν την εχω δει ακομα αλλα εδω διαβαζω τα καλυτερα για αυτην)να ξεκαθαρισει το αν ειναι τραβελι η οχι.Το κλασσικο τραβελι νομιζω οτι ειναι η Ζωη. Στο σπιτι που ηταν παλια η Ρενα το τραβελι τωρα ειναι η Μονικα.

και τη λεει η μονικα εμφανισιακα καλη ειναι???

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα και από τη Μόνικα αλλά δεν έλεγε πολλά.
Ουτε την Μονικα εχω δει αλλα για να λεει ο Spermacht οτι δεν λεει πολλα ετσι θα ειναι μαλλον. Ελπιζω μονο εκει να μην ειναι η ιδια τσατσα που ηταν τουλαχιστον μεχρι τον Δεκεμβρη.

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
καταλαβα εκτος απο αννιτα και κορινα δε παιζει τιποτα καινουργιο η καλυτερο......

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η κορινα που ειναι ρε παιδες? περασα χτες και ειδα 2 σπιτια που εγραφαν: καινουρια κοπελα αλλα το ενα ηταν απεναντι απο την μονικα και ηταν κλειστο, ενω το αλλο ηταν διπλα απο την ζωη νομιζω.

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η κορινα που ειναι ρε παιδες? περασα χτες και ειδα 2 σπιτια που εγραφαν: καινουρια κοπελα αλλα το ενα ηταν απεναντι απο την μονικα και ηταν κλειστο, ενω το αλλο ηταν διπλα απο την ζωη νομιζω.
Παιδες τελικα πηγα στην Αννιτα. Απλα ολα τα λεφτα... και σαν εμφανιση και σαν συμπεριφορα στο κρεββατι.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Παίδες μετά απο πολύ καιρό κατάφερα και τον έριξα στην Αννίτα. Είτε γιατί ήταν κλειστό, είτε γιατί είχε κόσμο, είτε γιατί δοκίμαζα καινούργια δεν την έπαιρνα.
Λοιπόν. Όμορφη κοπέλα, ψηλή, μικρό στήθος, πίπα καλή, συμμετοχή άριστη. Όταν ήρθε από πάνω μου έβαλε τα πόδια τις στους ώμους μου και ανεβοκατέβαινε σαν τρελή. Βογγούσε σαν αληθινή γκόμενα. Όταν δε ήρθα από πάνω της, της σήκωσα το ένα πόδι και ενώ μπαινοέβγαινα βογγούσε ασταμάτητα. Μου ρούφαγε το λαιμό, με έγλειφε με την γλώσσα της και με το χέρι μου χαΐδευε τα αρχίδια. Απίστευτα πράγματα. Προτίμησα να χύσω έτσι παρά στο στόμα της (δεν ξέρω αν το κάνει κιόλας).Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Βασικός κανόνας. ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ. Θα έχετε αναγκαστικά αντιμετώπιση εμπορίου.
Λοιπά σπίτια: Αφροδίτη-(μπλιαχ)δεν την πάω με τίποτα, Έμη-δεν την έχω πάρει αλλά δεν μου άρεσε φατσικώς, Ζωή-μπαζοζωή, Χαρά-λεφτά για πέταμα. Σοφάκι-φιλότιμο αλλά δεν.......
Αυτά

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Α, απάντηση στις ερωτήσεις σας. Η Κορίνα είναι στο τελευταίο σπίτι όπως κατεβαίνεις δεξιά. Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Καλή συμμετοχή αλλά δεν....
Πίπα μέτρια. Η Μόνικα τώρα είναι απέναντι από την κορίνα, εκεί που παλιά ήταν το τραβέλι η Ρένα. Δεν κατέβηκα ως εκεί και δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτές οι δύο τώρα.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :tickedoff:
Γράφουμε που και που και κανένα μήνυμα.......

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικός κανόνας. ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ. Θα έχετε αναγκαστικά αντιμετώπιση εμπορίου.
Ποιες ειναι οι ωρες αιχμης δηλαδη? εγω ειχα παει 7.30 το απογευμα και μπορει να μην εκανε τα ιδια αλλα εμεινα ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα της. Ωστοσο ξεχασα να την ρωτησω αν κανει και πισωκολλητα... Αν και δεν εχω δοκιμασει τις υπολοιπες (πλην της αφροδιτης αν ειναι η ιδια που ηταν και στο αλλο σπιτι)πιστευω οτι η αννιτα ειναι η καλυτερη στην μινωος.Ξερετε μηπως ποιες κανουν πισωκολλητα η γενικοτερα ολες τις στασεις?

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
οταν λες πισωκολλητα τι εννοεις?να δινουν και κουλουρι δε νομιζω να το κανει καμια στη μινοως.πισωκολητα κανονικα το κανουν ολες....

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε σε πια περιοχή των χανίων βρίσκονται τα σπίτια?
Όσον για cg φαντάζομαι να μη ρωτήσω, ή ξέρει κανείς τίποτε?

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειναι στην οδο μινωος λιγο πριν απο την παραλια του κουμ καπι.

XANIAKRHTHS

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
παιδιά έκανα μια βόλτα στη Μίνωος και απογοητεύτηκα ( έλειπε και με εμμηνορυσία η Αννίτα).Α! το καινούργιο μπουρδελάκι που άνοιξε ενώ ως χώρος υπόσχεται πολλά ( μεγάλη αυλή, καθαρό) οταν μπείτε μέσα θα συναντήσετε το τέρας του ΛΟΧΝΕΣ...
ρε παιδία όντως γουστάρετε την Κορίνα την Τσέχα ? Ακούμπησε κανείς το μ...κι της ? Εγώ  που το έπιασα 3 μέρες έβλεπα εφιάλτες , Αν ξαναπάτε πές τε της οτι υπάρχουν και αισθητικοί αν μην τι αλλο και ξυραφάκια.
Κατα τα αλλα τα ίδια και χειρότερα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
παιδιά έκανα μια βόλτα στη Μίνωος και απογοητεύτηκα ( έλειπε και με εμμηνορυσία η Αννίτα).Α! το καινούργιο μπουρδελάκι που άνοιξε ενώ ως χώρος υπόσχεται πολλά ( μεγάλη αυλή, καθαρό) οταν μπείτε μέσα θα συναντήσετε το τέρας του ΛΟΧΝΕΣ...
ρε παιδία όντως γουστάρετε την Κορίνα την Τσέχα ? Ακούμπησε κανείς το μ...κι της ? Εγώ  που το έπιασα 3 μέρες έβλεπα εφιάλτες , Αν ξαναπάτε πές τε της οτι υπάρχουν και αισθητικοί αν μην τι αλλο και ξυραφάκια.
Κατα τα αλλα τα ίδια και χειρότερα.
Άξιος!!!Τι γίνεται ρε παιδιά?Ένα μήνυμα κάθε 5 μέρες θα postάρεται για Χανιά και γενικά Κρήτη??Τι έγινε δεν πέφτει γαμήσι, ή όλοι βολευτήκατε με καμιά τουρίστρια τώρα το καλοκαιράκι? Δεν λέω και εγώ δεν έχω όρεξη να πάω μίνωος,γιατί θα βαρε΄θώ τη ζωή μου αν μπω σε καμιά που κάνει ξεπέτα.Η μόνη εξαιρετική η Αννίτα.Όσοι πιστοί σπεύσατε μέχρι να την βαρεθείτε.Εγώ θα περιμένω για Ηράκλειο από Σεπτέμβρη που κάτι παραπάνω παίζει.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Πέστα ρε Ακόρεστε!!!
Πάντως γενικά έχει πέσει βαρεμάρα.
Αλλά και ούτε σε προδιαθέτει τίποτα στην Μίνωος.
Εγώ ανεβαίνω Αθήνα για λίγο gamotour!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πέστα ρε Ακόρεστε!!!
Πάντως γενικά έχει πέσει βαρεμάρα.
Αλλά και ούτε σε προδιαθέτει τίποτα στην Μίνωος.
Εγώ ανεβαίνω Αθήνα για λίγο gamotour!!!
Έτσι είναι...Και εγώ θέλω μέσα στον αύγουστο ή τον Σεπτέμβρη να πάω κανα gamwtour!Αντί να γαμάω καμιά μπαζοελληνίδα που παίζει εδω.Κάνω λίγο κράτει τώρα και όταν πάω Αθήνα,θα ''σπρώξω''μέχρι τελικής πτώσεως ότι λεφτά και δυνάμεις έχω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom