ydroxoos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η Αννίτα είναι η ξανθιά η ψηλή;
οχι η πολυ ψηλη,αυτη ειναι η κορινα.η αννιτα εχει ξανθο ισιο μαλι.
γενικα τιποτα αλλο νεο απο μινοωος κανεις???
Η Αννίτα είναι η ξανθιά η ψηλή;
Επειδη σημερα πεμπτη σκεφτομαι να καταθεσω στην Αννίτα(δεν την εχω δει ακομα αλλα εδω διαβαζω τα καλυτερα για αυτην)να ξεκαθαρισει το αν ειναι τραβελι η οχι.Το κλασσικο τραβελι νομιζω οτι ειναι η Ζωη. Στο σπιτι που ηταν παλια η Ρενα το τραβελι τωρα ειναι η Μονικα.Η αννίτα δεν είναι το κλασικό τραβέλι της μινώως που δεν λεεί οτί δεν είναι?Τελικά η Κορίνα είναι στο σπίτι που ήταν παλία η Ρένα το τραβέλι?Δέχεται παιχνίδια ποδολαγνίας?Άμα είναι τόσο ψηλή θα έχει φοβερό πόδι φαντάζομαι
Επειδη σημερα πεμπτη σκεφτομαι να καταθεσω στην Αννίτα(δεν την εχω δει ακομα αλλα εδω διαβαζω τα καλυτερα για αυτην)να ξεκαθαρισει το αν ειναι τραβελι η οχι.Το κλασσικο τραβελι νομιζω οτι ειναι η Ζωη. Στο σπιτι που ηταν παλια η Ρενα το τραβελι τωρα ειναι η Μονικα.
Ουτε την Μονικα εχω δει αλλα για να λεει ο Spermacht οτι δεν λεει πολλα ετσι θα ειναι μαλλον. Ελπιζω μονο εκει να μην ειναι η ιδια τσατσα που ηταν τουλαχιστον μεχρι τον Δεκεμβρη.Πέρασα και από τη Μόνικα αλλά δεν έλεγε πολλά.
Παιδες τελικα πηγα στην Αννιτα. Απλα ολα τα λεφτα... και σαν εμφανιση και σαν συμπεριφορα στο κρεββατι.Η κορινα που ειναι ρε παιδες? περασα χτες και ειδα 2 σπιτια που εγραφαν: καινουρια κοπελα αλλα το ενα ηταν απεναντι απο την μονικα και ηταν κλειστο, ενω το αλλο ηταν διπλα απο την ζωη νομιζω.
Ποιες ειναι οι ωρες αιχμης δηλαδη? εγω ειχα παει 7.30 το απογευμα και μπορει να μην εκανε τα ιδια αλλα εμεινα ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα της. Ωστοσο ξεχασα να την ρωτησω αν κανει και πισωκολλητα... Αν και δεν εχω δοκιμασει τις υπολοιπες (πλην της αφροδιτης αν ειναι η ιδια που ηταν και στο αλλο σπιτι)πιστευω οτι η αννιτα ειναι η καλυτερη στην μινωος.Ξερετε μηπως ποιες κανουν πισωκολλητα η γενικοτερα ολες τις στασεις?Βασικός κανόνας. ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ. Θα έχετε αναγκαστικά αντιμετώπιση εμπορίου.
Άξιος!!!Τι γίνεται ρε παιδιά?Ένα μήνυμα κάθε 5 μέρες θα postάρεται για Χανιά και γενικά Κρήτη??Τι έγινε δεν πέφτει γαμήσι, ή όλοι βολευτήκατε με καμιά τουρίστρια τώρα το καλοκαιράκι? Δεν λέω και εγώ δεν έχω όρεξη να πάω μίνωος,γιατί θα βαρε΄θώ τη ζωή μου αν μπω σε καμιά που κάνει ξεπέτα.Η μόνη εξαιρετική η Αννίτα.Όσοι πιστοί σπεύσατε μέχρι να την βαρεθείτε.Εγώ θα περιμένω για Ηράκλειο από Σεπτέμβρη που κάτι παραπάνω παίζει.παιδιά έκανα μια βόλτα στη Μίνωος και απογοητεύτηκα ( έλειπε και με εμμηνορυσία η Αννίτα).Α! το καινούργιο μπουρδελάκι που άνοιξε ενώ ως χώρος υπόσχεται πολλά ( μεγάλη αυλή, καθαρό) οταν μπείτε μέσα θα συναντήσετε το τέρας του ΛΟΧΝΕΣ...
ρε παιδία όντως γουστάρετε την Κορίνα την Τσέχα ? Ακούμπησε κανείς το μ...κι της ? Εγώ που το έπιασα 3 μέρες έβλεπα εφιάλτες , Αν ξαναπάτε πές τε της οτι υπάρχουν και αισθητικοί αν μην τι αλλο και ξυραφάκια.
Κατα τα αλλα τα ίδια και χειρότερα.
Έτσι είναι...Και εγώ θέλω μέσα στον αύγουστο ή τον Σεπτέμβρη να πάω κανα gamwtour!Αντί να γαμάω καμιά μπαζοελληνίδα που παίζει εδω.Κάνω λίγο κράτει τώρα και όταν πάω Αθήνα,θα ''σπρώξω''μέχρι τελικής πτώσεως ότι λεφτά και δυνάμεις έχω.Πέστα ρε Ακόρεστε!!!
Πάντως γενικά έχει πέσει βαρεμάρα.
Αλλά και ούτε σε προδιαθέτει τίποτα στην Μίνωος.
Εγώ ανεβαίνω Αθήνα για λίγο gamotour!!!