Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 902K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.820
Πόντοι
3.036
Ξερει κανεις κατι  , καποια πληροφορια για το επεισοδιο που αναφερεται στο παρακατω link

Επεισόδιο στον δρόμο με τα «κόκκινα φανάρια» στα Χανιά (φωτο)[/color]

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Εύα Ελληνίδα (από Αλβανία) είχε πάρει δανεικά από ένα μεσηλικα επισκέπτη της περιοχής. Όταν ζήτησε τα δανεικά πίσω, η πουτανα φώναξε την αστυνομία ότι και καλά την απειλεί.
Ο παπουλης βρέθηκε χρεωμένος και οικονομικά και η υπόληψη του.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.820
Πόντοι
3.036
Μπορεις να στειλεις πληροφοριες σε πμ τηλεφωνο αν ειναι δυνατον σε παρακαλω?   
Στους Αγίους Αποστόλους είναι και η Γεωργιανή που κάνει full πρόγραμμα. Μάλλον είναι σημείο ηδονής η πολυκατοικία... 

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
εχει κανεις να προτινη κατι καλο

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
τηλ αν ειναι ευκολο σε pm

ευχαριστω εκ τοπροτερο

Στους Αγίους Αποστόλους είναι και η Γεωργιανή που κάνει full πρόγραμμα. Μάλλον είναι σημείο ηδονής η πολυκατοικία... 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
δωστε τα φοντα σας ρε παιδια και σε μας για αγιους αποστολους..... :helpplea: :helpplea:

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.820
Πόντοι
3.036
Όταν λέω γράφετε και καμιά κριτική δεν ακούει κανείς. Όλοι έτοιμα στο πιάτο τα θέλουμε όλα.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο, αλλά όποιος ξέρει την Μολδαβή, θα βρει και την Γεωργιανή.

Κασκαντεριλίκια δεν κάνει κανένας άλλος? Μόνο εγώ?

Σε όλα τα κωλόμπαρα αν ζητήσεις μεζεδάκι έξω από το μαγαζί, θα σου φέρουν όπου θες, ή θα σε στείλουν εκεί που πρέπει...

eniote

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όταν λέω γράφετε και καμιά κριτική δεν ακούει κανείς. Όλοι έτοιμα στο πιάτο τα θέλουμε όλα.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο, αλλά όποιος ξέρει την Μολδαβή, θα βρει και την Γεωργιανή.

Σε όλα τα κωλόμπαρα αν ζητήσεις μεζεδάκι έξω από το μαγαζί, θα σου φέρουν όπου θες, ή θα σε στείλουν εκεί που πρέπει...

Φίλε μου σωστά τα λες αλλά για εμάς που ήρθαμε καλή ώρα πριν 2 μέρες πως θα βγάλουμε άκρη ; Εάν δεν σου βάζω δύσκολα θα εκτιμούσα να μου έστελνες το τηλέφωνο της. (Κατα τύχη μένω στους Αγίους αποστόλους) ευχαριστώ

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Αφου εισαι μοναχοφαγας τι καθεσαι και απαντας , κανε τουμπεκι και μη μιλας αφου δεν γουσταρεις να δυνεις πληροφοριες , ασχετα αν εχωμαι παραδεχθη σιωπηρος να ειμαστε αληλεγυη σε καθε πληροφορια  αυτα .

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206

αφου η μολδαβη δινει και αυτη φουλ προγραμμα μετα απο 2- 3 επισκεψεις (ξερω για να το λεω ) ειναι δυνατον να μας δωσει τηλ αλλης???? να χασει τους πελατες???  αν θες δωσε τηλ αλλιως κρατα την για σενα,,,

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.820
Πόντοι
3.036
Αφου εισαι μοναχοφαγας τι καθεσαι και απαντας , κανε τουμπεκι και μη μιλας αφου δεν γουσταρεις να δυνεις πληροφοριες , ασχετα αν εχωμαι παραδεχθη σιωπηρος να ειμαστε αληλεγυη σε καθε πληροφορια  αυτα .
Αγαπητέ manolis69 δεν έχω δει καμιά πληροφορία από εσένα. Μόνο ερωτήσεις αν έχουμε καμιά πληροφορία για την μια και την άλλη.

Φαντάσου ότι έδωσα το τηλέφωνο σε 3 άτομα, και ο ένας την απείλησε ότι θα την ρουφιανεψει στην αστυνομία αν δεν του κάτσει τσάμπα. Τόσο μαλακες είμαστε.

Και κωλαρακι, και τσαμπαρια

sexomanisxania

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
για σας παιδια
δεν συνθιζω να γραφω αλλα αυτο με το να της κατσει τσαμπα πρεπει να ηταν πολυ μαλακας ο τυπος
πραγματικα και εγω πρωτη φορα ακουω για τους αγιους και πολυ θα ηθελα να ειχα κανενα τηλ. σε παρακαλω φιλε μου
γιατι εχουμε πηξει στα ιδια και δεν εχουμε και τιποτα αλλο
Αν θελεις σε παρακαλω κανε μου αυτην την εξιπηρετιση και θα σου ειμαι υποχρεως
ευχαριστω εκ των προτερων

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Πολυκοσμια στα μαγαζακια... ειδα ενα αεροπλανοφορο αμερικανικο στην Σουδα... οποτε θα τρεξουν σπερματα με το κιλο αυτες τις μερες....

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.820
Πόντοι
3.036
Πολυκοσμια στα μαγαζακια... ειδα ενα αεροπλανοφορο αμερικανικο στην Σουδα... οποτε θα τρεξουν σπερματα με το κιλο αυτες τις μερες....
Χθες βράδυ που βγήκαν από το ελικοπτεροφόρο ότι πουτανακι κυκλοφορούσε στην πόλη μάζεψε πολύ χρήμα. Δύο πιτσιρίκες απέναντι από το public είχαν ένα λόχο και τις ακολουθούσε. Gang bang θα έπαιξε τρελό.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
Φαντάσου ότι έδωσα το τηλέφωνο σε 3 άτομα, και ο ένας την απείλησε ότι θα την ρουφιανεψει στην αστυνομία αν δεν του κάτσει τσάμπα. Τόσο μαλακες είμαστε.

Και κωλαρακι, και τσαμπαρια

Αυτος ο μαλακας που το εκανε αυτο  πρεπει να φοραει φουστιτσα και στριγκακι ...... τι γελοιοι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου.....

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Χθες βράδυ που βγήκαν από το ελικοπτεροφόρο ότι πουτανακι κυκλοφορούσε στην πόλη μάζεψε πολύ χρήμα. Δύο πιτσιρίκες απέναντι από το public είχαν ένα λόχο και τις ακολουθούσε. Gang bang θα έπαιξε τρελό.

Κανουν και τετοια οι χανιωτισες???

Αληθεια τωρα....παιζει ψωνιστηρι στο δρομο στα χανια?λιγο δυσκολο μου ακουγεται... εκτος αν κατεβηκε κ δευτερο καραβι με κοριτσια απο φυλης κ μεταξουργειο..

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.820
Πόντοι
3.036
Κανουν και τετοια οι χανιωτισες???

Αληθεια τωρα....παιζει ψωνιστηρι στο δρομο στα χανια?λιγο δυσκολο μου ακουγεται... εκτος αν κατεβηκε κ δευτερο καραβι με κοριτσια απο φυλης κ μεταξουργειο..
Δεν ήταν ντοπιες. Από κανένα κωλαδικο ήταν και δεν είχαν πιάσει δουλειά ακόμα.

Μίλησα στη μία για να πάρω το τηλέφωνο της, χαμογελασε, και κάτι είπε άλλα δεν το έπιασα λόγω οχλαγωγιας του λοχου.

Με το προηγούμενο αεροπλανοφορο, που ήταν εδώ και ένα Αγγλικό πολεμικό πλοίο, είχαν έρθει 3 λεωφορεία απευθείας από Ρουμανία. Ξενοδοχείο στη Χρυσή Ακτή το είχαν μόνο για γαμηστρωνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom