You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 3.036
Ήταν μόνο για δική τους χρήση.Τι λε ρε φιλε... κ ποσο χρεωνανε,???? Περασες καμια βολτα?ειχε καλα κομματια η "εκδρομη"???
Ακούστηκε κάτι για 50αρικο αλλά δεν έχω τρόπο να το επιβεβαιώσω
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
τις εχω εντοπιση και εγω απο προηγουμενω καραβι ειναι απο το μπαρακι που ειναι ακριβως πισω απο τον Δημο
Δεν ήταν ντοπιες. Από κανένα κωλαδικο ήταν και δεν είχαν πιάσει δουλειά ακόμα.
Μίλησα στη μία για να πάρω το τηλέφωνο της, χαμογελασε, και κάτι είπε άλλα δεν το έπιασα λόγω οχλαγωγιας του λοχου.
Με το προηγούμενο αεροπλανοφορο, που ήταν εδώ και ένα Αγγλικό πολεμικό πλοίο, είχαν έρθει 3 λεωφορεία απευθείας από Ρουμανία. Ξενοδοχείο στη Χρυσή Ακτή το είχαν μόνο για γαμηστρωνα
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
εγω την εχω τσεκαρει,απο εμφανιση και απο σερβις δεν λεει πολλα κατα την αποψη μου παντα...τα καλυτερα κοριτσια στο μαγαζι ,ειναι η ατζελα η μαρια και η μπελα ..α,και η λολιτα αν ειναι με τις καλες της!!!
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Αυτες οι αγγελιες υπαρχον στα Χανιωτικα Νεα
• ΜΑΣΑΖ από κυρία από τη Ρωσία,25 ευρώ τα 40 λεπτά, στον χώροτης. Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Πληρ. Τηλ. 6957/376864 (10 π.μ. - 6μ.μ.)*
• ΜΑΣΑΖ από νέο απόφοιτος Φυσιοθεραπείας αναλαμβάνει επαγγελματικό μασάζ καικινησιοθεραπεία στον χώρο του καθώς και στον χώρο σας, πρωινές και απογευματινές ώρες.Πληρ. Τηλ. 6909/837237 Τάσος*
• ΜΑΣΑΖ από πτυχιούχο για άνδρες ή γυναίκες, χαλαρωτικό, θεραπευτικό, κυτταρίτιδα, αλατοθεραπεία,βεντούζες, αποτρίχωση. Eπίσης ανακούφιση από τα πιασίματα, τακρυώματα και την κούραση από το πρώτο μασάζ. Συνεργασία και με ξενοδοχεία.
Πληρ. Τηλ. 6936/761588 Cosmote, 6940/917159 Vodafone*
• ΜΑΣΑΖ από φυσιοθεραπεύτρια μασέρ, έμπειρη κοπέλα, αναλαμβάνει αποκατάσταση, προβλήματα αυ-
χένα και μέσης, χαλάρωση, άγχος,στρες, κρυώματα. Μόνο με ραντεβού.
Πληρ. Τηλ. 6949/362717 vodafone,6970/962677 cosmote frog (από9π.μ. - 9 μ.μ.), δεν θα απαντηθούν κλήσεις με απόκρυψη
• ΜΑΣΑΖ επαγγελματικό φυσικοθεραπευτικό, για άνδρες και γυναίκες για προβλήματα αυχένα, μέσης, αρθρίτιδας, στρες, κυτταρίτιδας.Μόνο σοβαρές προτάσεις.Πληρ. Τηλ. 6946/556447*
• ΜΑΣΑΖ Κοπέλα από Μολδαβία,για αυχενικό και ρηλάξ, για γυναίκες και άνδρες. Πρωινές ώρες από
10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ.Πληρ. Τηλ. 6994/192019 κλήσεις με απόκρυψη δεν θα απαντηθούν*
• ΜΑΣΕΡ 30 ετών κοπέλα, αναλαμβάνει συνεδρίες θεραπευτικού μυοχαλαρωτικού μασάζ, τόνωση,
ευεξία, για άντρες και γυναίκες.Μόνο σοβαρές προτάσεις.Πληρ. Τηλ. 6906/407780 (9 π.μ. - 7
μ.μ.) κλήσεις με απόκρυψη δεν θα απαντηθούν*
• ΜΑΣΕΡ άνδρας αναλαμβάνει μυοχαλαρωτικό μασάζ σε άνδρες και γυναίκες στο χώρο του σε ευχάρι-
στο περιβάλλον, για τόνωση καιευεξία. Προσιτές τιμές. Από 09.00 -20.00. Μόνο σοβαρές προτάσεις.Πληρ. Τηλ. 6906/407745*
• ΜΑΣΑΖ από κυρία από τη Ρωσία,25 ευρώ τα 40 λεπτά, στον χώροτης. Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Πληρ. Τηλ. 6957/376864 (10 π.μ. - 6μ.μ.)*
• ΜΑΣΑΖ από νέο απόφοιτος Φυσιοθεραπείας αναλαμβάνει επαγγελματικό μασάζ καικινησιοθεραπεία στον χώρο του καθώς και στον χώρο σας, πρωινές και απογευματινές ώρες.Πληρ. Τηλ. 6909/837237 Τάσος*
• ΜΑΣΑΖ από πτυχιούχο για άνδρες ή γυναίκες, χαλαρωτικό, θεραπευτικό, κυτταρίτιδα, αλατοθεραπεία,βεντούζες, αποτρίχωση. Eπίσης ανακούφιση από τα πιασίματα, τακρυώματα και την κούραση από το πρώτο μασάζ. Συνεργασία και με ξενοδοχεία.
Πληρ. Τηλ. 6936/761588 Cosmote, 6940/917159 Vodafone*
• ΜΑΣΑΖ από φυσιοθεραπεύτρια μασέρ, έμπειρη κοπέλα, αναλαμβάνει αποκατάσταση, προβλήματα αυ-
χένα και μέσης, χαλάρωση, άγχος,στρες, κρυώματα. Μόνο με ραντεβού.
Πληρ. Τηλ. 6949/362717 vodafone,6970/962677 cosmote frog (από9π.μ. - 9 μ.μ.), δεν θα απαντηθούν κλήσεις με απόκρυψη
• ΜΑΣΑΖ επαγγελματικό φυσικοθεραπευτικό, για άνδρες και γυναίκες για προβλήματα αυχένα, μέσης, αρθρίτιδας, στρες, κυτταρίτιδας.Μόνο σοβαρές προτάσεις.Πληρ. Τηλ. 6946/556447*
• ΜΑΣΑΖ Κοπέλα από Μολδαβία,για αυχενικό και ρηλάξ, για γυναίκες και άνδρες. Πρωινές ώρες από
10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ.Πληρ. Τηλ. 6994/192019 κλήσεις με απόκρυψη δεν θα απαντηθούν*
• ΜΑΣΕΡ 30 ετών κοπέλα, αναλαμβάνει συνεδρίες θεραπευτικού μυοχαλαρωτικού μασάζ, τόνωση,
ευεξία, για άντρες και γυναίκες.Μόνο σοβαρές προτάσεις.Πληρ. Τηλ. 6906/407780 (9 π.μ. - 7
μ.μ.) κλήσεις με απόκρυψη δεν θα απαντηθούν*
• ΜΑΣΕΡ άνδρας αναλαμβάνει μυοχαλαρωτικό μασάζ σε άνδρες και γυναίκες στο χώρο του σε ευχάρι-
στο περιβάλλον, για τόνωση καιευεξία. Προσιτές τιμές. Από 09.00 -20.00. Μόνο σοβαρές προτάσεις.Πληρ. Τηλ. 6906/407745*
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Χθεσινη επισκεψη στην εν λογω περιοχη
Τελικα ειχε απολυτο δικιο ο συναγωντστης GioCha για το παρακατω σχολιο του σε καποια αλλη αναρτηση για την
ΜΑρία Κύπρια στο Νο5, και όταν την είδα απόρρησα πραγματικά πως μπορεί κάποιος να γαμήσει τέτοια σαύρα.
Αντικαθιστα την ΑΛΕΞΙΑ
πηγαινα για την Αλεξια και αφου απουσιαζε με περιοδο με επεισε η τσατσα παρολο που εμφανιακα δεν μου γεμιζε το ματι ,
ανεβαινη στο δωματιο αφου γδυνεται καθιζει διπλα αρκεστικε σε μερικα χαδια ,
με τα πολλα μου βαζη κοποτα και αρχιζη μια πιπα με τα δοντια τις να με τζαργουνουν επειδη καθιστερουσα σταματησε και αρχισε να μου πεζη μαλακια , τις λεω ανεβα επανω εκανε πως δεν καταλαβε , στο διαστιμα αυτο προσπαθουσα να πιασω τον κωλο τις η το μουνι τις πραγμα ακατορθωτο , μετα απο πολλοι προσπαθια με αφισε να πιασω το μουνι τις αλλα και παλι τιποτα σαν να χαιδευω τα μπουτια τις τοσο κλιστα τα ειχε
ουτε καν ιχνως υγρασιας .
Κλαιω τα 30,00€ ευτυχως που δεν πηρα ακαποτο που προσφερει στα 40,00€ που μου προτεινε η τσατσα
Σε γενικές γραμμές ΔΕΝ έμεινα καθολου ευχαριστημένος μαζί της κ είναι από τις κοπέλα που δεν θα την ξαναδώ 100% ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ
Τελικα ειχε απολυτο δικιο ο συναγωντστης GioCha για το παρακατω σχολιο του σε καποια αλλη αναρτηση για την
ΜΑρία Κύπρια στο Νο5, και όταν την είδα απόρρησα πραγματικά πως μπορεί κάποιος να γαμήσει τέτοια σαύρα.
Αντικαθιστα την ΑΛΕΞΙΑ
πηγαινα για την Αλεξια και αφου απουσιαζε με περιοδο με επεισε η τσατσα παρολο που εμφανιακα δεν μου γεμιζε το ματι ,
με τα πολλα μου βαζη κοποτα και αρχιζη μια πιπα με τα δοντια τις να με τζαργουνουν επειδη καθιστερουσα σταματησε και αρχισε να μου πεζη μαλακια , τις λεω ανεβα επανω εκανε πως δεν καταλαβε , στο διαστιμα αυτο προσπαθουσα να πιασω τον κωλο τις η το μουνι τις πραγμα ακατορθωτο , μετα απο πολλοι προσπαθια με αφισε να πιασω το μουνι τις αλλα και παλι τιποτα σαν να χαιδευω τα μπουτια τις τοσο κλιστα τα ειχε
Κλαιω τα 30,00€ ευτυχως που δεν πηρα ακαποτο που προσφερει στα 40,00€ που μου προτεινε η τσατσα
Σε γενικές γραμμές ΔΕΝ έμεινα καθολου ευχαριστημένος μαζί της κ είναι από τις κοπέλα που δεν θα την ξαναδώ 100% ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ
Chaniotis36a
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Χθεσινη επισκεψη στην εν λογω περιοχη
Αντικαθιστα την ΑΛΕΞΙΑ
Aκάποτο γαμίση ή ακάποτη πίπα;
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.148
- Πόντοι
- 206
μαλον η ιδια η Ρεγγινα....
chaniotaki
Νέο Μέλος