Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
Στο Ερωσ - Μπελλα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_9384.JPG
    IMG_9384.JPG
    80,7 KB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG_9385.JPG
    IMG_9385.JPG
    212,2 KB · Εμφανίσεις: 62

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ξερει κανεις κατι για την παρακατω αγγελια

Χώρα: ΕΛΛΑΔΑΠόλη: ΧανιάΤηλέφωνο: 694392****Καταχωρήθηκε: 13/11/2016 Λήγει σε: 8 ημέρες, 14 ώρες
Περιγραφή
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΩ ΟΛΑ.ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.
ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ
694392****

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.

Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.

Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.

• [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]

Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
Hθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να μου πει αν παιζει καποια κοπελλα απτα σπιτακια για τριο εκτος..

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
Στο Ερωσ - Αννιτα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_5763.JPG
    IMG_5763.JPG
    49 KB · Εμφανίσεις: 85
  • IMG_5764.JPG
    IMG_5764.JPG
    48 KB · Εμφανίσεις: 78

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
Στο Ερωσ απο αυριο - Λολιτα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_4114.JPG
    IMG_4114.JPG
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • IMG_4113.JPG
    IMG_4113.JPG
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 100

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
Ψαχνουμε κοπελλα για τριο....ειμαστε ζευγαρι..παιζει κοπελλα απτα σπιτακια για τετοια φαση αλλα σε χωρο μας...?

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
:-* :-* :-*  Κάλα Χριστούγεννα !!!

:-* :-* :-*  Λολιτα  :-* :-* :-*  στο Ερωσ  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_0392.JPG
    IMG_0392.JPG
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 58

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
Χρόνια πολλά!!! Καλή χρονιά σε όλουσ!!!

Δευτερα πρωι - Λολιτα  :-* δευτερα βραδυ - Ρεγγινα  :-*  στο Ερωσ  :-* :-* :-*

Απο τριτη - Ρεγγινα (για λιγεσ μερεσ)  :-* :-* :-*

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Χρόνια πολλά!!! Καλή χρονιά σε όλουσ!!!

Δευτερα πρωι - Λολιτα  :-* δευτερα βραδυ - Ρεγγινα   :-*  στο Ερωσ   :-* :-* :-*

Απο τριτη - Ρεγγινα (για λιγεσ μερεσ)   :-* :-* :-*

Θελουμε γιορτινη φωτο Ρεγγινας με σκουφακι Αη Βασιλη!!!!!

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0

Δυστηχως δεν μπορεσα να κανω καν εγραφη για να δουμε τι καπνο φουμαρει η Ευα. Μηπως καταφερε κανεις να την τσεκαρει .. Η με καποιο τροπο εχει φωτογραφιες τις για να δυμε αν λεει πραμα ? Και τιμουλα !

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
Σασ περιμενω μεχρι την παρασκευη μεσιμερη  :-* :-* :-*

tofalostofalos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα στους οπαδους :cheesy: εκανα την τσαρκα μου απ τα σπιτακια να δω τι γινεται σημερα ειδα αλλαγες σε ορισμενα σπιτακια αλλα δεν με ενθουσιασανε ο μπαξες ειχε και ομορφες και στραβες και απ ολα .. το ενστικτο μου με οδηγησε στο νουμερο 5  :rockon: :rockon: :rockon: εκει που ειναι το στανταρακι μου η θεα το αστερι της μινωος. Για μενα απ οσες δοκιμασα κι απο καινουργιες παλι η θεα η Αλεξια ειναι το number 1 απλα η γνωμη μου γι αυτην την κοπελιτσα ειναι οτι δεν κανει για κοκκινα σπιτακια που εχουμε στα χανια η κοπελα πιστευω ειναι κλαση ανωτερη σε καποιο στουδιο λουξ ... τελος παντον να ειναι καλα εκει που ειναι γιατι εγω παντα εκει θα πηγαινω μακαρι να μην φυγει ποτεεεεεε :kneel: :kneel: :kneel: Αλεξια σε αγαπω για σενα θα αφηνα και την γυναικα μου  :kissass: :kissass: :erection: :erection:

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Δυστηχως δεν μπορεσα να κανω καν εγραφη για να δουμε τι καπνο φουμαρει η Ευα. Μηπως καταφερε κανεις να την τσεκαρει .. Η με καποιο τροπο εχει φωτογραφιες τις για να δυμε αν λεει πραμα ? Και τιμουλα !

Κατοπιν επισταμενου ελεγχου στα παρακατω site διαπιστωθηκε οτι υπαρχουν αγγελιες για το ιδιο προσωπο με διαφορετικες περιγραφες {{{ π.χ ηλικα , τοπο καταγωγης , τοπο  διαμονης }}} αποτε καταλαβενεται οτι εχομαι να κανομαι με ...................

και στο  

Είμαι φοιτήτρια 19 ετών (πραγματική ηλικία) από το Βόλο και διαμένω στα Χανιά της Κρήτης!
Είμαι 28 ετών (πραγματική ηλικία) από την Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και διαμένω στο Ηράκλειο Κρήτης!

Kapronikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Κριτικές
7
Like
154
Πόντοι
1
Ολες αυτές είναι fake, κόπλο για να ψαρώσεις και αν παρατηρίσεις όλες σε παραπέμπουν στο ίδιο site το οποίο αφου κάνεις εγγραφή ανακάλυψα( μετά απο ψάξιμο μεσα στο φόρουμ )οτι πρέπει να πληρώσεις μόνο και μόνο για να στείλεις αίτημα φιλίας στις εν λόγω κοπελιές.. Σίγουρα θα υπάρχουν παρόμοιες αγγελίες σε πολλές περιοχές..
Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να είναι πραγματικές αλλά δεν θα κάτσω να ασχολιθώ παραπάνω  :think:

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Κατοπιν επισταμενου ελεγχου στα παρακατω site διαπιστωθηκε οτι υπαρχουν αγγελιες για το ιδιο προσωπο με διαφορετικες περιγραφες {{{ π.χ ηλικα , τοπο καταγωγης , τοπο  διαμονης }}} αποτε καταλαβενεται οτι εχομαι να κανομαι με ...................

και στο

Είμαι φοιτήτρια 19 ετών (πραγματική ηλικία) από το Βόλο και διαμένω στα Χανιά της Κρήτης!
Είμαι 28 ετών (πραγματική ηλικία) από την Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και διαμένω στο Ηράκλειο Κρήτης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom