You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Μ'άρεσε ο κώλος της κ είπα να τη δοκιμάσω μιας κ τα πράγματα έχουν βαλτώσει απίστευτα στη μίνωος...Γαμησες αυτο το ντολμα φιλε? Αξιος και μονο για αυτο!
εκτός 2-3 πάρα πολύ καλές,οι υπόλοιπες είναι για κλάμματα...
τελικά έφαγα μια ιστορική φόλα κ θεωρώ ότι μου αξίζει παρασημοφόρηση στην 5η Μεραρχία που κατάφερα να χύσω...
kostaschaniaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
από υπηρεσίες η Αννίτα τι λέει ?
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
:-* :-* :-* Αννιτα :-* :-* :-*Μια χαρα ειναι η Αννιτα! Εγω μαζι της περασα τελεια!!! Να πατε!!!
Συνημμένα
Αννιτα ...κοντουλα... ωραιο βυζακι... πολυ καλη συμμετοχη... σε κανει να νιωθεις ομορφα... κ αμα την φτιαξεις σου κανει κ καμια ανωμαλια... εμενα μετα το γαμησι μου τον ξαναπηρε με το στομα κ με ξανατσιμπουκωσε!!!!Ρεγγινα... οι φωτο την αδικουν... εχεις κ καλυτερες... δωσε φωτο της αννιτας στον λαο!!!
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Εγω εχω να πω τα εντελως αντιθετα , μου θυμισε ελα να τελειωνουμαι , μπορει να λεει κατι απο σωματακι αλλα απο συμετοχη ΜΗΔΕΝ στο πιλικο , και στο τριλεπτο ειχε τελειωση και ειχε το θρασος να με ρωταει ποτε θα ξαναπερασεις σε γουσταρω και θελω να σε απολαυσω αλλα την μηδενικη συμετοχη την ξεχναει
Αννιτα ...κοντουλα... ωραιο βυζακι... πολυ καλη συμμετοχη... σε κανει να νιωθεις ομορφα... κ αμα την φτιαξεις σου κανει κ καμια ανωμαλια... εμενα μετα το γαμησι μου τον ξαναπηρε με το στομα κ με ξανατσιμπουκωσε!!!!Ρεγγινα... οι φωτο την αδικουν... εχεις κ καλυτερες... δωσε φωτο της αννιτας στον λαο!!!
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ με manolis69 περί Αννίτας...
Τραγελαφική...
Τραγελαφική...
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ΑΛΛΗ ΨΕΚΑΣΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΑΙ ........... ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Μ Α Κ Ρ Υ Α ΑΠΟ ΤΟ Νο8 τις περιστασιακες
Απο πεμπτη στο Ερωσ - Ρεα :-* :-* :-*
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 3.036
Συμφωνώ με manolis69 περί Αννίτας...
Τραγελαφική...
Θα αναγκαστω να συμφωνήσω με τον manolis69 και τον KRITIKOS1985. Πραγματικά δύσκολα περιγράφεται η κατάσταση. Θα γράψω και κριτική, αλλά τέτοια Τραγελαφική συμπεριφορά δεν έχω ξανασυναντήσει!
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη (εκτός αν πάτε και εσείς πιωμενοι)Θα αναγκαστω να συμφωνήσω με τον manolis69 και τον KRITIKOS1985. Πραγματικά δύσκολα περιγράφεται η κατάσταση. Θα γράψω και κριτική, αλλά τέτοια Τραγελαφική συμπεριφορά δεν έχω ξανασυναντήσει!
αυτο το πειρα απο την κριτικη σου :-*
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ΑΛΛΗ ΨΕΚΑΣΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΑΙ ........... ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Μ Α Κ Ρ Υ Α ΑΠΟ ΤΟ Νο8 τις περιστασιακες
Στο Ερωσ - Ρεα :-* :-* :-*
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
μακρυα στουσ αλλουσ εσυ ομοσ ερχεσεΑΛΛΗ ΨΕΚΑΣΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΑΙ ........... ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Μ Α Κ Ρ Υ Α ΑΠΟ ΤΟ Νο8 τις περιστασιακες
μην κουραζεσε τζαμπα.οσο περισοτερο φοναζεισ τοσο περεσοτερο ερχοντε :-* :-* :-*
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 3.036
Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη (εκτός αν πάτε και εσείς πιωμενοι)
αυτο το πειρα απο την κριτικη σου :-*
Αυτή η κριτική αφορούσε το Νο49 και άλλη κοπέλα.
Για την Αννίτα δεν έγραψα ακόμα. Και εκεί πήγα μεσημέρι, με πολύ καλή διάθεση, και χωρίς σταγόνα αλκοόλ (μην μας βγει ότι είμαστε και αλκοολικοι)
Αλλά η συμπεριφορά ήταν αστεία. Θα διαβάσεις την κριτική όταν βρω χρόνο, και θα μου πεις αν έχω δίκιο ή όχι.
Και εγώ όπως έχεις δει, δεν βάζω μαύρο σε όλες. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ...
Για την Ρέα ας πούμε, δες την μοναδική κριτική που έχει στα Χανιά
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
Ναι εχεισ δικιο. χιλια συγγνωμη :-*Αυτή η κριτική αφορούσε το Νο49 και άλλη κοπέλα.
Για την Αννίτα δεν έγραψα ακόμα. Και εκεί πήγα μεσημέρι, με πολύ καλή διάθεση, και χωρίς σταγόνα αλκοόλ (μην μας βγει ότι είμαστε και αλκοολικοι)
Αλλά η συμπεριφορά ήταν αστεία. Θα διαβάσεις την κριτική όταν βρω χρόνο, και θα μου πεις αν έχω δίκιο ή όχι.
Και εγώ όπως έχεις δει, δεν βάζω μαύρο σε όλες. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ...
Για την Ρέα ας πούμε, δες την μοναδική κριτική που έχει στα Χανιά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65