:-* :-* :-*ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ GLYKOULA KAMIA FWTOFRAFIA PARAPANW GIA THN MPELLA.MONO MIA EXEIS KAI DEN FAINETAI TIPOTA.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεχρι ποια μερα θα μπορεσουμε να δοκιμασουμε την κοπελα?μεχρι τελοσ τησ εβδομαδασ στο Ερωσ - Μπελλα :-* :-* :-*
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Μεσημβρινη επισκεψη στην συγκεκριμενη οδο περασα και εριξα μια ματια στην Μπελλα στο 8 για εμενα τιποτα το ιδιαιτερο πολλα λογια για το τιποτα , συνεχισα στο 4 στην Βικη από εμφανιση λεπτουλα καλοχαρι περασα τελικα αλλα μαπα το πεπονι μη στο ένα μη στο άλλο ελαχιστο εως ανυπαρχτο βυζακι , ουτε δαχτυλο αφηνε να βαλεις , μεχρι που και το μουνι τις ηταν αξυριστο το ακούμπαγες και νομιζες ότι ακουμπάς σκαντζοχοιρο .
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ΠΡΩΙΝη επισκεψη σημερα κατα τις 11.30 με στοχο την αλεξια οπου περασα παρα πολυ καλα γλωσσοφιλα συνεχεια τσιμπουκι πολυ καλο το εβαζε ολο μεσα εγλυφε και τα αρχιδια θα γραψω την κριτικη.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Μεσημβρινη επισκεψη στην συγκεκριμενη οδο περασα και εριξα μια ματια στην Μπελλα στο 8 για εμενα τιποτα το ιδιαιτερο πολλα λογια για το τιποτα , συνεχισα στο 4 στην Βικη από εμφανιση λεπτουλα καλοχαρι περασα τελικα αλλα μαπα το πεπονι μη στο ένα μη στο άλλο ελαχιστο εως ανυπαρχτο βυζακι , ουτε δαχτυλο αφηνε να βαλεις , μεχρι που και το μουνι τις ηταν αξυριστο το ακούμπαγες και νομιζες ότι ακουμπάς σκαντζοχοιρο .
ειχα παει την δευτερα στην βικυ εγω παντως μανωλη περασα καλα μαζι της εκατσα τουλαχιστον 20 λεπτα στο δωματιο χωρις καμια ενοχληση απο την τσατσα καθως και η βικυ μαλλον το γουσταρε μου εκανε καλη πιπα και στησιμο στα 4 ενω οταν εχυσα με περιμενε κιολας να ντυθω να βγουμε μαζι απο δωματιο
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Σασ χερετο και σασ ευχομε καλο καλοκερι :-* :-* :-*
καλο καλοκαιρι και εδω να πω οτι τα κοριτσια στο στουδιο πρεπει να βελτιωσουν τουλαχιστον το σαλοναρισμα και σημερα που πηγα στο στουδιο τι σαλοναρισμα ηταν αυτο κοπελα μου βγηκε η μπελα σαν τον ανεμο ουτε ενα γεια μια καλημερα δεν ειπε ο πελατης θελει και λιγο πεσιμο για ψηστηρι
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
Απο σημερα και για 2 εβδομαδεσ :-* :-* :-*Νταρια, πότε?
& μέχρι πότε?
τελικά τι ωράριο έχετε??
Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
εχουμε μιλισει με προσοπικο :-* να βελτιοθουμε :-* :-* :-*καλο καλοκαιρι και εδω να πω οτι τα κοριτσια στο στουδιο πρεπει να βελτιωσουν τουλαχιστον το σαλοναρισμα και σημερα που πηγα στο στουδιο τι σαλοναρισμα ηταν αυτο κοπελα μου βγηκε η μπελα σαν τον ανεμο ουτε ενα γεια μια καλημερα δεν ειπε ο πελατης θελει και λιγο πεσιμο για ψηστηρι
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
είναι γνωστο ότι η συγκεκριμενη κοπελλα κανει την διαφορα στον συγκεκριμενο δρομο μακρυα πισω τις οι υπολοιπες με μεγαλη διαφορα
ΠΡΩΙΝη επισκεψη σημερα κατα τις 11.30 με στοχο την αλεξια οπου περασα παρα πολυ καλα γλωσσοφιλα συνεχεια τσιμπουκι πολυ καλο το εβαζε ολο μεσα εγλυφε και τα αρχιδια θα γραψω την κριτικη.
Ωραριο - 09.00-00.00 :-* :-* :-*
Ναι καλά..
Στις 11.30 πήγα και ήταν κλειστά.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Τι Μπελλα τι Νταρια μια από τα ιδια , κυλησε ο τετσερης και βρηκε το καπακι , ετσι λενε στο χωριο μου
Στο στουντιο Ερωσ - Νταρια :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65