Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Ξερει κανεις η Νορα που ειναι στο 8πανω {απο το stoyntio eros} ειναι αυτη που ηταν πιο παλια στο 4

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
:-* :-* :-*  Νταρια  :-* :-* :-*  Στουντιο Ερωσ  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_2853.JPG
    IMG_2853.JPG
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ζλάτα...  :tits2:

η Ζλάτα ειναι ξανθια με ευμεγεθη και καλοσχηματισμενα φυσικα στηθη με πολυ ωραιες ρωγες για πιπιλα, εχει αρκετα ωραιο μουτρακι και ειναι νταρντανα, αλλά τα λιγοστα παραπανισια κιλα που εχει την κολακευουν και ειναι σε καλα σημεια, οποτε δεν εχουμε τιποτα το αντιαισθητικο πιστεψτε με, αλλωστε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες κοπελες, οποτε μπορειτε να εμπιστευθειτε τα κριτηρια μου στο συγκεκριμενο τομεα.
Ηλικιακά εγω θα την υπολογιζα γυρω στα 30 καθως και το σωμα της ειναι πολυ καλο και σφιχτο, αλλά απο ότι συζητησα με συναγωνιστη πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερη...

Η κοπελα παρουσιαζεται μονη της στο σαλονι και μολις την δεις δεν τρεχει να φυγει στο κουζινακι σαν να την κυνηγανε, οπως κανουν οι κοπελες στο γνωστο στουντιο της περιοχης.  Αντ'αυτου συζηταει μαζι σου και απανταει σε ερωτησεις, οπως και αναφερει οτι στο βασικο προγραμμα των 30 ευρω, συμπεριλαμβανει και 69 το οποιο αλλες κοπελες αξιωνουν +10, ή +20 ευρώ.

Το δωματιο αρκετα καθαρο με επαρκη κλιματισμο. Η κοπελα πολυ ευδιαθετη προθυμη και καθαρη, ανταποκρινεται στο γλυψιμο, δηλαδη υγραινεται, αναψοκοκκινιζει και της αρεσει.  Πιασιματα παντου, δεν ειναι μη μου απτου, ασχοληθηκα και με τα βυζακια της χωρις να εχει κανενα προβλημα.
Στο σεξ δεν ειναι ιδιαιτερα στενη, αλλα σε καβλωνει καλα με τη συμμετοχη της και δεν ειχα κανενα προβλημα στο παιχνιδι μαζι της.
Μςτα απο 2 στασεις, ηρθε ικανοποιητικα και η ολοκληρωση εχοντας απολυτα ενωμενα τα κορμια μας, ενω την ευχαριστησα οπως εκανε και αυτη για τον πολυ ευχαριστο χρονο που ειχα μαζι της.

Η κοπελα δουλευει στην Αθηνα οποτε δεν νομιζω να κατσει μετα απο το καλοκαιρι, μιας και μενει μονιμα πανω οπως μου ειπε.
Αμα της φερθειτε με στοιχειωδη σεβασμο, τον οποιο και κερδιζει η κοπελα αμεσως με την απολυτα σωστη συμπεριφορα της, νομιζω οτι θα περασετε πολυ ομορφα.
Να περνατε καλα.

Reggina

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Like
14
Δευτερα και τριτη στο Ερωσ - Νταρια  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_2897.JPG
    IMG_2897.JPG
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG_2898.JPG
    IMG_2898.JPG
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 32

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ζλάτα...  :tits2:

η Ζλάτα ειναι ξανθια με ευμεγεθη και καλοσχηματισμενα φυσικα στηθη με πολυ ωραιες ρωγες για πιπιλα, εχει αρκετα ωραιο μουτρακι και ειναι νταρντανα, αλλά τα λιγοστα παραπανισια κιλα που εχει την κολακευουν και ειναι σε καλα σημεια, οποτε δεν εχουμε τιποτα το αντιαισθητικο πιστεψτε με, αλλωστε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες κοπελες, οποτε μπορειτε να εμπιστευθειτε τα κριτηρια μου στο συγκεκριμενο τομεα.
Ηλικιακά εγω θα την υπολογιζα γυρω στα 30 καθως και το σωμα της ειναι πολυ καλο και σφιχτο, αλλά απο ότι συζητησα με συναγωνιστη πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερη...

Η κοπελα παρουσιαζεται μονη της στο σαλονι και μολις την δεις δεν τρεχει να φυγει στο κουζινακι σαν να την κυνηγανε, οπως κανουν οι κοπελες στο γνωστο στουντιο της περιοχης.  Αντ'αυτου συζηταει μαζι σου και απανταει σε ερωτησεις, οπως και αναφερει οτι στο βασικο προγραμμα των 30 ευρω, συμπεριλαμβανει και 69 το οποιο αλλες κοπελες αξιωνουν +10, ή +20 ευρώ.

Το δωματιο αρκετα καθαρο με επαρκη κλιματισμο. Η κοπελα πολυ ευδιαθετη προθυμη και καθαρη, ανταποκρινεται στο γλυψιμο, δηλαδη υγραινεται, αναψοκοκκινιζει και της αρεσει.  Πιασιματα παντου, δεν ειναι μη μου απτου, ασχοληθηκα και με τα βυζακια της χωρις να εχει κανενα προβλημα.
Στο σεξ δεν ειναι ιδιαιτερα στενη, αλλα σε καβλωνει καλα με τη συμμετοχη της και δεν ειχα κανενα προβλημα στο παιχνιδι μαζι της.
Μςτα απο 2 στασεις, ηρθε ικανοποιητικα και η ολοκληρωση εχοντας απολυτα ενωμενα τα κορμια μας, ενω την ευχαριστησα οπως εκανε και αυτη για τον πολυ ευχαριστο χρονο που ειχα μαζι της.

Η κοπελα δουλευει στην Αθηνα οποτε δεν νομιζω να κατσει μετα απο το καλοκαιρι, μιας και μενει μονιμα πανω οπως μου ειπε.
Αμα της φερθειτε με στοιχειωδη σεβασμο, τον οποιο και κερδιζει η κοπελα αμεσως με την απολυτα σωστη συμπεριφορα της, νομιζω οτι θα περασετε πολυ ομορφα.
Να περνατε καλα.
Ρε συ αυτο δεν ειναι το ντελο με την τρελή???και την κοιμισμενη τσατσαρα???

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε συ αυτο δεν ειναι το ντελο με την τρελή???και την κοιμισμενη τσατσαρα???
Όχι όχι.
Το απέναντι είναι.
Εκεί που βαριόσουν να περιμενεις να βγει η γκομενα απο το δωματιο οπου εργαζοταν  :zfuck: :zfuck: , γιατί το ειχες αναγκη να καταθεσεις αμεσα  :2on1: :2on1: :pipa1: .

Βεβαια και εγω ηξερα οτι φερνει μπαζα αυτο το μαγαζι, οποτε δεν πιστευα να εχει κατι καλο.
Να ομως που ειχε την στουντιακη καραβανα των Αθηνων!

Πιστευω θα σου αρεσε η Ζλατα για να σου βαλω και φωτιες  :lheel:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Όχι όχι.
Το απέναντι είναι.
Εκεί που βαριόσουν να περιμενεις να βγει η γκομενα απο το δωματιο οπου εργαζοταν  :zfuck: :zfuck: , γιατί το ειχες αναγκη να καταθεσεις αμεσα  :2on1: :2on1: :pipa1: .

Βεβαια και εγω ηξερα οτι φερνει μπαζα αυτο το μαγαζι, οποτε δεν πιστευα να εχει κατι καλο.
Να ομως που ειχε την στουντιακη καραβανα των Αθηνων!

Πιστευω θα σου αρεσε η Ζλατα για να σου βαλω και φωτιες  :lheel:
Γενικότερα είχε κανα δυο καλα κομματια στα Χανιά,εδώ στο Ηράθλιο δεν υπαρχει τιποτα.Σε πρώτη ευκαιρια θα ερθω για να παμε κ Ρέθυμνο στο venus.Καλά να περνάς ρεεε  :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γενικότερα είχε κανα δυο καλα κομματια στα Χανιά,εδώ στο Ηράθλιο δεν υπαρχει τιποτα.Σε πρώτη ευκαιρια θα ερθω για να παμε κ Ρέθυμνο στο venus.Καλά να περνάς ρεεε  :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:
Nαι παμε και βενους, αρκει να μην εχει τετοια μπαζοσυναξη οπως στα ευαγη ιδρυματα των Χανιων, γιατι αμα εχει πεσει και εδω η ποιοτητα, προβλεπω πυρφορισμα ή τουλαχιστον επισκεψη σε Ελειναδικα του Ρεθυμνου!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
:rockon: :rockon: :rockon:
Nαι παμε και βενους, αρκει να μην εχει τετοια μπαζοσυναξη οπως στα ευαγη ιδρυματα των Χανιων, γιατι αμα εχει πεσει και εδω η ποιοτητα, προβλεπω πυρφορισμα ή τουλαχιστον επισκεψη σε Ελειναδικα του Ρεθυμνου!
Α δεν εχει τετοια,γτ εχουν αρχισει και μου μαζεύονται και στα Μαλια κι εχει αρχισει να μου τη δινει...
Πιστεύω οτι θα μας συνδραμει το εκλεκτό μέλος mitsios ως προς την ενημερωση για του τι παιζει στο Ρέθυμνο,και φυσικά υπαρχει ανοικτή πρόσκληση για να τσαρκάρουμε παρεα

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
επισκεψη πριν καμια ωρα εγινε στην μινωος στο στουδιο ερως ειδα οτι γινονται εργασιες βαψιματα μαλλον.. :grin: μπηκα στο ΝΟ 6 ΑΝΝΑ απο ρουμανια το κοριτσι ειναι με μαυρα μαλλια κανονικο υψος και βαρος και περασα καλα μαζι της την θεωωρω ΑΛΕΞΙΑ 2 στην περιοχη μπηκαμε σχεδον μαζι στο δωματιο τα γλωσσοφιλα δεν σταματησαν καθολου η πιπα της σχετικα καλη και στο σεξ αρκετα καλη η συμμετοχη της,,την συνηστω σε περιπτωση που η αλεξια εχει γεματα δωματια προσφερει ακριβως τα ιδια πραγματα. :)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Α δεν εχει τετοια,γτ εχουν αρχισει και μου μαζεύονται και στα Μαλια κι εχει αρχισει να μου τη δινει...
Πιστεύω οτι θα μας συνδραμει το εκλεκτό μέλος mitsios ως προς την ενημερωση για του τι παιζει στο Ρέθυμνο,και φυσικά υπαρχει ανοικτή πρόσκληση για να τσαρκάρουμε παρεα
Εννοείται!
Να ερθει το παληκαρι να μας ξεναγησει και στο Ρεθυμνο και να τον γυρισουμε και εμεις στα στεκια που ξερουμε αμα γουσταρει!

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
ξερουμε τι ωρα ξεκιναει η ρεα βαρδια;;;;και αν παιζει και καμια φωτο χρησιμο θα ηταν.... :hi: :hi:

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
Μέχρι πότε θα μείνει Χανιά ή ρέα ξέρουμε;

Stories