Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
τις επισκευθηκα σε διαφορετικο χρονο η συμπεριφορα τις μια από την μεγαλη διαφορα , σκαλια ΚΑΤΩ  από την ΑΛΕΞΙΑ  ειδικα η Μανταλινα ξεκαστε σκουπιστε τελειωσαται
Δεν κατηγορω τους συναγωνιστες που εχουν αναφερθεί με τα παρακατω σχολεια  αλλα αυτό είναι προσωπικη γνωμη καθενος .

--------------------------------------------------------------------------
Ζλάτα... ΣΤΟ ΤΟ Νο17  
η Ζλάτα ειναι ξανθια με ευμεγεθη και καλοσχηματισμενα φυσικα στηθη με πολυ ωραιες ρωγες για πιπιλα, εχει αρκετα ωραιο μουτρακι και ειναι νταρντανα, αλλά τα λιγοστα παραπανισια κιλα που εχει την κολακευουν και ειναι σε καλα σημεια, οποτε δεν εχουμε τιποτα το αντιαισθητικο πιστεψτε με, αλλωστε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες κοπελες, οποτε μπορειτε να εμπιστευθειτε τα κριτηρια μου στο συγκεκριμενο τομεα.
Ηλικιακά εγω θα την υπολογιζα γυρω στα 30 καθως και το σωμα της ειναι πολυ καλο και σφιχτο, αλλά απο ότι συζητησα με συναγωνιστη πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερη...
Η κοπελα παρουσιαζεται μονη της στο σαλονι και μολις την δεις δεν τρεχει να φυγει στο κουζινακι σαν να την κυνηγανε, οπως κανουν οι κοπελες στο γνωστο στουντιο της περιοχης.  Αντ'αυτου συζηταει μαζι σου και απανταει σε ερωτησεις, οπως και αναφερει οτι στο βασικο προγραμμα των 30 ευρω, συμπεριλαμβανει και 69 το οποιο αλλες κοπελες αξιωνουν +10, ή +20 ευρώ.
Το δωματιο αρκετα καθαρο με επαρκη κλιματισμο. Η κοπελα πολυ ευδιαθετη προθυμη και καθαρη, ανταποκρινεται στο γλυψιμο, δηλαδη υγραινεται, αναψοκοκκινιζει και της αρεσει.  Πιασιματα παντου, δεν ειναι μη μου απτου, ασχοληθηκα και με τα βυζακια της χωρις να εχει κανενα προβλημα.
Στο σεξ δεν ειναι ιδιαιτερα στενη, αλλα σε καβλωνει καλα με τη συμμετοχη της και δεν ειχα κανενα προβλημα στο παιχνιδι μαζι της.
Μςτα απο 2 στασεις, ηρθε ικανοποιητικα και η ολοκληρωση εχοντας απολυτα ενωμενα τα κορμια μας, ενω την ευχαριστησα οπως εκανε και αυτη για τον πολυ ευχαριστο χρονο που ειχα μαζι της.
Η κοπελα δουλευει στην Αθηνα οποτε δεν νομιζω να κατσει μετα απο το καλοκαιρι, μιας και μενει μονιμα πανω οπως μου ειπε.
Αμα της φερθειτε με στοιχειωδη σεβασμο, τον οποιο και κερδιζει η κοπελα αμεσως με την απολυτα σωστη συμπεριφορα της, νομιζω οτι θα περασετε πολυ ομορφα.
Να περνατε καλα.
-----------------------------------------------------------------
ΜΑΝΤΑΛΙΝΑ ΣΤΟ Νο 13
Ένα από τα πολλά νέα ονόματα που εμφανίστηκαν στην περιοχή ήταν και η Μαντελίνα. Συγκριτικά με τις άλλες δύο που είδα ήταν σαφώς ομορφότερη, και έτσι πέρασα σε αυτή. Η κοπέλα είναι Ρουμάνα, κατα δήλωση 20 χρονών, με μακρυά ξανθά ίσια μαλλιά, ύψους περίπου 1,70, με 2άρια βυζιά και όμορφο κωλάκι. Love handles όπως λένε και οι Άγγλοι, και πονηρή φατσούλα.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69 στα έξτρα, αλλά επέλεξα απλό πρόγραμμα.
Πέρασα στο καθαρό δωμάτιο, φρεσκαρίστηκα και 5 λεπτά μετά ήρθε η κοπέλα. Απελευθέρωσε το στήθος της που είναι πραγματικά νεανικό τόσο σε εικόνα όσο και σε αίσθηση. Ρώγα που ανταποκρίνεται άμεσα, και δερματάκι μωρού. Άρχισα το πασπάτεμα, και έφτασα να παίζω νε το ξυρισμένο και στενό μουνάκι της. Υγράθηκε, και άρπαξε το προφυλακτικό για να ξεκινήσει την πίπα. Πίπα βαθιά, με σάλιο και γλύψιμο/σάλιωμα των @@. Ωραίος ρυθμός και ένταση στον βαθμό που πρέπει.
Την τράβηξα πάνω μου για να ξεκινήσουμε με cow girl, όπου κρατώντας τον ρυθμό η αίσθηση ήταν πραγματικά GFE, με βαθιά καθίσματα, και κίνηση μέχρι να βγει το κεφάλι σχεδόν έξω. Υπέροχη αίσθηση, αλλά ένιωσα σαν να "στεγνώνει". Την ξάπλωσα, και πριν προλάβει να πει κάτι βρίσκομαι ανάμεσα στα πόδια της να γλύφω και να σαλιώνω το μουνάκι της. Η ανάσα της βάρυνε, και με τραβούσε από τους ώμους για να συνεχίσουμε. Την γύρισα σε πισωκολλητό, όπου στήθηκε σωστά, δίνοντας ένα ωραίο θέαμα της κωλάρας της. Την άρπαξα από τα love handles, και την σφυροκόπησα δυνατά. Έφαγε και τα χαστουκάκια της χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου. Έτσι ήρθε και το τέλος, στην άξια αντικαταστάτρια της Άντας.
Από ότι μου είπε ήταν η πρώτη της μέρα, και μάλλον πρόκειται να μείνει αν τα πράγματα πάνε καλά.
Μια συνάντηση που άξιζε τα λεφτά της, και που πρόκειται να επαναληφθεί για επιβεβαίωση.
Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Το να παραθέτεις τις κριτικές μας, δεν σημαίνει ότι κάνεις κριτική. Συγγνώμη, αλλά δεν έχω δει καμία θετική κριτική από εσένα. Κι εμένα μου άρεσε η Αλεξια, αλλά κάθε μέρα μπριζόλα, την βαριέσαι.

Η καθαριότητα, η ευγένεια, και η καλή συμπεριφορά νομίζω μπορούν να μας πάνε μακριά.

Αντί να είσαι τόσο "αυστηρος", προσπάθησε να είσαι πιο φιλικός και ανθρώπινος, και νομίζω ότι δεν θα βγεις χαμένος.

Αλλιώς μην αλλάζεις το φαγητό, και τρωγε κάθε μέρα μπριζόλα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Το να παραθέτεις τις κριτικές μας, δεν σημαίνει ότι κάνεις κριτική. Συγγνώμη, αλλά δεν έχω δει καμία θετική κριτική από εσένα. Κι εμένα μου άρεσε η Αλεξια, αλλά κάθε μέρα μπριζόλα, την βαριέσαι.

Η καθαριότητα, η ευγένεια, και η καλή συμπεριφορά νομίζω μπορούν να μας πάνε μακριά.

Αντί να είσαι τόσο "αυστηρος", προσπάθησε να είσαι πιο φιλικός και ανθρώπινος, και νομίζω ότι δεν θα βγεις χαμένος.

Αλλιώς μην αλλάζεις το φαγητό, και τρωγε κάθε μέρα μπριζόλα.

Μετα απο δευτερη επισκεωη στην Αλεξια διαπιστωθηκε οτι και αυτη εγεινε στιγνος επαγγελματιας δηλαδη ωεκαστε  σκουπιστε τελειωσατε δηλαδη {καμενα τα πολλα πολλα ουτε προκαταρκτικα ελαχιστη κουβεντουλα  βιαστικη και  οταν τις ειπα γιατι η απαντηση {ΕΧΩ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΦΩΝΑΖΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΟΝΗ} αυτο προς ενημερωση συγουρεωαμαι την πελατεια και στο μουνι μας γενικοτερα

Άστο και για την Αλεξία τα ίδια έγραφε, ότι ειναι φολα δηλαδη και τετοια...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΝΟ 7 ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!!

ΦΟΛΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΙΠΑ :idiot:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΝΟ 7 ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!!!

ΦΟΛΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΙΠΑ :idiot:
Όνομα φίλε, μπορεί αυριο ας πουμε να ειναι αλλη κοπελα εκει.
Καλυτερα να ξερουμε για ποια μιλαμε.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...επιτέλους η κατάσταση άρχισε να αναδύει πορνισμό!

...τα διάφορα παραλιακά οπτικά και τα στριπικά απτικά ερεθίσματα με είχαν καταστήσει ολόκληρο μια στύση...
...ευτυχώς ο ιχνηλάτης μου είχε εγκεφάλικη αιμάτωση και έτσι με κουβάλησε στη μινωϊκή πάροδο ...
...ποντάρισμα 25εβραίων στην κυρία Ελένη , μια πληθωρική μελαγχροινή μιλφάρα...
η παράτριψη ήταν μια αλληλουχία : μαστολειχικού ευφορισμού->λίγης μασαζιακής ανάτριψης της πλάτης της->μιας 15λεπτης αιδοιολειχίας με το τριχεφηβαίο της να μου γαργαλά τις παρειές->σύντομη ιεραποστολική πεοκολποπαρατριψη...
...η σπερματέγχυση με έκανε να θέλω να την ξεχάσω να την αποβάλλω απο την μνήμη μου ακριβώς όπως αποβλήθηκε απο τις σπερμοκύστεις μου το υγρό...
...την παρατηρούσα να καυλαντίζει στο σαλόνι μ'ένα ραμολί κυφωτικό  προθανάτιου σταδίου και μια αδιόρατη θλίψη για το αναπόφευκτο του θανάτου αναδεύτηκε με το μετασυνουσιακό ευφοριστικό οπιοειδές...

Μίνωος 9 κυρία Ελένη

Συνημμένα

• DSC_0003_2.JPG
    DSC_0003_2.JPG
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSC_0002_2.JPG
    DSC_0002_2.JPG
    37 KB · Εμφανίσεις: 46

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
για να μην ανοίξω καινούριο thread , να πω δυο λογάκια για τα strip στα Χανιά...

κοσμοσυρροή πιρφόρων στο λιμάνι των Χανίων και απίστευτες μάρκες για πιρφορομέρη όπως λουλο-club , μαλακο καφετέριες
βλαχοκυριλέδικα χοτέλ με αποτέλεσμα να ισχαιμούν πορνικά μέρη και για την ακρίβεια πέθαναν 2 strip : το medusa και κατα πάσα πιθανότητα
και το diamonds (15 τηλ τους πήρα αλλά νέκρα) με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να κάνω τρελά χλμ σε απρόσιτα μέρη και να δίνω τρελές μάρκες
για 2 ρανίδες ηδονής , τελικά στο πιρφοριστάν ο μεγαλύτερος μάγκας είναι ο γλύφτης και ο πιρφόρος (που λέέι και μια ψυχή)...

φ1 : η μέδουσα πέτρωσε
φ2 :  How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (άσχετο)

Συνημμένα

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 56
  • DSC_0006_1.JPG
    DSC_0006_1.JPG
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 46

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φιλε μου το νταιαμοντς δουλευει κανονικα. Το ροστερ του τωρα βρισκεται σε μετρια επιπεδα.

Κοπελες απο την μεδουσα δουλευουν τωρα στο νταιαμοντς, οποτε πιστευω πως στο τελος του καλοκαιριου που θα κλεισει, η μπιζνα θα μεταφερθει στη μεδουσα και θα ανοιξει το μαγαζι, αφου ο πλατανιας τον οκτωβριο νεκρωνει...
Τον χειμωνα λειτουργουσε κανονικα το μεδουσα τουλαχιστον μεχρι μαιο που ειχα παει.

Τα συγχαρητηρια μου για τα πορνοσυγγραμματα σου  :hi:
Αν εισαι ακομα Χανιά πηγαινε playboy, exei dynayo υλικο, αν και δεν εχει στριποσωληνα για σοου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
35 τηλέφωνα τους έκανα και δεν απάντησε κανένας , οπότε δεν το ρίσκαρα να κάνω τόσα χλμ τζάμπα μεχρι τον κάτω στάλο (δεν ξερω πως λέγεται)
θα πρέπει να φτιάξουν το ...μένο τηλέφωνο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τα συγχαρητηρια μου για τα πορνοσυγγραμματα σου  :hi:
Αν εισαι ακομα Χανιά πηγαινε playboy, exei dynayo υλικο, αν και δεν εχει στριποσωληνα για σοου.

thnx bro !

ευτυχώς είμαι Αθήνα

το Playboy δεν υπάρχει στον κατάλογο , εν πάσει περιπτώσει που βρίσκεται το μαγαζί ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
35 τηλέφωνα τους έκανα και δεν απάντησε κανένας , οπότε δεν το ρίσκαρα να κάνω τόσα χλμ τζάμπα μεχρι τον κάτω στάλο (δεν ξερω πως λέγεται)
θα πρέπει να φτιάξουν το ...μένο τηλέφωνο
Τί να σου πω, το τηλεφωνο πού το βρηκες? Σιγουρα ισχυει το τηλεφωνο που εχεις?
Αν εγραφες εδω και το εβλεπα, θα σου απαντουσα οτι ειαι ανοιχτο.
Μιλαμε για παρασκευη? Γιατι ισως να δουλευει μονο πσκ, δεν ξερω κιολας...

thnx bro !

ευτυχώς είμαι Αθήνα

το Playboy δεν υπάρχει στον κατάλογο , εν πάσει περιπτώσει που βρίσκεται το μαγαζί ?

Στον δρομο που παει προς πλατανια-σταλο κτλ και στο diamonds, αλλά ειναι πιο πριν, πιο κοντα στα Χανιά μολις περνας αγιους αποστολους.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τί να σου πω, το τηλεφωνο πού το βρηκες? Σιγουρα ισχυει το τηλεφωνο που εχεις?
Αν εγραφες εδω και το εβλεπα, θα σου απαντουσα οτι ειαι ανοιχτο.
Μιλαμε για παρασκευη? Γιατι ισως να δουλευει μονο πσκ, δεν ξερω κιολας...

Στον δρομο που παει προς πλατανια-σταλο κτλ και στο diamonds, αλλά ειναι πιο πριν, πιο κοντα στα Χανιά μολις περνας αγιους αποστολους.

a) μας γάμησε ! πήρα τρίτη δεν απάντησε κανένας και έφαγα άκυρο απο το μεδουσα οπότε πήγα για ύπνο !
απο τον χρυσο οδηγο και το site και το fb το τηλ
b) δεν υπάρχει στον κατάλογο οπότε ήταν δύσκολο να φανταστώ ότι υπάρχει  :tickedoff:  :grin:
έπρεπε να ρωτήσω εδώ , τέλοσπάντων δεν το λές στον αντισθένη να προστεθεί στον κατάλογο ; μπορεί να βοηθήσει κάποιον συναγωνιστή...

δεν πειράζει , με παρηγορεί το ότι βρήκαμε κάποιες εναλλακτικές...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
a) μας γάμησε ! πήρα τρίτη δεν απάντησε κανένας και έφαγα άκυρο απο το μεδουσα οπότε πήγα για ύπνο !
b) δεν υπάρχει στον κατάλογο οπότε ήταν δύσκολο να φανταστώ ότι υπάρχει  :tickedoff:  :grin:
έπρεπε να ρωτήσω εδώ , τέλοσπάντων δεν το λές στον αντισθένη να προστεθεί στον κατάλογο ; μπορεί να βοηθήσει κάποιον συναγωνιστή...

Ναι θα του το γραψω, γιατι οχι.
Υπαρχει το playboy που σου ειπα και μεσα στα Χανιά εχει και κατι κωλομπαρα, με τα οποια μπορεις να κανονισεις με τις περισσοτερες κοπελες για εξω στα 50-60 ευρω.
Εχει γραφτει απο συναγωνιστες και στο αναλογο θρεντ, και το διαπιστωσα και εγω  :knockinb: :knockinb: .

Εγω παλι σε αποπειρες που ειχα παει βενους 2 φορες αρχες του καλοκαιριου, ηταν ερημο, φαινεται ανοιγουν οποτε να'ναι...

Εγινε καλα να περνας!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Υπαρχει το playboy που σου ειπα και μεσα στα Χανιά εχει και κατι κωλομπαρα, με τα οποια μπορεις να κανονισεις με τις περισσοτερες κοπελες για εξω στα 50-60 ευρω.
Εχει γραφτει απο συναγωνιστες και στο αναλογο θρεντ, και το διαπιστωσα και εγω  :knockinb: :knockinb: .

Εγω παλι σε αποπειρες που ειχα παει βενους 2 φορες αρχες του καλοκαιριου, ηταν ερημο, φαινεται ανοιγουν οποτε να'ναι...

Εγινε καλα να περνας!!

σαν το 10άρικο του μεταξίου πουθενά όμως  :grin:

να σαι καλά αδερφέ και συ να περνάς καλά  ;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
b) δεν υπάρχει στον κατάλογο οπότε ήταν δύσκολο να φανταστώ ότι υπάρχει  :tickedoff:  :grin:

Α ρε γιατρε κατεβηκες Κρητη και δεν ειπες τιποτα,θα καναμε πορνοσυνέδριο  :rockon: :rockon:  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Α ρε γιατρε κατεβηκες Κρητη και δεν ειπες τιποτα,θα καναμε πορνοσυνέδριο  :rockon: :rockon:  :2funny:
κρητικός συναγωνιστής ;  :grin:

κρίμα ρε γμτ , έχασα ντόπιους ιχνηλάτες  :tickedoff:

δεν πειράζει ... :effemine:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χαλαρωτικός καπουτσίνο με τον ιχνηλάτη μου στο καφενεδάκι της Μίνωος πριν την δράση !

DSC_0001_3.jpg

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
90€ για μια μια αγκαλιά! Θα τα δίνατε;

γιατρε εκει στα χανιά τα ειδα και γω ολα με τον ακορεστο.Εσκασε τυπος στο μπουρδελο με τη γκομενα του ρε,αν ειναι δυνατόν!!!
Χωρια που περναγανε συνεχεια απο την πανω εισοδο της Μίνωος με τις γκομενες χερακι χερακι,για να κανουνε χαζι οι μαλακες και να πουν στη γκομενα ποσο "αυτοι δεν περνανε ουτε απ'έξω" και ποσο "politicaly correct" είναι.
Το πυρφοριλικι γενικα,παει συννεφο αλλα στα Χανιά εχει πιασει αλλα επιπεδα..

Εχει γραφτει απο συναγωνιστες και στο αναλογο θρεντ, και το διαπιστωσα και εγω  :knockinb: :knockinb: .

Εγινε καλα να περνας!!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Πριν καμιά ώρα επίσκεψη στα μπουρδέλα,στο στούδιο έρως βρίσκεται η Ρεγγίνα απο ότι ειδα.Ηταν στο δωμάτιο και επειδή ειμουνα βιαστικός πέρασα με την Βίκυ.Οπως και την άλλη φορά πέρασα πολύ καλά μαζί της!Φιλάκια κτλ κτλ στην πίπα πολυβόλο και στο σεχ πολύ καλή!Μείον τα πολλά αρώματα που έχει βάλει και ακόμα δεν λέει να φύγει απο πάνω μου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom