Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
Είμαι μερικά χρόνια μικρότερος απο εσενα και συμφωνω απολυτως μαζι σου.

Γλυκουλα φερε καμια μικρουλα επαέ στα Χανιά.
Τωρα αμα ολοι ειμαστε παππουδες, μπορεις να απευθυνθεις σε 18χρονους...
εγω προσοπικα δεν φερνω καμια  :-* οπια θελει ερχετε  :-* δεν φταιω εγω οτι δεν προτιμουνε τα μικρα την Χανια  :-* :-* :-*

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εγω προσοπικα δεν φερνω καμια  :-* οπια θελει ερχετε  :-* δεν φταιω εγω οτι δεν προτιμουνε τα μικρα την Χανια   :-* :-* :-*
Κατακαλόκαιρο και δεν θελουν να ερθουν 2 βδομαδες στα Χανιά?
Πλάκα μας κάνουνε δηλαδή?

Όσο για το προηγουμενο μηνυμα σου, ακριβως εχει μικρουλες στα Χανιά.
Κι επειδη οι υπευθυνοι του στουντιο θα εχουν δει, οτι 1-2 μικρουλες που δουλευουν σωστα μαζευουν ολη την πελατεια, καλο θα ειναι να σκεφτουν κι αυτοι να κανουν καποια τετοια κινηση  :boobies: :rockon: :rockon:

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
δεν φταιει το ερως φιλε μου ακορεστε αυτα γινονται οταν παιζεις χωρις σοβαρο ανταγωνισμο...απο τοτε που εφυγε η νανα,απο απεναντι, το ερως αρχισε να μας ταιζει σουπες...οταν θα ανεβουν και τα αλλα μαγαζια θα δεις ξαφνικα ποιες θα θελουν μονες τους να ερθουν χανια!!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
δεν φταιει το ερως φιλε μου ακορεστε αυτα γινονται οταν παιζεις χωρις σοβαρο ανταγωνισμο...απο τοτε που εφυγε η νανα,απο απεναντι, το ερως αρχισε να μας ταιζει σουπες...οταν θα ανεβουν και τα αλλα μαγαζια θα δεις ξαφνικα ποιες θα θελουν μονες τους να ερθουν χανια!!!
για το τελεθτεο σημφονω απολιτα και ετσι και να γυνει  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
και κατι λυγο ασχετο  :-*  εγω σασ ενιμερονο για το προγραμα του μαγαζιου  :-* δλδ πια κοπελα δουλευει και τα λυπα  :-* αν εχω φοτο το βαζω αν δεν εχω δεν τα βαζω. ποτέ δεν εχω πει  ελατε ειναι καλη ομορφη προτι  :-* αυτο το κρινετε εσισ και αν θελετε ερχεστε  :-* :-* :-*
Ασ πουμε σημερα και αυριο πρωι στο Ερωσ - Βαλεντινα  :-* :-* :-*  απο αυριο βραδυ - Βαρβαρα  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
:-* :-* :-*  Βαρβαρα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• varvara 1.jpg
    varvara 1.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 66

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κατακαλόκαιρο και δεν θελουν να ερθουν 2 βδομαδες στα Χανιά?
Πλάκα μας κάνουνε δηλαδή?

Όσο για το προηγουμενο μηνυμα σου, ακριβως εχει μικρουλες στα Χανιά.
Κι επειδη οι υπευθυνοι του στουντιο θα εχουν δει, οτι 1-2 μικρουλες που δουλευουν σωστα μαζευουν ολη την πελατεια, καλο θα ειναι να σκεφτουν κι αυτοι να κανουν καποια τετοια κινηση  :boobies: :rockon: :rockon:
Ρε σειρουλα,τι σου κανει εντυπωση???προτιμουν να ερθουν για διακοπες στα Χανιά και οχι για να κλειστουν μεσα σε ενα μπουρδελο.Οσες τα εχουν κονομησει στην Αθηνα,το καλοκαιρι σπανια δουλεύουν.Εδω θα ερθουν απο Β' εθνικη και κατω,γι' αυτο μαζευουμε κανα φραγκο,απαξιώνουμε τα ντοπια μπουρδελα,βγαζουμε εισητηριο αεροπορικο για Αθηνα σε προσφορα,πάμε,γαμάμε και γυρναμε.Εσεις ειδικα που εχετε και Ryan air ουτε που θα με βλέπανε στην κρητη...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε σειρουλα,τι σου κανει εντυπωση???προτιμουν να ερθουν για διακοπες στα Χανιά και οχι για να κλειστουν μεσα σε ενα μπουρδελο.Οσες τα εχουν κονομησει στην Αθηνα,το καλοκαιρι σπανια δουλεύουν.Εδω θα ερθουν απο Β' εθνικη και κατω,γι' αυτο μαζευουμε κανα φραγκο,απαξιώνουμε τα ντοπια μπουρδελα,βγαζουμε εισητηριο αεροπορικο για Αθηνα σε προσφορα,πάμε,γαμάμε και γυρναμε.Εσεις ειδικα που εχετε και Ryan air ουτε που θα με βλέπανε στην κρητη...
Αυτό που λες είναι απόλυτα λογικό, απλά και εγώ μιλάω από εμπειρία του παρελθόντος.

Είχαν ερθει απιστευτα μουνια τα προηγουμενα χρονια, στουντιοκοριτσα, αλλά και από φυλής.
Όταν λεω απιστευτα εννοω περισσοτερο απο υπηρεσιες, αλλά ηταν και πολυ ωραία κορίτσια!

Τωρα βλεπω πανε να βαλτωσουν λιγο τα πραγματα.
Άγια η Αλεξία, αλλά 2-3 χρονια ειναι εδω, εγω την βαρεθηκα την αληθεια μου.

Όσο για Αθήνα βεβαίως και ειναι η καταλληλη λυση.
Όποτε μπορω απο χρονο και χρημα, εκδραμω!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
στο Ερωσ απο δευτερα μεχρι την κυριακη - Βαρβαρα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• varvara 2.jpg
    varvara 2.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 52

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Tελικα μετα από αρκετη προσπαθεια εποικοινωνισα αλα από ότι φανηκε τιποτα το ιδιαιτερο μες στην βαριεστημαρα μου ειπε την αγγελια την βλέπεις την τιμη την βλέπεις εγω μασαζ κανω , όταν την ρωτησα για φωτογραφια απαντησε σου επα εγω μασαζ κανω την τιμη και την αγγελια την βλέπεις

ξερει κανεις τιποτα για το παρακατω λινκ

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
:-* :-* :-*  Βαρβαρα  :-* :-* :-*  στο Ερωσ  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• s;wio.jpg
    s;wio.jpg
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 42

truejustice99

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερετε αμα παιζει κανενα τρανσακι στα χανια?

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
Παρασκευη / σαββατο / κυριακη στο Ερωσ - Βαρβαρα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• varavara 4.jpg
    varavara 4.jpg
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 84
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Εχθες το πρωι εγινε κατα τις 11 εξορμηση στη μινωος με σκοπο να πηδηξω την βαρβαρα :grin: τα μπουρδελα ολα ανοιχτα και απο κοσμο αδεια η περιοχη :grin:Μπενω λοιπον στο σπιτακι αλλα η ευγενεσταση υπηρεσια μου ειπε οτι μολις μπηκε στο δωματιο με πελατη οποτε επειδη δεν ηθελα να περιμενω αποχωρησα και πηγα απεναντι στο νο 3 για να δω την αλεξια την οποια την βρηκα να παιζει με το κινητο στο σαλονακι,η αλεξια ειναι μια μαυρομαλλα αδυνατη κοπελα η οποια κανει μονο απλο προγραμμα στα 30 euro προσωπικα μου θυμιζε τις πουτανες του μεταξουργειου :grin: παω στο διπλανο σπιτακι στο no 7 ανεβενω τις σκαλες και με περιμενε το πουτανι καθως δεν ειχε τσα2 το μαγαζι κανει εξτρα με 50 εyro ακαποτο τσιμπουκι και κωλο :grin: ψιλοκαλη μου φανηκε ειπα οτι ισως ξαναπερασω αργοτερα :hi: παω στο νο 15 οπου δουλευει μια ξανθια γεματουλα και κανει και αυτη με 50 εξτρα κωλαρακι :sunglasses: μου αρεσε σκαω το 50αρικο και μπενω στο δωματιο οπου περασα πολυ καλα μαζι της βυζαρες και πιασιματα ελευθερα παντου την γαμησα μονο απο κωλο και τσιμπυκι ακαποτο δεν κρατηθηκηα πολυ λογω αποχης απο το αθλημα :grin:

truejustice99

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
σε καμια τσατσα αν κολλησεις μπορεις να κανεις κατι μαζι της η οχι?

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
Κυριακη στο στουντιο Ερωσ - Βαρβαρα  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.543
Πόντοι
506
Απο δευτερα στο Ερωσ - Λενα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• lena (1).jpg
    lena (1).jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 25

truejustice99

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εχετε κανει κατι με τσατσα εκει? και πως μπορει να προσεγγισει καποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom