Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
ξεχασεσ να πισ οτι ειναι η γνομι ΣΟΥ  :grin: :grin: :grin:
Εχεις δικιο.... ξεχασα να πω οτι ειναι η γνωμη μου και την υποστηριζουν 124.000 Χανιωτες!!!! (κατι πρεπει να πεις και εσυ βεβαια για να υποστηριξεις την επιχειρηση σου δεν λεω...) Καλο ειναι ομως φερνεται και τιποτα της προκοπης γιατι απο μουστόγριες σε προχωρημενη σηψη χορτασαμε...Καθε 3 χρονια σκαει μυτη κανενα καλο στα Χανια για να μαζεψει το μαρουλι..... και μετα...... Αλλα οπως ειπες και παραπάνω ειναι η γνώμη μου........

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
εχει πολυ δικιο ο z4 !!!! κοντευουμε να  :headbang: :headbang: από την πιοτητα των κοριτσιών,με ελάχιστες περιστασιακες εξαιρέσεις!!! παλια εσκαγε και καμια :tits2: τωρα νεκρα... :jerking: κι αγιος ο θεος!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Λοιπόν αυτη τη Ντανιέλα την εχω δει στα μαγαζακια των Χανιων.  Εγώ απο εμφανιση δεν θα την δοκιμαζα-δοκιμασω...
Μπορει να ειναι καλη στο δωματιο, αν ειναι ας το διαπιστωσει όποιος του αρεσει η κοπελα  :effemine: :effemine: .

Κατά τα άλλα η Νόρα η Ελληνιδα εχει την καλυτερη υπηρεσια, απο πλευρας συμπεριφορας σαν ανθρωπου και πιστευω οτι θα της βγαλει τον καλυτερο εαυτο της, γιατι ξερει να αξιοποιει τις κοπελες που εχει. Αυτη η υπηρεσια εχει δουλεψει με αστερια παλιοτερα. Δεν την εχω δοκιμασει τη Νορα, αλλά προ ημερων που ειχα περασει, περιμενα κανα 20λεπτο στο σαλονι, πολυ θετικο δειγμα.

Αλεξία, δεν χρειάζεται να λεμε πολλα.  Απο το πρωι ως το βραδυ εχει φουλ δωματια.

Βίκυ, επιπέδου μεταξουργείου οι υπηρεσίες της, άντε φυλής. Κάνει κατι προσποιητα μουγκριτα είτε την αγγιζεις, ειτε οχι.
Σου λεει τι μεγαλο πουτσο εχεις, τι εξαιρετικος εραστης που εισαι...  Δεν ειναι κακη στο δωματιο, αλλά όχι ότι θα ξαναπαρω εγω.

Τζουλια-Γιουλια κάπως έτσι αν θυμαμαι καλα το όνομα.  Η ξανθιά βυζαρού.  Για εμενα πολυ ομορφη κοπελα, την ειχα δοκιμασει παλια που δουλευε στη φυλης ως Ανίτα.  Καλή, αλλά τυπικη χωρις εξαρσεις.  Τωρα δεν την βλεπω, εχει το ονομα της εξω απο το μαγαζι, αλλα ειναι κλειστο οποτε πηγαινω, ισως να σταματησε την καριερα της για τα Χανιά.

Η Άννα πώς την λενε η ρουμανα με την Ρωσσοφωνη τσατσα στα 3-4 σκαλακια.  Η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη μεσα, τουλαχιστον τις φορες που περασα μαζι της.

Τωρα στο στουντιο οι κοπελες που φερνει η γλυκουλα δεν μου γεμιζουν το ματι, καθως δεν πιστευω οτι θα περασω καλα μαζι τους, μπορει και να κανω λαθος, αλλά δεν θα παρω αμα δεν φερει καποια γκομενα απο τις καλες της αλυσιδας, ιο οποιες δουλευουν στην Αθηνα.

Τα προηγουμενα χρονια, κατα καιρους και συνηθως καλοκαιρι ερχοταν καποια αστερατη κοπελα καποιες φορες, αλλά τωρα εχουν τελειωσει αυτα, δεν υπαρχουν τετοιες εκπληξεις.
Καποιες καλες, τις εφερνε αυτο με τα 3-4 σκαλακια κ τη μωβ πορτα.  Ερχοντουσαν μερικες φορες, πολυ καλες κοπελες απο φυλης κ στουντιο της Αθήνας.  Ελπιζω να ξαναγινει καποια κινηση στο μελλον  :gay: :gay: :gay:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες κ ταυτόχρονα χαίρομαι που οι περισσότεροι δεν τρώνε κουτόχορτο...

ffffffffd

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
0
ρίξτε άκυρο στο ιμιτασιόν στούντιο μόνο και μόνο που μας δουλεύει η γλυκούλα με ψεύτικες φωτό. Μη ξαναπατήσει κανείς

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

ρίξτε άκυρο στο ιμιτασιόν στούντιο μόνο και μόνο που μας δουλεύει η γλυκούλα με ψεύτικες φωτό. Μη ξαναπατήσει κανείς

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605

Εχεις δικιο.... ξεχασα να πω οτι ειναι η γνωμη μου και την υποστηριζουν 124.000 Χανιωτες!!!! (κατι πρεπει να πεις και εσυ βεβαια για να υποστηριξεις την επιχειρηση σου δεν λεω...) Καλο ειναι ομως φερνεται και τιποτα της προκοπης γιατι απο μουστόγριες σε προχωρημενη σηψη χορτασαμε...Καθε 3 χρονια σκαει μυτη κανενα καλο στα Χανια για να μαζεψει το μαρουλι..... και μετα...... Αλλα οπως ειπες και παραπάνω ειναι η γνώμη μου........

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
λιγο αμφιβαλω για 124000  :-* και το μαρουλι μαζευει καθε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κοπελα που ερχετε  ;) ;) ;) και ναι  :-* υποστεριζω το μαγαζι  :-* μπορει να μην αρεσει καπια κοπελα σε καπιον απο εμφανισι(θεμα γουστου) ομοσ στο δοματιο δεν εχουνε παραπονο ι πελατεσ μασ  :dancing:  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Τωρα στο στουντιο οι κοπελες που φερνει η γλυκουλα δεν μου γεμιζουν το ματι, καθως δεν πιστευω οτι θα περασω καλα μαζι τους, μπορει και να κανω λαθος, αλλά δεν θα παρω αμα δεν φερει καποια γκομενα απο τις καλες της αλυσιδας, ιο οποιες δουλευουν στην Αθηνα.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

πιστευω να βρεθει καπια που να σου αρεσει  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
1. ι φωτογραφιεσ δεν ειναι ψευτικεσ  :-* μπορει να ειναι με φοτοσοπ αλλα ειναι αλιθινεσ  :-*
2. και ι κακη διαφιμιση παλι διαφιμιση ειναι  :-* ξερεισ ποσει να μπουνε τουλαχιστον απο περιεργια;

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
εσενα σε σιμπαφω ειδιετερα  :grin: :grin: :grin:  :-* :-* :-*
αν ολη που τουσ στελνεισ ΜΑΚΡΥΑ να εξοφανιστουνε να αδιαζει και Χανια και Ηρακλειο  :2funny: :2funny: :2funny:  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
  :-* :-* :-*  Καλινυχτα    :-* :-* :-*

παρτε και μια Μιρελα για ονιρα γλικια  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_1751.JPG
    IMG_1751.JPG
    44 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_1757.JPG
    IMG_1757.JPG
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 33

ffffffffd

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
0
1. ι φωτογραφιεσ δεν ειναι ψευτικεσ  :-* μπορει να ειναι με φοτοσοπ αλλα ειναι αλιθινεσ  :-*
2. και ι κακη διαφιμιση παλι διαφιμιση ειναι  :-* ξερεισ ποσει να μπουνε τουλαχιστον απο περιεργια;

να τα προσεχείς τα κορίτσια σου που γυρίζουν τα βράδια,γιατί τα πηδάμε και τσάμπα...και χάνει τζίρο η επιχείρηση

που θα μας πεις δεν είναι ψέφτικες αλλά με φωτοσοπ ...λες και έχει διαφορά.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
εχει πολυ δικιο ο z4 !!!! κοντευουμε να  :headbang: :headbang: από την πιοτητα των κοριτσιών,με ελάχιστες περιστασιακες εξαιρέσεις!!! παλια εσκαγε και καμια :tits2: τωρα νεκρα... :jerking: κι αγιος ο θεος!!
παρα λιγο να σε ξεχασα  :-*
Απο προιγουμενο αυγουστο σε στουντιο Ερωσ εχουνε ερθει - Ρεγγινα.Αλεξια.Σελινα.Διανα.Αντζελα.Μαριαννα.Δαρια.Μπελλα.Βαρβαρα.Μιρελα(3 απο αυτα πολυ δινατα ονοματα και τα αλλα απλα δινατα  :dancing: :dancing: :dancing:) να ερθουνε και αλλα τοσο  :boobies: :boobies: :boobies: ολα ειναι στα χερια του θεου !!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
να τα προσεχείς τα κορίτσια σου που γυρίζουν τα βράδια,γιατί τα πηδάμε και τσάμπα...και χάνει τζίρο η επιχείρηση

μα για αυτο και ερχουτε στα Χανια να γαμιφουνε τζαμπα μαζη σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
[quote author=ffffffffd

[/quote]
Αν να γραφω εδω  :-* :-* :-*  Μιρελα  :-* :-* :-*  ειναι ψεμα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
εδω ομοσ ειναι η  :-* :-* :-*  Μιρελα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_2322.JPG
    IMG_2322.JPG
    54 KB · Εμφανίσεις: 42

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
χαλαρωσε... πρωτον εγω μιλαω για ολα τα μαγαζια οχι μονο για το δικο σου!!! δευτερον δεν μιλησα ποτε για ακυρο!!!και τριτο επειδη και εγω δεν ξεχναω μονον η μαριαννα ηταν τρομερο εργαλειο  :kneel: :kneel:, η μπελα και η νταρια ηταν καλες :tits2: :tits2: αλλα σε σχεση με τη μαριαννα  :effemine:...τις καλες τις εφερες μια βδομαδα τη καθεμια..ενω οοολες οι αλλες  που ηταν απο απο μετριες εως  :uglystupid: τις φερνεις συνεχεια!!και ας μη πουμε τι εχεις πει οτι θα φερεις(αλισια λα'ι'μα)και το χεις στειλει καλαματα και εμεις εδω  :jerking: :jerking:...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
χαλαρωσε... πρωτον εγω μιλαω για ολα τα μαγαζια οχι μονο για το δικο σου!!! δευτερον δεν μιλησα ποτε για ακυρο!!!και τριτο επειδη και εγω δεν ξεχναω μονον η μαριαννα ηταν τρομερο εργαλειο  :kneel: :kneel:, η μπελα και η νταρια ηταν καλες :tits2: :tits2: αλλα σε σχεση με τη μαριαννα  :effemine:...τις καλες τις εφερες μια βδομαδα τη καθεμια..ενω οοολες οι αλλες  που ηταν απο απο μετριες εως  :uglystupid: τις φερνεις συνεχεια!!και ας μη πουμε τι εχεις πει οτι θα φερεις(αλισια λα'ι'μα)και το χεις στειλει καλαματα και εμεις εδω  :jerking: :jerking:...
Ποια ειν η Αλισια? Το κοντο στρογγυλοπροσωπο Ρωσιδακι?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
το studio ειναι πολυτελεια για την πολη μας...με οσες εχω παει εχω περασει πολυ καλα...το μονο που πρεπει  να γινει ειναι να ερχοντε και τιποτα πιτσιρικες...αλλα ολες οι κοπελες που εχουν ερθει ειναι σωστες επαγγελματιες. αυτη ειναι η δικια μου αποψη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom