Λοιπόν αυτη τη Ντανιέλα την εχω δει στα μαγαζακια των Χανιων. Εγώ απο εμφανιση δεν θα την δοκιμαζα-δοκιμασω...
Μπορει να ειναι καλη στο δωματιο, αν ειναι ας το διαπιστωσει όποιος του αρεσει η κοπελα
.
Κατά τα άλλα η Νόρα η Ελληνιδα εχει την καλυτερη υπηρεσια, απο πλευρας συμπεριφορας σαν ανθρωπου και πιστευω οτι θα της βγαλει τον καλυτερο εαυτο της, γιατι ξερει να αξιοποιει τις κοπελες που εχει. Αυτη η υπηρεσια εχει δουλεψει με αστερια παλιοτερα. Δεν την εχω δοκιμασει τη Νορα, αλλά προ ημερων που ειχα περασει, περιμενα κανα 20λεπτο στο σαλονι, πολυ θετικο δειγμα.
Αλεξία, δεν χρειάζεται να λεμε πολλα. Απο το πρωι ως το βραδυ εχει φουλ δωματια.
Βίκυ, επιπέδου μεταξουργείου οι υπηρεσίες της, άντε φυλής. Κάνει κατι προσποιητα μουγκριτα είτε την αγγιζεις, ειτε οχι.
Σου λεει τι μεγαλο πουτσο εχεις, τι εξαιρετικος εραστης που εισαι... Δεν ειναι κακη στο δωματιο, αλλά όχι ότι θα ξαναπαρω εγω.
Τζουλια-Γιουλια κάπως έτσι αν θυμαμαι καλα το όνομα. Η ξανθιά βυζαρού. Για εμενα πολυ ομορφη κοπελα, την ειχα δοκιμασει παλια που δουλευε στη φυλης ως Ανίτα. Καλή, αλλά τυπικη χωρις εξαρσεις. Τωρα δεν την βλεπω, εχει το ονομα της εξω απο το μαγαζι, αλλα ειναι κλειστο οποτε πηγαινω, ισως να σταματησε την καριερα της για τα Χανιά.
Η Άννα πώς την λενε η ρουμανα με την Ρωσσοφωνη τσατσα στα 3-4 σκαλακια. Η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη μεσα, τουλαχιστον τις φορες που περασα μαζι της.
Τωρα στο στουντιο οι κοπελες που φερνει η γλυκουλα δεν μου γεμιζουν το ματι, καθως δεν πιστευω οτι θα περασω καλα μαζι τους, μπορει και να κανω λαθος, αλλά δεν θα παρω αμα δεν φερει καποια γκομενα απο τις καλες της αλυσιδας, ιο οποιες δουλευουν στην Αθηνα.
Τα προηγουμενα χρονια, κατα καιρους και συνηθως καλοκαιρι ερχοταν καποια αστερατη κοπελα καποιες φορες, αλλά τωρα εχουν τελειωσει αυτα, δεν υπαρχουν τετοιες εκπληξεις.
Καποιες καλες, τις εφερνε αυτο με τα 3-4 σκαλακια κ τη μωβ πορτα. Ερχοντουσαν μερικες φορες, πολυ καλες κοπελες απο φυλης κ στουντιο της Αθήνας. Ελπιζω να ξαναγινει καποια κινηση στο μελλον