ολεσ ναρθουνε :-* σιγα-σιγα :-* :-* :-*χαλαρωσε... πρωτον εγω μιλαω για ολα τα μαγαζια οχι μονο για το δικο σου!!! δευτερον δεν μιλησα ποτε για ακυρο!!!και τριτο επειδη και εγω δεν ξεχναω μονον η μαριαννα ηταν τρομερο εργαλειο , η μπελα και η νταρια ηταν καλες αλλα σε σχεση με τη μαριαννα ...τις καλες τις εφερες μια βδομαδα τη καθεμια..ενω οοολες οι αλλες που ηταν απο απο μετριες εως τις φερνεις συνεχεια!!και ας μη πουμε τι εχεις πει οτι θα φερεις(αλισια λα'ι'μα)και το χεις στειλει καλαματα και εμεις εδω ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
προσπαθουμε :-* κατι να γυνε και εδω :-* σιγα-σιγα :-* :-* :-*το studio ειναι πολυτελεια για την πολη μας...με οσες εχω παει εχω περασει πολυ καλα...το μονο που πρεπει να γινει ειναι να ερχοντε και τιποτα πιτσιρικες...αλλα ολες οι κοπελες που εχουν ερθει ειναι σωστες επαγγελματιες. αυτη ειναι η δικια μου αποψη!
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΕΙΟ
Απ: Στούντιο Oriental Φυλής 104
« Απάντηση #74234 στις: σήμερα στις 17:29:52 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Tο περιμενωμαι με ανοιχτες αγκαλες στα ΧΑΝΙΑ , για να εξαφανισθουν μερικες παρακμοιακες που εχον μαζευτη και το παιζουν ντιβες σε μορφη στουντιο , αλλα ως εκει ...........
Παράθεση από: Josh Stonard στις χθες στις 18:49:03
Με τοση επιτυχια που χει το συγκεκριμενο στουντιο ανετα θα μπορουσε να ανοιξει παρακλαδι σε καποιο προαστιο
Απ: Στούντιο Oriental Φυλής 104
« Απάντηση #74234 στις: σήμερα στις 17:29:52 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Tο περιμενωμαι με ανοιχτες αγκαλες στα ΧΑΝΙΑ , για να εξαφανισθουν μερικες παρακμοιακες που εχον μαζευτη και το παιζουν ντιβες σε μορφη στουντιο , αλλα ως εκει ...........
Παράθεση από: Josh Stonard στις χθες στις 18:49:03
Με τοση επιτυχια που χει το συγκεκριμενο στουντιο ανετα θα μπορουσε να ανοιξει παρακλαδι σε καποιο προαστιο
Στο Ερωσ σαββατο και κυριακη πρωι - Μιρελα :-* απο κυριακη βραδυ - Βαλεντινα τσεχα :-* :-* :-*
Συνημμένα
fffikinho41989
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Νόρα σε ποιο είναι?
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Μια ερώτηση: το "Ερωσ" που είναι? Είναι στην Μίνωος ή αλλού?
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μεσα στην υποκλειση και στην δουλοπρεπεια και απο εμφανιση η γιαγια - μιλφαρα αστο ................δεν βλεπεται
Μια ερώτηση: το "Ερωσ" που είναι? Είναι στην Μίνωος ή αλλού?
ναι στο Μινωοσ 14 :-* :-* :-*Μια ερώτηση: το "Ερωσ" που είναι? Είναι στην Μίνωος ή αλλού?
:-* :-* :-* Βαλεντινα :-* :-* :-*
Συνημμένα
ειναι γεγονοσ οτι στουσ παπουδεσ αρεσουνε πιτσερικια :-* και στουσ πετσιρικαδεσ πιο οριμεσ και εμπερεσ γυνεκαρεσ :-* :-* :-*ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μεσα στην υποκλειση και στην δουλοπρεπεια και απο εμφανιση η γιαγια - μιλφαρα αστο ................δεν βλεπεται
manolis69 αφιερομενο απο μενα :-* :-* :-*
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
ειναι γεγονοσ οτι στουσ παπουδεσ αρεσουνε πιτσερικια :-* και στουσ πετσιρικαδεσ πιο οριμεσ και εμπερεσ γυνεκαρεσ :-* :-* :-*
κοπελιά και στους πιτσιρικαδες και στους παππουδες γεγονος ειναι οτι αρεσουν οι ωραιες γυναικες...γι αυτο αντι για βιντεο στειλε καμια ωραια γυναικα να σαν αυτες που στελνεις αλλου και ασε τα βιντεακια...εχουμε χορτασει τις θειες ευχαριστουμε!!!α και πληροφοριακα εγω ειμαι 35, δεν με λες και παππου..
Είμαι μερικά χρόνια μικρότερος απο εσενα και συμφωνω απολυτως μαζι σου.κοπελιά και στους πιτσιρικαδες και στους παππουδες γεγονος ειναι οτι αρεσουν οι ωραιες γυναικες...γι αυτο αντι για βιντεο στειλε καμια ωραια γυναικα να σαν αυτες που στελνεις αλλου και ασε τα βιντεακια...εχουμε χορτασει τις θειες ευχαριστουμε!!!α και πληροφοριακα εγω ειμαι 35, δεν με λες και παππου..
Γλυκουλα φερε καμια μικρουλα επαέ στα Χανιά.
Τωρα αμα ολοι ειμαστε παππουδες, μπορεις να απευθυνθεις σε 18χρονους...
σου λεω ωρεοσ :-* :-* :-*κοπελιά και στους πιτσιρικαδες και στους παππουδες γεγονος ειναι οτι αρεσουν οι ωραιες γυναικες...γι αυτο αντι για βιντεο στειλε καμια ωραια γυναικα να σαν αυτες που στελνεις αλλου και ασε τα βιντεακια...εχουμε χορτασει τις θειες ευχαριστουμε!!!α και πληροφοριακα εγω ειμαι 35, δεν με λες και παππου..
αν δεν εχει πιτσιρικα στο Ερωσ σταματασ να γαμασ; τοσεσ μικρεσ και ωρεεσ υπαρχουνε στο Μινωοσ :-* :-* :-*κοπελιά και στους πιτσιρικαδες και στους παππουδες γεγονος ειναι οτι αρεσουν οι ωραιες γυναικες...γι αυτο αντι για βιντεο στειλε καμια ωραια γυναικα να σαν αυτες που στελνεις αλλου και ασε τα βιντεακια...εχουμε χορτασει τις θειες ευχαριστουμε!!!α και πληροφοριακα εγω ειμαι 35, δεν με λες και παππου..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις