You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδιά σήμερα πήγα ΑΝΙΤΑ.Ηταν καταπληκτική.Με έγλυψε από το λαιμό μέχει τα γόνατα.Το γλύψιμο στα αρχίδια ήταν φοβερό.Έγλυφε και με κοίταζε.Η γυναίκα είναι καταπληκτική.Δεν είναι πολύ ωραία,αλλά δεν είναι και άσχημη.Η περιπίοισή της είναι πολύ καλύτερη από την Αφροδίτη.Πρέπει να της το πούμε της Αφροδίτης μήπως και στανιάρει λίγο γιατί την έχουμε κάνει θεά.Πήγε κανείς στη Χριστίνα(στο παλιό της Αφροδίτης εννοώ)?
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Κατέθεσα σήμερα στην Αφροδίτη μάγκες. Κάθε φορά λέω δεν ξαναπάω με πουτάνα γιατί δεν το απολαμβάνω, αλλά κάθε φορά εκεί είμαι... Τι να κάνουμε, με τις γυναίκες δεν τα πάμε καλά...Πάντως δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά με πουτάνα τελειώνω πολύ γρήγορα, ενώ με γκόμενα κρατάει 20-40' η συνουσία...
XANIAKRHTHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πήγα σήμερα στη Χριστίνα έτσι για να δώ τι παίζει. Η κοπέλα έχει γαμώ τα κορμιά και το σώμα. Στο κρεβάτι κάτι αντίστοιχο της Αφροδίτης. Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις....
XANIAKRHTHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά πήγα για χριστίνα και ήταν κλειστά σήμερα.Θα προσπαθήσω και αύριο...
φιλε την Παρασκευή που πήγα ...μου είπε πως περιμένε περίοδο ...λογικά Πέμπτη θα ανοίξει...γιατί περιμένω πως και πώς να την ξαναπάρω.
φιλε την Παρασκευή που πήγα ...μου είπε πως περιμένε περίοδο ...λογικά Πέμπτη θα ανοίξει...γιατί περιμένω πως και πώς να την ξαναπάρω.
XANIAKRHTHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Επέστρεψε η Χριστι(α)ννα!!!!(μετά την εμμηνορρησία όπως έγραψα παραπάνω). Λοιπόν είναι 19 ετών, απο Θεσ/νίκη (λέει)...από όπου όμως και αν είναι, αποτελεί το ωραιότερο μουνί στην Κρήτη....(έχω post από Ηράκλειο-πηγα Σ-Κ)...Την πήρα σήμερα πρωί θα πάω και το απόγευμα, έχει τέλειο πρόσωπο, κορμί, βυζάκια.......
Χριστί(α)ννα σου έρχομαι..............
Χριστί(α)ννα σου έρχομαι..............
XANIAKRHTHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
H Xριστιάννα φίλε zaharis99, θέλει τον πελάτη να της πεί τι θέλει. π.χ εχτές το απόγευμα που ξαναπήγα της ειπα "οτι μου αρέσει να μου παίζει τα αρχ.." αμέσως μου πραγματοποίησε την επιθυμία μου , και μου είπε οτι ντρέπεται γιατί μια φορά που το έκανε ο πελάτης της είπε "οτι δεν θέλει" ... μια άλλη φορά , οπως μου είπε,οταν τις είπα οτι ο πελάτης "θέλει περισσότερο παιχνίδι" μου είπε οτι οι περισσότεροι θέλουν να μπουν αμέσως και να τελειώσουν. Αρα φίλε μου,η κοπέλα αφού και απο την συμπεριφορά της φαίνεται οτι δεν είναι" μπείτε, σκουπίστε, τελείωσατε" θέλει καποια βοήθεια σε σχέση με τις επιθυμίες μας. (επειδή μάλλον η συμπεριφορά και τακτική της διαμορφώνεται απο τους πελάτες). Και εσένα αν όλες οι κοπέλες σου λέγανε μη αυτό, μη το άλλο αν πάς σε μια καινούργια η συμπεριφορά δεν θα είναι ανάλογη με τις εμπειρίες σου τις παλαιότερες? Ετσι λειτουργεί και αυτή. Πάντως ωραιότερο πρόσωπο, σώμα, βυζί ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.......
Ρε παιδιά πολύς ντόρος για την Χριστίνα.Δεν ξέρω εγώ δεν πείθομαι για αυτήν.Εντάξει ωραία κοπελίτσα αλλά...Κατα τα λοιπά είχα πάει την περασμένη τετάρτη μπουρδελότσαρκα και είδα μια καινούρια,Αμέλια,Αμελί ή κάτι τέτοιο,όμως βιαζόμουν και κατέθεσα στην Ανίτα που είναι δοκιμασμένη+ότι είμαι φαν του ανατολικού μπλοκ.Λοιπόν έχει καταθέσει κανείς στην συγκεκριμένη να μας πει γνώμη?Πως φέρεται στο δωμάτιο και τέτοια.Στο γρήγορο πέρασμά της για να την δούμε(εγώ,άλλος ένας Έλληνας και μερικοί τουρκοι),μου φάνηκε αρκετά γλυκιά,΄ομορφη και γαμήσιμη.Περιμένω κάποιον ανταποκριτή... :- :-
Spermacht
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Φίλε Ακόρεστε μιλάς για την Εμίλα. Είχα πάει για την Αννίτα αλλά τελικά κατέθεσα σ'αυτήν. Λέει πως είναι από Πολωνία. Πολύ γλυκό προσωπάκι, ευγενική, έχει τρελό βυζάκι για γλείψιμο(αλλά που να το κάνεις εκεί)αλλά όταν μου άρχισε την πίπα , άρχισε και την πάρλα. Δυστυχώς τίποτα το ασυνήθιστο αλλά το καλό είναι ότι κάνει ότι της πεις. Προτείνεται αλλά μην μπείτε με πολλές προσδοκίες, για να σας έρθει καλύτερα.........
Αφού το λές εσύ κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμένα.Σκέφτομαι να πάω σήμερα και να της προτείνω να με γλύψει λίγο.Τι πιστεύεις θατο κάνει ή θα μου αρχίσει τίποτα παραμύθια.Θα πάω και θα δω εγώ τι παίζει.Φυσικά θα είμαι πολύ ευγενικός.
H Xριστιάννα φίλε zaharis99, θέλει τον πελάτη να της πεί τι θέλει. π.χ εχτές το απόγευμα που ξαναπήγα της ειπα "οτι μου αρέσει να μου παίζει τα αρχ.." αμέσως μου πραγματοποίησε την επιθυμία μου , και μου είπε οτι ντρέπεται γιατί μια φορά που το έκανε ο πελάτης της είπε "οτι δεν θέλει" ... μια άλλη φορά , οπως μου είπε,οταν τις είπα οτι ο πελάτης "θέλει περισσότερο παιχνίδι" μου είπε οτι οι περισσότεροι θέλουν να μπουν αμέσως και να τελειώσουν. Αρα φίλε μου,η κοπέλα αφού και απο την συμπεριφορά της φαίνεται οτι δεν είναι" μπείτε, σκουπίστε, τελείωσατε" θέλει καποια βοήθεια σε σχέση με τις επιθυμίες μας. (επειδή μάλλον η συμπεριφορά και τακτική της διαμορφώνεται απο τους πελάτες). Και εσένα αν όλες οι κοπέλες σου λέγανε μη αυτό, μη το άλλο αν πάς σε μια καινούργια η συμπεριφορά δεν θα είναι ανάλογη με τις εμπειρίες σου τις παλαιότερες? Ετσι λειτουργεί και αυτή. Πάντως ωραιότερο πρόσωπο, σώμα, βυζί ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.......
Spermacht
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Πήγα χθες και κατέθεσα στην Χριστιάννα. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Καταρχάς δεν είναι 19 όπως λέει. Είναι στα εικοσιφεύγα. Παρότι ευγενική δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Της ζήτησα να με χαΪδέψει αλλά βαριότανε και στήθηκε για να της το κάνω εγώ. Μετά από 2 λεπτά με το τρόπο της με έκανε να μπω. Όταν κατάλαβε ότι καθυστερώ να χύσω άρχισε τα άντε τελείωνε με τον κλασικό τρόπο "έλα μωρό μου". Δεν γλείφει, δεν σε κοιτάει στα μάτια όταν την παίρνεις, γενικώς ξενέρωμα. Ίσως περίμενα πολλά πριν μπω και δεν μου ήρθε καλά. Κατά τ'άλλα στην Μίνωος, η Εμιλία μεταφέρθηκε στο στέκι της Αντριάννας (σε προηγούμενη αναφορά την είχα αναφέρει Εμίλα και βρισκόταν απέναντι από την αννίτα που τώρα είναι η ʼννα), είδα μια έμη πάνω στα σκαλιά το οποίο ήτο μπάζο, την κλασσική Αννούλα, και δεν θυμάμαι άλλα γιατί κατέθεσα όπως είπα. Πάντως από τα αρχικά χάλια της Μίνωος με τα απαράδεκτα τραβέλια είμαστε λίγο καλύτερα. Αυτά.
Συναγωνιστές πήγα χθες στη Χριστιάννα.Ξενέρωμα.Μου έλεγε ότι είμαι ωραίο παιδί,ότι έχω ωραίο σώμα κτλ, αλλά από γαμήσι τίποτα.Προσπαθούσα να την πίσω να γλύψει ή να χαϊδέψει αλλά βαριόταν που ζούσε.Την ώρα που τελείωνα προσπαθούσε να με βγάλει.Βιαζόταν η φουκαριάρα.Ε!!έτσι θα παέι μπροστά?Αυτή όμως έχει όμως κόσμο.Παραμυθιάζει μάλλον τους άνδρες με τα λόγια (είσαι ωραίος κτλ) και από γαμήσι τίποτα!!!Δεν ξαναπάω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις