giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μην το γυρνας σε αυτο το θεμα τωρα:o :o :S :o :o
Μόλις έσφιξα τον κώλο μου τόσο ασφυκτικά που θα κάνει τρεις μέρες να ξεσφίξει και να ανοίξει παλι...
Μην το γυρνας σε αυτο το θεμα τωρα:o :o :S :o :o
Μόλις έσφιξα τον κώλο μου τόσο ασφυκτικά που θα κάνει τρεις μέρες να ξεσφίξει και να ανοίξει παλι...
σφίγγοντας κρεμάνε σα τσαπέλες
Μην το γυρνας σε αυτο το θεμα τωρα
Ε τι σκατα καθηγητης του κωλου ειμαι
α ρε ζορζ, μόνο εσύ θα το έλυνες αυτό το πρόβλημα :-*
Η λεξη τι σημαινη που εγραψες παραπανω δεν την καταλαβαΓια τον τζιμι λεω.
ρε μην το γαματε το θρεντ του τζειμς με παπαριες και μαλακιες παλι.
Η λεξη τι σημαινη που εγραψες παραπανω δεν την καταλαβα
μπουμ θα σεΒγάλ'τη σκούφια σου και βάρα μας, λες κι εσύ δεν το κάνεις αυτό >
Είναι όπως στο σινεμά, στο διάλειμμα λέμε καμιά μαλακία, κάνουμε κάνα τσιγάρο, παίρνουμε νάτσος κτλ
Σε ελευθερη μεταφραση φλωρος.
Μια μικρή απορία. Αν δεν ήταν φλώρος που έβγαζε 5-8k , όπως λέει, θα τον κυνηγούσαν έτσι;
Νομίζω είπε ότι η γυναίκα του τον πήρε πριν βγάλει την περιουσία...
και οι δυο άλλωστε έμειναν εκείιιιι ακούνητεεες στο πλάι του και όταν δεν του πήγαν καλά οι δουλειές την πρώτη φορά (και τον βοήθησαν να ξαναστήσει τη δουλειά)...
αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τις βγάλετε χρυσοθήρες
αιμορροιδεςςςςςςςς
Λεονόρο γι αυτό που ρώτησες(Μια μικρή απορία. Αν δεν ήταν φλώρος που έβγαζε 5-8k όπως λέει θα τον κυνηγούσαν έτσι;) σου απάντησε ήδη η μπουμπ! Δεν είχε να κάνει με λεφτά. Διάβασε το Τζέιμς 1 και 2 (κάποια κομμάτια είναι και στα άλλα 2 θρεντ. Ρώτα τις "φαν" του σήριαλ να στα βρούνε) για να έχεις σύνδεση. Αλλιώς μένεις στην "επιφάνεια" του 5χιλ κοκ! δεν έχει σασπενς κατάλαβες?
εγώ γράφω μόνο!!!! δεν ασχολούμαι με....... διαδικαστικά! !!!!!!! ας τα κάνουν οι ...κοινοί θνητοί αυτά!!!!χιχιχιχι!Ε μάζεψέ τα γιατί μπήκαμε στο διάλειμμα