Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Δεν υπάρχουν γριφοι. Η Αλεξάνδρα για προσωπικους λόγους για καποιο διάστημα θα απέχει . Τωρα πόσο θα ειναι αυτό κανείς δεν μπορεί να στο πεί. Συνεπως για την ωρα τη θεωρεις ανενεργή και πας σε άλλες
Την έκανε η Αλεξάνδρα, μπείτε και διαβάστε τον λόγο στο twitter

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Δυστυχώς τα παράτησε η ντομιναρού δεν θέλω να πιστέψω αυτά που έμαθα
Τέλος την έκανε και ξηγήθηκε αλμυρό φυστίκι που λέμε,τρεις αφέντρες είναι τα πουλέν μου τα γράφω και στο προφίλ μου οπότε ξεμένουμε από αφέντρες

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Λυπάμαι που θα απογοητεύσω κάποιους "φίλους και φίλες" που βιάστηκαν να χαρούν πιστεύοντας ότι δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν αλλά τους δικαιολογώ γιατί δε γνωρίζουν την αποφασιστικότητα και τις δυνατότητές μου.

Κάποιες υποχρεώσεις θα με κρατήσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος. Σύντομα όμως θα επιστρέψω δριμύτερη με ανανεωμένα πλάνα.

Μέσα σε αυτά είναι η διεύρυνση της Ομάδας Μου με αυστηρα κριτήρια επιλογής προκειμένου να διατηρησω το υψηλο επίπεδο που έχετε συνηθίσει.

Προς δε ενημέρωσή σας οι συνεργατιδές μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Miss Julietta και η Switch Μessalina προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από Κυρίες που πιθανόν χρησιμοποιήσουν το όνομά Μου και που σταματησα τη συνεργασία μας ακριβώς επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να ανταποκριθουν στις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις Μου.

Επίσης το underground από σήμερα θα είναι και πάλι ανοιχτό και θα μπορείτε να συναντήσετε τις συνεργάτιδες μου.

Η bdsm σκηνή της Αθήνας θα κερδίζει συνεχώς έδαφος με την επιστροφή μου και η ομάδα του Underground θα πρωτοστατήσει για μία ακόμα φορά με δημιουργικότητα στα νέα events και παρτυ που θα διοργανώσουμε.
Και όχι μόνο!!!!

www.mistressathens.com
6987814005

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Λυπάμαι που θα απογοητεύσω κάποιους "φίλους και φίλες" που βιάστηκαν να χαρούν πιστεύοντας ότι δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν αλλά τους δικαιολογώ γιατί δε γνωρίζουν την αποφασιστικότητα και τις δυνατότητές μου.

Κάποιες υποχρεώσεις θα με κρατήσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος. Σύντομα όμως θα επιστρέψω δριμύτερη με ανανεωμένα πλάνα.

Μέσα σε αυτά είναι η διεύρυνση της Ομάδας Μου με αυστηρα κριτήρια επιλογής προκειμένου να διατηρησω το υψηλο επίπεδο που έχετε συνηθίσει.

Προς δε ενημέρωσή σας οι συνεργατιδές μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Miss Julietta και η Switch Μessalina προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από Κυρίες που πιθανόν χρησιμοποιήσουν το όνομά Μου και που σταματησα τη συνεργασία μας ακριβώς επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να ανταποκριθουν στις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις Μου.

Επίσης το underground από σήμερα θα είναι και πάλι ανοιχτό και θα μπορείτε να συναντήσετε τις συνεργάτιδες μου.

Η bdsm σκηνή της Αθήνας θα κερδίζει συνεχώς έδαφος με την επιστροφή μου και η ομάδα του Underground θα πρωτοστατήσει για μία ακόμα φορά με δημιουργικότητα στα νέα events και παρτυ που θα διοργανώσουμε.
Και όχι μόνο!!!!

www.mistressathens.com
6987814005
ας τα ψόφια, βρήκες τον μάστορα σου, έτσι ειναι αυτά, σου έβαλε το δύο πόδια σε ένα παπούτσι ο master σου, όλα εδώ πληρώνονται......

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.252
Πόντοι
1.056
Μπράβο ρε Αλεξάνδρα ! Απλά και σταράτα.

TreuerHund

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα, Κυρία Αλεξάνδρα προσκυνώ. Να μία αφέντρα που ξεχωρίζει στην Ελλάδα. Μακράν . Ηταν το δεύτερο session όταν ήρθα μόνιμα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο. Tην σύστησε η Γερμανίδα Αφέντρα όπου επισκεπτόμουν τελευταία πριν φύγω από το Dusseldorf. Επαγγελματισμός . Ίσως η μόνη σοβαρή περίπτωση ως τώρα με ατόφιo DOM άξονα. Κάτι που δεν βρίσκω στην Ελλάδα δυστυχώς.

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
ας τα ψόφια, βρήκες τον μάστορα σου, έτσι ειναι αυτά, σου έβαλε το δύο πόδια σε ένα παπούτσι ο master σου, όλα εδώ πληρώνονται......
Ο

Και όχι μόνο!!!!

www.mistressathens.com
6987814005
Δεν γράφει έτσι η Κυρία Αλεξάνδρα είσαι αυτός που έχει τα dungeon και την χρησιμοποιούσες καλά σου έκανε και σε παράτησε

G.Fanaras

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Πανε δηλαδή οι υποτακτικές? Κρίμα γιατί η Ακίρα ήταν όλα τα λεφτά.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
με εσένα επικοινωνούμε με το τηλ που εγραψε πιο πάνω??
Προσωπικά και μέχρι να διελευκανθεί το παρακάτω:

θα ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με οιαδήποτε επικοινωνία ή/και συνεδρία.

SlaveAkira

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Για οποιαδήποτε επικοινωνία χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο που υπάρχει στη σελίδα της Mistress Alexandra όπου θα μιλήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο και θα σας πει ότι χρειάζεστε. Αν ήθελα να χρησιμοποιήσω το προσωπικό μου νούμερο θα το είχα κάνει, καλέ μου δε νομίζεις; Εξάλλου την Mistress Alexandra την διακρίνει ο επαγγελματισμός της, το επίπεδο του dungeon της η και των συνεργατών της δε θα έπεφτε ποτέ από μερικά κακεντρεχη και στοχευμένα μεμονωμένα σχόλια σε ένα φόρουμ. Αυτό θα χρειαζόταν κάτι παραπάνω από μια πρώην συνεργάτιδα που παιρνει τηλέφωνο την οικογένεια μιας σκλάβας για να την κάνει να πονέσει και λόγια του αέρα για να γίνει, δε νομίζετε;εξάλλου, σκλάβα είμαι, δε καταλαβαίνω από πόνο.καταλαβαινω όμως από οικογένεια κι αυτό οποίος κι αν είναι, δεν το αγγίζεις.ειναι αναξιοπρεπες, πως να τονοω αλλιως

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Γνωρίζει κάποιος τί απέγινε η Αλεξάνδρα?

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21

Και όχι μόνο!!!!

www.mistressathens.com
6987814005
τελικά, πότε επιτέλους θα επιστρέψεις στην Ελλάδα? Εμείς οι υποτακτικοί σου σε έχουμε ανάγκη.... Μας λείπεις...... Τί δεν καταλαβαίνεις και γιατί ξηγιέσαι έτσι, γενικά κι αόριστα.... Πες μας να ξέρουμε να σε περιμένουμε ή να στραφούμε αλλού.... Επίσης τον λόγο της φυγής σου δεν μας είπες.... είσαι η κορυφαία όλων αλλά μην ξηγιέσαι έτσι......

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
τελικά, πότε επιτέλους θα επιστρέψεις στην Ελλάδα? Εμείς οι υποτακτικοί σου σε έχουμε ανάγκη.... Μας λείπεις...... Τί δεν καταλαβαίνεις και γιατί ξηγιέσαι έτσι, γενικά κι αόριστα.... Πες μας να ξέρουμε να σε περιμένουμε ή να στραφούμε αλλού.... Επίσης τον λόγο της φυγής σου δεν μας είπες.... είσαι η κορυφαία όλων αλλά μην ξηγιέσαι έτσι......
Τύπε, να επιστρέψει να κάνει τι; Αφού στο Αμέρικα βγάζει τα 10πλάσια στο χαλαρό.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Τύπε, να επιστρέψει να κάνει τι; Αφού στο Αμέρικα βγάζει τα 10πλάσια στο χαλαρό.
Ας μην λέει τότε ότι θα επιστρέψει και μάλιστα σύντομα...Ας γράψει ότι άνοιξε πλώρη για μεγαλύτερες αγορές....Αν βέβαια είναι αυτός ο λόγος ......κι ο νοών νοείτο, τύπε!

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Ας μην λέει τότε ότι θα επιστρέψει και μάλιστα σύντομα...Ας γράψει ότι άνοιξε πλώρη για μεγαλύτερες αγορές....Αν βέβαια είναι αυτός ο λόγος ......κι ο νοών νοείτο, τύπε!
οταν σου εφερνε την ezada sinn στην αθηνα την domina hellfire και αλλες πως νομιζεις οτι τις εφερνε? απλα τους ελεγε ελατε και ερχοντουσαν? αν παρακολουθησεις τον λογαριασμο της στο twitter θα καταλαβεις οτι κανει δημοσιες σχεσεις πηγαινει αυτη σε αυτες ετσι να τις γνωρισει και να μπορεσει να τις καλεσει και στην αθηνα. αυτο φυσικα δεν γινετε μεσα σε μια μερα θελει χρονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom