Λυπάμαι που θα απογοητεύσω κάποιους "φίλους και φίλες" που βιάστηκαν να χαρούν πιστεύοντας ότι δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν αλλά τους δικαιολογώ γιατί δε γνωρίζουν την αποφασιστικότητα και τις δυνατότητές μου.
Κάποιες υποχρεώσεις θα με κρατήσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδος. Σύντομα όμως θα επιστρέψω δριμύτερη με ανανεωμένα πλάνα.
Μέσα σε αυτά είναι η διεύρυνση της Ομάδας Μου με αυστηρα κριτήρια επιλογής προκειμένου να διατηρησω το υψηλο επίπεδο που έχετε συνηθίσει.
Προς δε ενημέρωσή σας οι συνεργατιδές μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Miss Julietta και η Switch Μessalina προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από Κυρίες που πιθανόν χρησιμοποιήσουν το όνομά Μου και που σταματησα τη συνεργασία μας ακριβώς επειδή δεν είχαν την δυνατότητα να ανταποκριθουν στις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις Μου.
Επίσης το underground από σήμερα θα είναι και πάλι ανοιχτό και θα μπορείτε να συναντήσετε τις συνεργάτιδες μου.
Η bdsm σκηνή της Αθήνας θα κερδίζει συνεχώς έδαφος με την επιστροφή μου και η ομάδα του Underground θα πρωτοστατήσει για μία ακόμα φορά με δημιουργικότητα στα νέα events και παρτυ που θα διοργανώσουμε.
Και όχι μόνο!!!!
www.mistressathens.com
6987814005