UnderUrSoles
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιο καλη ηΑκιρα ή η Ερατω?
Πως δηλώνουμε συμμετοχή?Femdom Weekend
Tο πρώτο Winter Femdom Weekend Festival, ένα event αυστηρού πρωτοκόλλου στην Αθήνα. 5 Mistresses θα χρησιμοποιούν τους σκλάβους Τους όλη την ημέρα κάθε μέρα, ενώ κάποιοι τυχεροί θα περάσουν τη νύχτα τους σε κλουβιά ή φυλακές για την ευχαρίστηση των Mistresses τους.
Είσαι έτοιμος να υποταχθείς πλήρως και να εκπαιδευτείς από 5 αυστηρές Αφέντρες καθόλη τη διάρκεια της μέρας;
Είσαι έτοιμος να γίνεις κτήμα Τους για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα; Το 1ο Winter Femdom Weekend Festival είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεσαλώσετε. Μερικοί επιλεγμένοι σκλάβοι θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε πραγματικό περιβάλλον 24/7, εξυπηρετώντας και ικανοποιώντας κάθε ιδιοτροπία των απαιτητικών Mistresses.
Τι υπέροχη ευκαιρία να ζεστάνετε το χειμώνα σας και να γευτείτε την απόλαυση του αυθεντικού τρόπου ζωής των υποτακτικών
Ο κύριος στόχος Μας είναι να σε μετατρέψουμε στο καλύτερο σκλάβο που μπορείς να γίνεις μέσα από το μοναδικό Μας πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Λαχταράς να παραδοθείς σε μια εμπειρία ζωής; Χάρισε στον εαυτό σου την επίσκεψη ή τη διαμονή στο μοναδικό αυτό αλλά και οικείο περιβάλλον και αφέσου να καθοδηγηθείς από πέντε απαιτητικές Κυρίες που γνωρίζουν κάθε κρυφή σου επιθυμία.
Ακριβείς ημερομηνίες: 2-4 Δεκεμβρίου 2022
Η Mistress Alexandra, η Miss Julietta, η Goddess Nemesis, η Switch Messalina και η παγκοσμίως βραβευμένη Γερμανίδα Mistress Eva Liliel Black θα είναι έτοιμες να σας βασανίσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.
mistressathens.com/femdom-weekend
Για λεπτομέρειες και για να κλειστεί εισιτήριο επικοινώνησε μαζί μου μέσω email στο athensdomina@gmail.comΠως δηλώνουμε συμμετοχή?
του τύπου? αν θες στειλε σε pm γιατι σκεφτόμουν να παω απο βδομάδαπολλα ακουγονται φιλε... προσωπικα δεν χαλαλιζα ουτε ευρω πλεον
Αν δε θέλεις να αναφερθείς δημοσίως, θα εκτιμούσα κι εγώ ένα pm για το τι εννοείς. Για όσους δε μένουμε Αθήνα είναι αρκετά πιο σύνθετο και περίπλοκο να κανονίζουμε sessions. Και σαφώς περιορισμένες οι ευκαιρίες μας.πολλα ακουγονται φιλε... προσωπικα δεν χαλαλιζα ουτε ευρω πλεον
Από ότι γνωρίζω η Ερατώ δεν υπάρχει πλέονΗ ερατω δεν υπαρχει?
Τι έμαθες; Γιατί μιλάτε όλοι με γρίφους; Πείτε και σε μας.Δυστυχώς τα παράτησε η ντομιναρού δεν θέλω να πιστέψω αυτά που έμαθα
E μην τα πιστέψεις !Δυστυχώς τα παράτησε η ντομιναρού δεν θέλω να πιστέψω αυτά που έμαθα
Δεν υπάρχουν γριφοι. Η Αλεξάνδρα για προσωπικους λόγους για καποιο διάστημα θα απέχει . Τωρα πόσο θα ειναι αυτό κανείς δεν μπορεί να στο πεί. Συνεπως για την ωρα τη θεωρεις ανενεργή και πας σε άλλεςΤι έμαθες; Γιατί μιλάτε όλοι με γρίφους; Πείτε και σε μας.
Δηλαδή τι έχει ακουστεί;Δυστυχώς τα παράτησε η ντομιναρού δεν θέλω να πιστέψω αυτά που έμαθα