Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

280587

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Πληρώστε εσείς καλοστημενα βιντεάκια για να τα παίρνουν οι εταίρες με τους νταζατζηδες τους.
warnban.gif
 [/color[/URL]]

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
                                              Προς τον 280587

Το επιπεδο Μου δεν ειμαι διατεθειμενη να το ριξω για κανεναν,το ποια Ειμαι το εχω αποδειξει.
Παντως ευτυχως που νομιζεις οτι δεν θελεις να ερθεις σε αντιπαραθεση μαζι Μου, φαντασου και να ηθελες,7 μνμ απο εγγραφης σου και τα 7 με προσωπικες επιθεσεις σε Εμενα κατα τα αλλα δεν θελεις να ερθεις σε αντιπαραθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ διαβασε πολλες φορες το επομενο κειμενο μεχρι να το εμπεδωσεις.

Απο αυτα που γραφεις και με την εμμονη που εχεις προς το ατομο Μου το συμπερασμα ειναι οτι μονο ενας ειδικος θα μπορουσε να σε βοηθησει.

Θα σου συνιστουσα να επισκευτεις ενα καλο-πολυ καλο ΨΥΧΙΑΤΡΟ, στο gov.gr μπορεις να βρεις και με δωρεαν επισκεψη.

Μην το καθυστερεις γιατι η κατασταση σου οσο παει και επιδεινωνεται.

• Like
Αντιδράσεις: theoro

barkaroutsos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
44
Πόντοι
0
Καλά υπάρχουν μαλακές που θα πληρώσουν για να δούμε αυτά τα "σκουπίδια"?
Ξυπνήστε ρεεεεε, αφέντρα είναι η γυναίκα της "διπλανής πόρτας", Αφέντρα είναι η δικιά σας σχέση που σας τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Aκου να σου πω γλυκιά μου για να το εμπεδώσεις και εσύ και οι υπόλοιπες γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε πολύ σοβαρό προβληματισμό. Η γυναίκα μου εμφανισιακά θα μπορούσε πολύ εύκολα να ήταν Dominatrix αλλά δεν είναι και δεν αρκεί για παράδειγμα να αγοράσει το Unique Raly να το διαβάσει να δει και 200 τσόντες και να πούμε ωραία ξεκινάμε έγινες. Η ίδια μου λέει πως αν εγώ ξεκινήσω να εφαρμόσω αυτά που βλέπω στις τσόντες κινδυνεύεις και πραγματικά θα κινδυνεύσω. Πέραν τούτου δεν μπορώ να κάνω τόπινγκ φρομ δε μπόττομ γιατί αν συμβεί εγκεφαλικά το έχασα το παιχνίδι.

Ο μοναδικός λοιπόν τρόπος που παίζει είναι να βρεις μία Dominatrix η οποία θα κάνει mentorimg στα practical skills τώρα θες να την πεις Αλεξάνδρα θες να την πεις όπως θες πρέπει να είναι Dominatrix που να το κατέχει το θέμα για να το καλλιεργήσει σε μία σύζυγο.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αυτές οι γυναίκες οι οποίες πληρώνονται και πολύ καλά κάνουν και πληρώνονται, δεν υπάρχει τίποτα τζάμπα στη ζωή, είναι χρήσιμες εξασφαλίζουν σε κάποιον θέλεις σε σέσσιον, θέλεις σε μέντορινγκ που θα κάνουν σε κάποιου τη γυναίκα του την ασφάλεια του. Είναι τόσο απλό

• Like

Lady_Afrodyte

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Θελω να συγχαρω την Αλεξανδρα για τις προσπαθειες της στον BDSM/fetish/femdom χωρο, αλλα επισης θα ηθελα να επισημανω και τα εξης: Απο το 2010 ηδη, η Domina Lola ηταν προσκεκλημένη κατ'επαναληψη σε μεγαλα fetish events του  εξωτερικου (Wasteland-Unleashed), οπως και εγω προσωπικά (Dominatrix Party - Unleashed) στην Ολλανδια, οπου μαλιστα ειχα το σπανιο προνομιο να προσκληθω στο dungeon της Mistress Madieanne, ενος απο τους ζωντανους θρυλους της παγκοσμιας BDSM κοινοτητας. Μετα απο αυτες τις επισημανσεις, θελω να ευχηθω καθε επιτυχια στην Αλεξανδρα!

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Θελω να συγχαρω την Αλεξανδρα για τις προσπαθειες της στον BDSM/fetish/femdom χωρο, αλλα επισης θα ηθελα να επισημανω και τα εξης: Απο το 2010 ηδη, η Domina Lola ηταν προσκεκλημένη κατ'επαναληψη σε μεγαλα fetish events του  εξωτερικου (Wasteland-Unleashed), οπως και εγω προσωπικά (Dominatrix Party - Unleashed) στην Ολλανδια, οπου μαλιστα ειχα το σπανιο προνομιο να προσκληθω στο dungeon της Mistress Madieanne, ενος απο τους ζωντανους θρυλους της παγκοσμιας BDSM κοινοτητας. Μετα απο αυτες τις επισημανσεις, θελω να ευχηθω καθε επιτυχια στην Αλεξανδρα!
Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Να εισαι σιγουρη οτι σε καμια περιπτωση δεν ειχα προθεση να υποβαθμισω δυο αξιολογες Κυριαρχες οπως εισαι εσυ και η Domina Lola.
Φυσικα και οι επισημανσεις Σου ειναι σεβαστες γιατι ειναι πραγματικες.
Και εσυ και η Λολα εισαστε δυο Κυριαρχες με ενεργη παρουσια στη bdsm κοινοτητα.
Ειμαι σιγουρη ομως οτι γνωριζεις πολυ καλα οτι "ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη"
Τι εννοω?
Εννοω οτι η παρουσια (προσκεκλημενες σε μεγαλα fetish event του εξωτερικου) δυο μονο αξιολογων Κυριαρχων γυναικων απο την Ελλαδα δεν ειναι αυτο που θα εδινε την αναγνωρισιμοτητα της Ελληνικης bdsm κοινοτητας στο εξωτερικο.
Η αναγνωρισιμοτητα ερχεται απο δημιουργιες-κατασκευες-επενδυσεις -διαφημιση και φυσικα ικανοτητες και πειρα.
Καποια απο αυτα ειναι τα στοιχεια τα οποια εκανα τοσες πολλες επωνυμες Κυριαρχες απο ολο το κοσμο να ερθουν σαν guest Μου στο προσωπικο Μου dungeon το Underground και να κανω τοσες πολλες συνεργασιες (video και οχι μονο)
Αυτο λοιπον που ηθελα να τονισω στην αναρτηση που εκανα προς την-τον 280587 στις 16-3-20 ειναι η ρεαλιστικη πραγματικοτητα (και σε καμια περιπτωση να μειωσω το κυρος κανενος) η οποια παρουσιαζει τις δημιουργιες-κατασκευες-ενεργειες-συνεργασιες οι οποιες δεν ειχαν γινει ποτε στο παρελθον και αναμφισβητητα εκαναν γνωστη την Ελληνικη bdsm κοινοτητα στο εξωτερικο.
Μπορει τα προβληματα που δημιουργουνται απο την πανδημια να λειτουργουν ανασταλτικα και να δημιουργουν μια καθυστερηση στο project Μου να εισαι ομως σιγουρη οτι θα το συνεχισω και με τη βοηθεια των συνεργατιδων Μου και των οπαδων Μου θα φερω την Ελληνικη bdsm κοινοτητα στη θεση που της αξιζει.

Για αλλη μια φορα θελω να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια και να υπενθυμισω σε ολες Μας

"ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ"

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Λογω του οτι σε καθημερινη βαση δεχομαι πολλες κλησεις με το ερωτημα εαν εχω ξαναξεκινησει τα sessions θελω να σας ενημερωσω οτι συνεχιζω να απεχω απο τις συναντησεις και το Underground θα παραμεινει και αυτο κλειστο μεχρι ???
Οι εξελιξεις εν καιρω θα δωσουν απαντηση στα ερωτηματικα Μου.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Δεν την έχει τύχη να την γνωρίσω ποτέ, αλλά επιβεβαιώνεται η εικόνα που είχε δώσει από την μέχρι τώρα παρουσία της: Εξυπνη, ευγενική, και αξιοπρεπής, επί του παρόντος προστατεύει τον εαυτό της, αλλά και τους ελαφρόμυαλους που θα έσπευδαν με την πρώτη ευκαιρία να κλείσουν συνεδρία. Είναι οι ίδιοι που τα πίνανε στην Αγία Παρασκευή, λες και δεν έγινε τίποτα! Από τις μετρημένες στα δάχτυλα, που τιμάνε με την παρουσία τους τον χώρο. Εύγε (και) από μένα στην Αλεξάνδρα.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Λογω του οτι σε καθημερινη βαση δεχομαι πολλες κλησεις με το ερωτημα εαν εχω ξαναξεκινησει τα sessions θελω να σας ενημερωσω οτι συνεχιζω να απεχω απο τις συναντησεις και το Underground θα παραμεινει και αυτο κλειστο μεχρι ???
Οι εξελιξεις εν καιρω θα δωσουν απαντηση στα ερωτηματικα Μου.
Χίλια μπράβο και από εμενα ,αποδεικνύεις ότι είσαι σοβαρό,υπεύθυνο και πραγματικά κυρίαρχο άτομο.
Άριστη επαγγελματίας που προσεχείς την υγεία σου και όλους εμάς που ερχόμασταν και θα θέλαμε να ξαναρθουμε

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
Δεν είμαι από τους τύπους που φτιάχνονται με τα "Μάλιστα Κυρία" στο forum. Η υποτακτικότητα είναι καλό να μένει στα όρια του session.
Θέλω κι εγώ να δώσω ειλικρινή συγχαρητηρία στη Mistress Alexandra για την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της. Για αυτό έχει πάει προφανώς μπροστά, επειδή σκέφτεται μακροπρόθεσμα και δεν έχει τη νοοτροπία της αρπαχτής.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Απο τις ελαχιστες πλεον που συνεχιζει να απεχει .
Respect

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Αφέντρα όταν ξεκινήσετε ελάτε και Σαλόνικα,χρόνια έχουμε να σας δούμε.

• Like
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Αφέντρα όταν ξεκινήσετε ελάτε και Σαλόνικα,χρόνια έχουμε να σας δούμε.
Στο προγραμμα Μου ειναι ενα ταξιδι στη πανεμορφη Θεσσαλονικη καθως και στα μαγευτικα Χανια.
  Τα ταξιδια αυτα θα τα πραγματοποιησω μολις ολοκληρωθει η κατασκευη του 3ου υπερπολυτελους χωρου Μου τον οποιο ετοιμαζω εδω και καιρο.

• Like
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Μια πρωτη εικονα απο το Omega Compound.

Συνημμένα

• VAG_9243.jpg
    VAG_9243.jpg
    215,8 KB · Εμφανίσεις: 151
  • VAG_9182.jpg
    VAG_9182.jpg
    343,5 KB · Εμφανίσεις: 148
  • Like

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.566
Πόντοι
29.667
Θα το ξαναγραψω για δευτερη φορα μηπως και το καταλαβεις.
Στο website Μου () αναφερεται ξεκαθαρα και ξεχωριστα στη καθε μια (Κυριαρχη) οτι δεν προσφερεται παθητικο sex.
Εαν εννοεις για switch η sub αλλο θεμα.

Αν διαλέξω switch με την slave Erato,πόσο διαρκεί η συνεδρία, πόσο στοιχίζει και τι προσφέρει η slave???

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Παρακολουθωντας τις εξελιξεις των τελευταιων ημερων αποφασισα οτι το UNDERGROUND θα ανοιξει και παλι τις πορτες του τη Τριτη 02-06-20.
Ενδιαμεσα απο καθε session θα υπαρχει μεγαλο χρονικο κενο ετσι ωστε να γινεται απολυμανση και εξαερισμος του χωρου.

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Ρε καλώς τα, τα ζουμπουρλούδικα πορνίδια που σκάσαν μύτη μετά τον εγκλεισμό. Ουστ    ελεεινίδες ^ 5 . Πολλή αξία σας δίνουν οι υποτακτικοί και έχετε καβαλήσει ένα καλάμι πέντε μέτρα. Κανέναν πούτσο να καβαλάγατε θα ήταν καλύτερα.

Ρουμάνα ειναι αυτή φίλε....

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.157
Πόντοι
1.056
Ας δείξουμε λίγο σεβασμό στις επιθυμίες του καθενός και στην προσωπικότητα-ιδιαιτερότητα ! ;)

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom