Χεστηκες για την αναβάθμιση της ελληνικής κοινότητας, εσένα περίμενε άλλωστε, τα λεφτά έχεις βάλει στο μάτι.
Αξιον απαντησης το σχολιο σου.
Πριν της απαντησης ομως λυσε Μου μια απορρια.
Πρωτο και μοναδικο σχολιο σου την ιδια ημερα που εκανες εγγραφη στο website ειναι μια αναρτηση Μου απο 22-09-19.
Δεν υπηρχε κατι αλλο η εστω ΚΑΙ κατι αλλο σε τοσα θεματα που να σου κεντρισε το ενδιαφερον?
Ναι Εμενα με ενδιαφερει η αναβαθμηση της Ελληνικης BDSM κοινοτητας.
Επειδη ομως μπορει και να μην ξερω ενημερωσε Με εσυ που προφανως ξερεις, ποτε και απο ποια ατομα εχουν γινει στο παρελθον αναλλογες ενεργειες με τις δικες Μου?
Π.χ. οπως ενα dungeon με τη ποιοτητα και τον εξοπλισμο του UNDERGROUND? Η ενα ενοικιαζομενο dungeon για ζευγαρια η για επαγγελματιες οι οποιες δεν εχουν τη δυνατοτητα για οιοδηποτε λογο να εχουν dungeon για να πραγματοποιουν τις συναντησεις τους, η σχολειο για οσες και οσους θελουν να αποκτησουν η να αυξησουν τις γνωσεις τους, η το καινουργιο που ετοιμαζω το οποιο θα ειναι πρωτοποριακο ακομα και για τα παγκοσμια στανταρ.
Που υπηρχε πριν το 2018 η Ελλαδα στο χαρτη της BDSM κοινοτητας?
Ποτε πριν την ανωτερω χρονια επισκεφτηκαν την Ελλαδα διεθνους επιπεδου επωνυμες Αφεντρες?
Ποτε εχει προσκληθει Mistress απο την Ελλαδα σε παγκοσμιας εμβελειας event?
Ποτε εχει κανει Mistress συνεργασιες με διεθνως γνωστες Mistress?
Εαν ειχες διαβασει το website Μου θα ειχες προσεξει και τη προταση ''Ειμαι μια επιτυχημενη επιχειρηματιας''.
Ολες αυτες οι δημιουργιες-επενδυσεις-διαφημησεις που εκαναν πασιγνωστη την Ελλαδα στη διεθνη κοινοτητα του BDSM πρεπει να εχουν και αποσβεση.
Να εισαι σιγουρος οτι και εγω θα μπορουσα να εχω φτιαξει ενα μικρο dungeon και να μην κανω καμμια επενδυση.
Σε αντιθεση με αυτο προτιμησα το δυσκολο δρομο πραγματοποιοντας δυναμικες, κοστοβορες και χρονοβορες επενδυσεις ρισκαροντας φυσικα να μην πετυχουν.
Σε δυσαρεσκεια πολλων οι δημιουργιες Μου βρηκαν ανταποκριση και αυτο Μου δινει κουραγιο να συνεχισω ακομα πιο δυναμικα.
Και μια ''φιλικη συμβουλη''.
Προσεξε μη δηλητηριαστεις ο ιδιος-ιδια με το φαρμακι που σταζεις.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ σε τερψη των περισσοτερων (εσυ και καποιοι-καποιες σιγουρα δεν συμπεριλαμβανεστε).
Σε λιγους μηνες θα εχει ολοκληρωθει η κατασκευη ενος νεου VIP dungeon του μοναδικου ισως στην Ευρωπη (και οχι μονο) 2334τ.μ.
Τα 330τ.μ. θα ειναι μια υπερλουξ κατασκευη σε κλειστο χωρο.
Τα 880τ.μ. θα ειναι επισης μια υπερλουξ κατασκευη ΑΝΟΙΚΤΟΥ DUNGEON.
Tα δε υπολοιπα 1124τ.μ. επισης ΑΝΟΙΚΤΟΥ DUNGEON θα ολοκληρωθουν λιγο αργοτερα χωρις αυτο να σημαινει οτι και αυτα δεν θα ειναι αμεσα προς χρηση.