Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Θα το ξαναγραψω για δευτερη φορα μηπως και το καταλαβεις.
Στο website Μου () αναφερεται ξεκαθαρα και ξεχωριστα στη καθε μια (Κυριαρχη) οτι δεν προσφερεται παθητικο sex.
Εαν εννοεις για switch η sub αλλο θεμα.
Στην  mistress julia αναφερόμουν,οκ κατάλαβα είναι και switch και sub,είχα δει την αγγελία της.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Στην  mistress julia αναφερόμουν,οκ κατάλαβα είναι και switch και sub,είχα δει την αγγελία της.
Για το τυπικο:Δεν ειναι Mistress Julieta ειναι Miss Julieta.
Ενημερωτικα:Δεν υπαρχει switch και sub,υπαρχει μονο switch που σημαινει οτι ενεργει αλλοτε ως Κυριαρχη και αλλοτε ως υποτακτικη.

• Like
Αντιδράσεις: theoro
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510

Θα απουσιαζω απο 23 εως και 29 Φεβρουαριου 2020

24-25 και 26 Φεβρουαριου θα βρισκομαι στο Αμβουργο οπου μαζι με τη γνωστη σε ολους Mistress Asmodena εχουμε προγραμματισει να γυρισουμε              
 video clips.

27-28 και 29 Φεβρουαριου θα βρισκομαι στο Βερολινο οπου ειμαι καλεσμενη για την αρχη μιας νεας συνεργασιας απο τη μια εκ'των δυο ιδιοκτητριων του AVALON
 ( ) τη παγκoσμιως γνωστη Lady Mersedes.

Κατα το διαστημα της απουσιας Μου τα τηλ. Μου θα λειτουργουν κανονικα.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510

Θα απουσιαζω απο 23 εως και 29 Φεβρουαριου 2020

24-25 και 26 Φεβρουαριου θα βρισκομαι στο Αμβουργο οπου μαζι με τη γνωστη σε ολους Mistress Asmodena εχουμε προγραμματισει να γυρισουμε             
  video clips.

27-28 και 29 Φεβρουαριου θα βρισκομαι στο Βερολινο οπου ειμαι καλεσμενη για την αρχη μιας νεας συνεργασιας απο τη μια εκ'των δυο ιδιοκτητριων του AVALON

Θα απουσιαζω απο 23 εως και 29 Ιανουαριου 2020

24-25 και 26 Ιανουαριου θα βρισκομαι στο Αμβουργο οπου μαζι με τη γνωστη σε ολους Mistress Asmodena εχουμε προγραμματισει να γυρισουμε             
  video clips.

27-28 και 29 Ιανουαριου θα βρισκομαι στο Βερολινο οπου ειμαι καλεσμενη για την αρχη μιας νεας συνεργασιας απο τη μια εκ'των δυο ιδιοκτητριων του AVALON

• Like
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Η Mistress Ariana στο Underground 05-02 εως 12-02-20

Μία ακόμα παγκοσμίως γνωστή Mistress, η Ariana Chevalier από Νέα Υόρκη () θα βρίσκεται φιλοξενούμενή μου για δευτερη φορα στο Underground από 05-02 εως 12-05-20 όπου θα έχετε και τη δυνατότητα να τη συναντήσετε.

Legendary Mistress Ariana Chevalier excepting appointments February 5.02-12.02.2020 at Mistress Alexandra’s personal dungeon in Athens.

Let me guide you into a heavenly province, that celestial realm where it is I who dictates your every move–every fiber of your being.

My aura radiates witchcraft that freezes your mind, and with just a mere whisper, you become anything that I desire.

I am a succubus in Fetishwear.

And you are helpless to my every whim.

6987814005

280587

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0

Οπως εχω αναφερει στο παρελθον εχω ξεκινησει ενα project  που στοχο του εχει να αναβαθμησει τη θεση της Ελλαδας στη λιστα της παγκοσμιας
     BDSM κοινοτητας.
      Εχετε διαπιστωσει οτι τα πρωτα βηματα εχουν εχουν αρχισει να γινονται και επονται πολλα ακομα.
      Δυσκολη, χρονοβορα, με κοστος αλλα ευχαριστη διαδρομη.
      Οι μεχρι σημερα δημιουργιες Μου και η αναγνωριση απο παγκοσμιως γνωστες Mistress που ερχονται σαν φιλοξενουμενες Mου στο UNDERGROUND καθως
     και η πολυ μεγαλη υποστηριξη των οπαδων Μου Μου δινουν δυναμη να συνεχισω.
      Για το λογο αυτο δημιουργησα ενα νεο website προκειμενου να εχετε μια ολοκληρωμενη εικονα για τις μεχρι σημερα αλλα και για τις μελλοντικες
     εξελιξεις και δημιουργιες.

Eννοειται οτι το παλαιο site Μου θα παραμενει ενεργο

Το νεο website ειναι:
Χεστηκες για την αναβάθμιση της ελληνικής κοινότητας, εσένα περίμενε άλλωστε, τα λεφτά έχεις βάλει στο μάτι.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Χεστηκες για την αναβάθμιση της ελληνικής κοινότητας, εσένα περίμενε άλλωστε, τα λεφτά έχεις βάλει στο μάτι.
Αξιον απαντησης το σχολιο σου.
Πριν της απαντησης ομως λυσε Μου μια απορρια.
Πρωτο και μοναδικο σχολιο σου την ιδια ημερα που εκανες εγγραφη στο website ειναι μια αναρτηση Μου απο 22-09-19.
Δεν υπηρχε κατι αλλο η εστω ΚΑΙ κατι αλλο σε τοσα θεματα που να σου κεντρισε το ενδιαφερον?

Ναι Εμενα με ενδιαφερει η αναβαθμηση της Ελληνικης BDSM κοινοτητας.
Επειδη ομως μπορει και να μην ξερω ενημερωσε Με εσυ που προφανως ξερεις, ποτε και απο ποια ατομα εχουν γινει στο παρελθον αναλλογες ενεργειες με τις δικες Μου?
Π.χ. οπως ενα dungeon με τη ποιοτητα και τον εξοπλισμο του UNDERGROUND? Η ενα ενοικιαζομενο  dungeon για ζευγαρια η για επαγγελματιες οι οποιες δεν εχουν τη δυνατοτητα για οιοδηποτε λογο να εχουν dungeon για να πραγματοποιουν τις συναντησεις τους, η σχολειο για  οσες και οσους θελουν να αποκτησουν η να αυξησουν τις γνωσεις τους, η το καινουργιο που ετοιμαζω το οποιο θα ειναι πρωτοποριακο ακομα και για τα παγκοσμια στανταρ.
Που υπηρχε πριν το 2018 η Ελλαδα στο χαρτη της BDSM κοινοτητας?
Ποτε πριν την ανωτερω χρονια επισκεφτηκαν την Ελλαδα διεθνους επιπεδου επωνυμες Αφεντρες?
Ποτε εχει προσκληθει Mistress απο την Ελλαδα σε παγκοσμιας εμβελειας event?
Ποτε εχει κανει Mistress συνεργασιες με διεθνως γνωστες Mistress?

Εαν ειχες διαβασει το website Μου θα ειχες προσεξει και τη προταση ''Ειμαι μια επιτυχημενη επιχειρηματιας''.
Ολες αυτες οι δημιουργιες-επενδυσεις-διαφημησεις που εκαναν πασιγνωστη την Ελλαδα στη διεθνη κοινοτητα του BDSM πρεπει να εχουν και αποσβεση.
Να εισαι σιγουρος οτι και εγω θα μπορουσα να εχω φτιαξει ενα μικρο dungeon και να μην κανω καμμια επενδυση.
Σε αντιθεση με αυτο προτιμησα το δυσκολο δρομο πραγματοποιοντας δυναμικες, κοστοβορες και χρονοβορες επενδυσεις ρισκαροντας φυσικα να μην πετυχουν.
Σε δυσαρεσκεια πολλων οι δημιουργιες Μου βρηκαν ανταποκριση και αυτο Μου δινει κουραγιο να συνεχισω ακομα πιο δυναμικα.

Και μια ''φιλικη συμβουλη''.
Προσεξε μη δηλητηριαστεις ο ιδιος-ιδια με το φαρμακι που σταζεις.

ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ σε τερψη των περισσοτερων (εσυ και καποιοι-καποιες σιγουρα δεν συμπεριλαμβανεστε).

Σε λιγους μηνες θα εχει ολοκληρωθει η κατασκευη ενος νεου VIP dungeon του μοναδικου ισως στην Ευρωπη (και οχι μονο) 2334τ.μ.
Τα 330τ.μ. θα ειναι μια υπερλουξ κατασκευη σε κλειστο χωρο.
Τα 880τ.μ. θα ειναι επισης μια υπερλουξ κατασκευη ΑΝΟΙΚΤΟΥ  DUNGEON.
Tα δε υπολοιπα 1124τ.μ. επισης ΑΝΟΙΚΤΟΥ DUNGEON θα ολοκληρωθουν λιγο αργοτερα χωρις αυτο να σημαινει οτι και αυτα δεν θα ειναι αμεσα προς χρηση.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Δυστηχως η ραγδαια εξελισσομενη κατασταση αναγκαζει Εμενα και τις συνεργατιδες Μου Julietta και Ερατω να απεχουμε απο καθε ειδους προσωπικη συναντηση.
Ως εκ τουτου το UNDERGROUND θα παραμεινει κλειστο για οσο χρονικο διαστημα κρινω οτι δεν θα υπαρχει κινδυνος για την υγεια τη δικη μας και των οπαδων Μου.

Ηδη το Σ/Κ που μας περασε εγινε προαιρετικα ολικη απολυμανση του χωρου απο εξειδικευμενο συνεργειο.
Η απολυμανση του χωρου θα ξαναγινει επισης προαιρετικα πριν την επανεκκινηση λειτουργειας του γιατι πανω απ'ολα ειναι η ασφαλεια και η υγεια ολων μας.

Φυσικα τα online και custom videos θα συνεχιστουν κανονικα.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε που μας προσέχετε ,όπως πάντα
Πρώτα η υγεία και όλα τα αλλά μετά

280587

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ομολογουμένως με εκπλησεις, περίμενα μια πιο γρήγορη απάντηση, έχεις πάντως καλό κειμενογραφο.
Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλά μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο ποστ, το οξύμωρο της υπόθεσης. Πετυχημένη επιχειρηματίας κλπ κλπ κλπ. Πετυχημένες επιχειρηματίες ήταν και οι εταίρες στην αρχαία Ελλάδα.
toate urlă la rezultat που λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Ομολογουμένως με εκπλησεις, περίμενα μια πιο γρήγορη απάντηση, έχεις πάντως καλό κειμενογραφο.
Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλά μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο ποστ, το οξύμωρο της υπόθεσης. Πετυχημένη επιχειρηματίας κλπ κλπ κλπ. Πετυχημένες επιχειρηματίες ήταν και οι εταίρες στην αρχαία Ελλάδα.
toate urlă la rezultat που λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.
Σου φαινεται οτι το επιπεδο μου ειναι τετοιο ωστε να εχω αναγκη κειμενογραφου?
Ναι πιστευω οτι σκοπος σου ειναι να ερθεις σε αντιπαραθεση μαζι Μου.Εγω τουλαχιστον ετσι εκλαμβανω το σχολιο σου "Χεστηκες για την αναβάθμιση της ελληνικής κοινότητας, εσένα περίμενε άλλωστε, τα λεφτά έχεις βάλει στο μάτι".
Οι "γρηγορες απαντησεις" γινονται απο ατομα τα οποια καθονται πανω απο ενα υπολογιστη.
Ευτυχως εμενα ο ελευθερος χρονος Μου ειναι πολυ περιορισμενος,εξ'αλλου εαν δεν το προσεξες ηδη εχω αναφερει οτι το Σ/Κ ειχα σοβαροτερη ασχολια με προαιρετικες απολυμανσεις στους χωρους Μου.
Τωρα απο που προκυπτει το "πετυχημενες επιχειρηματιες ηταν και οι εταιρες στην αρχαια Ελλαδα" ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω,μαλλον ατοπο το παραδειγμα σου.
Εκτος εαν υπονοεις οτι ολες εμεις οι επαγγελματιες Κυριαρχες ειμαστε εταιρες.
Μενει ακομα να μου απαντησεις στο "ποτε και απο ποια ατομα εχουν γινει στο παρελθον αναλλογες ενεργειες με τις δικες Μου".
Παντως χαιρομαι που απο ολοκληρο το website του bou σου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση ΜΟΝΟ το συγκεκριμενο post ετσι ωστε να ανοιξεις λογαριασμο και να ασχοληθεις ΜΟΝΟ με αυτο.
 "εχω εχθρους γιατι αξιζω" που λενε και στην ιδιαιτερη πατριδα Μου.

• Like

280587

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Σου φαινεται οτι το επιπεδο μου ειναι τετοιο ωστε να εχω αναγκη κειμενογραφου?
Ναι πιστευω οτι σκοπος σου ειναι να ερθεις σε αντιπαραθεση μαζι Μου.Εγω τουλαχιστον ετσι εκλαμβανω το σχολιο σου "Χεστηκες για την αναβάθμιση της ελληνικής κοινότητας, εσένα περίμενε άλλωστε, τα λεφτά έχεις βάλει στο μάτι".
Οι "γρηγορες απαντησεις" γινονται απο ατομα τα οποια καθονται πανω απο ενα υπολογιστη.
Ευτυχως εμενα ο ελευθερος χρονος Μου ειναι πολυ περιορισμενος,εξ'αλλου εαν δεν το προσεξες ηδη εχω αναφερει οτι το Σ/Κ ειχα σοβαροτερη ασχολια με προαιρετικες απολυμανσεις στους χωρους Μου.
Τωρα απο που προκυπτει το "πετυχημενες επιχειρηματιες ηταν και οι εταιρες στην αρχαια Ελλαδα" ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω,μαλλον ατοπο το παραδειγμα σου.
Εκτος εαν υπονοεις οτι ολες εμεις οι επαγγελματιες Κυριαρχες ειμαστε εταιρες.
Μενει ακομα να μου απαντησεις στο "ποτε και απο ποια ατομα εχουν γινει στο παρελθον αναλλογες ενεργειες με τις δικες Μου".
Παντως χαιρομαι που απο ολοκληρο το website του bou σου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση ΜΟΝΟ το συγκεκριμενο post ετσι ωστε να ανοιξεις λογαριασμο και να ασχοληθεις ΜΟΝΟ με αυτο.
  "εχω εχθρους γιατι αξιζω" που λενε και στην ιδιαιτερη πατριδα Μου.
Είπα ότι δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση και θα το τηρήσω.
Σε τιμά που ασχολήθηκες με την απολύμανση των χώρων σου.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Συγγνώμη.. αλλά εγώ θα πω από προσωπική μου εμπειρία ότι η Κυρία Αλεξανδρα είναι σωστή επαγγελματίας και μπράβο της που σταμάτησε σεβόμενη όλους εμάς φυσικά και με αίσθημα ευθύνης απολύμανε τους ούτως η άλλως πεντακάθαρους χώρους της την ίδια στιγμή που άλλες συνέχιζαν να δέχονται ...................

280587

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ναι το ότι απολυμανε τους χώρους είναι προς τιμή της, αυτό θα έκανε κάθε σωστός επαγγελματίας - επιχειρηματίας άλλωστε.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής μια φορά επισκέφθηκα το kingdom of fantasy σαν καλεσμένος σε πάρτυ και με άριστα το 10 του βάζω 7. Ίσως τα δικά μου στάνταρ να είναι πολύ υψηλά, ίσως.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Ναι το ότι απολυμανε τους χώρους είναι προς τιμή της, αυτό θα έκανε κάθε σωστός επαγγελματίας - επιχειρηματίας άλλωστε.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής μια φορά επισκέφθηκα το kingdom of fantasy σαν καλεσμένος σε πάρτυ και με άριστα το 10 του βάζω 7. Ίσως τα δικά μου στάνταρ να είναι πολύ υψηλά, ίσως.
Δεν έχω πάει στο KIngdom και δεν γνωρίζω ...Για το underground όμως που έχω πάει ..έχω να πω ότι είναι πράγματι πολύ καθαρό
Θέλω επίσης να πω ότι είχε σταματήσει αρκετές μέρες πριν την ανακοίνωση
Και αυτο το προσθέτω στα θετικά
Αυτά
Καλημέρα

280587

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Μάλιστα, είχες δηλαδή προσωπική ενημέρωση ότι είχε σταματήσει, μάλιστα.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Το "μενουμε σπιτι" ειναι ενα συνθημα που ολοι πρεπει να κανουμε πραξη.

Προσπαθωντας και εγω να συμβαλλω τα ελαχιστα αποφασισα για τα επομενα 30 ατομα που θα κανουν εγγραφη στο website Μου το οποιο ειναι μονο με femdom,fetish, bdsm clips περιεχομενο να κανω μια προσφορα.

Απο 24.99 ευρω που στοιχιζει η εγγραφη για να εχετε προσβαση σε πανω απο 100 video clips και που σε καθημερινη βαση προστιθεται και ενα ακομα νεο η τιμη θα ειναι ΜΟΝΟ 19,90 ευρω για ενα μηνα συνδρομης.

Μην σας αγχωνει το γεγονος οτι θα πρεπει να κανετε download (δηλαδη δεν χρειαζεται να περιμενετε να κατεβασετε τα video για να τα δειτε χανοντας χρονο ουτε και να εχετε πονηρο "οικογενειακο" υλικο στον υπολογιστη-τηλεφωνο-tablet σας).

Το website Μου δουλευει με streaming δηλαδη βλεπετε τα clips απ'ευθειας απο το server Μου.

Μερικα απο τα ονοματα τα οποια θα μπορειτε να δειτε εκτος απο Εμενα ειναι, Mistress Ezada,Mistress Asmodena,Mistress Ariana, Madame Caramel κ.λ.π.  

Τροποι πληρωμης.

1.Paypal (τον οποιο θεωρω το πιο διακριτικο και ασφαλη).
      2.Με μεταφορα σε τραπεζικο λογαριασμο του οποιου η επωνυμια ειναι διακριτικοτατη.
      3.Paysafe

Για οποιαδηποτε πληροφορια μη διστασετε να επικοινωνησετε μαζι Μου.

• Like

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Η τηλεργασια σε ολο της το μεγαλειο,ευγε!

280587

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλά υπάρχουν μαλακές που θα πληρώσουν για να δούμε αυτά τα "σκουπίδια"?
Ξυπνήστε ρεεεεε, αφέντρα είναι η γυναίκα της "διπλανής πόρτας", Αφέντρα είναι η δικιά σας σχέση που σας τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom