amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.074
- Πόντοι
- 22.785
κανισ ορφρογαθικ αλαφιαβριο καλινιχτα
κανισ ορφρογαθικ αλαφιαβριο καλινιχτα
εσι κοροδεβισ ,εμενα ομοσ θα με μαθικυρία κυρία κυρία!!!
Τί σημαίνει "ελλεηνιδα";![]()
βιμα 22εσι κοροδεβισ ,εμενα ομοσ θα με μαθι
προπελαβιμα 22
οχι ρε σι αφτο το βιμα εχι ι λουκπροπελα
εσύ γιατί κάνεις όλους αυτούς να μιλάνε για αυτή.Δικό σας....Τυπαρες
Απο 2 απαντησεις εκαστος
δωσε ρε γατογυναικα και μας ζαλισανε@@@@επειδή πολύ θέμα γίνεται για το κώλο μου
πάρτε μια ερασιτεχνική φωτο χωρίς επεξεργασία
αυτη είχε κερδίσει και στο sloggi οπου απαγορευεται το photoshop
επομένως ελεγχτηκε πριν μπει στο διαγωνισμο
επειδή πολύ θέμα γίνεται για το κώλο μου
πάρτε μια ερασιτεχνική φωτο χωρίς επεξεργασία
αυτη είχε κερδίσει και στο sloggi οπου απαγορευεται το photoshop
επομένως ελεγχτηκε πριν μπει στο διαγωνισμο
ε ας μη με πιστευουν τι να κανω δεν θα ανεβάσω κι ολοκληρο αλμπουμμια φωτογραφια χιλιες λεξεις!!! ταπωσε τους και αλλο γιατι δεν πιστευουν
φιλεναδα εσυ πρεπει να χαλαρωσεις λιγο γιατι αρχιζεις και ψωνιζεσε απο μονη σου χωρις να υπαρχεις λογος.κατεβα απο το καλαμι που ανεβηκες διοτι μετα θα ειναι αργα.σαν εσενα υπαρχουν αλλες 10000 γκομενες στην ελλαδα και αλλες 15000 που ειναι καλυτερες απο εσενα.αμα νομιζεις οτι αξιζεις να πας στα κανονικα τα καλιστεια του αντ1 και οχι να γυρνας απο σε σαιτ σε σαιτ να ζητιανευεις ψηφους.καλο ειναι να σταματησεις τωρα που ειναι αρχη προτου μετα να ειναι αργα.δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου να ξερεις.φιλικα στα λεω.δεν υπαρχει περιπτωση να σε ψηφισω εγω.αυτα τα ολιγα.και αφου εισαι τοσο σιγουρη για εσενα βαλε μια φωτο σου με λιγο βαψιμο.(καλα δεν μιλαμε για χωρις εντελος γιατι θα ξερασουμε).αντε με το καθε ψωνιο που το παιζει γκομενα.ε ας μη με πιστευουν τι να κανω δεν θα ανεβάσω κι ολοκληρο αλμπουμ![]()
![]()
![]()
ανθρωπε μου διάβασε λιγο καλυτερα τι έχω πει γιατι βαριέμαι να τα λέω και να τα ξαναλέω στις 4 τα χαραματα!φιλεναδα εσυ πρεπει να χαλαρωσεις λιγο γιατι αρχιζεις και ψωνιζεσε απο μονη σου χωρις να υπαρχεις λογος.κατεβα απο το καλαμι που ανεβηκες διοτι μετα θα ειναι αργα.σαν εσενα υπαρχουν αλλες 10000 γκομενες στην ελλαδα και αλλες 15000 που ειναι καλυτερες απο εσενα.αμα νομιζεις οτι αξιζεις να πας στα κανονικα τα καλιστεια του αντ1 και οχι να γυρνας απο σε σαιτ σε σαιτ να ζητιανευεις ψηφους.καλο ειναι να σταματησεις τωρα που ειναι αρχη προτου μετα να ειναι αργα.δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου να ξερεις.φιλικα στα λεω.δεν υπαρχει περιπτωση να σε ψηφισω εγω.αυτα τα ολιγα.και αφου εισαι τοσο σιγουρη για εσενα βαλε μια φωτο σου με λιγο βαψιμο.(καλα δεν μιλαμε για χωρις εντελος γιατι θα ξερασουμε).αντε με το καθε ψωνιο που το παιζει γκομενα.
οκ.εχεις δικιο.οταν παρεις το κυπελο να μην ξεχασεις να μας το δειξεις.ανθρωπε μου διάβασε λιγο καλυτερα τι έχω πει γιατι βαριέμαι να τα λέω και να τα ξαναλέω στις 4 τα χαραματα!
δεν νομίζω οτι είμαι τπτ το σπουδαίο, φυσικά και πιστεύω οτι υπάρχουν παρα πολλές κοπέλες καλύτερες απ'εμένα και δεν θεωρώ πως είμαι για τα καλλιστεία τοθ ΑΝΤ1! μέχρι και σε συνέντευξη το χω πει αυτο!ούτε καν πάνω σε τακούνια δεν μπορώ να πατήσω!
όσο για φωτό μου, υπάρχουν στο facebook και φωτο χωρίς καθόλου βάψιμο, πάρε μια σακούλα σε περίπτωση που σε πιάσει ανακατοσούρα και άντε δες τες!
δεν με πειράζει αν δεν ψηφίσεις, είπα να ψηφίσουν όσοι θέλουν, δεν παρακάλεσα κανέναν, και με αυτους που προθυμοποιηθηκαν και τους ευχαριστώ πολυ πέρασα στο τελικο!
Τώρα έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει καμία ψηφοφορία αλλα παρ'όλα αυτα εγλω είμαι ακόμη εδώ!![]()
δωσε ρε γατογυναικα και μας ζαλισανε@@@@
Τώρα έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει καμία ψηφοφορία αλλα παρ'όλα αυτα εγω είμαι ακόμη εδώ!![]()