boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ναι..αυτο ειναι γεγονος. Τι σε εκανε να παραμεινεις ?
Αυτα..
Δεν τελείωσε ο διαγωνισμός, έχει ακόμα νομίζω ημιτελικό και τελικό
Ναι..αυτο ειναι γεγονος. Τι σε εκανε να παραμεινεις ?
Αυτα..
μηπως σε λενε μαριλιτα?επίσησ επειδη το παρακολούθησα το θέμα οσο μπορούσα δηλαδη γιατι πριν λιγο ενημερώθηκα
σίγουρα ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του,έχει κάθε δικαίωμα γι'αυτο
δεν θα θελα όμως κανείς να κάνει υποθέσεις για το πως σκέφτομαι εγω και το πώς αντιμετοπίζω τους χρηστες αυτου του site.
Σχόλια του τυπου "βλέπω τα χιλιάδες πμ και γελάω" δεν μ'αρέσουν γιατι είναι παραπλανητικά και ψευδή και δεν μπορείτε να ξέρετε τι κάνω εγώ μόνη μου στον υπολογιστή μου.
Είναι λογικο να μου στέλνουν κάποιοι όμορφα λόγια και όσοι το χουν κάνει ξέρουν οτι τους έχω απαντήσει ευγενικότατα και δεν σνόμπαρα κανένα.
Ευχαριστώ
Α και το πρωί 7-10 βάλτε ΑΝΤ1 θα μαι εκει ;)
δασκαλα μου εσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δασκαλα μου εσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελάτε ρε σεις.Δεν σας έβρισε το κορίτσι ούτε σας έταξε τίποτα να την ψηφίσετε.Η κοπέλα απλά γνωστοποιησε ότι συμμετέχει στο διαγωνισμό.Μη βγάζετε τόσο χολή για το τίποτα.Κρίμα.
Ελάτε ρε σεις.Δεν σας έβρισε το κορίτσι ούτε σας έταξε τίποτα να την ψηφίσετε.Η κοπέλα απλά γνωστοποιησε ότι συμμετέχει στο διαγωνισμό.Μη βγάζετε τόσο χολή για το τίποτα.Κρίμα.
Και γιατί να μη της μιλάμε; Αυτή ξέρουμε τουλάχιστον πως είναι, για τις άλλες έχουμε κάποιες μικρές απορίες..
Η κοπελα μας εδειξε ποια ειναι,σε αλλους αρεση σε αλλους οχι γουστα του καθενοςΚαι γιατί να μη της μιλάμε; Αυτή ξέρουμε τουλάχιστον πως είναι, για τις άλλες έχουμε κάποιες μικρές απορίες..
μμμμμμμμμ τι μας λες??? *P
κ δλδ εξπλαιν του μι.. κ τωρα που την ειδατε δλδ την γατα τι καταλαβατε??? κ μας να βλεπατε γουοτς δε ποιντ??? στο φορουμ μιλαμε δεν παιρνουμε ματι... *P
Η κοπελα μας εδειξε ποια ειναι,σε αλλους αρεση σε αλλους οχι γουστα του καθενος
με τις αλλες που το παιζουν ολες ωραιες τι γινεται;
μμμμμμμμμ τι μας λες??? *P
κ δλδ εξπλαιν του μι.. κ τωρα που την ειδατε δλδ την γατα τι καταλαβατε??? κ μας να βλεπατε γουοτς δε ποιντ??? στο φορουμ μιλαμε δεν παιρνουμε ματι... *P
Εγώ είμαι για τη χωματερή... για θάψιμο... :'( :'(
Άμα με δείτε πώς είμαι θα έχουμε αυτοκτονίες... θα βγάλετε τα μάτια σας...
Η κοπελα μας εδειξε ποια ειναι,σε αλλους αρεση σε αλλους οχι γουστα του καθενος
με τις αλλες που το παιζουν ολες ωραιες τι γινεται;
Χεχε..Σαν τα χιονια..(αν και εχουμε μινι καυσωνα..) Που χαθηκες ?
Αυτα..
ε κ τι διαφορα σου κανει δλδ αν μιλας με την σκλεναρικοβα ή με τη γεωργια βασιλειαδου στο φορουμ ?? Ε??????Καλώς τη πέρδικα Και ποιος σας είπε ότι θέλουμε να σας μιλάμε αν δεν είστε κάποιας εμφανίσεως, κάποιας εμφανίσεως βεβαίως βεβαίως;
Μην φωναζης ενταξη σε πιστευωΕγώ είμαι για τη χωματερή... για θάψιμο... :'( :'(
Άμα με δείτε πώς είμαι θα έχουμε αυτοκτονίες... θα βγάλετε τα μάτια σας...
Μην φωναζης ενταξη σε πιστευω
μονο με αποδειξης